|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LUTY wymien sie z mmona24=> różności
No nareszcie moj nowy watek
Poniewaz studiuje na dziennych i cale weekendy pracuje, paczuszki wysylam raz w tygodniu (w zaleznosci w jaki dzien moge sie szybciej wyrwac z uczelni ). UWAGA!!! Z racji tego ze troszke przez swoja nieuwagę "dorobilam sie" negatywa moge wysylac pierwsza (chyba ze ktos nie ma przekupki lub tez ma negatywa). Nie zgadzam sie z treścia negatywnej przekupki, owszem nie doszlo do wymiany tylko do odmiany. Nie powiem zeby ocena była do konca sprawiedliwa, poniewaz zostalam wprowadzona w błąd. Na wstepie przepraszam za zła jakosc zdjec (jakies plamki, przebarwienia, kolory przeklamane buuuu W razie watpliwosci prosze pytac. Nie robie zdjec na sobie. Odpisuje tylko kiedy mnie cos zainteresuje, czasami z opoznieniem (wybaczcie-brak czasu). CIUSZKI BEDE DOKLADALA Tak oznaczam rzecz, która: jest nie ma Wish: -baleriny 39 -mp4 -haremki 38 (najchetniej z kokarda) -wszelkie platformy 39 -rurki 38 -sukienki 38-40 -t-shirty 38 -torby -telefon -perfumy -spodnie dresowe -bielizna (nowa!!) -kosmetyki (tylko orginalnie zapakowane) -fototapety i wszelkie rzeczy do powieszenia na scianie (urzadzam pokoj wiec mozna kusic )-farba Casting Color Creme Blond -bizuteria -fajne spinki do włosów Zapraszam tez: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post33711540 Spodnie 3/4 house rozm.L za kolana z gumkami przy nogawkach troszke pomarudze bo swietnie lezaCzarne polo H&M Torba sliczna czarna z biglami i zameczkami z boku z wloskiego butiku chyba skórzana (piekielnie droga) wady widac na zdjeciu (rączki, które u rymarza mozna naprawic) poza tym super , miesci a4 Bluzeczka granatowa z wloskiego butiku bardzo ladna i przewiewna sukienka w panterke słodka narzutka sweterek atmosphere rozm. 38 sliczna !! śliczny rózowy sweterek (nowy!! bez metek) b. young rozm. L t-shirt z diabełkiem z jakiejs sieciowki, z metk xxl (normalne 38-40) t-shirt Hello Kitty H&M rozm. M Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 23:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY wymien sie z mmona24=> różności
Różowy t-shirt House z fajnym nadrukiem na plecach
rozm. LCzerwony sweterek z białym koszulowym kołnierzykiem, bardzo elegancki rozm.l/xl (na moje oko 38-40) Mega sweterek jest boski kolory w rzeczywistosci nie sa takie jaskrawe, sweterek jest gruby i bardzo bardzo ciepły. Polecam szczególnie na wyjazd w góry Dunnes Storres na moje oko 40-42Granatowy dłuzszy sweterek/tunika ze sciagaczem pod biustem. Mamalicious rozm.L Piękny szary kardigan, zdjecie nie oddaje uroku. Atmosphere 38-40 Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-11 o 16:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękny dłuuugi, klasyczny karmelowy sweterek. Nie oddam za byle co na długosc ok 80cm długosc rekawow 64cm w pasie i w biuscie uniwersalny mozna sie nim owinac ![]() Ciepły golf-bezrękawnik, troszke rozciągniety ale i tak ma swój urok ![]() Bez metki, kupiony w galerii, na moje oko rozm.42 Sandałki drewniaczki GEORGE 38, bardzo porzadnie wykonane, stan odealny, mam z wymianki ale na mnie za małe
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-06 o 12:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek w szaro-różowe paski, słodki Sweterek w paski, jak nowy. dorothy perkins, rozm.38 Koralowa narzutka, śliczna!! Papaya rozm.14 Biała bluzka- jak koszula, z zabotem, śliczna, jak nowa. Rozm.M/L od paszki w dol 37cm od ramienia 54 cm dl rekawow 60 cm szer. w biuscie 40cm szer na dole 44 cm Bluzeczka z Garfieldem Teens, rozm.LEdytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Piekna czarna sukienka z koralikami i łancuszkami, byla piekielnie droga, oddam za cos extra, rozm.uni bo materiał sie nadaje ![]() Śliczna pomaranczowa pizamka, bardzo sexy, nie mialam ani razu na sobie rozm.36 ale 38 tez wejdzie, BASICLINE Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-20 o 20:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne legginsy z zameczkami, rozprute troszke w kroku ale mozna zaszyc, nie bede wybredna moze komus nawet po domu sie przydadza rozm.40Sweterek, rekawy 3/4, odcień hmmmmm jasno miętowy? ![]() jak nowy, bez metek. rozm.38 Jeansy Terranova rozm. M (mam z wymianki ale sa ciut za ciasne, jedyna wada jak widac to zaciagniecie na pupie i troszke przetarta nogawka na dole, nie widac tego) Wymiary:
Pas: 40-41 cm Biodra: 47cm Szer. nogawki udo: 23cm Dł nogawki: 97cm Dł do kroku: 19cm Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-08 o 15:18 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna, zgniłozielona bluza ze słodkim motylkiem na plecach, rozm.S ale wydaje mi sie ze spokojnie 38 moze byc ![]() PAski (od dołu): -brązowy, dluuugi do owiniecia na 2 razy -srebrny (oddam za drobiazg) -na gumce (troche znoszony) -z dzetami (kilku brakuje)-oddam za drobiazg Gruba bluza z "misiowatym" kapturem
Cropp rozm.LZ fajna aplikacja na plecach Zdjecie nizej Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:53 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 23:19 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 23:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Kurteczka jesienno-wiosenna. Czarna, juz troszke sprana chociaz aparat bardzo rozjasnil Pimkie rozm. 38 Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:40 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-11 o 17:00 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka tulipanek ![]() Uniweralna rozm. z metki xl ale to 38-40. Nie oddam za byle co raczej za inna kiecke. Na dole zdjecie jak wyglada na kims Biała letnia bluzeczka, BUTIK rozm.M
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-06 o 17:11 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Najmodniejsza w tym sezonie bluzeczka z koronka
Boyfriend blezer granatowy z niebieska podszewka, NEXT rozm.10. Za cos ekstra!! Na dlugosc (od ramienia) 68cm Szerokosc w biuscie: 44cm Szerokosc w talii: 40cm Dlugosc rekawa od szwa: 59cm Czarna marynarka z czarna podszewka, dłuzsza za tylek, Jennyfer rozm.38 ale na 40/42 wejdzie Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:46 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowa koszula, raz przymierzona i wyprana (przepraszam ze taka pognieciona), Moodo rozm.M
Moja jest podobna tylko nie ma guziczkow do samego dołu i jest granatowa Śliczna koszula fioletowa F&F rozm. 10 Biały (na zdjeciu wyszedl jakis brudny ), rekaw 3/4 Granatowy sweterek z fajnymi marszczeniami przy rekawach Kruczoczarny nietoperz no name, nie bede wybredna bo jest zmechacony ale i tak fajnie lezy NOWY Śliczny śnieznobiały nietoperz, TAKKO rozm. uni, najlepiej wyglada z paskiem ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 23:21 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-30 o 23:34 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wybrałam
Pozdrawiam!
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
A.
|
po przejrzeniu dokladnie Twojego watku jestem zainteresowana;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1327926455 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1327927595 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1328112311 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ale ja potrzebuję 38 - pisałam w wątku wish.
![]() Ale podobają mi się u Ciebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1328112895 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1327929806 Znajdziesz coś w zamian? |
|
|
|
|
#20 |
|
A.
|
yhym
![]() no nie wiem głownie zalezalo mi na tym karmelowym
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne.
![]() Szare top shop: pas - 35 wys. stanu - 19 dł. nogawki od kroku - 78,5 szer. nogawki na dole - 16,5 szare house pas - 38 stan - 19 nogawka od kroku -82 szer. nogawki na dole - 16 granatowe z zipami: Pas: 37/38 cm wys. stanu: 19 cm dlugość nogawki od kroku : 86 cm szerokość na dole nogawki: 14,5 cm a ja poproszę od razu wymiary czarnych spodni
|
|
|
|
|
#22 |
|
A.
|
rozumiem
![]() odezwe sie w weekend
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, nie wiem, ale chyba moglabym zaryzykowac...
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
proponuję sweter za sweter (Przepiękny dłuuugi, klasyczny karmelowy sweterek. Był drogi nie oddam za byle co
co do reszty to podoba mi się sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1328111493 |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
niestety
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Na stan obecny spodnie są zarezerwowane.
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
a może coś za:
Śliczna narzutka/ sweterek dluuugi za pupe. Niesamowicie ciepły. TU rozm.20 ? |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
wiec tak - na spodnie się chyba zdecyduję (za moje New Look z poprzedniego watku
) , a jesli chodzi o sukienkę - to zaraz zerknę ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- za sukeinke juz chyba nic nie wypatrze
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
marynarkę chciałabym wymienić na inną, w takim razie dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Narazie nic
![]() Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Poniewaz studiuje na dziennych i cale weekendy pracuje, paczuszki wysylam raz w tygodniu (w zaleznosci w jaki dzien moge sie szybciej wyrwac z uczelni
)
troszke pomarudze bo swietnie leza

Dunnes Storres na moje oko 40-42
04.10.2014
oddam za drobiazg, rozm.xl (mysle ze 38-40)

REZERWACJA
jeszcze nie wiem czy oddam :P rozm.L

Pozdrawiam!

NOWY WĄTEK! 04-02-2012 ZAPRASZAM !!!