![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mac Suki Jane Iredale Benefit Estee Lauder Levis Zara Fauve Mng i inne SIERPIEŃ
NIEAKTUALNE
![]() ![]() Too faced baza pod cienie MAC [zalotka, wosk do brwi, kredka do brwi] MAC cienie: mylar, satin taupe, naked lunch, shroom, phloof, vanilla, brule, club, sumptous olive, patina, shale, vex Shiseido Shimmering Cream Eye Color Shiseido Accentuating Color Stick Shiseido kolorówka Clarins Instant Light Blush Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek Colour Clarins błyszczyki Clarins Eye Quartet Mineral Palette Clarins Wonder Perfect Mascara Clarins Eclat Minute Instant Light Eye Perfecting Base beżowej kredki na linię wodną Clarins Eau Dynamisante Clarins Eau Ensoleillante Sunshine Fragrance Estee Lauder Capri perfumy Guerlain Aqua Allegoria [różne rodzaje] Guerlain Terra Soleia Revlon Colorburst Lip Butter Revlon Colorstay Ultimate Liquid pomadka Korres [tusz do rzęs, perfumy] Bobbi Brown [cienie metaliczne i shimmer wash] Caudalie beauty elixir Nuxe suchy olejek [bez drobinek] Phenome, Pai, Frigde, Weleda, Dr. Hauschka, Suki, Living Nature [wszystkie kosmetyki] Khadi [szampony, żele pod prysznic, hena cassia] glinka Ghassoul zapachy niszowe: Etro, Francis Kurkdjian, L’Artisan Parfumeur i inne Diptyque Philosykos i inne zapachy Diptyque miniatury zapachów [m.in. Kenzo Summer (listek)] biżuteria srebrna i złota apart yes kruk małej kosmetyczki i kuferka na kosmetyki dobrej jakości [chętnie ze skóry: Wittchen, Furla itp.] Lumiere podkład mineralny Luminesse Light Beige wymienię się właściwie tylko na w/w rzeczy, ponieważ nie potrzebuję niczego innego nie wymieniam się na ubrania, bo ich nie potrzebuję ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ~~ nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach ~~ proszę czytać opisy ~~ ~~ niektóre rzeczy mogą szybko zniknąć, ponieważ pozbywam się ich też gdzieś indziej ~~ ~~ wymienione rzeczy przejściowo na biało, po zakończeniu wymiany kasuję by nie zaśmiecały wątku ~~[/CENTER] DOKŁADKA Philips HP8290 prostownica z funkcją podkręcania włosów nowa, użyta 1 raz wymienię tylko na coś o podobnej wartości [ok.200 zł] najchętniej perfumy Etro Dianthus Załącznik 4854093 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-15 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac Suki Jane Iredale Benefit Estee Lauder Levis Zara Fauve Mng i inne SIERPIEŃ
BUTY & DODATKI & UBRANIA & BIELIZNA
niektóre mogą zniknąć, bo wystawiam je również gdzieś indziej wstawiam do kosmetycznego ponieważ w zamian poszukuje rzeczy z mojej wishlisty wszystkie rzeczy w stanie idealnym (nowe) lub bardzo dobrym najchętniej wymienię na perfumy lub biżuterię Apart Kruk Yes MASSIMO DUTTI peep toe rozm. 38 noszone 2 razy, niewielkie ślady użytkowania [zadrapanie na obcasie i leciutkie zabrudzenie wew. na pietach] kosztowały ok. 400 zł zamienię tylko i wyłącznie na perfumy lub złotą biżuterię o podobnej wartości najchętniej Etro Dianthus Załącznik 4808290 Załącznik 4808289 CAMAIEU spodnie 3/4 kolor kawa z mlekiem, wpadająca w khaki rozmiar 34 założone 1x i wyprane, na mnie okazały się jednak za małe stan idealny Załącznik 4808293 ZARA trencz beżowy rozm. S Załącznik 4808291 golf z perłowymi guziczkami MANGO sukienka aksamitna czarna ze złotym zamkiem rozm.S Załącznik 4808297 LEVIS spodnie rozm. 27/32 kosztowały 270 zł, założone kilka razy Załącznik 4808296 FAUVE Carlotta gorset nowy, kosztował £189 czyli ok. 1000zł Załącznik 4808301 SOLAR pasek skórzany, kolor kawa z mlekiem [ użyty 2 razy] kosztował 170 zł SOLAR naszyjnik o regulowanej długości [nowy] kosztował 90 zł Załącznik 4832615 Załącznik 4832613 Załącznik 4832614 ![]() ![]() Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-15 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac Suki Jane Iredale Benefit Estee Lauder Levis Zara Fauve Mng i inne SIERPIEŃ
BUTY
wszystkie buty były używane, ale są czyste, zadbane, pielęgnowane odpowiednimi środkami do skóry, wew. odkażone octeniseptem, może komuś się przydadzą... staram się opisać wszystkie wady, bardziej szczegółowe zdjęcia mogę przesłać na maila poniższe buty wymienię na coś co mi się przyda, nie będę bardzo wybredna, ale też nie wymienię się, na rzeczy których nie potrzebuję, w zamian chętnie przygarnę porządną małą kosmetyczkę i/lub kuferek na kosmetyki, poza tym rzeczy z mojej listy poszukiwanych ![]() dokładka Ryłko rozm.38 obcas 6 cm założone 1 raz kosztowały ok. 250 zł Załącznik 4858592 Załącznik 4858593 Załącznik 4858594 1. Gino Rossi rozm. 38 [dł. 25 cm] klapki-japonki na płaskiej podeszwie, całe skórzane, z ozdobnymi kwiatkami, kolor bardzo ciemny brąz, niewielkie ślady użytkowania Załącznik 4810234 2. Prima Moda rozm. 38 [dł. 25,5 cm] klapki na płaskiej podeszwie, całe skórzane, kolor bardzo ciemny brąz, niewielkie ślady użytkowania Załącznik 4810235 3. Kazar rozm. 38 [dł. 25 cm] skórzane sandałki z wiązaniem wokół kostki, przód jak w japonkach, 3 odcienie brązu i złota, wew. zagniecenia wkładki i przyciemnienie części na palce, fleczki do wymiany, obcasy trochę porysowane, nie widać tego podczas noszenia ze względu na ich niewielką wysokość ok. 2-3 cm Załącznik 4810236 4. Aldo balerinki o migdałowych noskach, płaskie podeszwy, skórzane, czarne, wew. pociemnienie wkładek, z zew. niewielkie zagięcia skóry w oczywistych miejscach, na pewno jeszcze długo posłużą... Załącznik 4810237 Kazar jasnobeżowe mokasyny z kokardką rozm.38 [dł. 25 cm] założone kilka razy, stan bardzo dobry Załącznik 4819799 Załącznik 4819800 Załącznik 4819801 DOKŁADKA ZARA basic top rozm.S Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-15 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za trencz?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Elizabeth Arden Green Tea 1/2 z 30 ml
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za oba cienie Estee Lauder
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miniatura kenzo flower?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=632514 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie ten ciemnobrązowy cień Jane Iredale
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-08-26 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder
cienie Cyber Metallic: Cyber Pink i Cyber Lilac użyte 2-3 razy Podoba mi się cień Cyber Lilac Pozdrawiam
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Zainteresowały mnie puste opakowania MACa, biała kredka Korres i cyber cienie EL
![]() Pomacam, przemyślę i się jeszcze odezwę.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
w tym momencie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
cos za: ZARA
trencz beżowy rozm. S i klapki Prima Moda rozm. 38 mam poza wątkiem takie futerko NEW LOOK Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2012-08-04 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
H&M
czarna torebeczka na złotym łańcuszku nowa, nieużywana, bez metki coś za nią ???
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() coś u mnie za powyższe? jaka długość wkładki w balerinkach?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no trudno, choć bardzo szkoda
![]() pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Czekam na odpowiedź jednej Wizażanki w sprawie tuszu. Powiedz, czy wymiana Copperplate + biała kredka Korres + choć jedno opakowanie MACowe
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za cienie EL (oba lub tylko Cyber Lilac)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Muszę pomyśleć jeszcze ze 2 dni, bo waham się nad reorganizacją pielęgnacji. Dam znać od razu, jak coś wymyślę
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.