|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczeń - pielęgnacja, trochę kolorówki.
NIEAKTUALNE.
Hej, w tym wątku pozbywam się rzeczy, których szkoda mi wyrzucić, ale wiem, że mi się na bank nie przydadzą, nie chcę za nie innych przedmiotów, bo zwyczajnie się nie wygrzebie z góry rzeczy materialnych. Oddaje je za zwrot kosztów wysyłki, lub dla osób z Wawy przy odbiorze osobistym absolutnie za free [ albo za symboliczną czekoladę ;p przy wielu przedmiotach ]. Staram się opisywać stopień zużycia. Niektóre rzeczy mogą być po terminie, ale wszystkie mają zapach i konsystencje ok i z żadnym nic się nie dzieje. Kto pierwszy ten lepszy ![]() So... let's get started. 1. Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy. 2. Yes to cucumbers - soothing eye gel . Żel pod oczy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy 3. KOBO, Smooth Makeup Base, baza pod makijaż- jak dla mnie jest to lekki krem, zużycie ok.1/7 4. Balea, Sweet Wonderland, czekoladowy balsam do ciała, raz użyty. 5. Essence, A New League, brązowy eyeliner w pisaku, użyty kilka razy 6. Essence, I love glam, czarny pudrowy eyeliner, użyty kilka razy 7. Paintbox, Pretty Flamingo, rózowy toner do włosów, resztka na testy - wystarczy na zafarbowanie np. grzywki i pejsów. Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2014-02-15 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń - pielęgnacja, trochę kolorówki.
Chętnie skuszę się na balsam czekoladowy i eyeliner brązowy
![]()
Wymiana! : ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44978544 Wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44318582 Edytowane przez Mooonika02 Czas edycji: 2014-01-13 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy.
2. Yes to cucumbers - soothing eye gel . Żel pod oczy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy 3. KOBO, Smooth Makeup Base, baza pod makijaż- jak dla mnie jest to lekki krem, zużycie ok.1/7 4. Balea, Sweet Wonderland, czekoladowy balsam do ciała, raz użyty. 6. Essence, I love glam, czarny pudrowy eyeliner, użyty kilka razy nie jestem z warszawy ale chetnie wymienie sie na tą czekolade o której mówisz, jeśłi masz dzieci to mam jakies zabawki i książeczki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przyjmę wszystko
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4. Balea, Sweet Wonderland, czekoladowy balsam do ciała, raz użyty.
5. Essence, A New League, brązowy eyeliner w pisaku, użyty kilka razy 6. Essence, I love glam, czarny pudrowy eyeliner, użyty kilka razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wezmę wszystko, może coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy.
2. Yes to cucumbers - soothing eye gel . Żel pod oczy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy 4. Balea, Sweet Wonderland, czekoladowy balsam do ciała, raz użyty. 5. Essence, A New League, brązowy eyeliner w pisaku coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podziękuję za toner
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
4. Balea, Sweet Wonderland, czekoladowy balsam do ciała, raz użyty.
1. Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy. Cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.