![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MARZEC zapachy, kolorówka i pielęgnacja; Givenchy,Smashbox,Lanvin. ..
NIEAKTUALNY - ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU KWIETNIOWEGO!!!
Zasady : * już wymienione zaznaczam na szaro, zarezerwowane na fioletowo; CZĘSTO WRZUCAM DOKŁADKI, ZAGLĄDAJCIE ![]() * PROSZĘ, ODPISUJCIE U MNIE, NIE SUBSKRYBUJĘ WĄTKÓW ![]() * WSZYSTKIE KOSMETYKI W MOIM WĄTKU SĄ ORYGINALNE, Z PEWNEGO ŹRÓDŁA, NABYWANE PRZEZE MNIE W PERFUMERIACH STACJONARNYCH,(testery, które tutaj wystawiam, również są wyłącznie oryginalne) W ZAMIAN OCZEKUJĘ TEGO SAMEGO; * NIE ODMIENIAM SIĘ, WIĘC PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE, PO WYMIANIE ADRESÓW W MIARĘ MOŻNOŚCI OD RAZU PAKUJĘ I WYSYŁAM PACZKĘ, NAJPÓŹNIEJ W CIĄGU 2 DNI; * WYMIENIONE PRZEDMIOTY WYSYŁAM W KOPERCIE BĄBELKOWEJ, ZAWSZE POLECONYM PRIORYTETOWYM; * preferuję większe wymianki, chyba, że na czymś mi zależy; * wszystkie moje kosmetyki są utrzymane w bardzo dobrym stanie - jeśli używane, to czyste, zadbane, higienicznie przechowywane i użytkowane i tego samego oczekuję w zamian; * moje lakiery do paznokci, które wstawiam na wymianę, są pełne lub prawie pełne, co zaznaczam w opisach; są w idealnej kondycji - nierozwarstwione, o wyjściowej konsystencji i tego samego oczekuję w zamian; * chętnie przyjmę w drodze wymiany mascary, ale wyłącznie nowe, nieużywane, lub użyte do jednorazowego testu; * miniatury perfum przechowuję w chłodnym miejscu, bez wystawiania ich na światło, wiec zapachy są w stanie wyjściowym i tego samego oczekuję w zamian; MINIATURY ZAPACHÓW /zapachy (wszystkie nowe, nieużywane) -D&G 6 L'AMOUREUX EDT 5ml, w kartoniku; - Salvatore Ferragamo, F for Fascinating, 5ml, w kartoniku; - Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui; - LANVIN Oxygene EDP, pojemność wyjściowa flakonu 75ml, ubytek widoczny na zdjęciu, została ponad połowa; - GUERLAIN IDYLLE EDP 5ml, w kartoniku; - SISLEY Eau de Sisley 3, EDT 2ml, w kartoniku; - DOLCE&GABBANA THE ONE EDP 5ml, w kartoniku; - YSL Parisienne EDP 7,5ml, w kartoniku; - VIKTOR&ROLF Flowerbomb EDP 7ml, w kartoniku; - MOSCHINO Glamour EDP 5ml, w kartoniku; - THIERRY MUGLER Alien EDT 6ml, w kartoniku; - PRADA EDP 7ml, w kartoniku; - GIVENCHY Ange Ou Demon Le Secret EDP ml, w kartoniku; - KENZO Eau De Fleur Silk EDT 5ml, w kartoniku; - Emporio ARMANI DIAMONDS Intense EDP 5ml, w kartoniku; LAKIERY DO PAZNOKCI itp. - ESSENCE 2 lakiery do robienia stempli - czarny i biały, każdy 5ml, tylko przetestowane; mogę dołożyć 2 płytki do stempli, stempelek i skrobaczkę do płytek; - Art De Lautrec, nr423, 12ml, użyty 1 raz; - DELIA Coral Prosilk nr137, 10ml, użyty 1 raz; - CATRICE Ultimate Nail Laquer 830 Salmon&Garfunkel, 10ml, użyty 1 raz; SALLY HANSEN Salon Manicure lakier 520 Shrimply Devine, 14,7ml, użyty 3 razy; - ESSENCE Studio Nails Nail Fashion Sticker 02 Just say yes!, komplet, nieużywane, zapieczętowane 14szt; - ESSENCE French manicure& pedicure pen white tip painter, pisak do końcówek french, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen srebrny, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen fiolet, nieużywany. - YSL La Laque lakier do paznokci, 6ml, niestety wytarła się nazwa odcienia - ciemne czerwone wino, użyty 3 razy; - Ados Graffiti biały lakier pękający; 9ml, nieużywany; - OPI lakier mini z kolekcji Burlesque - 3,75ml, Ali's Big Break, tylko przetestowany na paznokciu; MAM masę lakierów, jeśli interesują Cię inne kolory niż te w wątku, pytaj - poszukam! MAKIJAŻ OCZU - ESSENCE 15 Celebstyle metallic effect, maźnięte 1 raz celem sprawdzenia koloru; - BOURJOIS 07 Noir Emeraude, użyte 2-3 razy; - ESSENCE Vampire's Love Volumizing Lash Powder, użyty 1 raz; - ESSENCE Crystalliced cień w kremie 01 It's a snow woman's world, 4ml, użyty 2 razy; - FRED FARRUGIA podwójne cienie z błyszczącymi drobinkami, tester/wkład do palety; nr 10; użyte 1 raz testowo; - GIVENCHY cień w kremie/płynie z aplikatorem gąbkowym, 6ml, Precious Sari, srebrny, użyty 1 raz testowo; - SEPHORA paleta 4 cieni Colorful Palette nr06 Timides s'abstenir, gama w różach, użyte kilkukrotnie, ubytek testowy; - SEPHORA cień pojedynczy Longue Tenue nr32 Armelle, jasny opalizujący fiolet-lawenda, użyty kilka razy, zużycie testowe; - SEPHORA pyłkowy cień - Shimmer, odcień nr09 , perłowo neutralny, kremowo-beżowy; zostało ponad 3/4 słoiczka; - SEPHORA pyłkowy cień - Shimmer, odcień nr10, srebrno-błękitny, błyszczący; zostało ponad 3/4 słoiczka; - CHANEL paletka 4 cieni Les Folies Noir, tester z zabezpieczeniem-plastikową przykrywką, 4 odcienie czerni, z domieszką burgunda, zieleni; zużycie testowe, - NYX Ultra Pearl Mania pigment 5ml, metaliczny pomarańcz, użyty do testów 2 razy; - NYX Ultra Pearl Mania pigment 5ml, opalizujący metaliczny róż, użyty do testów 3 razy; - Inglot cień do powiek, 2,5g, intensywny błękit, mocno napigmentowany, z drobinkami, które na oku nie są widoczne; zużycie testowe na 2 makijaże; - KOBO Professional Mono Eye Shadow 103 Sunny Day, matowy żółty cień, użyty 1 raz; - MAC Paint Pot Soft Ochre, 5g, użyty 2-3 razy, praktycznie nówka; - ESSENCE GET BIG LASHES najnowszy pogrubiający tusz Essence, czarny; 12ml, tylko przetestowany; - ASTOR Eye Artist eye shadow palette 615 Smokey Purple; paletka cieni w fioletach, zużycie minimalne, malowałam się nią kilka razy; - DIOR 5-tki 259 Electric Lights, tester, zużycie testowe - najchętniej wymienię na inną 5-tkę Diora lub cienie Chanel; - DIOR travel paletka do makijażu - 3 cienie do powiek+2 błyszczyki, z lusterkiem; zużycie widoczne na fotce-niewielkie; - ESTEE LAUDER Bronze Goddess Sand&Sea Eye Shadow Palette, paleta z kolekcji limitowanej; zużycie testowe widoczne na zdjeciu; - CHANEL Les 4 Ombres 86 Garden Party - tester, zużycie testowe; - LA ROCHE-POSAY Respectissime Cień 02 Quartz; zużycie testowe; - GUERLAIN Kohl eyeliner w pudrze, ciemny brąz-czekolada; wytarła mi się oryginalna nazwa koloru; zużycie testowe, praktycznie cały; MAKIJAŻ UST - GIVENCHY Gloss Levres 04, 3,5ml, miniatura błyszczyka, wypróbowany 1 raz; - ART Deco Glam Stars Lip Gloss, 09, 5ml, błyszczyk z opalizującymi drobinkami, 1 raz sprawdzony kolor na dłoni; - Fred Farrugia - wkład/tester do palety, Duo Poudre Levres nr 06, kryjąca pomadka + puder do warg (lub do policzków), piękny intensywny róż, nieużywane; - SEPHORA pomadka Sephora Rouge R03, użyta 1 raz na dłoni celem sprawdzenia odcienia; - CLINIQUE High Impact SPF15 pomadka nr 13 Flamenco - głęboka, żywa czerwień, nieużywana, maźnięta 1 raz na dłoni, celem sprawdzenia koloru. - GIVENCHY Gloss Interdit 4*0,2ml, Próbki 4 błyszczyków/pomadek: 03 Coral Frenzy 08 Sexy Pink 01 Capricious Pink 12 Rouge Passion + mini pędzelek testowy do aplikacji; nowe, nieużywane, zapieczętowane; - ORIFLAME błyszczyk do ust Liselotte Watkins, 15ml Runway Fuchsia - nówka, nieużywany; PIELĘGNACJA - POLAAR Supravitamin Radiance Enhancing Face Cleanser with Siberian Olive extract, żel do mycia twarzy 30ml, nieużywany; - CLINIQUE 3 kroki - skóra mieszana w kier. suchej (typ II), pudełko z próbkami na 2 dni stosowania - żel oczyszczający, płyn złuszczający i emulsja nawilżająca, pudełko kompletne, próbki zapieczętowane; - LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet Gel-creme nettoyant anti-irritations, żel do mycia ciała, tubki 15ml w kartonikach, nowe - 2szt - LA ROCHE-POSAY Iso-Urea Lait, mleczko do ciała wygładzające do skóry podrażnionej i suchej; tubki po 15ml w kartonikach, nowe - 4szt - EMOLIUM Emulsja do kąpieli z olejem parafinowym, olejem avocado, masłem shea, olejem makadamia, trójglicerydami kwasów kaprylowego i kaprynowego; saszetki po 15ml, nowe - 5szt - SAITO SPA Dead Sea Treatment Enriched Hand Cream; z organicznym masłem shea, oliwą z oliwek i aloesem, minerały z Morza Martwego, zapach Dulce de Leche - słodki, smakowity deser mleczny z toffi; 150ml, użyty 1 raz testowo, niestety nie mój zapach; - CLINIQUE Superdefense, 7ml, miniatura kremu, nieużywana; - ORIFLAME żel pod prysznic Discover Kenya 250ml, nieużywany, nówka; - Yves Rocher Tradition de Hammam, 150ml, masło-krem do ciała z bio olejem arganowym; otwarty w celu sprawdzenia zapachu i nieużywany, w oryginalnym kartoniku; - ESTEE LAUDER Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser Normal/Combination Skin, 30ml, nieużywany; - REN Neroli and Grapefruit Body Cream, 50ml, nieużywany; - SHISEIDO Body Creator koncentrat antycellulitowy, 45ml, nieużywany; - JAMES BROWN LONDON Smoothing Balm wygładzajacy balsam do stylizacji włosów, 60ml; przetestowany 1 raz; - ESTEE LAUDER Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser; 30ml delikatny krem do mycia twarzy do skóry suchej; - TAFT Instant Volume Powder - puder nadający objętość włosom, 10g, przetestowałam go 2 razy; - MASAKI MATSUSHIMA Cherry Masaki perfumowany balsam do ciała 50ml, nieużywany; PODKŁADY/RÓŻE/BAZY/PĘDZLE itp. - SMASHBOX Creamy Cheek Color z kolekcji UNTAMED, piękny brązujący, delikatny róż w kremie, 3,5 g, w kartoniku, użyty 1 raz; - SMASHBOX Photofinish Primer 30ml, zużyte około 5 pompek, ubytek minimalny; - Sephora pędzel do pudru nr 48, nieużywany; - Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, nieużywany - BENEFIT HOOLA bronzing powder, 8 g, w opakowaniu z pędzelkiem; kupiony w Sephorze i tylko przetestowany; na wieczku małe oddarcie, byłam nieostrożna wkładając go do torby w dniu zakupu, a to w końcu kartonik. - GUERLAIN Les Voilettes, tester sypkiego pudru w odcieniu N#3 Azalee, 5g; przetestowany 1 raz; - GIVENCHY Mini Prisme Again! 03 Elegant Beige, miniaturka pudru w kompakcie 2,8g, zużycie testowe; - CLINIQUE mini Blushing Blush 20 Bashful Plum; 1,8g, zużycie testowe; wytarł się napis Clinique z wieczka; najchętniej wymienię się na coś z poniższej listy: - Meteorites Guerlain - również odsypki; inne pudry rozświetlające w kulkach, byle nie Avon; - BB Cream'y Missha, Skin 79, inne marki - próbki, produkty, miniatury; - kosmetyki z limitek Essence; - mascary - miniatury/testery/produkty; L'Extreme Lancome, Artistry, MUFE, Max Factor Masterpiece, Dior Diorshow Unlimited... mam manię tuszową, można mnie kusić, pod warunkiem, że mascary nieużywane lub tylko przestestowane jednokrotnie; - lakiery do paznokci; różne, ale poszukuję zwłaszcza OPI (np. Tickle my France'y, kolekcje Touring America i inne) i Essie; - kredki Jumbo NYX; - pigmenty MAC; - kosmetyki ELF; - Zapachy - TYLKO ŚWIEŻAKI - nuty cytrusowe, ziołowe, lekko pudrowe, "wodne"; - podkłady do porcelanowej karnacji, raczej z wyższych półek; - Urban Decay Potion Primer baza pod cienie, każdą ilość; - kosmetyki Phenome ; - kosmetyki The Body Shop i Lush ; - odżywki do rzęs Rapidlash lub Talika Lipocils - oddam duuużo; Chętnie przyjmę w ramach wymianki ciuchy, ale tylko takie, których szukam: - KURTKA skórzana/imitacja skóry, typu motocyklowa; rozmiar S/M - Balerinki i trampki Converse/typu Converse, rozmiar 37/38 - ciekawe T-shirty z nadrukami lub białe; rozmiar S/M - sukienki letnie/ sukienki wieczorowe; rozmiar S/M Jestem drobną i niewysoką osobą, więc nie zainteresują mnie ubrania w rozmiarach większych niż M.
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-04-02 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC/KWIECIEŃ zapachy, kolorówka i pielęgnacja; Givenchy,Smashbox,Lanvin. ..
Więcej fotek
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-19 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC/KWIECIEŃ zapachy, kolorówka i pielęgnacja; Givenchy,Smashbox,Lanvin. ..
I jeszcze fotki
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-30 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
- SMASHBOX Photofinish Primer 30ml, zużyte około 5 pompek, ubytek minimalny; - Sephora pędzel do pudru nr 48, nieużywany; - Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, nieużywany -probki Givenchy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Sephora pędzel do pudru nr 48, nieużywany; - Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, nieużywany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Fred Farrugia - wkład/tester do palety, Duo Poudre Levres nr 06, kryjąca pomadka + puder do warg (lub do policzków), piękny intensywny róż, nieużywane;
SMASHBOX Creamy Cheek Color z kolekcji UNTAMED, piękny brązujący, delikatny róż w kremie, 3,5 g, w kartoniku, użyty 1 raz;????
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzle sephory ?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za - SMASHBOX Creamy Cheek Color z kolekcji UNTAMED, piękny brązujący, delikatny róż w kremie, 3,5 g, w kartoniku, użyty 1 raz;
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
podoba mi się u Ciebie: - ORIFLAME żel pod prysznic Discover Kenya 250ml, nieużywany, nówka; - Yves Rocher Tradition de Hammam, 150ml, masło-krem do ciała z bio olejem arganowym; otwarty w celu sprawdzenia zapachu i nieużywany, w oryginalnym kartoniku widzisz coś ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No niestety nie oddam meteorytów za smashboxa
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
NYX Ultra Pearl Mania pigment 5ml, metaliczny pomarańcz, użyty do testów 2 razy; - NYX Ultra Pearl Mania pigment 5ml, opalizujący metaliczny róż, użyty do testów 3 razy; Sephora pędzel do pudru nr 48, nieużywany; - Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za - Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui;
może też Yves Rocher Tradition de Hammam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
- Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui; - CHANEL paletka 4 cieni Les Folies Noir, tester z zabezpieczeniem-plastikową przykrywką, 4 odcienie czerni, z domieszką burgunda, zieleni; zużycie testowe, - Inglot cień do powiek, 2,5g, intensywny błękit, mocno napigmentowany, z drobinkami, - LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet Gel-creme nettoyant anti-irritations, żel do mycia ciała, tubki 15ml w kartonikach, nowe - 2szt - LA ROCHE-POSAY Iso-Urea Lait, mleczko do ciała wygładzające do skóry podrażnionej i suchej; tubki po 15ml w kartonikach, nowe - 4szt - SMASHBOX Creamy Cheek Color z kolekcji UNTAMED, piękny brązujący, delikatny róż w kremie, 3,5 g, w kartoniku, użyty 1 raz; - SMASHBOX Photofinish Primer 30ml, zużyte około 5 pompek, ubytek minimalny; - Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie?
![]() - DELIA Coral Prosilk nr137, 10ml, użyty 1 raz; - CATRICE Ultimate Nail Laquer 830 Salmon&Garfunkel, 10ml, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen srebrny, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen fiolet, nieużywany.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać: Lakier BarryM Melba Peach - nowy
Shiseido Luminizing Satin Eye Color - YE306 Solaris - śliczny cień -raz użyty. Meteorki już nieaktualne, niszowca oddam za innego niszowca ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Szkoda, że smashboxa nie oddasz ![]() Czy mogłabyś zrobić fotkę cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za - SEPHORA paleta 4 cieni Colorful Palette nr06 Timides s'abstenir, gama w różach, użyte kilkukrotnie, ubytek testowy; ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- SAITO SPA Dead Sea Treatment Enriched Hand Cream; z organicznym masłem shea, oliwą z oliwek i aloesem, minerały z Morza Martwego, zapach Dulce de Leche - słodki, smakowity deser mleczny z toffi; 150ml, użyty 1 raz testowo, niestety nie mój zapach; - NYX Ultra Pearl Mania pigment 5ml, metaliczny pomarańcz, użyty do testów 2 razy; |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to ta maska:
http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...iezosc_i_blask A jak wyceniasz tego diorka? to pomyślę, co mogłabym oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za: - Yves Rocher Tradition de Hammam, 150ml, masło-krem do ciała z bio olejem arganowym; otwarty w celu sprawdzenia zapachu i nieużywany, w oryginalnym kartoniku; ?
Ze świeżaków u mnie ziołowa odlewka Guerlain.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak, mam ten róż, ale za balsam YR na pewno go nie oddam, bo to mi się nie opłaca
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- To i tak muszę pomyśleć, bo puder kosztował na pewno ponad 150 zł, a nie sądzę, żeby miniaturka kosztowała aż tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może jeszcze odlewkę Clean (ok. 1,25/2,5 ml typowego sampla)? To też świeżak, ale nietypowy.
Albo mydełko lawendowe z wątku? Albo 3x10 ml (na tyle wygląda tubka, wizażanka od której dostałam ten krem tak utrzymuje) kremu do stóp Eubos z 10% mocznika?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
zdjęcia.
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-27 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
CATRICE Ultimate Nail Laquer 830 Salmon&Garfunkel, 10ml, użyty 1 raz; (np. za mój inny lakier Catrice) Sephora pędzel do pudru nr 48, nieużywany; Sephora pędzelek do cieniowania/smoky eyes, nr 14, nieużywany SEPHORA pomadka Sephora Rouge R03, użyta 1 raz na dłoni celem sprawdzenia odcienia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ojejku a właśnie na tym w pudełku najbardziej mi zależało...
niestety nic już więcej nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
- GUERLAIN IDYLLE EDP 5ml, w kartoniku;
- SISLEY Eau de Sisley 3, EDT 2ml, w kartoniku; - DOLCE&GABBANA THE ONE EDP 5ml, w kartoniku; - YSL Parisienne EDP 7,5ml, w kartoniku; - VIKTOR&ROLF Flowerbomb EDP 7ml, w kartoniku; - MOSCHINO Glamour EDP 5ml, w kartoniku; - THIERRY MUGLER Alien EDT 6ml, w kartoniku; to bym chciala ![]() ![]() ![]() moge pooddawac meteorki ![]() ![]() ale masz meteorki w wish.. ![]() no ok, rozumiem ![]() ![]() dzieki ![]() ![]() daj znac jak cos ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-03-10 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jeśli odpowiada Ci wymiana 3 bryloczki (guerlain i escada) za narsa i lakier diora 183 violet, to zapraszam na pw...
jako osobę początkującą poproszę Cię o to , żebyś wysłała mi list polecony priorytetowy w bąblach jako pierwsza, ja oczywiście jak tylko dostanę Twoją przesyłkę , to odeślę do Ciebie róż i lakier (zabezpieczone w dodatkowe bąble i kopertę bąbelkową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.