Pomadki i szminki

Revlon Super Lustrous, Lipstick Szminka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Lothris
    25 marca 2024 o 14:39
    Kolor i nawilżenie
    Szminka ujęła mnie bardzo przyjemną konsystencją. Nie wysusza moich ust, a wręcz je nawilża. Wspaniałe uczucie. Szminka nie potrzebuje wsparcia konturówki. Jest łatwa w aplikacji. Jeżeli nie jemy i pijemy utrzymuje się dostatecznie dobrze bez poprawek przez godzinę do dwóch. Jednak przy piciu np. kawy konieczna jest replikacja, a najlepiej nałóżmy ją po, bo niezbyt ładnie się zjada przy piciu i jedzeniu jeżeli mamy kolor ciemny np. 646 Sultry Sable. Pewnie gdyby była matowa, trwałość byłaby większa. Szminka nadaje ustom kolorowego blasku, jest lekka w noszeniu. Opakowanie kiepsko trzyma i bardzo łapie rysy. Cena w stosunku do jakości świetna. Bardzo ją lubię i mam zamiar kupić inne kolory.
    Zalety:
    • Nawilża usta, nie wysusza ich.
    • Nadaje kolor równomiernie i z błyskiem
    • Nie potrzebuje konturówki, by dobrze wyglądać.
    • Lekka w noszeniu.
    Wady:
    • Zamykanie szminki kiepsko trzyma.
    • Brzydko się zjada z jedzeniem/piciem (kolor 646)
  • 8 listopada 2023 o 21:48
    Tania i dobra
    Mam 2kolory tej pomadki,jedna w kolorze koralowym,druga ciemna czerwień, przechodząca w ciemny róż. Pomadki mają bardzo ładne, estetyczne opakowanie osobiście lubię czarny design pomadek. Konsystencja kremowa,przyjemna, miękko sunie po ustach, delikatnie nawilża. Trzyma się na ustach stosunkowo długo a nawet w trakcie "zjadania"schodzi z ust równomiernie z przyzwoitym efektem. Bardzo przyjemny produkt w rozsądnej cenie, lubię to.
    Zalety:
    • Duża paleta kolorów, nawilżenie ust, kremowa konsystencja,cena, dostępność
  • 5 listopada 2023 o 14:16
    Żałuję że tak późno zapoznałam się z kolorówka od Revlonu
    Szminki Revlon z serii Super Lustrous Matt są ostatnio najczęściej używanymi przeze mnie produktami do ust w tradycyjnej formie . Wcześniej na markę Revlon nie spoglądałam jakoś często bo kosmetyki te do tanich nie należały ale jak nadażyła sie okazja kupienia kilku produktów na wyprzedaży to wrzuciłam dwie szminki do koszyka. Najpierw kupiłam czerwona 052 Show Stopper z 9,99zł a przy następnej okazji znalazłam kolor który najbardziej chciałam czyli jagodowy fiolet nr 056 Purple Aura i to za jaka cenę ... 3,99zł . Marzenie:) Opakowanie jest czarne , tradycyjne bez żadnych ozdobników. Ładne, eleganckie i proste Na złotym pierścieniu wygrawerowana jest nazwa marki co sprawia że wygląda drogo. Fajnie że posiada na spodzie naklejkę w kolorze szminki i jej nazwę. Kosmetyk nie ma zapachu, przynajmniej ja nic nie wyczuwam. W konsystencji jest aksamitna , ładnie się aplikuje i szybko sunie po ustach. Szminka oznaczona jest jako matowa ale na ustach nie wygląda pudrowo, sucho i ciężko. W mojej opinii to taka delikatna satyna .Niby matowa ale gdzieś tam widać taką mokrość. Pigmentacja jest mocna a kolor nasycony. Wystarczy raz przejechać sztyftem i mamy ładnie pokryte usta bez prześwitów i potrzebnych poprawek. Moje odcienie są dość wyraziste więc trzeba użyć do nich konturówki bo niestety mimo doświadczenia nie mogę tą szminką idealnie wyrysować ust. Potrafi ona delikatnie rozmazywać się na konturze dlatego użycie konturówki jest obowiązkowe aby utrzymać ją w ryzach. Trwałość – no właśnie tu jest mały minus. Szminka jest dość plastyczna, kremowa i nie zastygająca więc po jedzeniu nieestetycznie się rozmazuje . Odbija się na szklankach, sztućcach, skórze. Na szczęście szminka nie osadza się w zmarszczkach, załamaniach i nie roluje się w ciągu dnia. Ciekawy produkt .Niby szminka jakich wiele ale ma coś w sobie.
    Zalety:
    • PLUSY
    • pigmentacja
    • nasycone kolory
    • aksamitna konsystencja
    • nie wysuszająca formuła
    • mat nie jest tępy tylko delikanie satynowy
    • eleganckie opakowanie
    • cena za jaką kupiłam
    • duży wybór kolorów
    Wady:
    • MINUSY
    • nie zastygająca formuła która może się rozmazywać
  • 21 listopada 2021 o 8:53
    Cudo!
    Jestem bardzo zaskoczona, i to pozytywnie. Zacznę od tego, że posiadam odcień 014 (Sultry Samba) i jest on dosyć neonowy - intensywny neonowy róż. Stąd nie byłam do niego przekonana. Dostałam szminkę w prezencie i tak leżała w szufladzie, czekając na wypróbowanie. Po kilku miesiącach w końcu odważyłam się po nią sięgnąć. I byłam zauroczona. Po pomalowaniu szminką ust nie są one aż tak intensywnie neonowe, ale kolor jest piękny. Zdecydowanie nadaje pazura stylizacji i jest idealny na jakieś wyjścia. Do tego szminka nie wysusza ust i naprawdę długo się utrzymuje. U mnie wytrzymała cały wieczór (jadłam i piłam) bez żadnej poprawki! Naprawdę polecam. To aktualnie moja ulubiona szminka i żałuję, że tak długo zwlekałam, by ją wypróbować.
  • 2 sierpnia 2021 o 14:36
    Kultowa gwizada
    Szminki Revlon są kultowe , uwielbiane.Podczas zakupów w Rossmann zauważyłam je na promocji niestety pomimo iż jest dużo kolorów większość z nich była niedostępna testerów też było mało aby sprawdzić kolor ja wybrałam nr 450 Gentlemen Prefer Pink ciemny perłowy róż w ciepłym odcieniu kolor może nie przypaść do gustu młodym kobietom a raczej panią w wieku eleganckim ja jestem zachwycona tym kolorem polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Kremowa konsystencja
    • Wykończenie perłowe
    • Róż ciemny w ciepłym odcieniu
    • Wspaniała trwałość
    Wady:
    • Niestety zapach taki dziwny