WIZAŻ logo
Kule i płatki do kąpieli

Measureable Difference Essential, Bathing Flowers Suszone kwiaty do kąpieli

star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
3 (2)

star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    14 sierpnia 2017 o 20:11
    Przyjemny , kwiatowy zapach...i to chyba tyle
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Ta słodka buteleczka trafiła do mnie jako prezent, inaczej nie zdecydowałabym się na zakup z powodu ceny. Co jest tak w niej cennego, że aż tyle kosztuje ? Po otwarciu urzekł mnie mocno kwiatowy zapach. Jest cudowny, nie czuć wcale chemikaliów ani innych nieprzyjemnych aromatów. Pobudza moje zmysły i pozwala się odprężyć. Efekt niestety nie trwa aż tak długo. Jestem zwolenniczką przynajmniej godzinnej kąpieli. Produkt pozwala mi się odprężyć na max 20 min. Nie zauważyłam, żeby w jakiś sposób wpłynęło na moje ciało. Nie spodobało mi się również wydajność-mogłam jej użyć zaledwie kilka razy. Fakt, że lubię sypnąć sporą ilość, ale mimo wszystko spodziewałam się, że starczy mi na dłużej. Całość zamknięta jest w minimalistycznej, szklanej butelce. Niestety wylot jest dość wąski co ogranicza ilość wysypywanego produktu. Bez problemu można postawić ją w każdym kącie naszej łazienki. Buteleczkę wykorzystałam ponownie wrzucając do niej muszelki. Teraz stoi sobie na półeczce. Produkt na pewno nie jest wart swojej ceny-jest mocno zawyżona. Jego efekt działania ogranicza się tylko i wyłącznie do zapachu.
    Zalety:
    • Kwiaty są mocno zasuszone
    Wady:
    • zapach utrzymuje się dość krótko
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 17 marca 2017 o 19:29
    Przyjemna rzecz, ale skąd ta cena?
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Nie mogę powiedzieć o tych kwiatkach złego słowa, ale dlaczego kosztują aż tyle? Tak ogólnie Mesureable Difference raczej nie jest marką celującą w zamożnego klienta. Działanie: Pachnący dodatek do kąpieli. Nie zauważyłam żadnego wpływu na skórę, co innego ze zmysłami. Kwiaty są rzeczywiście zasuszone w całości, więc po zamoczeniu w ciepłej wodzie rozwijają się i wyglądają wspaniale. Bardzo ładnie też pachną, chociaż szczerze mówiąc, jeśli ktoś nastawia się na silny, długotrwały zapach, będzie zawiedziony. Jest delikatny i ulotny, a jego siła polega na tym, że jest naturalny i w oczywisty sposób kojarzy się bardziej z łąką niż kosmetykiem. Zawartość buteleczki starczyła mi na 3 użycia. Na plus: -ładny, naturalny, kwiatowy i relaksujący zapach -jeśli nie ma się alergii na lawendę i róże, można być pewnym, że nie będzie mieć żadnego negatywnego wpływu na skórę -śliczna buteleczka, wygląda jak dawna apteczna (szkło nie jest idealnie gładkie, ale stylizowane, lekko nierówne) Na minus: -buteleczka nie jest wygodna, za wąski wylot powoduje, że trzeba się namachać -kąpie się w nich świetnie, gorzej sprząta po tej kąpieli ;) -oczywiście cena (nigdy bym nie kupiła, dostałam w prezencie)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli

szukaj