Kultowe maski do w這s闚 z KWC! - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artyku造 i newsy

Notka

Artyku造 i newsy Dyskusje o artyku豉ch i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narz璠zia
Stary 2014-11-06, 20:59   #1
redakcja
(ro)BOT

Wiadomo軼i: 25 437

Kultowe maski do w這s闚 z KWC!

Je郵i jeste w這somaniaczk i lubisz eksperymentowa z produktami do w這s闚, to wiesz, 瞠 trendy zmieniaj si niezwykle dynamicznie, a na rynku pojawia si nieustannie mn鏀two nowo軼i... Jednak wiele produkt闚 do piel璕nacji w這s闚 zyska這 ju miano kultowych i mo瞠 pochwali si 鈍ietnymi recenzjami i ocenami w KWC. Przedstawiamy 5 topowych masek do w這s闚 z KWC. Sprawd, czy znasz wszystkie! czytaj wi璚ej
redakcja jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 08:20   #2
kmjk
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 282
Dot.: Kultowe maski do w這s闚 z KWC!

Bo ja wiem...? Gdzie jest Bioetika? Albo L'Biotica? A co z Stapiz Sleek Line?

Najlepiej na KWC wej嗆 w od篡wki i wybra kolejno嗆 wg "M鎩 hit" - dla mnie to najlepszy spos鏏 wyszukiwania wszelkich kosmetyk闚
kmjk jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:03   #3
zaneciaaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 139

Kultow maseczk od zawsze na zawsze s 鄴速ka z naft kosmetyczn i olejkiem rycynowym
zaneciaaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:25   #4
calissa
BAN sta造

Wiadomo軼i: 55

ja polecam wax
calissa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:40   #5
OlaOlenka87
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 6

Dzisiaj b璠 testowa Bumble and Bumble z Sephory Do tej pory fajn mask kupi豉m w Rossmanie: To逍a do w這s闚 zniszczonych bez sztucznych sk豉dnik闚. Jest do嗆 ci篹ka, wi璚 nak豉dam j od po這wy w這s闚, ale super wyg豉dza. Og鏊nie to zwracam uwag na naturalny sk豉d kosmetyk闚 do w這s闚.
OlaOlenka87 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 10:35   #6
dream7
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 495
GG do dream7

Ja te mog poleci Henne Wax
Stary 2014-11-07, 12:17   #7
melazja
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 177

Liczy豉m na fajne zestawienie, tego co FAKTYCZNIE jest hitem, a tu kilka hit闚 i kilka reklam, no bo dziwnym trafem jest Dove i CeCe kt鏎e cz瘰to z wiza瞠m maj wsp鏊ne akcje.
Artyku造 na wiza簑 schodz na psy
melazja jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 16:58   #8
cottonpuma
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 859

Popieram melazj.
Poziom artyku堯w leci na 貫b, na szyj. Nie ma po co otwiera, a i "pisane" s tak, jakby jedynym ich celem by這 wrzucenie czego nowego na g堯wn, niekoniecznie sensownego.
Stary 2014-11-07, 17:27   #9
Azmika88
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 107

Cytat:
Napisane przez kmjk Poka wiadomo嗆
Bo ja wiem...? Gdzie jest Bioetika? Albo L'Biotica? A co z Stapiz Sleek Line?

Najlepiej na KWC wej嗆 w od篡wki i wybra kolejno嗆 wg "M鎩 hit" - dla mnie to najlepszy spos鏏 wyszukiwania wszelkich kosmetyk闚
Zrobi豉m tak jak napisa豉 i mnie zdziwi這, 瞠 na pierwszym miejscu jest Garnier Fructis Goodbye Damage, od篡wka wzmacniaj帷a

Zdziwi這 mnie te, 瞠 na KWC nie ma oddzielnej kategorii "maski"
Moje top 4:
1. NaturVital, Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro
2. Henna Treatment Wax
3.
Pettenon Cosmetici, Serical, Crema al Latte (i to nie jest firmy Kallos, nie wiem dlaczego wsz璠zie pisz, 瞠 to Kallos Redakcjo - poprawcie b陰d)
4. L'Biotica, Biovax, Intensywnie regeneruj帷a maseczka do w這s闚 s豉bych ze sk這nno軼ia do wypadania.

Edytowane przez Azmika88
Czas edycji: 2014-11-07 o 17:31
Azmika88 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 17:46   #10
Anna000000012345
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 36

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Poka wiadomo嗆

3.
Pettenon Cosmetici, Serical, Crema al Latte (i to nie jest firmy Kallos, nie wiem dlaczego wsz璠zie pisz, 瞠 to Kallos Redakcjo - poprawcie b陰d)
Rzeczywi軼ie, ju poprawione
Anna000000012345 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:14   #11
karuss9
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Maski z Pilomaxu bardzo lubi, mask Latte r闚nie. Jednak zdziwi豉m si nie widz帷 masek Biovaxu, czy Kallosa..
karuss9 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:52   #12
MascarpOOne
BAN sta造

Wiadomo軼i: 4 236
GG do MascarpOOne

Wed逝g mnie taki wyb鏎 z KWC nie ma sensu, bo co mnie interesuje recenzja i ocena panienek, kt鏎e daj 4 gwiazdki za buteleczk, zapach, dost瘼no嗆 i cen ? Kwc trzeba czyta uwa積ie by wiedzie czy jaka recenzja jest konkretna czy o wszystkim i niczym.

Edytowane przez MascarpOOne
Czas edycji: 2014-11-07 o 21:53
MascarpOOne jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-07, 23:28   #13
Morfinistka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 120

Moim KWC jest Kallos Keratin;
a pani ze zdj璚ia - bra豉bym
Stary 2014-11-07, 23:50   #14
Karolka1606
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

Szkoda, 瞠 nikt nie wspomnia o tak fenomenalnych maskach, z wy窺zej p馧ki, ale rzeczywi軼ie dzia豉j帷ych, nie tylko w momencie aplikacji i tu po zmyciu, jak Sensai Kanebo Intensive Hair mask (cena ok 220z 200ml) oraz Alterna Caviar Anti-aging Replenishing moisture masque (cena 244z 160g). Obie maski maj bardzo komfortow konsystencj, lecz nie obci捫aj w這s闚 i nie "oblepiaj" ich, nadaj si r闚nie do w這s闚 przet逝szczaj帷ych si. Szczeg鏊nie ta druga maska o dzia豉niu delikatnie enzymatycznym i regeneruj帷ym polecana jest po dekoloryzacji w這s闚, kt鏎e s szczeg鏊nie os豉bione. Obie zmywamy wod. Mog poleci od siebie r闚nie co bardziej przyst瘼nego cenowo, a rzeczywi軼ie skutecznego. Jest to maska Douglas Protein Repair mask, do w這s闚 suchych, zniszczonych, idealnie wr璚z nadaje si na basen, b康 te na wszelkie wyjazdy, kiedy to nasze w這sy poprzez cz瘰ty kontakt z sol morsk i s這鎍em, staj si os豉bione, suche i spl徠ane. Wszystkie te produkty dost瘼ne s w Perfumerii Douglas. Polecam, 瞠by sobie przetestowa, bo rzeczywi軼ie poprawa jest natychmiastowa.
Karolka1606 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:54   #15
melazja
Raczkowanie

Karolka1606, szkoda 瞠 nie wspomnia豉 瞠 reklamujesz Douglasa, tw鎩 wpis jest tyle wart co ten reklamowy artyku.
Stary 2014-11-08, 12:46   #16
Anna000000012345
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 36

Cytat:
Napisane przez melazja Poka wiadomo嗆
Karolka1606, szkoda 瞠 nie wspomnia豉 瞠 reklamujesz Douglasa, tw鎩 wpis jest tyle wart co ten reklamowy artyku.
melazja, masz prawo nie zgadza si z naszym wyborem kosmetyk闚 do publikacji, jednak ten artyku nie jest sponsorowany. Publikacje sponsorowane musz by obligatoryjnie oznaczane jako "materia sponsorowany". Je郵i b璠ziesz nadal twierdzi, 瞠 to materia reklamowy, prosimy o udowodnienie tego.
Anna000000012345 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-08, 14:58   #17
Megi_sl
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 35

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Nie ma tu moich ulubionych masek Biovax do w這s闚. Zw豉szcza tej do w這s闚 blond i z zawarto軼i keratyny i jedwabiu. Bardzo 豉dnie wyg豉dzaj struktur w這sa , uelastyczniaj. Po prostu rewelacja

Edytowane przez Megi_sl
Czas edycji: 2014-11-08 o 15:00
Megi_sl jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-08, 21:56   #18
MascarpOOne
BAN sta造

Wiadomo軼i: 4 236
GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez AnnaJot Poka wiadomo嗆
melazja, masz prawo nie zgadza si z naszym wyborem kosmetyk闚 do publikacji, jednak ten artyku nie jest sponsorowany. Publikacje sponsorowane musz by obligatoryjnie oznaczane jako "materia sponsorowany". Je郵i b璠ziesz nadal twierdzi, 瞠 to materia reklamowy, prosimy o udowodnienie tego.
Mo瞠 i nie reklamowany ale nikt recenzji nie kontroluje, nie s usuwane wpisy typu : plusy: tani, dost瘼ny wsz璠zie, ekstra konsystencja, wydajny minusy: nie robi w sumie nic, efekt tylko po u篡ciu.
pytanie: kupisz produkt jeszcze raz : nie lub nie wiem
I genialna wizazanka tu bach 4 i p鏊 gwiazdki. Przez co takiego te recenzje s tyle warte co zapewnienie dzia豉nia przez producenta wiec wasz artyku wygl康a na sponsorowany ot cala historia. Niech kto si we幟ie do pracy nad tym to przestaniemy si czepia.
MascarpOOne jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-09, 19:52   #19
inga22
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 72

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Poka wiadomo嗆
Zrobi豉m tak jak napisa豉 i mnie zdziwi這, 瞠 na pierwszym miejscu jest Garnier Fructis Goodbye Damage, od篡wka wzmacniaj帷a
To bardzo proste... Niedawno by wielki test tej od篡wki, kt鏎ej pr鏏ki (po 100 ml) dosta這 300 wiza瘸nek, z kt鏎ych ka盥a mia豉 obowi您ek napisa recenzj*. Nagle przyby這 kilkaset recenzji (teraz jest ich 1140!!!), z kt鏎ych jaki procent stanowi造 te bardzo entuzjastyczne. Ale 瞠 by to % z bardzo du瞠j liczby recenzji, od篡wka wystrzeli豉 w rankingu. Zwr鵵 uwag na to, 瞠 鈔ednia ocen Fructisa - 3.58 - nie powala. Inne naprawd kultowe od篡wki maj oceny powy瞠j 4 (Garnier AiK - 4.04, Nivea Long Repair - 4.08, Crema al latte - 4.02, Stapiz 4.09).

*te za豉pa豉m si na ten test, od篡wka si u mnie sprawdzi豉, ale nie zaliczy豉bym jej do genialnych
inga22 jest offline Zg這 do moderatora  

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 07:08   #20
joaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 403
GG do joaa

Cytat:
Napisane przez inga22 Poka wiadomo嗆
To bardzo proste... Niedawno by wielki test tej od篡wki, kt鏎ej pr鏏ki (po 100 ml) dosta這 300 wiza瘸nek, z kt鏎ych ka盥a mia豉 obowi您ek napisa recenzj*. Nagle przyby這 kilkaset recenzji (teraz jest ich 1140!!!), z kt鏎ych jaki procent stanowi造 te bardzo entuzjastyczne. Ale 瞠 by to % z bardzo du瞠j liczby recenzji, od篡wka wystrzeli豉 w rankingu. Zwr鵵 uwag na to, 瞠 鈔ednia ocen Fructisa - 3.58 - nie powala. Inne naprawd kultowe od篡wki maj oceny powy瞠j 4 (Garnier AiK - 4.04, Nivea Long Repair - 4.08, Crema al latte - 4.02, Stapiz 4.09).

*te za豉pa豉m si na ten test, od篡wka si u mnie sprawdzi豉, ale nie zaliczy豉bym jej do genialnych
U mnie GD tez sie sprawdzila, najlepiej w polaczeniu z maska ProSalon. Moje lekkie sianko zrobilo sie naprawde miekkie i gladkie Tak tylko podpowiadam, jakby ktorejs nie pasowala solo - sprobowac fuzji z inna

A w rankingu z artykulu zdecydowanie brakuje przynajmniej Waxa czy Biovaxa. To jedna z 'obowiazkowych' pozycji do przetestowania dla Wlosomaniaczki

volleyhead z lo篡 >ΜNA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-10, 16:02   #21
melazja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnaJot Poka wiadomo嗆
Ha ha, ja nic nie musz udowadnia a komentarze poni瞠j pokazuj 瞠 moje zdanie nie jest odosobnione. Nie twierdz 瞠 jest to zam闚iony artyku, tylko 瞠 zestawienie zawiera produkty firm, kt鏎e dzi瘯i wsp馧pracy z wami posiadaj du穎 recenzji w KWC, a nazywanie ich tylko z tego powodu kultowymi jest nadu篡ciem.
Uderz w st馧...
Stary 2014-11-10, 16:24   #22
paulla777
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 50

A gdzie Biovax? To dopiero maski Dove jest do niczego. Mia豉m nieprzyjemno嗆 z seri Oxygen i to kilku u篡ciach, prawie pe軟y szampon, mask, od篡wk oraz spray odda豉m siostrze, bo by造 fatalne :/
paulla777 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-10, 17:48   #23
Karolka1606
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez melazja Poka wiadomo嗆
Droga Melazjo,
nie bardo rozumiem o czym m闚isz, po prostu pracuj w tej Perfumerii od niemal瞠 10 lat i uwierz mi, 瞠 jestem osob obiektywn i testuj mn鏀two produkt闚, nie tylko dost瘼nych u siebie, ale i u konkurencji, zamawiam te przez internet. Jednak je郵i chodzi o typowe maski do w這s闚 to s to moi idole, ale i nie tylko moi, bo r闚nie i moich klientek. Od nich w豉郾ie ucz si najwi璚ej, tak瞠 to 瘸dna reklama, a obiektywne stwierdzenie. Je郵i nie chcesz, nie musisz si zgadza z moi zdaniem, a je郵i chcesz si przekona o tym, czy maski s rzeczywi軼ie skuteczne to zapraszam do nas po pr鏏k, oczywi軼ie bezp豉tn.
Karolka1606 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-12, 13:45   #24
Kilinina
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 22

Maski WAX Pilomaxu to pierwsze maski na polskim rynku (od 1989 roku) s na pewno kultuowe, cz瘰to nazwa WAX by豉 uto窺amiana z mask do w這s闚. Produkty biovax to maski powsta貫 w 2006 roku podszywaj帷e si pod oryginalny WAX Pilomaxu.
Kilinina jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:18   #25
princesska87
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 139
Red face Dot.: Kultowe maski do w這s闚 z KWC!

Mleczna maska od Kallosa wymiata. Uwielbiam j nie tylko za dzia豉nie ale i za pi瘯ny mleczny zapach. Kupi豉m j za grosze bo za jakie 13 z a jest naprawd dobra. Polecam!
princesska87 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-13, 22:33   #26
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesska87 Poka wiadomo嗆
Mleczna maska od Kallosa wymiata. Uwielbiam j nie tylko za dzia豉nie ale i za pi瘯ny mleczny zapach. Kupi豉m j za grosze bo za jakie 13 z a jest naprawd dobra. Polecam!
M闚isz o tej masce: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-protein.html ?
Stary 2014-11-14, 08:30   #27
patka00
Przyczajenie

Zawsze chcia豉m wypr鏏owa mleczn mask od Kallosa ale nigdzie nie mog znale潭 mniejszego opakowania ni to litrowe. Lubi cz瘰to zmienia maski a takie opakowanie to dla mnie stanowczo za du穎:/
patka00 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-11-14, 22:04   #28
92ana
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 134

Cytat:
Napisane przez patka00 Poka wiadomo嗆
Zawsze chcia豉m wypr鏏owa mleczn mask od Kallosa ale nigdzie nie mog znale潭 mniejszego opakowania ni to litrowe. Lubi cz瘰to zmienia maski a takie opakowanie to dla mnie stanowczo za du穎:/
Ja mia豉m litrow mask Kallosa, 鈍ietnie nawil瘸 i od篡wia w這sy a do tego pi瘯nie pachnie.. jednak te wola豉bym, 瞠by mia豉 mniejsz pojemno嗆. Lubi zmienia produkty do w這s闚, a ta wystarcza naprawd na bardzo d逝go..
Stary 2014-11-14, 22:58   #29
Azmika88
Zadomowienie

Dziewczyny, ale piszecie o kallosie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-protein.html ? (kt鏎y wyst瘼uje w mniejszych opakowaniach) czy o tej masce:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html , kt鏎 wszyscy z kallosem myl?
Stary 2014-11-16, 19:30   #30
201703061208
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 2 690

Cytat:
Napisane przez calissa Poka wiadomo嗆
ja polecam wax
to prawda, dobre s.
Calisso wiadomo嗆 czeka
201703061208 jest offline Zg這 do moderatora  

Nowe w徠ki na forum Artyku造 i newsy

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2015-02-10 13:50:32

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.