![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
moja I wymiana zapraszam serdecznie !!:) CZERWIEC
hej, mam do wymiany parę rzeczy
![]() ![]() aktualnie nie mogę dodać zdjęć ! niedługo postaram się wstawić kolor czarny oznacza dostępność kolor taki różowo/fioletowy oznacza brak oto co mam: ESSIE- ZIMA 2013 kostka- w skład wchodzą- , sable collar, mind your mittens, toggle to the top, jest do nich pudełko, zużycie minimalne RIMMEL 622- OH BOY YOU'RE SO FINE- RIMMEL 315- READY, AIM, PAINT! RIMMEL 500- CARAMEL CUPCAKE RIMMEL 620- HOW DO YOU LILAC IT? RIMMEL 850- AYE, AYE, SAILOR ESSENCE COLOUR&GO -131 BALLERINA'S CHARM NIVEA BALSAM POD PRYSZNIC COCOA& MILK 50 ML MASECZKA ZIAJA REGENERUJĄCA- 06.2014 MASECZKA ZIAJA NAWILŻAJĄCA- 07.2014 MASECZKA PERFECTA Z WITAMINĄ C- 02.2016 MASECZKA PERFECTA GRUSZKA- 01.2016 SPRAY BEYONCE HEAT- zużycie widoczne na zdjęciu SPRAY BEYONCE MIDNIGHT HEAT- zużycie widoczne na zdjęciu KSIĄŻKA JAK UPOLOWAĆ FACETA PO PIERWSZE DLA PIENIĘDZY- JANET EVANOVICH KSIĄŻKA ZAĆMIENIE STEPHANIE MEYER BEATA PAWLIKOWSKA ROZMÓWKI- HISZPAŃSKI BEATA PAWLIKOWSKA ROZMÓWKI- FRANCUSKI FILM NA DVD TWÓJ NA ZAWSZE- edycja 2 płytowa FILM NA DVD ZMIERZCH- edycja 2 płytowa KREM NIVEA 50 ML KREM NIVEA 50 ML lakier rimmel 215 cupcake pink lakier rimmel 816 green eyed monster lakier rimmel 430 coralicious etui na pędzle- pochodzi z wymianki, niestety za małe na moje pędzle mam też na wymianę płyty cd:miley cyrus, lady gaga, katy perry, ke$ha, dody i dvd:miley cyrus TUTAJ LINK DO MOJEJ WISH LISTY: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46002844 dziękuję za zainteresowanie ![]() proszę o zapoznanie się z moją wish-listą, wolałabym wymieniać się na coś z niej ponieważ wprowadzam minimalizm ![]() ![]() Edytowane przez pyska95 Czas edycji: 2014-07-14 o 19:29 Powód: dokładka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: moja I wymiana zapraszam serdecznie !!:)
witaj znajdziesz coś u mnie za?
PALETA SLEEK- OH SO SPECIAL- zużycie widoczne, pacynkę gdzieś zgubiłam PERFUMY TOMMY HILFIGER- TOMMY GIRL- zużycie niewielkie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za za Essie toggle to the top, shearling darling i wzorniki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za
ESSIE- NEO WHIMSICAL ESSIE- MOJITO MADNESS ESSIE- ALL TIED UP ESSIE- MADISON AVE-HUE - widać zużycie ok 1/5, kupiony już w takiej postaci u jednej blogerki ESSIE- FEAR&DESIRE ESSIE- OFF THE SHOULDER ESSIE- TOUR DE FINANCE ESSIE- ZIMA 2013 kostka- wolę wymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze znajdziesz cos u mnie za
ESSIE- MOJITO MADNESS RIMMEL 622- OH BOY YOU'RE SO FINE ESSIE- NEO WHIMSICAL
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za któreś?
ESSIE- NEO WHIMSICAL ESSIE- MOJITO MADNESS ESSIE- ALL TIED UP ESSIE- MADISON AVE-HUE - widać zużycie ok 1/5, kupiony już w takiej postaci u jednej blogerki ESSIE- FEAR&DESIRE ESSIE- OFF THE SHOULDER ESSIE- TOUR DE FINANCE NIVEA BALSAM POD PRYSZNIC COCOA& MILK 50 ML MASECZKA ZIAJA OCZYSZCZAJĄCA- 12.2014 MASECZKA ZIAJA REGENERUJĄCA- 06.2014 MASECZKA ZIAJA NAWILŻAJĄCA- 07.2014 PERFUMY TOMMY HILFIGER- TOMMY GIRL- zużycie niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za kilka essie?
![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MASECZKA ZIAJA OCZYSZCZAJĄCA- 12.2014
MASECZKA ZIAJA ANTY-STRES- 04-2014 coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja mam czarną kredkę supershock i 2 płyty ewki- stan idealny Przejżyj jeszcze mój wątke może coś więcej wpadnie Ci w oko?
zależy mi głownie na lakierach essie: zimowy zestaw, NEO WHIMSICAL, OFF THE SHOULDER i MADISON AVE-HUE. Do tego maseczki ziai i może kilka lakierów rimmel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kuźnia inspiracji
|
coś za:
ESSIE- NEO WHIMSICAL ESSIE- ALL TIED UP RIMMEL 622- OH BOY YOU'RE SO FINE- RIMMEL 500- CARAMEL CUPCAKE MASECZKA ZIAJA NAWILŻAJĄCA- 07.2014 MASECZKA PERFECTA Z WITAMINĄ C- 02.2016 MASECZKA PERFECTA GRUSZKA- 01.2016 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Zapraszam do obu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: PALETA SLEEK- OH SO SPECIAL? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
PALETA SLEEK- OH SO SPECIAL- zużycie widoczne, pacynkę gdzieś zgubiłam
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
ESSIE- ALL TIED UP ESSIE- FEAR&DESIRE ESSIE shearling darling ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
NIVEA BALSAM POD PRYSZNIC COCOA& MILK 50 ML
MASECZKA ZIAJA OCZYSZCZAJĄCA- 12.2014 MASECZKA ZIAJA ANTY-STRES- 04-2014 MASECZKA ZIAJA REGENERUJĄCA- 06.2014 MASECZKA ZIAJA NAWILŻAJĄCA- 07.2014 MASECZKA PERFECTA Z WITAMINĄ C- 02.2016 MASECZKA PERFECTA GRUSZKA- 01.2016 i paletka Sleek, coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nic wiecej nie znajdziesz u mnie z kosmetyków i z wątku ciuszkowego? Mam sporo rzeczy w rozm 40.
Najbardziej zależy mi na shearling darling- bardzo potrzebuję ciemnej czerwieni- może coś jeszcze wypatrzysz? Jeśli nie, to zrezygnowałabym z lakierów rimmel. Jeśli znalazłabyś coś dodatkowo, to podobają mi się kolory: 803 i 315 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za ESSIE- ALL TIED UP?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
poproszę o link do tej bluzki, która Ci sie podoba
I od Ciebie jestem zainteresowana tylk tymi lakierami które wymieniłam i maseczkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ESSIE- NEO WHIMSICAL
ESSIE- ALL TIED UP ESSIE- ZIMA 2013 kostka- wolę wymienić na całość ale mogę pojedyńczo, w skład wchodzą- shearling darling, sable collar, mind your mittens, toggle to the top, jest do nich pudełko, zużycie minimalne coś u mnie? mam revlon colorstay 180sand 2 nowe opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
na początku oferowałaś:
Cytat:
![]() Nie jestem pewna na 100% czy mam jeszcze tą bluzkę, bo mam 2 podobne i któras już poszła w świat. Ale najprawdopodobniej ta którą wysłałaś jeszcze jest w moim posiadaniu ![]() Może taka wymiana: kredka 2 płyty bluzka za: 3 lakiery essie ![]() i szary rimmel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
SPRAY BEYONCE HEAT- zużycie widoczne na zdjęciu SPRAY BEYONCE MIDNIGHT HEAT- zużycie widoczne na zdjęciu PERFUMY TOMMY HILFIGER- TOMMY GIRL- zużycie niewielkie KSIĄŻKA ZAĆMIENIE STEPHANIE MEYER BEATA PAWLIKOWSKA ROZMÓWKI- HISZPAŃSKI BEATA PAWLIKOWSKA ROZMÓWKI- FRANCUSKI FILM NA DVD TWÓJ NA ZAWSZE- edycja 2 płytowa FILM NA DVD ZMIERZCH- edycja 2 płytowa KREM NIVEA 50 ML KREM NIVEA 50 ML szampon balea waniliowy limitowana edycja ??? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podoba mi się u Ciebie paletka Sleek, maseczki oczyszczające, balsam pod prysznic i ewentualnie zegarki. Znalazłabyś coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Z rzeczy, które mogłabym ewentualnie również oddać poza wątkiem posiadam: odsypkę błota z morza martwego:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...zaju-cery.html, cienie L'Oreal Wear Infinite Royal Grace nowe zafoliowane, C-Thru Crystalline EDT ok. 2/3 z 75 ml, mleczko do ciała Soraya wyszczuplająco-ujędrniające 300 ml- użyte raz, róże. Odpisz proszę u mnie w wątku ![]() P.S. Wszystko powinno się pisać w wątkach, w tym potwierdzenie wymiany, jedynie podawanie adresów odbywa się na priv, pozdrawiam ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-04-06 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() coś u mnie za essie sable collar? zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Szef ds. Wymianek
|
Autorko, proszę zapoznać się z regulaminem Targowiska i odpowiednio zmodyfikować pierwszą wiadomość, inaczej wątek zamknę
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
shini@vp.pl
A za paletkę Sleeka nic byś nie znalazła? Jeśli chcesz dodać zdjęcia musisz edytować post- klikasz edytuj przy swoim poście, potem otwórz w edytorze i w dodatkowych opcjach (trochę niżej) masz zarządzanie załącznikami. Może masz zbyt duży rozmiar zdjęć? Możesz zawsze zmniejszyć na stronie zmniejszacz albo innej, możesz także kliknąć wstaw obrazek to jest tam gdzie wbierasz rozmiar czcionki itd., nad oknem w którym piszesz tekst i podajesz link do strony ze zdjęciem. Jak je zmniejszysz to dostajesz też gotowy link do tego zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.