![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
STYCZNIOWY wątek pielęgnacja - makijaż - zapachy
PIELĘGNACJA
Cetaphil Suntivity spf50, użyty ok. 5x. R105. Ważny do sierpnia br. Maść propolisowa - użyłam 2 x. 11/2017 Clinique self sun face tinted lotion - użyłam ok. 3-4 razy. AC3 MAC mineralize timecheck lotion, zużycie widoczne na zdjęciu. A25 NOREL Sensitive krem półtłusty ochronny 2 x użyty . 10/2017 NOREL Sensitive serum dla cery naczynkowej 5 x użyte. 11/2017 AA help krem półtłusty cera atopowa. 2 x użyty. 11/2018 BANDI anti Rouge skoncentrowana ampułka na naczynka 2%. 05/2017 BANDI anti Rouge peeling kwasowy na naczynka. 06/2017 Md formulations moisture defense antioxidant spray. 1750700. 24 mies. Malutkie zużycie. NOREL Sensitive mask soothing and illuminating 06/2017. Zostało min. 1/3 Clinique superdefense spf20, nowa miniatura 15 ml. A34 Clinique repairwear sculpting Wight cream 15 ml nowa miniatura AA4 Organique Glinka ghassoul nowa 11/2016 Cettua paski na nos z węglem (zużyty 1 pasek z 6) Pharmaceris emotopic â preparat 3w1 do ciała 75 ml 01/19 Shiseido ibuki purifying cleanser â dorzucę na wypróbowanie Pharmaceris peeling enzymatyczny do cery naczyniowej, zostało min.1/3 Clarins gentle exfoliating cleanser â dorzucę na wypróbowanie BIOLINE bio hydrolat oczarowy 06/17 ARKANA sakura repair cream (używany przez ok. 2 tygodnie) ARKANA sakura sensitive cream (używany przez ok. 2 tygodnie) WŁOSY Zippo żel do włosów, nowy. Dorzucę do wymianki. TIGI S factor do prostowania, niewielki ubytek. 092914CA05 TIGI catwalk do prostowania, niewielki ubytek (użyłam może 5x). 041714KK01 John Frieda FRIZZ EASE odżywka, kilka razy użyta. P0462754 Goldwell double boost â 2x użyta MAKIJAŻ Inglot puder - wkład w odcieniu 14 - niewielkie zużycie. PB27CFA Inglot amc korektor zielony, kilka razy użyty. OL29PN Bobbi Brown face touch up stick 2.5, używany. A83 Shiseido natural finish cream concealer, odcień 2 light medium/naturel clair, zużycie oceniam na 1/2 Pur minerals zielona baza, zostało 1/3 Marc Jacobs Remedy korektor, odcień 3 up all night, zostało wg. podziałki jakieś 60%. 4146C Jane Iredale Glow bb cream, odcień bb5, zostało 1/3 Chętnie wymienię na ciemniejszy. 4H09 MAC - kompakt Studio Fix, odcień C3 - użyty 3 razy. AA4 Too Faced - cocoa powder foundation, odcień golden light, użyty 2 razy. 4J1 Bourjois 123 perfect cc cream, odcień 32, zostało minimum 2/3 pierwotnej ilości.8302 NYX eyebrow cake powder, taupe/ash, niewielkie zużycie, zapodziałam gdzieś jedną szczoteczkę Catrice camouflage cream, odcienie 020 i 010, niewielkie zużycie. AAAE13, DDAD19 Eveline puder celebrities beauty, 23 sand, niewielkie zużycie Clarins fix make-up 30 ml spray utrwalający makijaż. 0508563. raz użyty Diorskin forever compact 020 wkład, kupiony w grudniu, kilka razy użyty. 5R01 Givenchy teint couture balm 1 nude porcelain. 1 x użyty. 5S01 KIKO universal fit hydrating foundation WB30. 50771019. Używałam przez ok. tydzień. Catrice longlasting browdefiner 030. 2 x użyty, chętnie na jaśniejszy It cosmetics bye bye redness neutralizing correcting cream 11 ml E5187. Użyty 5 x. MAC MATCHMASTER CONCEALER 2.0 A54, użyty kilka razy Bare minerals blemish remedy - 05 clearly silk (użyty 2 razy) Max factor miracle match â sand 60 (zużycie max. 5 pompek) Max factor miracle match â nude 47 (zużycie max. 5 pompek) Max factor miracle match â soft honey 77 (zużycie max. 5 pompek) Max factor lasting performance â pastel 102 (tester) (raz użyty) Max factor lasting performance â soft beige 105 (tester) (2 razy użyty) Burberry fresh glow compact (12 ochre nude) (niewielkie zużycie) Burberry fresh glow compact (20 ochre) (niewielkie zużycie) Bobbi Brown skin foundation (2.5 warm sand) (3-4 x użyty) Estee Lauder maximum coverage (rattan) â 2 x użyty + zużycie 4 ml na odlewkę Diego dalla palma high coverage foundation long lasting 211 â użyty max. 5 razy MUFE face&body #20- nowa miniatura 5 ml KIKO soft light powder 02 (niewielkie zużycie) Lumene CC color correcting cream 6in1 (light) â zostało 1/3 Laura mercier silk crème moisturizing photo edition foundation (ivory) â 2 x użyty Laura mercier smooth finish flawless fluide (ivory) â 3-4 x użyty + zrobiona odlewka 4 ml Iwostin correctin sensitia (02) â 1x użyty Iwostin correctin max (02) â 1x użyty Catrice camouflage liquid 010 porcelain (kilka razy użyty) Estee Lauder korektor miniatura 1,9 ml 02 Estee Lauder korektor + tusz 03 x 2 Urban Decay DE-SLICK (niewielkie zużycie, uszkodzone zamknięcie) MUFE HD (miniatura) - używany MAC CC PREP+PRIME żółty â używany, kawałeczek zakrętki ułamany Ben Nye puder (banana ) Burberry fresh glow â luminous fluid base 01 â miniatura 1xużyta Guerlain kiss kiss liplift baza do ust â 3 x użyta Benefit bene tint - miniatura nowa Smashbox â miniatura bazy do rzęs 1x użyta Formula-X the fix â nowa miniatura ChriMaLuxe Minerals â miniatury róży 12, 11 (sprawdzone kolory) Sephora baza blurring effect â miniatura nowa Burberry kisses â miniatura 109 military red (nowa) Laura mercier foundation primer radiance (3x użyta) Clarins, baza instant light, 01 rose, miniaturka 10 ml, test koloru na dłoni. 0507564 EL DAYWEAR Sheer tint miniatura 15 ml, 1x użyta. A65 Shiseido sheer and perfect compact O20 natural light ochre (używany) ZAPACHY: Miss Dior le parfum â odlewka Odlewki z wymianki: Phaedon PURE AZURE YSL baby doll sparkling (zepsuty atomizer) YSL baby doll magic L'Artisan Vanille Absolutement YSL cinema edt Cartier concentree Marc Jacobs Biscotti YSL young sexy lovely radiant EL pleasure (miniaturka) YSL cinema edp Chopard casmir Flakony z wymianki: Salvatore Ferragamo - Incanto Bloom Vera Wang edp YSL Parisienne
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=845206&page=2 Edytowane przez sheshe1 Czas edycji: 2016-05-25 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZNIOWY wątek pielęgnacja - makijaż - zapachy
Zdjęcia w #29
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=845206&page=2 Edytowane przez sheshe1 Czas edycji: 2016-05-25 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za givenchy teint couture balm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy baza MAC spf 50 z tego zdjecia
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1453637625 jest na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za 1/2 z pielęgnacji lub bazę z maca?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś za serum i krem Norel?
Edytowane przez Bebunny Czas edycji: 2016-01-24 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: - 21. SHISEIDO IBUKI purifying cleanser
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za serum nr 8
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843090 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cześc
![]() coś u mnie za Clarins, baza instant light, 01 rose, miniaturka 10 ml, test koloru na dłoni. 0507564 i odlewkę Miss Dior? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej, cos u mnie w watkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
46. Givenchy teint couture balm 1 nude porcelain. 1 x użyty. 5S01
cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Chętnie timecheck,studio fix c3 i Norela półtłustego
I na fotce jest baza mac spf 50,też chętnie przygarne Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2016-01-24 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
64. YSL cinema edt
65. Cartier concentree 66. Marc Jacobs Biscotti 11. BANDI anti Rouge â skoncentrowana ampułka na naczynka 2%. 05/2017 7. NOREL Sensitive â krem półtłusty ochronny â otworzony w ubiegłym tygodniu, 2 x użyty . 10/2017] ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A znalazłabys coś u mnie za tą bazę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
On jest w negocjacji z inną wizazanka obecnie
![]() ale moze znalazłabys u mnie cos innego, ciągle jestem chętna na bazę MAC ![]() Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2016-01-27 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zastanawiałam sie jeszcze nad 32 i 41 ale musiałabym sobie kolory sprawdzic najpierw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zapachy wymieniam raczej tylko za inne zapachy
![]() nic więcej nie widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam te korektory- za ciemne będą, wiec tylko bazą jestem zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej , i jak z tą wymianką za bazę MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O super, czekam w takim razie co masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnęłabym i burberry i shiseido jeśli byś się zgodziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ten korektor i tusz to i ja mam, tylko oddzielnie , kolor korektora nie mój, a tuszy mini z EL mam 5
![]() a bazy mnie nie interesują , szukam mini raczej typowo kolorowych produktów typu pomadki, róże oraz tuszy ale oprócz Estee i Clinique bo tego już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
i co z naszą wymianką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.