|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
ogromny zestaw kosmetyków w zamian za 2 opakowania henny khadi REDNIEAKTUALNE
kosmetyki oddam wyłącznie jako zestaw, nie rozmieniam się na drobne! w zamian przyjmę dwa opakowania nowej henny khadi NATURALNEJ (bez dodatków) = RED - jeśli mi to zaproponujesz to od razu się zgadzam i wymianka jest dogadana! Oddam zestaw pierwszej osobie która zaoferuje mi w/w. nie reaguję na wpisy typu "coś u mnie?" 13 - 20 kwietnia mnie nie ma, więc wysyłka albo w sobotę (13.04) rano albo dopiero w poniedziałek 22.04.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-13 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: ogromny zestaw kosmetyków w zamian za 2 opakowania henny khadi RED
Essence 02 crack me! white nail art cracking top coat step 2
8ml raz użyty swatch: http://www.shrani.si/f/2q/sF/3g5IrKZ...me-white2-.jpg Essence 06 crack me! pearly pink nail art cracking top coat step 2 8ml raz użyty swatch: http://2.bp.blogspot.com/-ojN0I7_aFn...nce+crack9.jpg L'Oreal, Studio Hot Curl, Spray do lokow, 150ml, brak daty, kod PE334 ubytek do napisu 'PARIS' Spray do włosów kręconych, zapewniający włosom sprężystość a fryzurze trwałość. H&M róż 9,7 grama odcień Sunny Apricot kod: 26908A2 ubytek 2% ESSENCE - Miami Roller Girl blush 01 on skates NOWY! Tigi, Catwalk, Catfight Pliable Pudding ok połowa z 42g The Body Shop - puder w kulkach odsypka, nie dam głowy czy jest to Brush on Bronze czy Brush on Buff, ale raczej ten drugi. BŁYSZCZYKI made in China, nowe CASUELLE COSMETICS LIP BALM Apple Strudel kilka razy użyty ubytek: max. 3% 12 g CHAPSTICK ULTRA SMOOTH fortify kilka razy użyty ubytek: max. 3% 6 g kod: J084
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-11 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
The Body Shop Coconut Lip Butter
ubytek: ok 30 % 10 ml (8,5g) kod: C199ZA próbki minerałów - jak na zdjęciu JOHNSON&JOHNSON ACUVUE2 soczewka kontaktowa nowa ważność: 03/2015 BC 8,7 DIA 14,0 wada -6,00 KOBO paletka magnetyczna na 2 cienie nowa Delia, No.1, Szampon koloryzujący 6.0 ciemny blond nowy CLARENA - CLARENA BODY LINE: KREM DO BIUSTU Z EFEKTEM PUSH UP 30ml nowe data: 21.11.2014 Oriflame, Visions, Silk Kohl Pencil 73 Khaki Green kredka do oczu, 9cm * Pure Luxe cień shadow Spring, ok 0,5g oryginalny Farmona, Sweet Secret, Masło do ciała `Ciemna czekolada i orzech pistacji` ok. połowa z 225 ml zdjęcie z neta PRÓBKI PERFUM (nie mam fotki) Annick Goutal, Les Orientalistes, Ambre Fétiche EDP ~1.5ml Azzaro Pure Cedrat EDT ~1ml Cacharel, Noa EDT ~1ml Guerlain, Aqua Allegoria Mandarine Basilic EDT ~1ml Lancome, Aroma Tonic ~2ml New York Fling by Bond No 9 ~1ml Thierry Mugler, Alien Eau Luminescente EDT ~2ml + sephora jabłko i cynamon? 3ml szklana fiolka
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-11 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
Herbata Hot Chili Pepper
50g w ładnej puszeczce Skład: Czarna herbata liściasta, pieprz czerwony, papryczka chili, aromat joko, winter glamour, eye shadow, ultradelikatny metaliczno - brokatowy gwiezdny pyl, wyjety z opakowania do zbiorczej paletki LUSH, After 8:30 - MINT CHOCOLATE MASSAGE BAR kawałeczek na spróbowanie raz użyty Bourjois - Coup de Theatre tusz do rzęs niebieski zostało na spróbowanie MAXFACTOR 2000 calorie dramatic look tusz do rzęs zostało na spróbowanie Avon - krem nadający jasne refleksy data 14/07/2013 zostało ok 50% FLOS LEK wazelina kosmetyczna różana raz użyta JUVENA krem nawilżający mini tubka JUVENA balsam do ust mini tubka CLEANIC clean o'peel chusteczki nawilżane do peelingu zostało 8 sztuk P2 LIPFOOD peeling do ust ubytek jakieś 15% Lancome star gloss błyszczyk superstar (raczej podróba ![]() ubytek 20% KOBO paletka magnetyczna na 4 cienie z ułamanym zamknięciem (nie zatrzaskuje się, ale można owinąć np gumką i wtedy się nie otwiera. Lusterko i zawiasik w całości) Cień do powiek LOOK 2 odcienie zieleni po terminie, i to sporo ubytek z 20% szminka PACIFIC UK raz użyta po terminie pierścionek z Yves Rocher nowy CLINIQUE SUPERBALM 03 mango zostało ile widać na zdjęciu tubeczka mocno sfatygowana kod 818 po terminie
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-11 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
JOVAN MUSK cologne spray
11 ml - nowe unikat, mam od koleżanki z USA Delia, Henna Cream Henna do brwi i rzęs w kremie brązowa 2 sztuki daty: 05.2014 i 11.2014 jedna absolutnie nowa, druga ubytek ok 20%
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-11 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
Demeter - Cinnamon Bark EDC
odlewka w atomizerze ok. 15 ml CB I Hate Perfume - In The Library odlewka w atomizerze ok. 4,5 ml Demeter - Brownie odlewka w atomizerze ok. 5 ml Aquolina - Pink Sugar odlewka w atomizerze ok. 10 ml Jil Sander - Sensations odlewka w atomizerze ok. 7 ml
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-04-11 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moze nzajdziesz cos u mnie za: ESSENCE - Miami Roller Girl blush 01 on skates NOWY! ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
spodobalo mi sie kilka rzeczy, ale czy tylko wyminiasz sie na henne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusze i wszystkie balsamy do ust?
Edit. Dopiero teraz przeczytałam"uwaga", także sorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
chodzi o tą henne? http://www.magiczne-indie.pl/natural...50g-khadi.html
chętnie się wymienię
![]() |
#13 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() w takim razie dziękuję, wątek nieaktualny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.