|
|
#2 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dot.: Sierpień. Chanel Poison Girl Olympea Sisley Essie MAC
Maria Nurowska Rosyjski Kochanek - stan bardzo dobry
Czas działania - stan dobry, podpisana Portugalia - stan idealny Malta - stan idealny Bułgaria- stan idealny Chorwacja - stan idealny Cypr - stan idealny Bułgaria - stan idealny Piotr Kraśko Szwecja - stan idealny mapa i mini przewodnik Egipt- stan idealny Dieta rozdzielna - stan idealny, proste przepisy, swietnie wydana książka Ian Beck Tajemnicze przygody Tomcia Serdecznego - nowa, może być na prezent Magdalena Samozwaniec Maria i Magdalena - dwa tomy, stan b. dobry minus Słownik niemiecko polski - stan dobry Bogusław Wołoszański Tajna Wojna Hitlera - stan dość dobry Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:34 |
|
|
|
#3 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Świat bez tajemnic - nowe, kupiłam dla dziecka dwa razy
John Gray Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus - stan średni Bożena Dykiel Moje sekrety kulinarne - stan idealny Janusz Messner Opowieści pogodne- cudowna książka! stan dostateczny, podpisana Historia Jima Morrisona. Nikt nie wyjdzie stąd żywy - stan dostateczny, podpisana Alex Kava Fałszywy krok - nowa Mavis Cheek Janice Gentle i seks - stan dobry Sue Townsend 2 tomy o Adrianie Molu - stan zły, porozklejane, podpisane Edmund Niziurski Niewiarygodne przygody Marka Piegusa - stan dostateczny Krystyna Siesicka Zapałka na zakręcie - stan zły dedykacja Joanna Chmielewska Duża polka - stan średni, zaczyna się rozklejać Terra-X Wyprawy w nieznane - stan prawie idealny Podróż po Egipcie Faraonów - stan idealny minus za dedykację Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:36 |
|
|
|
#4 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Edward Kopiczyński Miłość i medycyna -stan dobry
Irena Gumowska Leśne skarby - stan dobry Noah Gordon Medicus z Saragossy - cudowna książka! stan dobry, dedykacja Noah Gordon Medicus - cudowna książka! stan dobry, dedykacja Noah Gordon Spadkobierczyni Medicusa - twarda okładka, stan b. dobry, podpis Podróże z dreszczykiem - stan idealny minus Dan Brown Inferno - nowa - nie ma Brigitte Bardot Pamiętniki - stan dobry, zaczyna się rozklejać Ilustrowany Atlas dla dzieci z plakatem - nowe, na prezent, w folii Słownik wyrazów obcych - stan bardzo dobry minus Nabokov Lolita - stan dobry Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-09-07 o 15:12 |
|
|
|
#5 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Joanna Chmielewska Wszyscy jesteśmy Podejrzani - stan b. dobry, podpisana
Encyklopedia psów - stan średni Philippa Gregory Dziecko szczęścia - podpisana, wylatują kartki Eugeniusz Werstin Szklana Góra - cudowna książka! stan b. dobry Bogowie, Groby i Uczeni - stan dobry, zaczyna się rozklejać Arkadiusz Niemirski Zbrodnia prawie doskonała - stan b. dobry Benjamin Hoff Tao Kubusia Puchatka - nowa, może być na prezent Noah Gordon Szaman - stan dobry, podpisana Barbara Mujica Frida - stan bardzo dobry Atlas zwierząt dla dzieci - stan bardzo dobry Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:40 |
|
|
|
#6 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Wzory wypracowań z tłumaczeniami z angielskiego - stan dobry
Starter chińskiego - nowy Czy jesteś wystarczająco bystry, by pracować w Google? - nowa Nikos Kazantzakis Ostatnie kuszenie Chrystusa - stan dobry, podpisana Nikos Kazantzakis Chrystus ukrzyżowany po raz wtóry - stan dobry, podpisana Egipt - stan bardzo dobry Tunezja - stan bardzo dobry Noah Gordon Lekarze - stan dobry[/COLOR] Zbigniew Nienacki Raz do roku w Skiroławkach - stan dobry Zdzisław Wróbel Erotyzm w religiach Świata - stan dobry, podpisana Noah Gordon Rabin - stan dobry, dedykacja Potęga Natury - stan idealny minus Piraci, Skarby, Przygody - stan dobry, z tyłu popisana Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:41 |
|
|
|
#7 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Konkursy matematyczne dla gimnazjum - nowa
Tatarkiewicz Historia Filozofii 3 tomy - stan dobry, podpisane Choderlos de Laclos Niebezpieczne związki - stan dobry,podpisana Agnieszka Perepeczko Śniadanie w łóżku - stan bardzo dobry, dedykacja Kazimierz Wójtowicz Przyczynki Ramotki - pokreślone ale są cudowne! Maroko - nowy Tajlandia - nowy Indie - nowy Egipt - nowy Meksyk - nowy Tunezja - nowy Sri Lanka - nowy Majorka i Ibiza - nowy Jurgen Thorwald Stulecie Chirurgów - nowa Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:45 |
|
|
|
#8 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Karen Blixen Pożegnanie z Afryką - stan zły
Komplet poezji po hiszpańsku Najpiękniejsze miejsca świata - nowa Astrid Lindgren Pippi - dwie części, stan bardzo dobry Anka Kowalska Pestka - stan dobry, dedykacja Beata Pawlikowska Blondynka w Londynie - stan idealny minus Khaled Hosseini I góry odpowiedziały echem - nowa Khaled Hosseini Tysiąc wspaniałych słońc - stan dobry Irving Stone Udręka i ekstaza - 2 części, stan dobry Czarna płyta The Doors Najpiękniejsze byliny - stan bardzo dobry minus Komplet dużych, ciężkich albumów o historii świata - stan bardzo dobry Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-08-27 o 13:49 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos za poison girl lub olymha ??
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Poison Girl?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=64334911
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,moze cos za:
Poison Girl Dior - poj. wyjściowa 100 ml tester Olympea Paco Rabanne - poj. wyjściowa 80 ml |
|
|
|
#12 |
|
spin doctor
|
Może za Poison Girl zechcesz 94/100ml Coco Mademoiselle edp ?
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
tester Olympea Paco Rabanne
bułgaria tajna wojna hitleta John Gray Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus Brigitte Bardot Pamiętniki kuchnia polska coś u mnie?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Moze cos znajdziesz za base https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=865091
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a cos za te baze brazujaca chanel ???
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś za Olympea?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedz, ale palette niestety nie oddam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam
|
#20 |
|
Bang Bang Bang
|
Hej, znajdziesz coś za Poison Girl? Poza wątkiem mam jeszcze Aniołka cukrowego 2014 z ubytkiem kilku psiknięć
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, u Ciebie podoba mi się Poison Girl
![]() Widzę jednak, że większa pojemność, więc pewnie nic z tego
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za Olympea
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się poison girl ale musiałabyś coś dobrać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#24 |
|
spin doctor
|
Rozumiem, że nie jesteś zainteresowana...?
-bo każdemu odpisałaś, a mi nie
|
#25 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#26 |
|
spin doctor
|
Jasne
tak podpytuję, bo mam inną fajna propozycję . To czekam do wieczora
|
#27 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi się oba zapachy ale pojemności masz z niczego zbliżone
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- bonda wymienie tylko w całości |
|
|
|
#29 |
|
Bang Bang Bang
|
Olympea pewnie też nie oddasz?
![]() Może masz jeszcze jakieś perfumy poza wątkiem? Chętnie oddałabym Aquolinę i woski |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
masz wspaniałą kolorówkę jednak angel wolałabym wymienić na zapach, a poison girl jest w zbyt dużej pojemności
mam angela z wymiany ok. 20-25 ml / 100 edp poza wątkiem, wrzucałam na weryfikacyjny bo różni się od mojego sephorowego, wizażanka stwierdziła, że wygląda ok, widocznie to rocznik po reformulacji.. podoba mi się baza chanel brązująca oraz brązer sisley
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

coś za Olympea?

-bo każdemu odpisałaś, a mi nie
mam angela z wymiany ok. 20-25 ml / 100 edp poza wątkiem, wrzucałam na weryfikacyjny bo różni się od mojego sephorowego, wizażanka stwierdziła, że wygląda ok, widocznie to rocznik po reformulacji.. podoba mi się baza chanel brązująca oraz brązer sisley