|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. III :)Miło mi w tym pięknym dniu ogłosić III część "To nie KIT, od dziś jestem FIT" .
Część I, część II Będzie to kontynuacja naszych starań o seksowne jędrne ciało na lato, ale także na całe życie. Może nie zawsze idzie nam idealnie, ale nie poddajemy się, a to jest najważniejsze ![]() Jeżeli jesteś osobą pragnącą zmienić swoje ciało i życie, zapraszamy Chcemy być laskami z jędrnymi pupami i płaskimi brzuchami, więc głodówki nie są mile widziane na naszym wątku. Jeżeli jesteś zdecydowana, pamiętaj że musisz odzywać się przynajmniej raz dziennie. Jak Ci nie idzie, wspomożemy, doradzimy Kilka przydatnych ćwiczeń ![]() Mel B trening cardio trening nóg trening brzucha trening pośladków trening ramion Tiffany na nogi na boczki abs Jillian 30 day shred kanał BeFit Vicotria's Secret Workout instrukcje do słynnej już 6 Weidera <tutaj> 8 min. na brzuch nogi pośladki ramiona Kanał FitnessBlender XHIT Daily Livestrong Woman Tone it up Ewa Chodakowska |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. III :)
Ha! Dzieki apce w tel, jestem pierwsza!
witam sie w nowej części. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witam witam i o zdrowie pytam
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
też się witam!
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() tak dziś przeglądam forum w poszukiwaniu wątku do którego mogłabym dołączyć i jeśli mnie przyjmiecie do siebie to chętnie dołączę ![]() próbowałam już wiele razy się odchudzać, ale zazwyczaj wyglądało to tak: -5kg, +5kg i tak w kółko ale po dzisiejszej sytuacji, która mnie spotkała to rzeczywiście muszę coś z tym zrobić w końcu |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja. ja korzystam z tego ze jestem w domu i sprzatam
generalne wiosenne porzadki niestety w bloku remonty, obok scinka drzew wiec w ciszy nie odpoczne. po poludniu ide jeszcze na kurs to tam mi uszy poodpoczywaja
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() powiedz coś więcej o sobie, waga, wzrost, Twój cel? A co się takiego stało? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja!
![]() Nicci witaj |
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
nicci witaj
ja tak popatrzylam na ilosc postow i widze ze w starym watku to nawet myboy mnie przescignela a mialam byc lepsza od choco. nie ma co bede dzielnie walczyla o miejsce w pierwszej piatce bo edyty i karci to nikt nie przescignie
|
|
|
|
#12 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
karcia a Ty nie w szkole?
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Tajka
|
Można się wbić między Was ?
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
moja obecna waga to 78kg przy wzroście 1,73m, chciałabym zejść do 60 kg, ale i z 65kg będę zadowolona
![]() to jeszcze coś o mnie: - mam 26 lat (no dobra 27 rocznikowo, ale jestem z końca roku,więc się postarzać nie będę ),- pracuję w branży finansowej- zdarza się,że dużo więcej niż 8 godzin dziennie, więc z regularnością posiłków i ćwiczeń jest u mnie kiepsko ,- usiłuję się odchudzić od 4 lat, po efekcie jojo z poprzedniej diety - zrzuciłam wtedy 12kg i zeszłam do 60kg, ale po 2 latach waga wróciła z nawiązką - uwielbiam jeść, a raczej podjadać - ale to chyba wiadomo, bo gdybym nie lubiła, to by mnie tu nie było nie mam problemu z ruchem, ale podobno dieta to 70% sukcesu...jechałam dziś rano autobusem i w pewnym momencie taka starsza kobitka przy wysiadaniu wrzeszczy do mnie na cały autobus- proszę sobie usiąść, pani w ciąży jest, a nikt pani nie ustąpił ![]() byłam przez chwilę w klubie, ale na początku nie miałam internetu przez dłuższy czas i ani się nie udzielałam, ani nie miałam czasu nadrabiać, więc się wypisałam Edytowane przez nicci Czas edycji: 2014-03-12 o 10:53 |
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne wczoraj machnęłam 50 przysiadów przed snem ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
od razu człowieka przyłapie
Mam rekolekcje ale tyle chamy zadali że szok, muszę jeszcze napisać referat na wos co wam mówiłam iiii mature z polskiego ustną, bo pani sobie zażyczyła że zrobi nam próbną ustną mature i każdy dodatkowo ma zrobić kolejną pracę debilkajasne powiedz coś więcej o sobie nicci a to wredna baba
|
|
|
|
#20 | ||
|
Zadomowienie
|
hej. napiszesz cos o sobie? jaki cel?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() popatrz to moglas przed snem umyc okna. przeciez myjac mozna tez przysiady robic. przyjemne z pozytecznym
|
||
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() słoneczko świeci, więc na rowerek ruszamy! albo pobiegać troszkę, jesz dużo słodyczy, słodzisz herbatę, pijesz coca colę itd??? Może trzeba zacząć od małych zmian w odżywaniu
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;45550182]od razu człowieka przyłapie
Mam rekolekcje ale tyle chamy zadali że szok, muszę jeszcze napisać referat na wos co wam mówiłam iiii mature z polskiego ustną, bo pani sobie zażyczyła że zrobi nam próbną ustną mature i każdy dodatkowo ma zrobić kolejną pracę debilka[/QUOTE] aa no nie pomyślałam, że to już czas rekolekcji chociaż możesz popracować nad tym w domu, ja po kościele maszerowałam do szkoły w tamtym roku.Cytat:
ale to chyba kolację, bo zaraz zmykam na uczelnie
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo ileż można ( w moim przypadku prawie 4 lata) zaczynać od jutra, od poniedziałku, od kiedyś tam... dorwałam w pracy kartę Multisport i mam zamiar chodzić na basen i spinning (mordercze, ale z doświadczenia wiem,że skuteczne ) a w domu chcę jeszcze dorzucić Ewkę lub Jilliani marzy mi się bieganie-ale tu mam zamiar zacząć od podstaw - bieganie na zmianę z chodzeniem |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no Edyty i Karci to ja nie mam szans dogonic
Kisiej witaj Nicci no przykra sytuacja, domyślam się jak się poczulaś
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Nicci a to nie powód zeby być smutna tylko czas sie ruszyć w takie piękne dni
jak np dzisiaj !
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i teraz za każdym razem jak będę chciała sięgnąć po przekąskę to będę sobie to odtwarzaćplan na dziś: Ewka skalpel/ godzinka na rowerku stacjonarnym |
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
ja miałam iść dzisiaj biegać, ale chyba sobie odpuszczę dzisiaj, ręka mnie jeszcze boli
Mam nadzieje że już jutro jako tako się zagoi |
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I bardzo dobrze! ;-) Zrezygnuj tez z soków z cukrami, ogranicz sól cukier, pij dużo wody, nie jedz wieczorami i oczywiście zero ketchupu, majonezu etc ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;45550853]ja miałam iść dzisiaj biegać, ale chyba sobie odpuszczę dzisiaj, ręka mnie jeszcze boli Mam nadzieje że już jutro jako tako się zagoi[/QUOTE] Ja jak na razie jadę do psychologa. Jak wrócę to może jakiś rower albo coś
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Korzystając z tego, że jest nowy wątek postanowiłam do Was dołączyć. To będzie moje 3 podejście ale mam nadzieję skuteczne. Mam do zrzucenia ok.10kg. Od postu unikam słodyczy jak ognia, zaczęłam ćwiczyć i troszeczkę zdrowiej jeść. Ostatnio ważyłam i mierzyłam 17.02 - wszystko spisane i udokumentowane. Następne pomiary już 22.03 - aż się boję
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam i czekamy na efekty ;* Dużo wody pijemy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

witam sie w nowej części. 

,
popatrz to moglas przed snem umyc okna. przeciez myjac mozna tez przysiady robic. przyjemne z pozytecznym