![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki (sleek, oriflame, nivea, olej kokosowy), rzeczy do domu, YC, kawy /s
Te rzeczy oddam tylko za coś do domu
![]() 1. zestaw kawowy - chyba porcelana, później napiszę informację z dołu filiżanek, mają lekkie otarcia mimo, że nieużywane, postaram się zrobić zdjęcia 2. kawa nescafe classic - 200g - mam też małą nescafe classic 100g -03.2015 3. błękitny - kolor żywszy niż na zdjęciu - bardzo miękki dywanik łazienkowy, niestety do mojej łazienki nie pasuje ;/ 4. oczko do zabudowy - oprawa 704 A - 9 sztuk - niestety po zakupie przez internet, okazało się, że u mnie musi być inny rozmiar a przez święta przegapiłam termin zwrotu- opis z aukcji: Możliwość stosowania żarówek LED lub halogenowych na 230V po dokupieniu i wymianie gniazda na trzonek GU10. Dane techniczne : Lampa : G5.3 MR16 Wycięcie otworu: 75 mm 5. wranglery męskie model ACE - r. W32L34 - drugie zdjęcie to zdjęcie innego modelu ale mniej więcej tak się układają 6. Książki o origami i dla dzieci Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-01-15 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki (sleek, oriflame, nivea, olej kokosowy), rzeczy do domu, YC, kawy /s
otręby Sante - 02.2014 - oddam szybko za jakiś przydatny drobiazg
Kosmetyki wymieniam za coś do domu lub inne kosmetyki * mokre chusteczki nivea soft&cream dla dzieci - nietowierane, termin 6msc od otwarcia, innej daty nie widzę * szampon DeBa BIO Vital - do włosów zniszczonych, suchych i farbowanych, wyjściowo 400ml, zostało ok 100ml * 2 odlewki: golden delicious i zapach z mennicy 1766 * garnier pomadka z filtrem - można odciąć używany koniec a i tak zostanie sporo ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-01-25 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. słuchawki i inne akcesoria komórkowe
- 3 pary słuchawek - nieużywane, ale muszę sprawdzić, czy wszystko z nimi ok i jakie mają wejścia - pojedyncza słuchawka na kablu - mała słuchawka - ładowarki nie ma! - kabel usb do samsunga omnia - adapter usb 2. gumki do włosów - wydaje mi się, że nie otwierałam opakowania, więc powinny być 72 sztuki 3. słonik z kopertą na osiemnastkę 4. akcesoria zimowe: * niebieski/chabrowy berecik h&m - materiał to moher, ma kłaczki - najchętniej za inny beret (ostatnie zdjęcie to właśnie ten beret) * rękawice h&m z dziecięcego, ale na mnie pasują * czapka atmosphere, mam z wymiany, ale kiepsko w niej wyglądam * nauszniki atmosphere, troszkę zmechacone, zobaczę czy da się je odmechacić 5. peruka - jakościowo marna, ale może jeszcze na jakąś imprezę się nada ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-01-15 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Perfumy
1. Calvin Klein, Eternity EDP Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - tylko za te perfumy: Guess Woman, Dot Marc Jacobs, Nina Ricci Nina. --> zdjęcie Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-01-15 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zasłony - używane! mocno przykurzone - mam 3 zielone, 2 jasnopomarańczowe, jedną żółtą i jedna ceglastą
Rolety - nieużywane 1. biało-pomarańczowa - szer. ok 80cm 2. kremowa - może też służyć jako firanka, szerokość 100cm lub 120cm muszę zmierzyć 3. Malinowa - szerokość ok. 60cm - muszę dokładniej wszystkie zmierzyć, brak haków ze zdjęcia katalogowego 4. biało-brązowa - szer. ok 80cm przescieradło - Rozmiar - 190x150, Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-02-06 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za kawy i gumki do wlosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletę Sleek ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czego poszukujesz za oczka do zabudowy?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za sleek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
co powiesz za sleek i kawe
5. Biosilk - szampon regenerujący - ubytek 40% krem do depilacji veet 59. NOWE foremki do muffinek 4. Organix - Brazilian Keratin Therapy Shampoo - ubytek ok. 40% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
co do foremek do muffinek, to są sylikonowe z DUKA, 6szt, nowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() A kiedy będą znane losy paletki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
nescafe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
nadal jestem zainteresowana sleekiem i kawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
kosmetykomaniaczka
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam gdzieś karafkę na oliwę,sama dostałam z wymiany ale nie używałam
mam tez kremy w wątku do twarzy i inne kosmetyki herbate nową lipton earl grey z jasminem interesuje mnie u Ciebie obie kawy blekitny dywanik do lazienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1388747890 ładowarka z tego zdjecia jest na microusb ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.