![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
we wrześniu MAC, Benefit, Dior, Essie, Chanel oraz Massimo Dutti, Asos, RI, MangoWATEK NIEAKTUALNY, UPRZEJMA PROSBA DO MODA O ZAMKNIĘCIE ![]() Witam w moim wątku miłe wizażanki ![]() Moja wishlista jest tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post35 314374 - Kosmetyki przechowuję w higienicznych warunkach i staram się opisywać jak najrzetelniej. Wysyłam rzeczy dobrze opakowane (obowiązkowo bąble). Nie kupuję i nie oferuję na wymianę podróbek. Od drugiej strony oczekuję tego samego
![]() - Chętnie wymieniam się osobiście na terenie Warszawy - Wysyłkę preferuję listem poleconym lub paczką (ekonomiczny czy priorytet - do ustalenia). Zgodnie z regulaminem Targowiska wysyłka listem poleconym jest na własną odpowiedzialność i możliwa tylko przy zgodzie obu stron. Preferuję zatem tę formę przy wymianie rzeczy o niewielkiej wartości. - Zachowuję dowód nadania i oczekuję tego samego. W razie gdyby paczka ode mnie nosiła ślady uszkodzenia bądź otwierania, bardzo proszę o wypełnianie protokołu szkody przy listonoszu lub okienku pocztowym. W przeciwnym razie nie będę mogła wnieść reklamacji na poczcie! - Nie interesuje mnie wymiana z osobami które uważają że ich odpowiedzialność kończy się wraz z nadaniem przesyłki na poczcie - Kosmetyki które się do tego nadają mogę spryskać przed wysłaniem płynem odkażającym Skinsept Pur - Jeśli masz mniej przekupek, prośba do Ciebie o wysyłkę jako pierwsza - Po przekazaniu adresów wymiana jest wiążąca - Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu i zgody obu stron - Proszę o zachowanie poufności danych osobowych- tzn. przed wyrzuceniem koperty zamazanie ich (ja robię to samo) - W weekendy rzadko bywam na Wizażu, proszę zatem o cierpliwość jeśli przez weekend nie odpisuję ![]() - Dokładki zaznaczam na fioletowo Zdjęcia przedmiotów na wymiankę znajdują się tutaj http://s51.photobucket.com/albums/f3...iriri/wymiana/ Do wymienienia mam: Oczy: Twarz: *korektor NARS Radiant Creamy Concealer - kolor Honey, użyty raz do testów czystym pędzelkiem. Usta: Lakiery: *Essie - kolor Beyond Cozy, 2-3 malowań. Pielęgnacja: Pedzle: *Kabuki Revlon - oddam gratis do wymiany, bo zdarza mu się gubić włoski, a może ktoś będzie chciał wypróbować ten rodzaj pędzla. *etui na pedzle Real Techniques- w stanie idealnym, 2 sztuki. *jajko a la Beauty Blender brytyjskiej firmy Model's Own - użyte raz i umyte. Ubrania: Wszystkie ubrania są nowe, dobrej jakości, w klasycznych wzorach i kolorach. Nie mam wielkiego ciśnienia na ich pozbycie się, dlatego mogę trochę marudzić ![]() *czerwony sweter w paski Massimo Dutti- nowy, rozmiar M. Dłuższy z tylu, fason oversize. Sweter kupowany w outlecie- nie ma metek papierowych i ma wycięte metki wewnętrzne boczne (ta na karku jest, metka ze składem materiałowym też jest). Wełniany, z niewielkim dodatkiem kaszmiru i elastanu. Kosztowal ok. 50 zl. Wymienione: *Essie Chinchilly - ubytek max 30% (mam z wymiany, ja użyłam raz).- dla Callianny *krem tonujący MAC BB Prep+Prime - mam z wymianki, kolor Extra Light, kod A72, ważny jeszcze przez pół roku. Została połowa.- farmamozg * czarna tunika z szyfonową górą River Island. Rozmiar UK 10, tył dłuższy niż przód. Nowa z metką. Kosztowała ok. 70 zł. *podkład Bourjois CC Cream kolor 31 - mam z wymianki, wizażanka określiła że zostało 40%, ja użyłam go raz (niestety jest dla mnie za ciemny). *korektor Bourjois Happy Light Ultra-Covering Concealer- kolor 21 (najjaśniejszy), jedynie przetestowany, niedostępny w polskich szafach Bourjois.charlotte89 *rozświetlacz Bobbi Brown Shimmer Brick- kolor Nectar, zużycia praktycznie nie widać, testowałam go kilka razy. Opakowanie lekko porysowane, mam też kartonik. Kod B22, według dekalkulatora już po terminie, ale wszystko z nim ok. Na życzenie mogę psiknąć Skinsept Purem ![]() *rozświetlacz Everyday Minerals Lucent Powder- w kolorze Natural, użyty raz, opakowanie samplowe 2,5 gram.Dorota-Coco *Ecotools Bronzer Brush- niewiele używany, wyprany i zdezynfekowany Skinsept Purem *pędzel Real Techniques Powder Brush - używany przez ok. rok, ma lekkie ślady użytkowania (jakieś zadrapania, wytarte napisy). Sprawuje się tak jak w dniu zakupu, nie wypadają żadne włoski, pozbywam się bo zdetronizował go inny pędzel ![]() *pędzel ELF Studio Flat Top- praktycznie nowy, użyty ze 2 razy, umyty i zdezynfekowany. Chętnie za pędzel Complexion Brush z tej samej linii. Te pędzle są jakościowo super, ale ten akurat dubluje mi się z dwoma innymi. - dixi *cień do powiek Korres - kolor 36 Brun, nowy- mam go już dłuższy czas, oddam gratisowo do wymianki *krem Vichy Aqualia Thermal Legere - ubytek max 1/4 *próbki perfum - Beyone Pluse NYC, Versace Bright Crystal, Burberry Brit Sheer, Jean Paul Gaultier Classique, Biotherm Eau de Ocean, Prada Infusion D'Iris, Juicy Couture Viva La Juicy, Emmanuel Ungaro Apparition, Valentino Valentina, Calvin Klein Sheer Beauty - zużycie kazdego widać na fotce, mogę oczywiscie uściślic, oddam najchętniej w całości - zoyasmum *cień w kremie Kiko Long-Lasting Eyeshadow Stick - kolor 36 Golden Mauve, raz przetestowany, chetnie wymienie na inny kolor z tej serii *pędzel Joursna (chińska odpowiedź na Real Techniques ![]() *trójka cieni Wet'n'Wild- w kolorze "Walking on eggshells", zużycie 20%. Cienie są fajnej jakości i w ładnych, neutralnych kolorach, ale dublują mi się z innymi. *róż NYX Stick Blush- w kolorze Hibiscus. Użyty jakieś 5 razy, róż jest w kremie, zdezynfekuję go Skinsept Purem przed wysyłką. - puszek_86 *szaro-czarna sukienka z Mango, rozmiar M. Bez metki, nie noszona (zmierzyłam, odcięłam metkę i się rozmyśliłam ![]() *olejek Mythic Oil L'Oreal wersja rich- zostalo troche wiecej niz polowa.- tomama *pomadka Revlon Colorburst Lip Butter- kolor Creme Brulee. Użyłam jakieś 5 razy. Na zdjęciu wygląda jakby miała duże zużycie, ale pojemność początkowa masełka to tylko 2,5 gram, stad tak to wygląda ![]() *masełko do ust Korres Lipbutter - kolor Wild Rose, użyłam 5 razy.- Nessaya
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2016-07-09 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w sierpniu MAC, Benefit, Dior, Essie, Chanel oraz Massimo Dutti, Asos, RI, Mang
*ołówkowa spódniczka Glamorous - rozmiar UK 10, nowa, kupiona na Asosie. Metka mi się odczepiła, ale spódniczka nie była nawet mierzona. Kosztowała ok. 70 pln. Nie mam zdjęcia mojej spódniczki ale wklejam zdjęcie bardzo podobnej z tej samej firmy- moja jest w identycznym kolorze i z identycznego materiału. Różnica jest taka że moja nie ma kieszeni z boku tylko gładki panel materiału i pas u góry jest czarny a nie camelowy.
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2016-07-09 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: w sierpniu MAC, Benefit, Dior, Essie, Chanel oraz Massimo Dutti, Asos, RI, Mang
*bransoletka z kryształkami a la J. Crew - nowa, nienoszona, nie wiem z jakiego sklepu pochodzi. Dostałam w prezencie, ale to nie moja stylówka
![]() *brązowe mokasyny New Look - nowe, nienoszone, wykonane ze skóry naturalnej. Fajna jakość jak na New Look - są mega wygodne (przymierzałam w sklepie), w środku mają podszewkę z miękkiego, syntetycznego materiału a la zamsz. Rozmiar z metki UK 4, czyli 37. W środku na podszewce jest napisane że to "wide fit" czyli niby na szeroką stopę. Nosze standardowy rozmiar 38 i są na mnie dobre, nie mam też szerokiej stopy. Polecałabym osobie która nosi taki sam rozmiar. *buty Nike Vandal Low - założone raz, nie noszą żadnych śladów użytkowania oprócz lekkiego zabrudzenia na podeszwie. Rozmiar 38,5, wkładka 24 cm (to tzw. rozmiarówka GS, czyli dla nastolatków, przy czym kolorystyka jest raczej dziewczęca). Nie mam oryginalnego pudełka, ponieważ dostałam je w prezencie od kogoś kto przywiózł je ze Stanów i chcąc zaoszczędzić miejsce w walizce pudełko wyrzucił. To na pewno oryginał- numer katalogowy 315419-211. Guma przy podeszwie lekko zżółkła - przy czym wydaje mi się że to nie przeszkadza w użytkowaniu, a buty nie wyglądają przez to na znoszone czy zniszczone.Mogę zrobić więcej zdjęć, jakby ktoś był zainteresowany ![]() *buty Nike Pre Montreal Racer Vintage - rozmiar 38,5; założone ze dwa razy, stan prawie idealny. Mają lekkie zabrudzenie zamszu z tyłu w okolicach pięty, po tym jak ktoś na ulicy skrobnął mi marchewkę ![]()
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2016-07-09 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: we wrześniu MAC, Benefit, Dior, Essie, Chanel oraz Massimo Dutti, Asos, RI, Man
coś za paint pota (mam w swoim wątku inny kolor) i spódniczkę skorzaną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: we wrześniu MAC, Benefit, Dior, Essie, Chanel oraz Massimo Dutti, Asos, RI, Man
Hej, podobają mi się u Ciebie:
-Kredki Jumbo Nyx -Róż EDM w kolorze Pink Ribbon -masełko korres -Bazy kolorystyczne i dwutlenek tytanu z kolorówki Może znajdziesz coś u mnie za któreś z tych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie dojrzałam za brozer Clarinsa
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za sweter Vila?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za paint pota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() *Dior Addict Fluid Stick - kolor Aventure, użyty dwa razy do testów. Nie mój kolor jednak To wersja tester, wygląda jednak identycznie jak produkt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
różu za paint pota jednak nie wymienię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Tak, kod jest na pewno dobry, sprawdzialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś za: szaro-czarna sukienka z Mango?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za cos z poniższej listy??
- liner z maybelline, - Essie Beyond Cozy, - jumbo nyxa, - cień do powiek Korres - kolor 36 Brun,- [róbka podkładu Benefit Big Easy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
Przyszlam po podklad Chanel
![]() ![]() Edit: a juz widze liste ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2014-09-03 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad Chanel?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
Bylabym zainteresowana tylko nie wiem co moge jeszcze przygarnac.. Mi sie z kolei podoba zakiet Mango ale teraz to ja chce za duzo
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Ja moge ze swojej strony dorzucic jakies wieksze odlewki, widzialam ze szukasz Miss Dior.. Moge zaoferowac ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Bylabym za ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
dziękuję za odpisanie
![]() mam w tej chwili 4 wolne próbki skinfooda, jart oczywiscie wolny. a jak uważasz jaka wymiana byłaby fair? tzn jakie rzeczy z listy byłabyś skłonna oddać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
Paletke oddam z pedzelkiem ale bez bazy. Co do odlewki nie mam pojecia , musze sie zorientowac w cenach., a poza tym powiem tak: w piatek wyjezdzam wiec chcialabym do piatku ja nadac bo potem wyjezdzam i wracam 15tego. Wiec ja wysle w piatek jak sie dogadamy a ty oczywiscie mozesz pozniej - nie spieszy mi sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
najniższa cena jaką widziałam to 25 dolarów w promocji, na kilku innych stronacj to ok 38-33 dolarów.
to ta wersja: http://3.bp.blogspot.com/-M-gIxUHKts...0/IMG_7369.JPG ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- zreszta oczywiście spojrz też sama: dr Jart + silver label, zdjecie dałam żebyś mogla spr ceny tego konkretnego modelu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jedynie, gdyby dostępny był ten podkład Chanel
![]() + coś bym jeszcze fajnego dorzuciła, niekoniecznie z rzeczy już wystawionych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
daj chwilke to sie zastanowie nad tymi twoimi 2 propozycjami zestawow :P.
z inglotami to jest tak ze nie chcialabym ich rozdrabniac. kolezanka wystawila mi na all. a jak nie to sama je przyjmie za dwie mile rzeczy ![]() Nie chce rozwalac zestawu glownie dlatego ze przesylanie ich to jakas masakra ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
witaj,
przepraszam ze dopiero terisze ale od wczoraj mam zamieszanie w zycu ![]() czy za jakis drobiazg interesowalaby cie odlewka jarta? pytam z tego wzgledu ze moja przyjaciolka zaproponowala mi odkupienie go, a ze niedlugo czas znowu na jakies macowe szalenstwo to kasa by sie przydala :P. ale jesli chcialabys przetestowac to oczywscie zrobie probke. wlasciwie to moge ci ja wyslac za nic. bo ustalalysmy tego jarta i tu nagle nie wyszlo, przyszla wlascicielka jarta zgadza sie na powiedzmy 5-8 ml odlewke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
wiesz co, MACa wolalabym wymienic na innego MACa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
*dwie pary eleganckich wąskich spodni ze sprzączkami po boku z Massimo Dutti - na zdjęciu są czarne i bordowe, ja mam czarne i camelowe. Rozmiar 40, są na mnie za duże. Założone raz i uprane, nie noszą żadnych śladów użytkowania. Zapłaciłam za każda parę 120 pln.
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.