![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC Każda półka- MAC, Jimmy Choo, Lolita, itp. + kilka ciuszków :)ZAPRASZAM! Wymieniam się najchętniej na perfumy z wishlisty, jednak można kusić wszystkim. Ostrzegam, że jestem wybredna, bo mam masę kosmetyków i ciuchów ![]() Łączcie śmiało dwa wątki. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- 1. Zestaw Maybelline- tusz czarny Colossal + błyszczyk Colorama- nowy w pudełeczku 2.Kredka Clinique Chubby Stick, Oversized Orange, kartonik lekko sfatygowany, zużycie znikome 4.Serum do biustu Eveline, ok. połowy, po terminie, jednak nic z nim nie jest, dorzucę do wymiany 5. Pogrubiający puder do rzęs Essence, nie mam szczoteczki, ale pasuje każda do niego, działa na zasadzie rzęs w butelce, prawie cały 7. Żel do masażu Sephora, Luxe Noir, intensywny zapach, ok. połowy ze 150 ml 8.Matowa szminka Inglot, kartonik, odcień 425, chłodny róż, coś w podobie szminek Rimmel by Kate, dwa razy użyta 9. Odżywczy krem- balsam Garnier Hydra Adapt do cery suchej i bardzo suchej (różowy)- nówka 12. Ok połowa ze 150 ml serum do biustu na noc Collistar 14. Zestaw Playboy Play It Sexy- dezodorant + perfumy 30 ml- nowy 15.*LAKIERY: Rimmel z kolekcji Rita Ora for Rimmel: -Oragasm - tu swatche: http://www.reallyree.com/2014/02/rit...-swatches.html -Essence- z limitki Ready for Boarding- Destination Sunshine (http://goodlacknail.files.wordpr ess....n-sunshine.jpg) i Beauty on tour (http://2.bp.blogspot.com/-h-f_yJr6yT...ur+%282%29.jpg) -nowy fioletowy lakier Virtual Fashion Mania -lakier Lovely Nude nr 2 -piaskowa, brokatowa fuksja Wibo -China Glaze pełnowymiarowy- Flip Flop Fantasy -magnetyczny Essence 16. Nowy tusz do rzęs Avon, Aero Volume, Czarny 17. Tusz Guerlain Cils d'Enfer, czarny, kilka razy użyty,świeży 18. Korres, szminka w płynie, o taka: http://imbbpullzone.laedukreationpvt...5/Korres-1.jpg 19. Nowy korektor pod oczy Manhattan Wake Up Concealer, odcień 1 20. Szminka Rimmel w odcieniu 050 Paradise, nudziak, kilka razy użyta 25.Pomadka Lancome Color Fever, odcień 256, A little beige crush, zużycie znikome 26.Brwi w butelce Divaderme, zużycie znikome, odcień Dark Black 27.Jimmy Choo EDT, 17-18/40 + kartonik 30.Lolita Lempicka Fleur Defendue, kartonik, ok. 27/30 ml 31.olejek do masażu Kult, pomarańcza i lawenda, prawie cały 32. krem Avene Cleanance, ok. połowy 33. żel-krem Avene Cleanance K, ok. połowy, może troszkę więcej 34. Nowy trymer do bikini Gilette Venus 35. DO OCZU: *srebrna, wysuwana kredka Glimmerstick Avon *fioletowa długa kredka Avon *raz maźnięta czarna kredka Magic Visage *turkusowa kredka Essence *długa, srebrna kredka Avon 36. DO UST: *balsam do ust Delipscious, końcówkę uwalę jak ktoś chce, The Body Shop *szminka Catrice Coralicious Pink *błyszczyk Clarins Colour Quench Lip Balm, Long-Lasting Moisture&Shine, odcień 06 *konturówka Emily, odcień chłodny róż, coś takiego *baza pod szminkę Estee Lauder 37. Baza pod makijaż Nivea Make Up Starter 38.Krem Nuxe Creme Fraiche, na testy, dorzucę do wymiany 39. Nowy podkład La Roche Posay Toleriane Teint, odcień 01 40. Z 5 razy użyta szminka Chanel, Rouge Allure Laque, odcień 74 41. Kosmetyczka Alien Thierry Mugler, taka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1403351285 42. Nowy podkład w kompakcie Vichy Dermablend, odcień Nude, zastanawiam się, czy wydawać 43. Nowa maska do biustu Push Up Esotiq od Dżoany Krupy ![]() 44. Perfumy Super Playboy, 30 ml, kartonik, ubytek psika testowego 45. Dezodorant Play It Rock, ubytek psika testowego 46. Szminka Estee Lauder Pure Color, odcień Wild Plum, kilka razy użyta 47. Błyszczyk Estee Lauder, odcień Mod Poppy Shimmer, kilka razy użyty Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-08-01 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Każda półka- MAC, Jimmy Choo, Lolita, itp. + kilka ciuszków :)
Trochę ciuchów, które chętnie wymienię na kosmetyki, resztę ubrań mam w wątku ciuszkowym (Zara, H&M, A&F, River Island, Topshop, Victoria's Secret, itp.)
3. Sukienka Lipsy, odkryte plecy, stan bdb, pasuje na XS/S 4.By Insomnia Nika Pants, takie jak tu: http://fashionpr.pl/showroom/17/by-i...-169zl__1_.jpg, z metki S, ale są dużo większe i spokojnie pasują na M/L, stan idealny, za coś z wish 5. Sweterek DKNY Jeans, stan bdb, rozmiar S 6.Haremki z miękkiego sztruksu Zara, stan bdb, rozmiar M 7.welurowa bluzka H&M z barokowym wzorem, stan idealny, rozmiar 38 10. Botki River Island, pasują na 39/40, stan bdb Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-07-17 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
12. Koszula w paski Topshop, z metki 40, na 38 też ok, stan idealny
13. Spodenki z wysokim stanem i fabrycznymi ćwiekami H&M, stan idealny, 36 14. Legginsy z frędzlami Topshop, stan idealny, 38 z metki na 36 też ok 15. Nowy z metką biustonosz z wycięciami Ann Summers Sexy Obsessions, rozmiar L 16.Rozkloszowana sukienka z kołnierzykiem Topshop, stan bdb, rozmiar 42 17. Sukienka Pixie Lott dla Lipsy, stan bdb, z metki 36 18.oryginalny kardigan Vivienne Westwood z serii Gold Label, stan bardzo dobry, z metki L, na M też ok, wymienię na coś o podobnej wartości ![]() 19.nówka z metką sukienka Boohoo z dresowego materiału, rozmiar S 20. Plisowana tunika/sukienka Topshop, stan bdb, rozmiar 36 21. Nowa z metką bokserka Nike Dri Fit, rozmiar M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
22. Koronkowa, neonowa tunika H&M, stan idealny, 36
23. Białe rurki Vero Moda, stan idealny, 27/34 24. Sweter Tommy Hilfiger, stan idealny, rozmiar M 25. welurowa sukienka New Look z kokardą na plecach, stan idealny, z metki 38, ale jest mniejsza 26. płaszcz biker River Island z zamkami na rękawach, stan bdb, z metki 10/36, ale pasuje na 38/40, oddam za coś super 27.koszulka Abercrombie&Fitch, stan idealny, z metki L 28. bralet skórzany Stradivarius z zipem, jak nowy, z metki L, na M też ok, 29. długa, dresowa marynarka Boohoo, swego czasu moja ulubiona, jednak już za duża, rozm. 40, stan bdb 30. pikowana, marmurkowa spódnica Topshop, stan idealny, 36/38 31. Torba Zara, stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Chubby Stick?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
10. Matujący i odświeżający krem- sorbet Garnier Hydra Adapt do cery mieszanej i tłustej- nówka Rimmel z kolekcji Rita Ora for Rimmel: -White Hot Love Szczególnie zależy mi na lakierze ♥
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za .Brązowy żel do brwi Wibo, użyty ze 3-4 razy
Zestaw Playboy Play It Sexy- dezodorant + perfumy 30 ml- nowy Korres, szminka w płynie, i lakiery?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
2.Kredka Clinique Chubby Stick, Oversized Orange, kartonik lekko sfatygowany, zużycie znikome ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos za :
27.Jimmy Choo EDT, 17-18/40 + kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Torba Zara, stan bdb
cos u mnie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś za rozświetlacz MAC?
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz co Kochana kuszą mnie te Twoje ciuszki nadal, ale obiecałam sobie póki co, że wymienie te perfumki na jakąś flaszkę inną
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Lolita Lempicka Fleur Defendue, kartonik, ok. 27/30 ml?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
17. Tusz Guerlain Cils d'Enfer, czarny, kilka razy użyty,świeży 27.Jimmy Choo EDT, 17-18/40 + kartonik 28.puder transparentny Art Deco w solniczce 10g, myślę, że 8g zostało 30.Lolita Lempicka Fleur Defendue, kartonik, ok. 27/30 ml 1. Zestaw Maybelline- tusz czarny Colossal + błyszczyk Colorama- nowy w pudełeczku ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- gold, bombshell, havenly, very sexy
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hej, jakie jest zużycie tuszu Guerlain?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
prawy but ma małą wadę na górnej części obcasa, zewnętrzna strona, jest ciemniejszy pasek, właściwie półkole, o długości ok 0,5 cm, więcej wad nie widzę
---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- kiedy został otwarty guerlain? jaki kolor coloramy? ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- podoba mi się jeszcze 23. Rozświetlacz MAC Crew z kolekcji Hey Sailor- nowy z kartonikiem- oddam najchętniej za zapach z wish, mam z przemiłej wymiany, ale szkoda mi go otwierać a z Twojego wisha mam lakier catrice :P ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- chętnie przygarnę też do wymiany 38.Krem Nuxe Creme Fraiche, na testy, dorzucę do wymiany ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
i co z naszą wymianką?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
czyli ja:
czerwone szpilki, dwie mgiełki i batiste a Ty: 17. Tusz Guerlain Cils d'Enfer, czarny, kilka razy użyty,świeży 28.puder transparentny Art Deco w solniczce 10g, myślę, że 8g zostało 30.Lolita Lempicka Fleur Defendue, kartonik, ok. 27/30 ml 1. Zestaw Maybelline- tusz czarny Colossal + błyszczyk Colorama- nowy w pudełeczku 23. Rozświetlacz MAC Crew z kolekcji Hey Sailor- nowy z kartonikiem- oddam najchętniej za zapach z wish, mam z przemiłej wymiany, ale szkoda mi go otwierać ? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- i jeszcze: 27.Jimmy Choo EDT, 17-18/40 + kartonik
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to jak bys widziała naszą wymianę? ja tylko zapytałam
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- najmniej zależy mi na: 28.puder transparentny Art Deco w solniczce 10g, myślę, że 8g zostało 30.Lolita Lempicka Fleur Defendue, kartonik, ok. 27/30 ml 1. Zestaw Maybelline- tusz czarny Colossal + błyszczyk Colorama- nowy w pudełeczku ale powiedz co jesteś mi skłonna oddać za to co chcesz a na pewno się dogadamy ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zastanów się, czekam na propozycję
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Na MACa nie mam co liczyć?
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jaki drobiazg proponujesz? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.