|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię w maju! :):):)Wątek będzie aktualny tylko do 27.05, ponieważ wyjeżdżam do Szkocji. Ostatnią paczuszkę jestem w stanie wysłać 26.05. Paczki wysyłam listem poleconym (skan druku wysyłam po nadaniu paczki) i oczekuje tego samego z drugiej strony. Ubrania nie są wyprasowane, kolory są intensywniejsze niż na zdjęciach (wina aparatu), każda wada jest wyszczególniona na zdjęciu. Nawet jeśli coś u mnie Ci się nie spodoba, proszę napisz mi o tym BARDZO PROSZĘ O WSTAWIANIE LINKÓW Zapraszam do wymiany 1. Różowo-czarny nietoperz, stan BDB, rozm. M 2. Szara tunika H&M z kieszonką na piersi. Posiada małą dziurkę, widoczna na zdjęciu. Rozmiar M 3. Brązowa bokserka Orsay, posiada wszytą siateczkę na plecach, rozm. S/M 4. Ażurowa brązowa tunika, rozmiar S/M
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię w maju! :):):)
5. Różowy sweterek, rozmiar S
6. Kremowa bluzeczka z frędzlami na rękawie, rozmiar S 7. MANGO, sweterek zapinany na guziki, motyw kwiatowy, rozmiar S/M, posiada mała plamkę na rękawie wymieniony 8. Biała bluzeczka, rozmiar S
ciuszki i kosmetyki ![]() Edytowane przez szkocka125 Czas edycji: 2015-05-09 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
9. Jeansy, nogawka sięga przed kostkę. Z tyłu nogawki zamek, wraz z kokardką. Z tyłu na nogawce są lekko przetarte, co widać na zdj. Rozmiar 38.
10. Czarno złote spodnie, rozmiar 38. Przy prawej kieszonce posiadają delikatne białe przybrudzenie, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. 11. Koszulka w paski z bufkami na rękawie, rozmiar S 12. Niebieska spódniczka bombka, rozmiar S 13. Niebieskie spodnie, rozmiar 38 14. Zielony sweterek, posiada zmechacenia z przodu. Rozmiar S/M
ciuszki i kosmetyki ![]() Edytowane przez szkocka125 Czas edycji: 2015-05-10 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
15. Żel pod prysznic o zapachu miodu i wanilii, użyty 2 razy, praktycznie pełny.
16. Mgiełka do włosów Radical, zużycie widać na zdj. 17. Wellness&Beauty kremowy żel pod prysznic, zużycie widoczne na zdjęciu. 18. Ziaja Nuno, żel do mycia twarzy. Została mniej-więcej połowa. 19. Żel do mycia rąk, kupiony w TK-max. Użyty raz. Zapach kwiatowy. 20. Ziaja jaśmin w kremie, przeciwzmarszczkowy krem do twarzy 50+, zużycie widoczne na zdjęciu. 21. Czerwona szminka Rimmel, zamienię na inną czerwoną szminkę.
ciuszki i kosmetyki ![]() Edytowane przez szkocka125 Czas edycji: 2015-05-10 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
22. Masło do ciała Bielenda zmysłowa wiśnia. Zużycie widać na zdjęciu. wymienione
23. Paleta korektorów Makeup Revolution, kilka razy używane, ale tylko 3 kolory. Najchętniej za inny korektor, bądź podkład. 24. Nowe cienie, FM. Nie używanie, lecz nie mam do nich pudełeczka. 25. Lakier do paznokci. Użyty 3-4 razy. Nalepki trochę poobdzierane. 26. Avon, Makeup Setting Spray, Utrwalający spray do makijażu. Użyty 2 razy. 27. Ziaja kuracja antybakteryjna. Uzyty 4-5 razy. 28. Bielizna wyszczuplająca, rozmiar S
ciuszki i kosmetyki ![]() Edytowane przez szkocka125 Czas edycji: 2015-05-10 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
niestety nic,dzięki
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nkiestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.