![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: grudniowa wymiana :)
1. czarna kurtka, rozm. z metki to S, moim zdaniem będzie też dobra na XS
2. białe spodnie, na górze guma, możliwość ściągnięcia w pasie i na dole nogawek, rozm. L, 100% len 3. czarny biustonosz do karmienia, odpinane miseczki, trzystopniowa regulacja obwodu pod biustem, nie używany, bez metki, rozm. 36/80 4. wkładki laktacyjne nowe 5. czarny golf, na XS, golf i pasek z błyszczącą nitką, wymaga małego golenia 6. tunika, na M 7. czerwona tunika bay, rozm. 12, stan bdb 8. czarna tunika, moim zdaniem najlepsza na S/M, stan bdb 9. kolczyki, branzoletki 10. ozdoby na poznokcie
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-03-09 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. czarne spodnie rozm. 38, stan idealny [/COLOR]
2. jeansy, rozm. 38/LONG, stan idealny 3. jeansowa spódnica, rozm. z metki 36, stan bdb 4. legginsy imitujące jeansy, kupiłam na aukcji z rozm. S/M, ubrane parę razy, jedna mała wada, w kroku poszło oczko, ok. 1,5 cm, jest małe, nie potrafię tego uchwycić na zdjęciu, wymienię za coś fajnego ![]() 5. spódnica maxi, rozm. 36/10, stan idealny, wymiary: szer. w pasie ok. 36 cm, dł. ok. 92 cm, w rzeczywistości się nie byłyszczy, jest na podszewce, z góry cieniutki materiał 6. spodnie z wysokim stanem, rozm. z metki 28, szer. u góry 34 cm, w biodrach 43, dł. całkowita, 108 cm, dł. od kroku 71 cm, wada - brak jednego guzika, poza tym jak nowe
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-10-29 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. rozpinany sweter tally weijl, rozm. XL/42/14 (wg mnie będzie też dobry na osobę w rozm. M i L)
2. sunkienka (albo tunika dla wysokiej) z wymiany, nie ma metki, powinna być dobra na S, stan bdb 3. bolerko z wymiany, rozm. uniwersalny 4,5. sukienka (albo tunika dla wysokiej) ASOS, z tyłu mocno wycięta, rozm. 8, stan bdb 6. czarna soulsista, rozm. S 7. szara miss selfridge, rozm. 10/38, moim zdaniem lepsza na XS/S 8. kolorowa bluzka/tunika promod, dosyć duża
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-02-03 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. dopasowana sukienka z góry czarna koronka od spodu czerwona podszewka, stan idealny, rozm z metki to S, moim zdaniem będzie również dobra na XS
2,3,4. sukienka orsay, rozm. 34, nowa z papierową metką, wada widoczna na 3 zdjęciu 5,6,7. liliowa sukienka cała na podszewce, nie ma na metce rozmiaru, ale to XS, ewentualnie małe S, stan idealny
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-06-23 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. bluzka z marszczeniami i bufkami, rozm. 40, kolor coś pomiędzy szarością a zielenią
2. czarna bluzka w idealnym stanie z wszytymi poduszkami, jest długa i dość duża, napis z koralików, butki z cekinów, kokarda z materiału 3. czarny nietoperz, stan bdb, rozm. uniwersalny - moim zdniem najlepszy od XS do M 4. bordowy gruby sweter, długość 59 cm, szer. na wys. pach 43 cm, długość rękawa góra/dół: 57/40 5. sukienka z dosyć cieplego materiału, szyta, moim zdaniem na XS, wymiary: dł. całkowita ok. 100 cm, szer. na wys. pach 39 cm, w talii 36 cm, biodra 43 cm 6. czarna bluzka atmosphere, rozm. 8/36 (ale wg mnie oversize), stan bdb 7. tunika na podszewce, z tyłu gumka, wg mnie najlepsza na S, stan bdb 8. sukienka clockhouse, na podszewce, rozpinana z boku, rozm. S, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-12-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. różowa koszulka mexx, ma wyciętą metkę, ale powinna być najlepsza na M, stan bdb
2,3. biała bluzka gap, będzie dobra na niewysoką osobę z rozm. XS i S, z metki rozm. na 12-13 lat, stan idealny, 100% bawełny 4. białe dziewczęce polo, ma ładne detale - guziczki to kwiatuszki, obramowanie kołnierzyka i kieszonki jest falowane, rękawy bufki, na metce pisze, że to bluzka na 15 lat, wg mnie dobra na M i L, szer. na wys. pach ok. 47 cm, dł. ok 58 cm, stan bdb 5. h&m, rozm. z metki M
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-02-03 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. koszulka z serduszkiem 100% bawełny rozm. 38
2. spódniczka w tenisowy wzorek na gumie z możliwością ściągnięcia, h&m divided, rozm. 34, stan idealny 3. biała ażurowa new look, rozm. 8, stan idealny 4. czarna ażurowa new look, rozm. 8, stan idealny 5. jeansowe spodenki z wyższym stanem, na szczupłą osobę, na XXS lub XS, szer. w pasie 29 cm 6. króciutka kamizelka mexx w wężowy wzorek, rozm. 10/36 7. króciutka sztruksowa spódniczka, rozm, 10/36, szer. u góry 37 cm 8. bawełniana biała koszulka ELLE, rozm. 36 9. różowa dłuższa bluzeczka fishbone, mam 2 szt, jedna rozm. M NIE MA druga L 10. secret possessions, stan idealny, rozm. 36-38
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-08-16 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. kurtka ze skóry naturalnej, rozm. 36
2. marynarka, rozm. 38, stan bdb 3. biała kurtka ESPRIT, rozm. L, stan bdb, mam też do niej dopinany futerkowy kołnierz
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-03-24 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. jasna fishbone, rozm. XL, stan idealny
2. śliczna tunika w bdb stanie, rozm. S/M, pozbywam się jej z żalem, ale jest mi za luźna w biuście 3. tally weijl, rozm. S, stan idealny
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-08-16 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1. różowa koszulka bravo girl by orsay, rozm. M, stan bdb
2. liliowy komplet bielizny atlantic, stringi S - tylko mierzone, góra 70A - trochę noszona, biustonosz ma wkładane poduszeczki; mogę wymienić również sam biustonosz 3. oba 70B, metki wycięte, mają wkładane poduszeczki 4. 70B stan idealny, metka wycięta NIE MA 70B stan dobry - za drobiazg, metka wycięta 70B stan dobry plus - za drobiazg, mają wkładane poduszeczki, metka wycięta 5. biały no name, rozm. 70A, metka wycięta ecru triumph, rozm. 70A, metka wycięta
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-08-16 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. sukienka w hippisowskim stylu, jej krój i styl sprawia, że rozmiar jest uniwersalny, będzie dobrze wyglądać na S,M,L,XL, szer. na wys. pach 55 cm, długość całkowita 135 cm, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-02-03 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1,2. tunika orsay, rozm. z metki 34, stan bdb, 100 % bawełny, mam z wymiany, miała być w moim rozmiarze, ale okazało się, że jest mniejsza, moim zdaniem będzie pasować na XS lub nawet XXS, poprzednia właścicielka określała jest stan jako idealny NIE MA
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-01-27 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1. bluzeczka, będzie najlepsza na M, ale materiał dostosowuje się do ciała, stan bdb
2. bluzeczka, dobra na rozm. xs, stan bdb 3. różowa bluzeczka pimkie, rozm. z metki S, moim zdaniem powinna być również dobra na XS, stan bdb NIE MA 4. biała wiązana na plecach i na szyi bluzeczka, rozm. 10, stan bdb 5. czarna koszulka z kotem, najlepiej będzie leżeć na XS, stan bdb (ale brakuje dwóch koralików - jednego w obroży, drugiego w oku) 6,7. koszulka Disney, z Kubusiem Puchatkiem, nowa, rozm. L 8. czarna bluzeczka, identyczna jak różowa powyżej, rozm. z metki S, moim zdaniem powinna być również dobra na XS, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-03-06 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
1,2,3. czarna koszulka Piraci z Karaibów, ma regulowane ramiączka i dodatkową warstwę materiału na biuście, dodatkowy materiał jest zakończony gumką, rozm. 38, stan bdb
4. biała koszulka z napisem, rozm. S/M, stan bdb, 100% bawełny 5,6. różowa puma, rozm. M, stan bdb 7. tally weijl, czarna ze srebrną nitką, rozm. xs/34/6
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-06-22 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
1. lilowy sweter z zamkiem, na S lub M, szer. pachy: 40 cm, dł. 56 cm, rękaw 47/61 cm, stan bdb
2. biała koszula, będzie dobra na rozm. M, szer. pachy 48 cm, stan bdb NIE MA 3. siwy golf z marszczeniami przy golfie i rękawach, rozm. z metki: D 36, F/B 38, GB 10, stan bdb 4. narzutka, poncho, rozmiar uniwersalny, nowa bez metek
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-01-27 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
1. spódnica szyta na miarę, rozm. 34, stan bdb NIE MA
2. różowa spódniczka, rozm. 34, stan bdb 3. długa spódnica z rozciągliwego materiału, najlepsza na rozm. 34, stan bdb 4. nowa spódnica z papierową metką CAREN PFLEGER, rozm. z metki: D 34, NL 34, GB 8, F 36, I 40, szer. w pasie ok. 36,5 cm, dł. ok. 65,5 cm
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2013-01-27 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
1. spodnie orsay, rozm. z metki 32 (XXS), moim zdaniem to 34 (XS), stan bdb
2. spodnie DKNY, rozm. z metki 4, według mnie to 36, stan bdb 3. eleganckie beżowe spodnie, rozm. 34, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2012-06-23 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodnice River?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
4. czarne spodnie rozm. 38, stan idealny
5. jeansy, rozm. 38/LONG, stan idealny zapraszam.do obu wątków..(ile ewent. mają w pasie?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za wymiarki, a napisz mi proszę.ile mają cm szerokości w nogawce na dole obie pary spodni oraz wymiar ich stanu? To nie są biodrówki? Mata i większość ubranek do oodania, ale niektórych nie mam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ps. a ta kurteczka 36 ze skórki jAkie ma wymiarki, tak ewent. pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.