|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
słoneczna wymianka: MF, YR, Inglot- malowanie i pielęgnacja czerwiec 15'wątek nieaktualny, zapraszam do: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post52153768 Witam i zapraszam ![]() Rzeczy zarezerwowane będę oznaczać na zielono, a po wymianie usunę. Proszę o nie urywanie rozmowy- wystarczy napisać, że się rezygnuje.Ja będę odpisywać w Waszym wątku, Wy odpisujcie w moim. Jeśli nie odpisałam na konkretną propozycję, to wynik sklerozy a nie lekceważenia- przypomnijcie Się ;-) W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia. Nie wszystko jest na zdjęciach, czytajcie spis. Poza wątkiem mam sporo wkładów kwadratowych Inglota, w razie czego, mogę się na jakieś wymienić, lub oddać któreś za coś, na czym mi zależy Jestem otwarta na propozycje, lubię wypróbowywać różnosci, ale tu moja wish lista pewniaków: - zapachy Escady, DKNY jabłuszka, Aqua Allegorie Guerlain'a - wkłady kwadratowe Inglot - zapachowe talki do ciała, - balsamy, peelingi i żele pod prysznic o zapachach jadalnych ;-) - kremy, żele do mycia twarzy itp. L'oreal lub Nivea - paletki róży, rozświetlaczy itd. Make Up Revolution - pędzle Ecotools, Hakuro W poniższych 2 postach moje rzeczy na wymianę: post nr 2. zapachy , pielęgnacja ciała, twarzy i włosów; post nr 3. kolorówka, paznokcie, inne, troszkę ubrań. Więcej zdjęć dodam wieczorem ![]()
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-07-21 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: słoneczna wymianka: MF, YR, Inglot- malowanie i pielęgnacja czerwiec 15'
Zapachy:
1.YR Gruszka w karmelu 100 ml. bez 3-4 psików. Oto mój link do Fragranticy, mogę wymieniać się odlewkami części z moich perfum w zamian za inne odlewki: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6961/ Pielęgnacja ciała i twarzy: 1. Veet debiut- 4 podwójne plastry do depilacji plus 2 chusteczki 2. Oriflame- płyn do kąpieli Let's celebrate. Nowy 3. Eveline- krem wyszczuplający i ujędrniający antycellulit- raz użyty 4. Nivea mleczko oczyszczające do cery normalnej i mieszanej- nowe 5. L0real- tonik rozświetlający-użyty raz. Pielęgnacja włosów: 1. Olia farba 10.1- czyli jasny blond- oczywiście nowa (jedną dostałam z Wizażu do recenzji, potem kupiłam drugą, ale jednak wolę Loreala) 2. Joanna - krem podkreślający loki - użyty 3 razy 3. Kallos -szampon Vanilla . Z 1000 ml. zostało ok. 700 5. Palette natural colors farba do włosów w kolorze sunny blond nr 300 jasny blond-nowa 6. Kallos - szampon brzoskwiniowy 1000 ml. Jestem fanką Kallosa, mam sporo kosmetyków tej firmy, mogę porobić odlewki: maski cherry, szamponu omega , szamponu blueberry.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-06-27 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Kolorówka:
Twarz: 1. Maybelline- korektor affinitone nr 1 nude beige- zużycie niewielkie,może 1/5 - kod 16k901 2. Maybelline podkład dream satin liquid- odcień 045 light honey- jest ok. połowy, kod 16k401 3. MF creme puff nowy puder odcień translucent kod 4231 4. MF podkład skin iluminizer- 55 beige- ok. połowa- kod 4139 . Oczy: 1. Avon super shock- fioletowy tusz do rzęs-użyty może 3 razy- czynny, nie mogę znaleźć kodu 2. Inglot- cienie mapka -M3 601doble sparkle, piękne szarości , kod NI23MA 3. Inglot cień nr 793- makowa czerwień- spokojnie można używać jako różu- nie mogę znaleźć kodu, ani daty produkcji, nie wiem, czy jest "aktualny", ale nic się nie dzieje po nim niepokojącego 4. Inglot, paletka z 3 kwadratami ( na zdjęciu jest jeszcze z 4 wkładami). Numery wkładów: 155, 460,470- nie wiem, jak z datą ważności, ale są ok. 5. Bourjois- wypiekane pojedyncze cienie. Są po terminie ale nadal sprawne i nie zmieniły wyglądu, konsystencji ani zapachu: ciemny fiolet, ciemny zielony butelkowy, turkus (niestety ma zepsute wieczko, trzeba je montować za pomocą recepturki). 6. MIYO- cień 35 ocean, kolor ciemnoniebieski- nie mogę znaleźć kodu 7. MIYO cień 19 glamazon, kolor fioletowy- nie mogę znaleźć kodu 8. Catrice- wypiekany cień blue lagoon- nie mogę znaleźć kodu 9. MF- cień do oczu 101- bardzo piękny beż- zużycie maleńkie- kod 2235 10. Inglot- rdzawy cień w pigmencie nowy z pudełeczkiem (lekko zmiędlonym) nr 82 11. Inglot- pacynki do cieni, oczywiście nowe Usta 1. Essence- błyszczyk do ust Stay with me 07 kiss kiss kiss -użyty2 razy- nie mogę znaleźć kodu Lakiery do paznokci: 1. Inglot- pękający lakier kolor kobalt- użyty 3 razy. 2. GR- lakier-zdecydowany koralowy kolor nowy Inne różności: 1. Bausch & Lomb 2 soczewki + 1 (ważność do 07.2016 r.) 2. Pudełka blaszane po ciastkach duńskich- nie ma tego na dole. 3. małe puszeczki na herbatę, używane, ale w dobrym stanie, słoiczek 5. Opti free Replenish -nowy płyn do soczewek 300 ml., czynny do 2017 r. 8. telefon Samsung- najprostszy model na świecie- nie mam gwarancji ( mogę poszukać jeszcze, ale znając siebie, wyrzuciłam) ale sprawny. W zestawie z ładowarką.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-06-27 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś za3. MF creme puff nowy puder odcień translucent kod 4231
4. MF podkład skin iluminizer- 55 beige- ok. połowa- kod 4139 . I któryś szampon kallosa lub oba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1.YR Gruszka w karmelu 100 ml. bez 3-4 psików.
3. Kallos -szampon Vanilla . Z 1000 ml. zostało ok. 700 6. Kallos - szampon brzoskwiniowy 1000 ml. odlewki szamponow i odzywek kallos MIYO- cień 35 ocean 2. Pudełka blaszane po ciastkach duńskich- nie ma tego na dole. - nie widze zdjec ;( 3. małe puszeczki na herbatę, używane, ale w dobrym stanie, słoiczek - tez nie widze fotek ;( odlewki Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde Guerlain Pure DKNY A Drop Of Rose cos u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za gruszkę w karmelu i
3. MF creme puff nowy puder odcień translucent kod 4231 ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Welcome to Jamrock
|
6. paletka magnetyczna inglota na 10 wkładów kwadratowych.
cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, wpadł mi w oko podkład mf rozświetlający i moge wypróbować odlewke kallosa cherry
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- znam kallosa, dwa wiadra u mnie już stoją i napewno nie chce trzeciego, więc odlej mi ok 100ml tylko na wypróbowanie, nie ma sensu żebyś wysyłała takie wiaderko i płaciła za przesyłke. Niestety nic więcej u Ciebie nie znalazłam. Jeśli chodzi o taką wymiane to napisz mi na czym najbardziej Ci zależy, bo za połówke podkładu i garść maski dużo nie oddam ![]()
![]() |
#10 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
- S. Dali Dalissime - jakąś odlewkę DKNY Be Delicious Eau so Intense? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
niestety musze się wycofać. sprawdzałam dzisiaj w drogerii kolor tego podkładu, niestety MF55 jest dla mnie za jasny. 60 byłaby najlepsza. Daj znać jak będziesz robić dokładki, może uda nam się wymianka. pozdrawiam
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Co byś chciała za lokówkę?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.