![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ: Mac, Bobbi, Givenchy, Body Shop i wiele innych
NIEAKTUALNE
Witam w nowym wątku ![]() W tym wątku znajdują się głównie kosmetyki z moich zapasów, które muszę pilnie uszczuplić - dlatego raczej będzie mnie trudno skusić na coś spoza mojej listy, która i tak już jest obszerna. Zasady: 1. Osoby z liczbą przekupek poniżej 25 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze 2. Odpisuję tylko w wątku, w którym zaczęła się rozmowa 3. Bardzo proszę o precyzowanie czym jesteście zainteresowane - łatwiej mi wtedy szukać czegoś w zamian ![]() 4. Proszę również o sprawdzanie dat ważności swoich kosmetyków przed finalizacją wymiany 5. Jeśli jestem w trakcie negocjacji, a inna Wizażanka zaproponuje mi coś bardziej atrakcyjnego - mam prawo się wycofać i nie rób mi z tego powodu wyrzutów. To chyba oczywiste, że każda z nas chce się wymienić jak najkorzystniej ![]() 6. Jeśli w opisie kosmetyku nie podałam zużycia, oznacza to, że kosmetyk jest nowy. 7. Większość kosmetyków jest ważna przynajmniej do 2017 roku, jeśli jest inaczej - na pewno o tym poinformuję przed wymianą - zawsze wszystko dokładnie sprawdzam Szukam przede wszystkim: - dobrej jakości pędzle, najchętniej mac ![]() - origins - biała maseczka do twarzy, chętnie ilość testowa - glam glow maseczki - origins - energy boosting moisturizer - peter thomas roth - cucumber mask - najchętniej na próbę - burberry - róż do policzków earth - clarins - podkłady w najjaśniejszym odcieniu, chętnie na próbę - niektóre kosmetyki nars, mac, burberry - mac mineralize skinfinish puder fainty fabulous - mac versicolour stain - najchętniej tatoo my heart - chętnie wypróbuję niektóre kosmetyki marek make me bio, biopha - phenome multi-active sugar peel lub peeling - kosmetyki do włosów davines, living proof, kevin murphy - niektóre produkty beorganic - dobry peeling do twarzy - john masters organic - szampony i odżywki oraz maski do twarzy (z nagietkiem lub z glinką) - Phenome - żele pod prysznic, maseczki do twarzy, kremy nawilżające - eris clinic way kapsułki rewitalizujące - kiehl's pod oczy z avokado - sanoflore maseczka z glinką - nowa rexona w sztyfcie - klorane suchy szampon - każde ilości - sylveco - lipowy płyn micelarny - na zapas - sylveco, biolaven - płyny do higieny intymnej - zapas - organiczne żele pod prysznic bez sls - too faced - brzoskwiniowa paletka cieni - nowe rękawiczki i skarpetki do pielęgnacji (takie do zakładania na noc, nie nasączane) - soczewki biofinity lub jednodniowe focus dailies o mocy -3,50 - gilette - nowe maszynki i ostrza - Compeed - nowe plastry na pęcherze, na piętę Zapachy : Chloe edt Shiseido ever bloom Inne: Gry planszowe: Activity, Tabu 2, CV i inne towarzyskie Świece Yankee Candle - chętnie honey blossom ![]() kawa ziarnista illy - każda ilość nowa koszulka nocna w rozm M/L (chętnie bawełna) nowa mata do jogi nowe ubranka dla niemowląt - najlepiej uniwersalne nowy, duży octenisept Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-09-16 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ: Mac, Bobbi, Givenchy, Body Shop i wiele innych
Yves Rocher - Quelques Notes d'Amour edp - folia
Yves Rocher - Quelques Notes d'Amour - balsam do ciała Yves Rocher - Hoggar 75 ml, folia Yves Rocher - Hoggar - żel pod prysznic Yves Rocher Wanilia bio edt 100 ml - nowy Oriflame - Possess 50 ml edp , folia Oriflame - Possess krem do ciała 200 ml Avon - Luck for her edp, folia Issey Miyake L'eau D'issey Woda Toaletowa 50 ml, ubytek na zdjęciu Marc Jacobs - Daisy dream 30 ml, folia DKNY - be delicious edp 30 ml + be delicious fesh blossom 30 ml - duopak, ofoliowane razem Givenchy - Dahlia Divin edp 30 ml, folia The Body Shop - Italian summer fig edt 50 ml, folia The Body Shop - Italian summer fig masło do ciała 200 ml The Body Shop - Black musk edp 50 ml, folia The Body Shop - White musk smoky rose mgiełka do ciała 100 ml The Body Shop - Fijian water lotus mgiełka do ciała 100 ml The Body Shop - Fijian water lotus edt 10 ml The Body Shop - Indian night jasmine edt 10 ml Karl Lagerfeld for her edp 25 ml, folia Thierry Mugler Alien - eau extraordinare edt 30 ml, ubytek parę psiknięć, jutro wstawię zdjęcie Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-07-18 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lush - Twilight żel pod prysznic 250 ml, nowy i świeży, brak naklejki z datą
Lirene - Lactima duo - emulsja do higieny intymnej The Body Shop - Bubble bath argan oil 250 ml Bath & Body Works - żel pod prysznic black raspberry vanilla 295 ml Yver Rocher Jardins du monde - żele pod prysznic miodowy bio i orzeszki makadamia Body Farm - mini żele (50 ml) - jak na zdjęciu, tylko powąchane The Body Shop - Vanilla brulee peeling do ciała 75 ml The Body Shop - Plum peeling do ciała 50 ml Norel dr Wilsz: - żel aktywny retinol contra cellulite - krem wyszczuplający z kompleksem antycellulite na kruche naczynka Yves Rocher - minceur intensive - żel wyszczuplający Teaology - firming body cream z wyciągiem z herbaty 300 ml AA oil essence - balsam do pielęgnacji ciała LRP - Lipikar fluide 200 ml EcoOrganic - organiczne masło shea 250, nowe, ale otwarte Dr Irena Eris body art - krem do ciała wygładzająco - ujędrniający - mini produkt Farmona - Let's celebrate masło do ciała sunrise The Body Shop - Masło do ciała: - frosted plum - argan oil - fijian water lotus - poppy Organique - Body velvet butter bloom essence 200 ml użyte parę razy Lush - The Sunblock - filtr do ciała w kostce (pod prysznic) - nowe, folia, brak naklejki z datą Pat&Rub - Krem do rąk dla mężczyzn Yves Rocher - mgiełka samoopalająca do ciała Lush - pudry do ciała z drobinkami: - first snow - parę razy użyty - fairy dust - nowy The Body Shop - mini kremy do rąk migdał i shea Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-07-18 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Apis - Nawilżająca maseczka do twarzy z minerałami z morza martwego
The Body Shop - maski do twarzy: - blue corn 3 w 1 - vitamin e nawilżająca - nutriganics drops of youth bouncy sleeping mask Skin79 - Różana maseczka nawilżająca, żelowa konsystencja - nakładana wyłącznie dołączoną szpatułką. Ubytek oceniam na jakieś 15-20% Origins - Oczyszczająca maseczka do twarzy 50 ml, ubytek - 2 użycia Clarins maseczka beauty flash balm 15 ml Clarins Maseczka Hydra quench cream mask 15 ml Etre belle collagen creme mask 15 ml Maseczki w saszetkach: Purederm - intensive collagen mask Skin 79 I'm smoothing mask sheet Yasumi Heating & puryfying cocoa mask Dizao naural - 2 stopniowa maseczka do twarzy Clinique claryfying lotion 2 - ubytek na zdjęciu Yves Rocher - Płyn micelarny 3 herbaty Żyworódka w płynie z atomizerem - ubytek 3 psiki Organique - Tonik oczarowy w sprayu - użyty raz Dermedic hydrain 3 hialuro płyn micelarny 400 ml Yves Rocher - dwufaza do demakijażu ważna do 05/2016 dorzucę gratis The Body Shop - Nutriganics pianka do mycia twarzy The Body Shop Vitamin C microdermabrassion 75 ml The Body Shop Vitamin E Żel do mycia twarzy 100 ml Organique Eternal Gold - złoty peeling korundowy do twarzy, użyty 2 razy przy pomocy szpatułki Clarins - daily energising cleansing żel 15 ml Ducray Keracnyl - żel oczyszczający mini produkt Shiseido Kanebo suisai peeling enzymatyczny w kapsułkach, posiadam 6 sztuk, dość wiekowe, mam już je ze 2 lata, ale każda kapsułka jest zamknięta The Body Shop - Rumiankowe masełko do demakijażu Clarins - Golden glow booster - kropelki samoopalające do twarzy Skin 79 bb snail cream - mini produkt ZSK ekstrakt antyhistaminowy 2 sztuki The Body Shop Nutriganics drops of youth eye concentrate - koncentrat pod oczy z aplikatorem Origins - GinZing - Rozświetlający krem pod oczy, użyty może 4 razy, ubytek znikomy, naderwane pudełko (nie mogłam się doczekać z otwarciem ![]() Christian Creton eye priority spf 30 krem pod oczy John Master Organics - Bearberry skin balancing&toning mist - regulujący mist do twarzy z mącznicy lekarskiej 59 ml, nowy, ważny do 07/2016 Clarins Mission perfection serum 10 ml Bioderma - Sensibio eye krem pod oczy Clarena - eye lash booster - preparat przyspieszający wzrost rzęs Glam Glow Maseczka powermud 50 g, nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-08-24 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Alepia olej wspaniały - ubytek na fotce
Clarins - Blue orchid face treatment oil 30 ml - ubytek na zdjęciu, parę razy użyty Uroda oil repair kuracja upiększająca Joanna oleje świata - olejek do twarzy i ciała z olejem makadamia Lush - full of grace - serum do cery wrażliwej w kostce Clarins - Double serum - nowe, unbox, pochodzi z zestawu świątecznego z kosmetyczką L'oreal Skin perfection - Skoncentrowane serum udoskonalające The Body Shop - Vitamin E nawilżające serum do twarzy Yves Rocher: Riche Creme intense regeneration care Riche Creme comforting anti-wrinkle cream Elixir 7,9 Serum koncentrat omega 3-6-9 Garnier Miracle Cream 40+ The Body Shop Aloe night cream Pharmaceris vita capilaril - krem do cery naczynkowej Bioderma Aoderm nutritive krem odżywczy Bioderma abc derm cold cream Pharmaceris baby 50+ krem ochronny do twarzy dla dzieci, tester, nowy, zafoliowany wylot tubki Bio IQ Anti aging cream with HA - krem do twarzy na dzień Lilla Mai - Nawilżający krem arganowy z olejkiem lawendowym Clarins Daily energizer cream 30 ml, unbox, folia Bandi hydro care krem nawilżający 30 ml, krótka data, bodajże 07/2016 Caudalie vinosource moisturizing sorbet 10 ml, nowy Shiseido Ibuki Refining moisturizer enriched 10 ml Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-09-14 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2,3 zdjęcie wszystko nowe
brak olejku klorane brak szamponu biovax Kemon - Liding care magic oil - serum do włosów, zostało ok 70% Bumble and bumble surf - mini szampon i odżywka nowe, spray został użyty raz Orientana - ajuwerdysjka terapia do włosów, raz użyta Cece experto serum do włosów nowe Living Proof night cap - serum do włosów na noc, ubytek około 8 pompnięć JMO - citrus&neroli detangler 60 ml, nowa odzywka 5 zdjęcie - wszystko nowe Schwarzkopf Osis - nabłyszczający lakier do włosów, 2 razy użyty L'oreal expert absolut repair liquidum - krem ochronny do włosów na gorąco, raz użyty The Body Shop - Szampon i odżywka bananowe - nowe Yves Rocher - Maska do włosów nowa Gliss Kur - Maska do włosów nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-08-09 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Minerały - moje zapasy z okresu, kiedy je poznawałam, testowałam i stosowałam
![]() Chętnie oddam hurtem jednej osobie za konkret. Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-06-14 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Opi - używane na 2-3 malowania
Dutch ya just love opi?! Rosy future I have a herring problem Essie jw. Cute as a button In stitches Tart deco Rimmel top coat - nowy Inglot matowy 503 Avon Magic Effects Rose Quartz - nowy FM - Spray utrwalający makijaż - nowy Mac - mini płyn do demakijażu - nowy The Body Shop - Fresh nude foundation chelsea Max Factor Face finity, docień 45 nowy Vichy - Teint ideal fluid odcień 15, nowy Lumiere kabuki - stan bardzo dobry ArtDeco - Pędzel do rozświetlacza - nowy Hakuro H24 nowy - do różu Hakuro H85 nowy Maestro 380 używany, wyprany Essence - Pędzelek do żelowego eyelinera Hakuro H51 - lekkie przebarwienie na włosiu The Body Shop - Aplikator gąbka do cienie The Body Shop - Pędzel do linera Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-07-18 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop - Smoky 2 in 1 gel liner - black
The Body Shop eyeliner liquide black The Body Shop - Korektor rozświetlający w pędzelku 03 Nyx - korektor HD CW 02 The Body Shop Instablur eye korektor Lily Lolo korektor barel baige, pozostało ok 70 % ArtDeco - all in one mascara - nowy mini produkt FM Lash expert mascara glam black - nowa Yves Rocher - nowe tusze: Volume Vertige Sexy Pulp The Body Shop - Super volume mascara black La Prairie - Cellular treatment powder - odcień transcluent 1, pozostało 19 gram w oryginalnym opakowaniu - odsypałam sobie do opakowania zastępczego ilość, którą jestem w stanie zużyć Essence sun club bronzer lighter skin - nowy EDM - waffle cone i soft bronzer - o zużycie proszę pytać Swederm Bronzing stone - parę razy użyty Dr Irena Eris - Provoke Choco bronzer - puder brązujący czekoladka, choco light no41, nowy The Body Shop - Honey bronzing powder - świetne bezdrobinkowe bronzery, dobre opinie - posiadam odcienie 01 (test) oraz 03 nowy The Body Shop - brush on bronze - puder brązujący w kulkach 28g, nowy, wieczko odrobinę porysowane MAC - nowy zestaw do makijażu: kosmetyczka podwójny pędzelek do linera i paint-pota tusz false lashes fluidliner blacktrack paint pot dangerous cuvee wymiana razem lub osobno Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-07-18 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Amilie róż mineralny golden peach
The Body Shop - Róż w musie fresh sorbet blush lychee blossom The Body Shop Honey bronze highlightening dome 01 i 02 - róż w kremie, nowość (różowego brak, zostawiam sobie) Clinique - Cheek pop 02 peach pop, tylko testowany, kod A44 The Balm - Hot mama! - tylko test The Balm Mary lou-manizer parę razy użyty Mac - róż well dressed - ubytek max 5% The Body Shop - Shimmering waves pink nowe Bobbi Brown - róż do policzków coral sugar 45, ubytek na fotce, minimalny Clinique zestaw (mogę wymienić osobno) Chubby Stick 04 mega melon - miniatura Chubby Stick shadow - lots o'latte - miniatura Sculptionaty cheek contouring palette - 03 defining rose High impact mascara - mini Superprimer - universal face primer - mini 15 ml Nyx - Eyebrow gel blonde Maybelline color tatoo creamy beige pernament taupe Cosmepick - poczwórne cienie, tylko maźnięte ArtDeco - Paletka z dwoma cieniami 551 i 554 Estee Lauder- pure color paletka 6x0,45g, ivory slipper, tranquil moon, hot cinnamon, smokey ember, lavish mink,provocative plum MAC - mineralize eye shadow x 4 A harvest of greens - tylko test Estee Lauder - Paletka Lisa Perry 7 x 0,6 g - zauważalny ubytek tylko 2 i 3 cienia The Body Shop - Shimmer cubes paletka, odcienie 21 oraz 06 ArtDeco - nowy cień 372 Yves Rocher - 11 rose nude, nowe Clarins - mini czarna kredka do oczu Elf - kredka do oczu Etre Belle - cień w kredce 04 szaro-fioletowy Sleek - storm - ubytek na fotce, niewielki MAC - Fluidline eye-liner gel gentrified - nowy Bobbi Brown Sunkissed pink eye palette - nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-07-18 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ArtDeco - Błyszczyk lip brilliance 3 ml, odcień 52 - nowy
The Body Shop - błyszczyk do ust YR - Sexy pulp - nude rose Nyx - soft matte lip cream 05 Antwerp The Body Shop - miętowy błyszczyk do ust The Body Shop - miodowe masełko do ust Bourjois - color boost 04 peach on the beach - nowy Astor Soft sensation hug me Etre Belle lip twist 108 czerwień Yves Rocher - szminka 81 rose galica Avon - szminka sunkissed ginger Avon Luxe szminka pink satin Rouge Bunny - Nowy błyszczyk w odcieniu no strings attached 042 Clarins Joli Rouge 742 - mini pomadka Mac lipglass ruby woo - parę razy użyta Clinique superbalm - grapefruit Dior Addict ultra gloss 553 princess Clinique long last 50 matte beauty Mac pomadki: sunny seoul coral bliss ravishing nippon viva glam V Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-05-21 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokładka:
Kevin Murphy - Hydrate me wash szampon 20 ml, nowy Burberry kisses szminka mini nude beige 1 g nowa Burberry kisses szminka mini nude pink 1 g nowa Burberry fresh glow 5 ml nowa Avene tinted cream spf 30 - ubytek może z 10%, ważny do 11/16, otwarty we wrześniu 2015 Pharmaceris nawilżająca emuslsja ochronna do ciała spf 30, nowa, ważna do 01.2017 Edytowane przez słonik Czas edycji: 2016-06-28 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo mi się u Ciebie podoba ale u mnie już niewiele zostało... Zerkniesz czy wypatrzyłabyś coś dla siebie?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Słoniku, gdybyś miała ochotę na cienie Narsa to zapraszam, bo ja chętnie bym od Ciebie kilka rzeczy capnela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Odpowiedziałam Ci w starym wątku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post60559301 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dużo mi się u Ciebie widzi
![]() -zestaw bananowy do włosów TBS Peelingi, masła i kremy do rąk TBS Lactima Skin Perfection serum Żel BBW Może coś jeszcze by się znalazło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej słoniku, widzę że poszukujesz chle edt, u siebie mam edp, moze byłabyś chętna? Znalazłabym sporo rzeczy dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znalazłabyś coś u mnie za essiaki, pędzle Hakuro 51 i 85 ( skośny), szampon bananowy i pudry lush?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Masła to duże pojemności? Na pewno chciałabym bananowy zestaw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
coś za mgiełki TBS - jedną lub obie
![]() ------------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=895866 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Na ile mniej więcej wyceniasz zestaw bananowy, masła i mini kremy do rąk? Bo powiem szczerze, że w kwestii TBS jestem laikiem i nie za bardzo się orientuje ile to wszystko kosztuje, a nie chce walnąć jakiejś głupiej propozycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy?
Dahlia Divin Clarins maseczka beauty flash balm 15 ml Purederm - intensive collagen mask Skin 79 I'm smoothing mask sheet Bumble and bumble surf - mini szampon i odżywka nowe, spray został użyty raz Puder La Prairie Róż do policzków Pop Clinique Błyszczyk w tubce Clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Z Twojej listy Wanted mam:
- maseczka na noc Origins (zielone opakowanie), nowe 30ml - peeling polinezyjski (proszek do mieszania z wodą), marka eko, nowy słoiczek - glinka Ghassoul (proszek do mieszania z wodą), ta sama eko marka, nowy słoiczek - 2 pędzelki do malowania oczu Hakuro, nowe - lawendowe mydełko John Masters Organics, nowe - zestaw Prowansalski Klub Piękna L'occitane - duże miniaturki pomagające zapoznać się z ofertą marki ![]() - z Locci jeszcze: miodowe mydełko, małe kremy do rąk o zapachu róży, piwonii, shea i migdał z filtrem przeciwsłonecznym - z wosków Yankee Candle nieotwierane zapachy: Fresh Mint, Peppermint Bark, Candy Corn, Chocolate Truffle, Blueberry Scone, Whoopie Pie No i wątek ![]() Chciałabym szminkę MAC ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Chciałabym tak naprawdę wszystkie ![]() W pierwszej kolejności Sunny Seoul, Coral Bliss i Nippon. Hakuro to H77 i H78. Peelingu polinezyjskiego jest 30 gramów. A może jeszcze Miss Dior Cherie EDP Cię skuszę ![]() Bardzo podobają mi się jeszcze cienie Bobbi ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2016-05-18 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/R...iczkow/P102518 Ten
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.