![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bioderma,Joico,Biovax,Ses a,Radical, MAC i wiele innych - zapraszam w październiku :)Witam wszystkie wizażanki ![]() Zapraszam do mojego jesiennego wątku w którym mam do zaoferowania kosmetyki zarówno pielęgnacyjne jak i kolorowe ![]() Na początek chcę jednak wspomnieć o kilku zasadach wymiany ze mną: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie posiadam sprecyzowanej wish-listy, ale ogólnie mówiąc najchętniej przygarnę: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oto lista kosmetyków: Dove Silky Nourishment - jedwabiście odżywiający balsam do ciała z rozświetlającymi drobinkami. Użyty raz. Pierwotna pojemność: 250ml. Kupiłam go w lipcu tego roku, a ważny jest 12 miesięcy od otwarcia. Bell HYPOAllergenic - Hypoalergiczny eyeliner w płynie. Kolor czarny. Użyty dwa razy, otwarty w sierpniu 2013, ważny przez 6miesięcy od otwarcia. L'biotica Biovax - szampon do włosów słabych ze skłonnością do wypadania. Użyty dwa razy. Data ważności: 06.2015. Pierwotna pojemność: 200ml. Garnier Neril - tonik wzmacniający do włosów. Pozostało ponad 3/4 z 200ml. Uwaga! Brak daty ważności. Jest ryzyko,że po terminie. Kupiony na końcu 2011 albo na początku 2012 roku. CHI jedwab - NOWY. 15ml. Uwaga! Możliwe że jest kilka miesięcy po terminie. Garnier Fructis - szampon wzmacniający przeciw twardej wodzie. Ponad połowa z 250ml. Ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony we wrześniu tego roku. MAC Studio Fix - Podkład do twarzy w płynie. SPF 15. Odcień NW22. Uwaga! Przyznaję, że nie pamiętam czy kupiłam ten podkład w wakacje (sierpień) 2011 czy 2012 roku ![]() Joico K-Pak - Serum do rozdwajających się końcówek. Próbka o całkiem sporej pojemności - 7ml. Zapraszam ![]() Wymienione: Eveline Nail Therapy Professional - skoncentrowana odżywka do paznokci Total Action 8w1. Nowa, nieużywana. Zapakowana w fabryczny kartonik, prosto ze sklepu. Uwaga: Pomimo tego,że odżywka ma mnóstwo wielbicielek, chcę Was ostrzec przed szkodliwą substancją zawartą w jej składzie - Formaldehyd. Wellaflex - lakier do włosów, najwyższy poziom utrwalenia + objętość dla cienkich włosów. Kilka razy psiknięty. Data ważności: 08.2015. 250ml. Equilibra - Szampon aloesowy. Pozostało ok 3/4 z 250ml. Kupiony w okolicach wakacji, ważny 12 miesięcy od otwarcia. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! SESA - kultowy olejek do włosów. Ponad 3/4 ze 180ml. Ważny przed 3 lata od daty produkcji czyli do 09.2014. Pierre Rene Medic - Witaminowa odżywka do rzęs i brwi. Produkt Hipoalergiczny. NOWA! AA Therapy - Krem pod oczy i na powieki. 0% alergenów, parabenów i barwników. Ponad połowa z 15 ml, bardzo wydajny. Kupiony w lipcu/sierpniu tego roku, ważny 6miesięcy od otwarcia. Farmona Radical - Kuracja przeciw wypadaniu włosów - Ampułki. "Innowacyjna receptura". KOMPLET! Ampułki są nowe i nieużywane. Dołączony jest również aplikator. Jedyną wadą jest fakt,że papierowe pudełko jest lekko podarte. Data ważności: 04/2014. Ava ECO garden - certyfikowany organiczny krem z ekstraktem z pomidora. Użyty trzy razy. Pierwotna pojemność: 50ml. Data ważności: 01.2015. Uwaga: nie posiadam kartonika, krem oferuję w fabrycznym słoiczku. L'biotica Biovax - Intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych. NOWA, zapieczętowana. 250ml. Data ważności: 01.2015. Gliss Kur Ultimate Color - Ekspresowa Odżywka regeneracyjna do włosów farbowanych i z pasemkami. Odżywka w sprayu, bez spłukiwania. Użyta kilka razy podczas tygodniowych wakacji. Kupiona w sierpniu 2013, ważna 12 miesięcy od otwarcia. UWAGA! skład produktu podany w KWC różni się od tego widocznego na opakowaniu. Dla zainteresowanych - przepiszę aktualny skład. Pierwotna pojemność: 200ml. Ava Eco Garden - Certyfikowane organiczne serum, modelujące owal twarzy. Ubytek jedynie testowy. Data ważności: 11/2014. 30ml. Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów ![]() Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC! Pharmaceris - Nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu. Została ok 1/4 opakowania ze 190ml. Żel kupiony w sierpniu tego roku, ważny przed 9 miesięcy od otwarcia. Neutrogena - Intensywnie regenerujący balsam do skóry bardzo suchej i szorstkiej. HIT KWC! Wersja w plastikowym słoiczku. Zużycie znikome - użyty kilka razy jako krem do rąk. Otwarty w lutym-marcu tego roku, ważny 12 miesięcy od otwarcia. 200ml. Joico K-Pak Intense Hydrator - profesjonalna odżywka/maska do włosów zniszczonych. Możliwa odlewka, maksymalnie 50ml. HIT KWC! Glinka zielona z mikrodermabrazją - możliwa odsypka, posiadam dużą ilość. Data ważności: 05.2015. MAC - Pompka do podkładu. NOWA, w folii. Ja używam do Studio Fix, ale może pasuje też do innych. Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2013-10-30 o 17:48 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bioderma,Joico,Biovax,Ses a,Radical, MAC i wiele innych - zapraszam w październ
Znajdziesz coś za olejek Babydream i micel Biodermy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
koci świat
|
Dot.: Bioderma,Joico,Biovax,Ses a,Radical, MAC i wiele innych - zapraszam w październ
hej
![]() ampułki radicala ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj, zajrzyj do mnie. Podoba mi się Ava Eco Garden, ale też innych rzeczy jestem ciekawa, tylko najpierw musze poczytać o nich zanim zdeklaruje chęć ich posiadania. Zapraszam do mojego wątku
edytuj: oraz olejek Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży i micele biodermy Edytowane przez palau Czas edycji: 2013-10-18 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, nadal interesują Cię kostki Dove? Podoba mi się u Ciebie Sesa i odżywka do rzęs
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za micele biodermy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723410 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sensibio ar to krem dla naczyniowców
Edytowane przez palau Czas edycji: 2013-10-18 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Lakier do włsosów,biodermę,neutroge nę i może kilka innych?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej! Całkiem sporo mi się spodobało
![]() ![]() ![]() SESA - kultowy olejek do włosów. Ponad 3/4 ze 180ml. Ważny przed 3 lata od daty produkcji czyli do 09.2014. Equilibra - Szampon aloesowy. Pozostało ok 3/4 z 250ml. Kupiony w okolicach wakacji, ważny 12 miesięcy od otwarcia. Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów ![]() Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC! Glinka zielona z mikrodermabrazją - możliwa odsypka, posiadam dużą ilość. Data ważności: 05.2015 Chcę powoli wycofać się z wymian na wizażu, bo widzę, że zbyt dużo czasu mi to pochłania, dlatego mogę oddać sporo, byle szybciej zakończyć wymiany ![]()
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-10-18 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
4. Gliss Kur Ultimate Color - Ekspresowa Odżywka regeneracyjna do włosów farbowanych i z pasemkami. Odżywka w sprayu, bez spłukiwania. Użyta kilka razy podczas tygodniowych wakacji. Kupiona w sierpniu 2013, ważna 12 miesięcy od otwarcia. UWAGA! skład produktu podany w KWC różni się od tego widocznego na opakowaniu. Dla zainteresowanych - przepiszę aktualny skład. Pierwotna pojemność: 200ml. 7. Glinka zielona z mikrodermabrazją - możliwa odsypka, posiadam dużą ilość. Data ważności: 05.2015. 13. Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów ![]() 14. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC! 15. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! 16. Joico K-Pak Intense Hydrator - profesjonalna odżywka/maska do włosów zniszczonych. Możliwa odlewka, maksymalnie 100ml. HIT KWC! 18. SESA - kultowy olejek do włosów. Ponad 3/4 ze 180ml. Ważny przed 3 lata od daty produkcji czyli do 09.2014. 20. MAC Studio Fix - Podkład do twarzy w płynie. SPF 15. Odcień NW22. Uwaga! Przyznaję, że nie pamiętam czy kupiłam ten podkład w wakacje (sierpień) 2011 czy 2012 roku ![]() 21. MAC - Pompka do podkładu. NOWA, w folii. Ja używam do Studio Fix, ale może pasuje też do innych. 22. Joico K-Pak - Serum do rozdwajających się końcówek. Próbka o całkiem sporej pojemności - 7ml. 27. Farmona Radical - Kuracja przeciw wypadaniu włosów - Ampułki. "Innowacyjna receptura". KOMPLET! Ampułki są nowe i nieużywane. Dołączony jest również aplikator. Jedyną wadą jest fakt,że papierowe pudełko jest lekko podarte. Data ważności: 04/2014. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jasne, rozumiem! A co w takim razie mogłabyś oddać za te legginsy z wymienionych przeze mnie rzeczy
![]() P.S. A masz może jakąś "listę życzeń"? Może mogłabym coś jeszcze wyszperać u siebie ![]()
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-10-18 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za odp. a powiedz co mogłabyś oddać za LRP?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, padam z nóg, także na dotychczasowe wpisy odpisałam natomiast reszta jutro.
Pozdrawiam i życzę miłej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A gdyby tak sesę, szampon i odsypkę glinki
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- W sumie wydawało mi się, że tak będzie sprawiedliwie... Sprawdzałam w necie: sesa 180ml kosztuje 35 zł, szampon 13 zł, czyli razem 48 zł. Jednego i drugiego jest ok. 3/4, czyli proporcjonalnie wychodzi ok. 36 zł. I do tego jakaś odsypka glinki (nie wiem, na ile ją wyceniasz). A legginsy kosztowały 39 zł, także myślałam, że taka kombinacja byłaby jak najbardziej sprawiedliwa.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a to podziękuję bo na Biodermie najbardziej mi zależało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za
Eveline odzywka Pompka mac Olejek babydream
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
15. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! 21. MAC - Pompka do podkładu. NOWA, w folii. Ja używam do Studio Fix, ale może pasuje też do innych. 25. Pierre Rene Medic - Witaminowa odżywka do rzęs i brwi. Produkt Hipoalergiczny. NOWA! ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
9. L'biotica Biovax - szampon do włosów 13. Rossmann Babydream ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Znajdziesz coś u mnie za: Glinka zielona z mikrodermabrazją Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów NOWY, 200ml. Ważny do 09/2015. HIT KWC! Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC! Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! ZAPRASZAM
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Bardzo chętnie wymienię się kolejny raz. Może znajdziesz coś jeszcze dla siebie, dorzuciłam kilka rzeczy ![]() ![]() 10. L'biotica Biovax - Intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych. NOWA, zapieczętowana. 250ml. Data ważności: 01.2015. 15. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC! 27. Farmona Radical - Kuracja przeciw wypadaniu włosów - Ampułki. "Innowacyjna receptura". KOMPLET! Ampułki są nowe i nieużywane. Dołączony jest również aplikator. Jedyną wadą jest fakt,że papierowe pudełko jest lekko podarte. Data ważności: 04/2014. Ewentualnie jeszcze 12. Equilibra - Szampon aloesowy. Pozostało ok 3/4 z 250ml. Kupiony w okolicach wakacji, ważny 12 miesięcy od otwarcia. 14. Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC! ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() 9. L'biotica Biovax - szampon do włosów słabych ze skłonnością do wypadania. Użyty dwa razy. Data ważności: 06.2015. Pierwotna pojemność: 200ml. 10. L'biotica Biovax - Intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych. NOWA, zapieczętowana. 250ml. Data ważności: 01.2015. 13. Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów NOWY, 200ml. Ważny do 09/2015. HIT KWC! 14/15 Bioderma sensibio - plyn micelarny. 18. SESA - kultowy olejek do włosów. Ponad 3/4 ze 180ml. Ważny przed 3 lata od daty produkcji czyli do 09.2014. 27. Farmona Radical - Kuracja przeciw wypadaniu włosów - Ampułki. "Innowacyjna receptura". KOMPLET! Ampułki są nowe i nieużywane. Dołączony jest również aplikator. Jedyną wadą jest fakt,że papierowe pudełko jest lekko podarte. Data ważności: 04/2014. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ODPISANE
![]() Dodałam Mini Wish-listę w pierwszym poście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Pewnie już nic u mnie nie znajdziesz, ale interesują mnie u Ciebie 7, 9, 12, 13, 14, 15 i 27, więc zapraszam do rozejrzenia się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ojj koszt przesyłki by był zbyt duzy zeby mi sie opłacało zele wysyłać. Moze cos ijnnego?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej interesują mnie Bioderma Sensibio H2O nowy płyn micelarny i Farmona Radical kuracja przeciw wypadaniu włosów - ampułki.
Reszta kosmetyków tak na dokładkę, żeby wysyłka nam się bardziej opłacała. Możemy się wymienić w późniejszym terminie, o ile żele będą wolne. Nie robię rezerwacji na drobiazgi typu 2 żele ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.