|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZNIOWA wymiana wszystkie półki
NIEAKTUALNE
![]() ![]() 1. Salvador Dali Purple Lips - 100ml bez kilku psików - z wymianki (brak kartonika) 2. Rare Pearls Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika) 3. Passion Dance Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika) 4. Slip into Avon - 50 ml - bez kilku psików (brak kartonika) 5. Givenchy - Dance With Givenchy - miniaturka - została połowa z 5 ml 6. Pachnaca mgiełka do ciała Jabłko i Wiciokrzew Avon - 125 ml - zużycie niewielkie 7. Avon In Bloom by Reese Witherspoon Body Mist - Zapachowa mgiełka do ciała - 100 ml zużycie niewielkie (brak kartonika) 8. Far Away Dreams Avon - 50 ml - została połowa ![]() ![]() 1. Gliss Kur - Ekspresowa odżywka regeneracyjna włosy suche i zniszczone bez spłukiwania - 200 ml - zostało do napisu KUR czyli zużycie niewielkie 3. Syoss - Fluid dodający objętości - 150 ml - zostało ok połowy 4. Syoss - Spray stylizujący - 250 ml - zostało ok połowy lub troszke mniej ![]() ![]() 1. Preparat do demakijażu oczu z odżywką Avon - 150 ml nowy 2. Nivea Dwufazowy płyn do demakijażu oczu - zużycie niewielkie - 125 ml 3. Eveline - Delikatna emulsja do demakijażu 3 w 1 mleczko-tonik-płyn do demakijażu (do kazdego typu cery równiez wrażliwej)- 245 ml - nowe 4. Garnier - Tonik ściągająco-oczyszczający - 200 ml - zużycie do napisu garnier 9. Jogurtowa nawilżająca maseczka do twarzy z truskawkami Avon - 75 ml - zostało mniej niz połowa 10. Beauty Formulas Głęboko oczyszczające paski na nos - 4 sztuki 11. Yves Rocher - Pure system Tonik głęboko oczyszczający - 150 ml - nowy 12. SVR - Chronolys Creme Anti Rides - Krem na pierwsze zmarszczki - 3 ml - nowy 13. PAYOT Special Rides Creme - Krem przeciwzmarszkowy - 4 ml - nowy ![]() ![]() 1. Vipera - Cień do powiek (02) Jasny beż z brokatem - użyty 1 raz pędzelkiem 2. Poczwórne cienie do powiek Avon (Mocha Latte) - z wymianki 3 cienie tylko maźnięte a 1 jest w połowie pokruszony, ponieważ przesyłka była źle zabezpieczona 3. Peggy Sage - Paletka cieni do powiek (22 cienie) - z wymianki zużycie niewielkie 5. Manhattan Eyeliner czarny - nowy 6. Bell Konturówka do oczu Trwały efekt kolor 03 niebieski - użyta 2 razy 8. Paletka 8 cieni do powiek Zodiak - zużycie bardzo małe 10. Paletka Inglot na 3 wkłady 11. Wkład Inglot nr 55 maźnięty raz jak nowy (po terminie był ważny do 2011 ale wszystko z nim ok) 12. Paletka cieni Ruby Rose 48 kolorów - zużycie minimalne ![]() ![]() 1. Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml nówka ![]() ![]() 1. Avon - Pędzelek (Minipędzelek) do cieni - Mini Eyeshadow Brush - użyty 1 raz ![]() ![]() 1. Nowy zestwa biżuterii Avon - łańcuszek + 2 zawieszki + 2 pary Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=666757 Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2013-03-02 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZNIOWA wymiana wszystkie półki
3. Eveline - Delikatna emulsja do demakijażu 3 w 1 mleczko-tonik-płyn do demakijażu (do kazdego typu cery równiez wrażliwej)- 245 ml - nowe
10. Beauty Formulas Głęboko oczyszczające paski na nos - 4 sztuki 1. Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml nówka coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
8. Far Away Dreams Avon - 50 ml - została połowa albo 2. Gliss Kur - Ekspresowa odżywka regeneracyjna włosy suche i zniszczone bez spłukiwania - 200 ml - zostało do napisu KUR czyli zużycie niewielkie ?
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hey, znajdziesz coś u mnie za :
- Preparat do demakijażu oczu z odżywką Avon - Gliss Kur - Ekspresowa odżywka regeneracyjna włosy suche i zniszczone bez spłukiwania - 200 ml - zostało do napisu KUR czyli zużycie niewielkie - Beauty Formulas Głęboko oczyszczające paski na nos - 4 sztuki Próbki: - LaciBios Femina - Specjalistyczny płyn do higieny intymnej (3 szt po 5 ml = 15 ml) - Clarins Ever Matte Foundation - Podkład matujący (114 cappuccino) - Estee Lauder Double Wear, Stay-in-Place Makeup SPF 10- Shell Beige 05 - 1szt - La Roche Posay Kerium - Szampon przeciw wypadaniu włosów - Vichy DermaBlend Gold - Fluid korygujący - Rimmel Match Perfection soft beige - 1 szt - Olay Total Effects 7 krem na noc *Estee Lauder Double Wear, Stay-in-Place Makeup SPF 10- Shell Beige 05 - 1szt
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
coś u mnie za ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za paletke inglot?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
mogę wymienić benettona za passion dance lub slip into avon'u.
![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2013-01-05 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Szampon Montibello mnie interesował, ale z tego co widzę to zużycie jest spore, teraz widzę w grafice google gdzie jest ten pasek.. myślałam że szamponu jest chociaż 3/4.. jednak podziękuję. Wybacz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
. Rare Pearls Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika)
cos za ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Eveline - Delikatna emulsja do demakijażu 3 w 1 mleczko-tonik-płyn do demakijażu (do kazdego typu cery równiez wrażliwej)- 245 ml - nowe
Beauty Formulas Głęboko oczyszczające paski na nos - 4 sztuki Może cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za
4. Slip into Avon - 50 ml - bez kilku psików (brak kartonika) 2. Rare Pearls Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika) ? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1. Preparat do demakijażu oczu z odżywką Avon - 150 ml nowy
2. Nivea Dwufazowy płyn do demakijażu oczu - zużycie niewielkie - 125 ml 3. Eveline - Delikatna emulsja do demakijażu 3 w 1 mleczko-tonik-płyn do demakijażu (do kazdego typu cery równiez wrażliwej)- 245 ml - nowe coś u mnie?
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.