|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
♥ Lipiec ♥ bikini, oversize, flaga
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-08-02 o 15:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♥ Lipiec ♥ bikini, oversize, flaga
Poszukuję: - converse 24,5-25 cm wkładka - krótkie szorty w kolorach neonowych: róż, pomarańcz - krótkie szorty marmurki - krótkie szorty z koronką - bluza Adidas/Nike M, L - bluzy bez kaptura, wkładanej przez głowę M, L - kardigany, z kokardkami, koronką, bufkami M - koronkową marynarkę - czarne rurki - rurki marmurki - długie wisiory z dużymi zawieszkami - dżinsowej KOSZULI z Bershki, oddam wiele ! I to, co wpadnie w oko ![]() Ulubione marki:
H&M, New Yorker, Bershka, Tally Weijl
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-08-01 o 15:47 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenny trencz:
1-2.Płaszczyk wiosenny trencz Zapinany na dwurzędowe guziki Bardzo wygodny Rękawy - długie Szlufki na pasek + pasek w tym samym fasonie w talii Rozmiar S/M Stan: bdb-
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Spódniczki:
1 i dwa ostatnie zdjęcia: Rozkloszowana NEW YORKER Z najnowszej kolekcji Kolor: pudrowy róż w motylki Z metki rozmiar XS, pasuje też na S Jest nowa, oderwałam tylko metki, ale nie mam do czego nosić ![]() Wymieniam z paskiem Cena z metki 59,95 Wymienię tylko za wish, więc nie proponujcie nic innego 2. Dżinsowe spódniczki Obie w rozmiarach M Stan bdb
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-13 o 22:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Szorty:
1. Szorty marmurki DIY Z flagą UK Absolutny must have Z flagą na kieszonce - wzór nie taki jak inne ![]() Rozmiar: S, pasuje także na M 2-3. Szorty z ćwiekami Rozmiar XS Stan: bdb-, kilka ćwieków odpadło, to normalne ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-25 o 16:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Oversize:
1-2. Turkusowa koszula oversize Nowa bez metek, przymierzana i wyprana Lekko prześwituje - mgiełka Bufki na rękawach Zapinana na guziczki 3. Oversize New York Stan: bdb- Rozmiar: z metki S, ale jest to typ oversize i bez problemu pasuje na rozmiary XS-S-M-L na XL dopasowana Ma wycięte metki, bo gryzły
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Koszule:
1. Nowa koszula Tally Weijl Nieużywana, jedynie przymierzana (i wyprana) koszula marki Tally Weijl Z ozdobnymi bufkami i koronką na ramionach Koronka także przy dekolcie zapinana na guziczki Odcinana pod biustem, z tyłu wiązana Rozmiar M, aczkolwiek pasuje też na S (jak to w Tally Weijl ![]() 2. Koszula w kratę marki Amisu (New Yorker) Zapinana na guziczki Dopasowana Rozmiar: z metki XS, ale pasuje też na S, a nawet małe M
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamizelka:
1. Krótka dżinsowa kamizelka Bardzo wygodna i modna ![]() Rozmiar z metki M
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Marynarka/żakiet:
1-2. Biała z bufkami Dopasowana Krótki rękaw z delikatnymi bufkami Żakiet jest wiązany, dopasowany Rozmiar S (z metki), na XS też będzie ![]() stan: bdb-
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-05 o 19:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzy:
1,2. Czerwona bluza NIKE kangurka Bardzo wygodna, bez kaptura Kupiłam ją na dziale dziecięcym, rozmiar L, jednakże ja będąc dużym dzieckiem nosiłam ją bez problemu przy rozmiarze M, także sądzę, że będzie dobra na osoby noszące S-M-L (na życzenie podam wymiary) 3. Bluza kangurka w paski Z kapturem Bardzo wygodna Rozmiar S
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-15 o 13:17 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Swetry:
1. Sweterek pudrowy róż Rozmiar: XS rękawy 3/4 Stan bdb 2. Krótki sweterek na guziczki w kolorze ciemny róż/malinowy Sięga do żeber rozmiar z metki to M/L, ale to bzdura - pasuje na S/M Jest elastyczny Ma długi rękaw
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
T-shirty:
1.Neonowy t-shirt CHEROKEE Świetny t-shirt firmy Cherokee z napisem "I wanna rock your world" Rozmiar: S, na XS rownież będzie pasować Stan bdb 2. Z żabotem Kawa z mlekiem Bufki na rękawach Kolor to kawa z mlekiem (brąz) Marka: Atmosphere Rozmiar M/L lub oversize 3. Gładka bluzka w kolorze cytrynowym Dopasowana Delikatne bufki na ramionach Rozmiar S/M Stan: bdb 4. Gładka czarna bluzka Stan bdb- Rozmiar L 5. Neonowa zielona bluzka Rozmiar S, małe M 6. Koszulka znanego zespołu grunge'owego NIRVANA Porządnej marki Steadmen Stan: bdb Była przeze mnie nienoszona, jedynie przymierzana Rozmiar S/M Jest kruczoczarna, bdb jakości
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-31 o 17:04 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Bokserki:
1. Miodowa bokserka z sercem Modny motyw serca. Rozmiar S 2. Czerwona bokserka Nadruk z cekinów, jest nienaruszony Rozmiar z metki to S/M, ale wg mnie jest bardziej na S 3. Czarna bokserka z nadrukiem Rozmiar S, pasuje takze na małe M stan: bdb 4. Fioletowa prążkowana Rozmiar M Marka: Amisu (New Yorker)Stan: bdb Plamy to wina aparatu 5. Czarna bokserka Z baardzo fajnym nadrukiem "Come to the dark side, we have cookies" Stan: dobry
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzki:
1. Pasiak marki Atmosphere (long) Bardzo fajnie przylega do ciała ![]() Długi rękaw Rozmiar S/M 2. Tuba w kolorze szarym jest długa, idealnie nadaje się do spodni, spodenek, spódniczek Kolor szary Po boku marszczenia, dzieki ktorym idealnie dopasowuje sie do figury Stan bdb 3. Bluzka-tunika marki Terranova odcinana pod biustem paskiem, bez ramiączek, z tyłu wiązana Stan bdb Rozmiar M 4. Biała long tunika opadająca na ramię Jest ekstra, bardzo wygodna ![]() Pasek, który widać na ramieniu nie jest częścią tuniki! To bokserka z pod spodu ![]() Rozmiar S/M
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Rurki:
1, 2 Niebieskie rurki Fabryczne przetarcia Super dopasowują się do figury ![]() Posiadają szlufki na wąski i szeroki pasek Rozmiar S/M Stan: bdb-, jeden guzik odpadł
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Trampki:
1. Szare trampki wysokie za kostkę Wykonane ze skóry ekologicznej Bardzo wygodne, noga się w nich nie poci Stan: bdb Założyłam je dwa razy, niestety są mi za duże ![]() Można nosić na dwa sposoby Były drogie, więc za coś mega
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Bikini: 1. Kolorowe usztywniane bikini
Marki SHE Góra usztywniana, z tyłu zapinana, od góry wiązana Posiada miejsce na wkładki push-up + wkładki dorzucę Rozmiar S
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Koszula nocna: 1. Seksowna koszula nocna
W kolorze pudrowy róż Regulowane ramiączka Miseczki na biust oraz wykończenia wykonane są z "siateczki" w serduszka Cała prześwituje ![]() Stan bdb, raz założona
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Torebki:
1. Świetna torebka-aktówka W kolorze czekoladowy brąz, dość ciemny Jest świetna, dość pojemna, aczkolwiek nie mieści A4 Posiada rączkę do ręki oraz długi, regulowany, odpinany pasek na ramię Stna: bdb- ma dwie ryski z tylu, zupelnie tego nie widac przy noszeniu (dla zainteresowanych wysle zdj), w jednym miejscu pasek na ramie jest przetarty
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodatki:
1. Kolorowa apaszka w egzotyczne owoce ![]()
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Miejsce na dokładkę
![]() 13.07: 1. Bluzka z żabotem Kolor - kawa z mlekiem (brąz) Bufki na rękawach Marka: Atmosphere Rozmiar: z metki L, ja noszę S/M i widac jak lezy ![]() 2. Neonowa bokserka Long - jest dluższa Marka George Stan bdb- Rozmiar z metki L, ja noszę S/M i na mnie też pasuje 25.07: 3-4. Neonowa bluza W kolorze koralowym, różowo-czerwona Bardzo wygodna Stan bdb, kilka razy założona Kaptur w kwiatuszki + ma 'stójkę' Rozmiar z metki M, pasuje również na S 5. Spódniczka z baskinką W kolorze czarnym Z uroczą falbanką, tzw. baskinką Rozmiar z metki S, pasuje również na M Od góry na gumce Marka: Gina Tricot Zdjęcie kiepskiej jakości no i niewyprasowana spódniczka, za co przepraszam
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-07-31 o 17:03 |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam, już można pisać
![]()
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
mam poza wątkiem pendrive 2 GB, podobają mi się u \ciebie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1341510122 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341508126
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1341510001 ? poza wątkiem mam pendrive 4gb. |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za nową spódniczkę?
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie za szorty z flagą i te drugie?
oraz za koszulkę nocną???
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.