|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
GRUDZIEŃ Wymienię Clinique,Stara Mydlarnia,Garnier,Bielend a,Nuxe
nieaktualny
www.urodowefrykasy.pl Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78752841 Edytowane przez Fef Czas edycji: 2016-01-06 o 17:14 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ Wymienię Clinique,Stara Mydlarnia,Garnier,Bielend a,Aloe na szare rurk
up
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ Wymienię Clinique,Stara Mydlarnia,Garnier,Bielend a,Aloe na szare rurk
Raczej nic mi się z tych rzeczy nie przyda, więc dziękuję
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
up
|
#7 |
|
BAN stały
|
Hej czy znalazłabyś coś za Olejek Nuxe, któryś podkład z Clinique?
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- To co byś chciała w zamian?
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Kochana jakbyśmy sie wymieniły to te kosmetyki by szły z UK także niewiem czy zdążą na święta dojść do Polski.
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tym razem po https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1450563481 |
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Nie mogę znaleźć daty ważności, ale te kosmetyki kupiłam jakiś tydzień temu i leżą. Biustonosz VS to takie 75B ale pemiętaj on nie ma tych poduszeczek, jest cały z koronki i na tylko dwie czarne wkładki, z YC możemy coś pomyśleć. Ja mam Aniołka nie Aliena i wolałabym zamienić go na inne perfumy.
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- To proszę napisz mi jakie zużycie jest tego olejku, który z podkładów Clinique jest jaśniejszy i mogłabyś wkleić zdjęcia tych kosmetyków spoza wątku nawet z internetu .---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- W takim razie zdecydowałabym się na ten jaśniejszy podkład a ile go zostało. Niestety szminka będzie za mocna dla mnie szukam raczej jakiś róży i nude, ten krem to nawilżający jest? ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- W takim razie zdecydowałabym się tylko na olejek, ale niewiem czy na 1 rzecz chcę się wymienić. Może innym razem się uda .---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Chyba że napiszesz mi co chcesz za olejek i ewentualnie ten krem Phenome bo w sumie to przygarnełabym go. |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Byłabym za większą wymianką, ale potrzebuje podkładu a mówisz że za podkład chcesz coś innego. Może masz coś poza wątkiem jeszcze?
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ Wymienię Clinique,Stara Mydlarnia,Garnier,Bielend a,Nuxe
dopasowane
|
#14 |
|
BAN stały
|
Rozumiem, sam stanik VS kosztował mnie 150zł, kosmetyczka i peeling nowe. Jeśli nie to będę musiała zakupić olejek.
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() znajdziesz coś u mnie za Nuxe olejek ze złotymi drobinkami? pzdr
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#16 |
|
koci świat
|
hej
Nuxe olejek ze złotymi drobinkami |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
w stanie bardzo dobrym
podobają mi się olejek nuxe oraz clinique
|
#18 |
|
koci świat
|
smashbox - kolor 1,1 ,na butelce tak wybity że nie ma mowy o odczytaniu , na szczęście mam kartonik - A14
sensai - soft ivory FF102 - kod chyba to to 3050
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
sweterek i rurki juz poslane
futerko będzie za duże muszę mieć maksymalnie rozmiar xs, a buciki niestety nie w moim stylu
|
#20 |
|
BAN stały
|
Wziełabym od Ciebie olejek, podkład Clinique i krem Phenome.
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście tylko poproszę czas do wtorku bo muszę po nie podejść do mieszkania mamy, zostawiłam tam rzeczy wymiankowe
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie orientuje się za bardzo w cenach tych rzeczy, więc daj znać, czy nie wybrałam za dużo
![]() Podoba mi się : Olejek NUXE , to jest 50 ml ? Phenome Leave on purrifying cream 50ml użyty 2 razy, kupiony tydzień temu Clinique superbalanced odcień Vanilla 15 ml, użyty 2 razy Yonelle krem cc 20 ml uzyty 3 razy i ta resztka kremu na spróbowanie
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo kurcze, ja nigdy tak nie patrze co do złotówki, tylko nie chciałam żebyś była stratna
Jasne, dodam maskę Agafii i ta Alterra, to ma być odżywka czy maska? Maska, nie? ![]() Z tym, że Sensai dosłownie malutki kawałek się wykruszył, tak już było jak kupiłam, zapewne fabrycznie, ale te drobinki z tego kawałka wciąż są, więc nie ma straty Bronzer jest nowy, nawet NIE BYŁ testowany. Dodaje zdjęcia, niestety słabym aparatem, kolor przekłamany, najlepiej oddaje kolor te zdjęcie z Douglasa. Bronzer jest oczywiście oryginalny, kupiony w Douglasie. Producent mówi, że ma w składzie 24 karatowe złoto
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Może być ten większy, dodam chętnie obie maski.
A nie chciałabyś za tę miniaturkę Vanilla np. trzech masek alterra, dwóch masek Agafii i np. maski Biovax ? to by było 6 masek do włosów za tę miniaturkę ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Lub co byś tam innego chciała Obojętnie z którego wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Jasne, może tak być, NYX jest nowy, zafoliowany Jeżeli wszystko okej, to ja już mogę przejść na pw, zapewne paczka dojdzie po świętach, ale wyślę jutro, bo będę na poczcie
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Podoba mi się olejek Nuxe, ale nie chciałabym za niego oddawać Zuzi. I krem CC Yonelle, ale widzę teraz, że obu rzeczy i tak nie ma. Może masz coś ciekawego poza wątkiem? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

3050