|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
NOWA lokówka TRESSEMME big curl 32mm, duzo minerałów, włosy...,Wymienię szybko: EDM- WET SAND rozświetlacz, połowa opakowania (struna) EDM- TRULLY TIGER róż/bronzer prawie całe opakowanie (oryginalne opakowanie) EDM- WAKE UP CALL róż, fajny jako cień, połowa opakowania (oryginalne opakowanie) EDM- WEEKEND GETAWAY, róż, odsypka ok 0,5ml x 2 szt EDM- GIRL'S DAY, róż, odsypka ok 0,5ml EDM- POISED TO PERFECTION, bronzer, odsypka ok 0,5ml EDM- CALM & COLLECTED, bronzer, odsypka ok 0,5ml LUMIERE- LIGHT BLUE SHIMMER, skrzacy srebrzysto-błekitny cień, cały, nowiutki LUMIERE-BON BON, matowy cień w odcieniu mlecznej czekolady, cały, nowiutki. LUMIERE- MATTE BLACK, czarny matowy cień, cały, nowiutki. LILY LOLO- HONEY PEACH, cień brzoskwiniowy, odsypka (struna) LILY LOLO- STARDUST, rozświetlacz 0,75g (struna) VIPERA- JUST LIPS nr 16, szminka nude, 3/4 MAX FACTOR- 200 CALORIE VOLUME&CURL, kilka razy użyty RED CHERRY- RZĘSY nr 106, nowe INGLOT- RZĘSY nr 16S, raz użyte, wyczyszczone, stan bardzo dobry/idealny INGLOT-BIBUŁKI MATUJĄCE, brakuje może z 5, opakowanie nieco sfatygowane HERBATINT- TRWAŁA FARBA DO WŁOSÓW nr 4R MIEDZIANY KASZTAN, połowa opakowania WELLATON- TRWAŁA FARBA DO WŁOSÓW nr 5/77 GORZKA CZEKOLADA, cała, nowa AVON- SIMPLY BECAUSE, woda toaletowa, nieco mniej niż połowa. EVELINE-SLIM EXTREME 3D SUPERSKONCENTROWANE SERUM MODELUJĄCE DO BIUSTU PUSH-UP, 200ml, użyte 2 razy PROSTOWNICA EUROTECH- po gwarancji, ale jest w bardzo dobrym stanie, nigdy mnie nie zawiodła, posiada turmalinowe płytki, wyświetlacz LCD, funkcję jonizacji taka: http://www.sklephit.pl/?28,prostowni...regulacja-120w Chętnie przygarnę MEOW- CRYSTALLINE CAT GLOW CANARY DIAMOND big... LOKÓWKA TRESSEMME volume curl 32mm FUKSJA ceramiczna- (prezent) nowiusieńka, nie używana, bo mam podobną, kupiona w czerwcu 2014, na 2-letniej gwarancji, paragon zakupu (ponad 100zł). Wymienię na coś podobnej wartości
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2014-06-30 o 13:23 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWA lokówka TRESSEMME big curl 32mm, duzo minerałów, włosy...,
coś u mnie za prostownice i lokówkę?
lub jedno z tych dwóch? |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za prostownicę i farbę Wellaton czekoladową?
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za lokówkę
?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś za: EDM- WET SAND rozświetlacz, połowa opakowania (struna)
EDM- WAKE UP CALL róż, fajny jako cień, połowa opakowania (oryginalne opakowanie) EDM- WEEKEND GETAWAY, róż, odsypka ok 0,5ml x 2 szt EDM- GIRL'S DAY, róż, odsypka ok 0,5ml EDM- POISED TO PERFECTION, bronzer, odsypka ok 0,5ml może lokówka o ile cokolwiek znajdziesz u mnie
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może u mnie coś za Trully Tiger i/lub Wake up call
? Czy to są to mniejsze opakowania 1,7 czy normalne? |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za... PROSTOWNICA EUROTECH
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za lokówkę?
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
LOKÓWKA TRESSEMME volume curl 32mm FUKSJA ceramiczna- (prezent) nowiusieńka, nie używana, bo mam podobną, kupiona w czerwcu 2014, na 2-letniej gwarancji, paragon zakupu (ponad 100zł). ? |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Okej, a może mogłabyś mi napisać czy to są duże opakowania czy samplowe i czego szukasz mineralnego za nie
? Mam sporo minerałów poza wątkiem, może coś bym znalazła co by Cię interesowało
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro podam Ci, jak tylko znajdę spódnicę
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiary spódniczki: w pasie 35x2; długość 42cm, w biodrach, jak zaczyna się kieszeń 44x2
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteś zainteresowana cieniami, podkładami, różami? Z podkładów mam połowę dziesięciogramowego biga annabelle minerals w kolorze Golden Fair.
Mam też cienie z EDM, mniejsze sample jednogramowe ale w słoiczku z sitkiem. Kolory mogę Ci podać w niedzielę, bo aktualnie jestem na urlopie ![]() Mam róż z Eartnicity Minerals w kolorze sweet pink użyty kilka razy ale tutaj musiałabym się zastanowić
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Okej... z cieni mam tak:
-That's super keen -2,5 grama, użyłam dosłownie trzy razy -Silver spoon- dokładnie jak wyżej ![]() - Tide is high-1 gram w słoiczku. Zużycie niewielkie,szacowałabym na 5% -Mam też cień z Era minerals, ok 0,5 grama w słoiczku z siteczkiem. Kolor Twilight. Dostałam jako gratis do zakupów, użyłam dosłownie raz. -Mam próbeczkę cienia Lauress Gem Light w kolorze Cougar. Mam próbeczki róży mineralnych EDM: - Like lady Bird Lake, powiedziałabym, że ok 0,3 (?) grama w słoiczku z sitkiem -1 gram rożu pink ribbon -oraz pełowymiarowe opakowanie czegoś, co szumnie nazywa sie podkładem mineralnym, ale używam tego jako delikatnego, brzoskwinkowego różu do policzków. To cudo to LaRosa w kolorze 63 Natural. Jeśli będziesz chciała, to służę zdjęciami i swatchami tych kosmetyków
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szkodzi, mam nadzieję, że już wszystko w porządku. Co Ci mogę podpowiedzieć?
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
hej
cos u mnie za lokoweczke?
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za lokówkę?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

?