![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Decoupage aniołka
Witam wszystkich ponownie.
Udało mi się zrobić na święta parę pisanek decu.Może je ocenicie?Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: DECOUPAGE --> trudne początki
mi osobiście się podobają i jestem pełna podziwu ja to jest możliwe zrobiś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DECOUPAGE --> trudne początki
Witaj wśród zarażonych decou!
Jajka bardzo ładne, podoba mi się zwłaszcza to ze złotymi zawijaskami. I czekamy na inne prace. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Decoupage aniołka
Jajeczka piękne, masz się czym pochwalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za tak miłe opinie.Jajka robiłam po raz pierwszy w życiu i huuura udało się
![]() ![]() A tu jeszcze kilka moich prac. Pozdrawiam.Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A ja widzę, że to nie pierwsze kroki w decou
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cudne te Twoje początki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Prace piękne, estetyczne i widzę że nie żałujesz lakieru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj ,naprawdę śliczne pracki zrobiłaś .
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
wszystko piękne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ach Wy moje kochane
![]() Ja tu spodziewałam się choć odrobinę krytyki(to nikomu nie zaszkodzi)a tu tyle pozytywnych słów płynie w moją stronę. ![]() To już nie takie moje początki,już leci 3 rok jak jestem zafiksowana na decu ![]() aszma-co do maków to musisz ustawić się w kolejce,wszyscy chcą je mieć ![]() tmacek57-staram się nie żałować lakieru(zawsze na koniec kładę jeszcze werniks).lubię jak coś jest w miarę perfekcyjnie wykonane,zwłaszcza jak to się później sprzedaje Figamaga-deseczka z lawendą to jedna z wielu z takim motywem,może wpadnie Ci jakaś inna w oko.a co do Klimta jest "wolny"od zaraz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Aniołku!
![]() Piękne rzeczy! ![]() Mnie tez maki sie najbardziej podobają. I Klimt ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Specjalnie dla jednej z koleżanek jeszcze kilka deseczek
![]() Ps.chociaż nie przepadam za kawą to jednak "mała czarna"jest moją ulubioną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Aniołku - znowu super prace
![]() A odnośnie deseczek - jadę zaraz po takowe, bo dawno ich nie robiłam...a Ty jesteś moją inspiracją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Oj pięknie tu, pięknie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A możesz powiedzieć, czy na tacy i podkładkach to wydruki, papier? Bo serwetki to chyba nie? Bardzo ładnie , tzn. starannie, wychodzi Ci klejenie serwetek "po całości", co widać na chustecznikach szczególnie ![]() ![]() ![]() No i też miałam wielką ochotę na tę łyżkę klimtową ![]() ![]() ![]() Przy okazji życzę radosnych świąt ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Widzę,że jestem inspiracja nie tylko dla mojego narzeczonego(to do Figi).Bardzo się cieszę,a pisze tak bo mój Piotrek maluje porcelanę i czasami podpatruje wzory z moich serwetek
![]() Taca w kawę wyszła nawet nieźle ![]() ![]() Rosier jeżeli chodzi o to co nakleiłam na tacę i podkładki to były to serwetki.I to na dodatek 2 różne.Z jednej mam młynki a z drugiej ziarna kawy,dlatego tyle z tym dłubania ![]() Wesołego Alelluja!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,pewnie większość z nas jest zajęta już przygotowaniami do świąt,ale smutno byłoby bez życzeń.
![]() Dużo zdrówka,radości i uśmiechu.Niech czas spędzony z rodziną napełni Was nową pozytywną energią do tworzenia nowych prac,żeby po świętach było co podziwiać. ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witaj Aniołku
![]() Tak jak przedmóczynie, zachwycam się makowym chustecznikiem, jest ekstra ![]() A i jeszcze kawowa deseczka ![]() ![]() ![]() Widać, że deku to Twoja pasja i wkładasz w nie mnóstwa serca ![]() Pozdrawiam świątecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Świetne prace robisz Aniołku
![]() ![]() Radosnych świąt w gronie rodzinnym ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja.Widać widać,że to nie pierwszyzna
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
-Widać, że deku to Twoja pasja i wkładasz w nie mnóstwa serca
![]() Fakt.Odkąd zajęłam się decu to nie mogę się bez niego obejść. To już mój sposób na życie...tym bardziej że nie pracuję zawodowo.I gdybym teraz musiała zrezygnować jeszcze z tej pasji to byłabym naprawdę nieszczęśliwym człowiekiem. ![]() Na szczęście jest dobrze i niech tak zostanie... ![]() Ps.Zjadłam kto to napisał,ale dopiero uczę się opcji cytuj ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Jambolajo! ![]() Dziękuję za pozytywne opinie ale również za kopniaka,który mnie zmotywuje do dalszego działania.Mam tu na myśli,że taca-ok,a reszta poprawna. Wiele moich prac jest powielana,ponieważ sprzedaję je na różnych kiermaszach i wstawiam do sklepiku mojego szwagra(zapraszam do Nałęczowa ![]() Podpatruję prace innych koleżanek żeby się uczyć.Teraz zamierzam pójść trochę w papier zwykły i ryżowy,bo tego mało próbowałam.Na razie byłam wierna serwetkom. ![]() Ps.Nowa taca w kawę nie długo po świętach.Trochę zmieniona,ale mam nadzieję,że znowu Wam przypadnie do gustu. Ps.Czy ja za dużo nie piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
To może na plotkowy wpadniesz? Z Zieloną Butelką się dogadacie, bo ona też lubi gadać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Chętnie bym tam zajrzała,ale nie wiem gdzie szukać.Może jakiś link koleżanka podeśle do tego plotkarskiego...z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A proszę bardzo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=586564&page=102
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Fajne rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No właśnie o to mi chodziło...widać że to trochę sztampa,masówka a czasem wystarczy jakiś drobiazg,troszkę patynki,niespodziewane połączenie motywów i juz mamy niepowtarzalny egzemplarz.... i nieważne czy używasz serwetki czy papieru czy wydruku ale czy używasz wyobraźni
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jambolajo.
Zapisując się na forum miałam nadzieję,że spotkam kogoś kto pokaże mi moje błędy i nauczy czegoś więcej niż umiem. ![]() Chociaż czasami są pewne sytuacje życiowe,które nas zmuszają do tzw,masówki,ale postaram się z tym walczyć.Nie obiecuję,że będzie to na szeroką skalę. Zrobiłam jedno lustro dla siebie.Włożyłam w nie mnóstwo serca i pracy i nikt nie chciał go kupić,ale nie martwię się tym.Przyjemność z tworzenia jest najważniejsza. ![]() Ps.Wstawię jego zdjęcie następnym razem,bo gdzieś mi się zawieruszyło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Osiołek z zakątka :)
|
Witaj aniołku
![]() ![]() Jak już dziewczyny napisały, widać że siedzisz w decu dłuższy czas ![]() ![]() ![]() ![]() Makowy chustecznik faktycznie najlepszy, piękna jest ta serwetka ![]() Klimtowy świecznik jest świetny, kawowa deseczka i deseczka z lawendą z pierwszego wrzutu desek również. Natomiast zdecydowanie wyłamuję się z opinii dziewczyn - kawowy komplet jak dla mnie zdecydowanie przekombinowany, za dużo się na nim dzieje, za dużo domalunków i dociapań, i właściwie trzeba się dopatrywać wzorów, a ziarenka kawy zlewają się z ciemnymi domalowaniami. Ale to jest kwestia gustu, natomiast samo wykonanie pierwsza klasa ![]() ![]() I oczywiście czekam z niecierpliwością na dalsze prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.