WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kule i płatki do kąpieli

myBuddy me time, Pomarańcza, Musująca kula do kąpieli

myBuddy me time Musująca Kula do Kąpieli Pomarańcza 100g

• 14 kwietnia 2025 o 16:11
    Jest ok ale nie jest to nic przełomowego
    Nie korzystam często z takich umilaczy do kąpieli. Aromaterapia kompletnie się u mnie nie sprawdza więc stawiam po prostu na klasyczne płyny do kąpieli. Tą kulę kupiłam tylko dlatego, że mocno mnie interesował peeling do ciała z tej serii a w zestawie wychodziły one naprawdę korzystnie. No to kupiłam. Zużyłam no i jakoś nadal nie czuję się do takich produktów przekonana. Ale nie jest zła. Kulę mamy w takim kartoniku- zgodzę się, że faktycznie już przez opakowanie czuć jej zapach. Jest ona dodatkowo owinięta folią. Otwarcie nie stanowi problemu. Kula ma odcień pastelowo pomarańczowy i faktycznie bardzo przyjemnie pachnie i jest to zapach który mi się kojarzy z kandyzowanymi pomarańczami. Wrzucona do wanny faktycznie dość szybko się rozpuszcza bo i szybko zaczyna musować. Pachnie dość intensywnie ale jest w tym pewien haczyk- ten zapach wietrzeje dość szybko i jak już byłam w wannie to dość szybko przestałam go czuć. Mamy też zatopiony w tej kuli mały kawałek skórki pomarańczowej. Taki bajer i jak dla mnie całkowicie zbędny. Faktycznie lekko barwi wodę na pomarańczowy odcień i może nie tyle co ją zmiękcza ale zostawia taką olejową powłoczkę i woda jest taka lekko tłusta. Ja lubię taki efekt bo to mi zdecydowanie ułatwia depilację na przykład i daje też poczucie delikatnie zmiękczonej skóry. Efekt znika po osuszeniu skóry ręcznikiem także szału nie ma ale warto odnotować, że nie tłuści nadmiernie wanny także pozostałości możemy sobie łatwo spłukać. Jeśli ktoś lubię kule do kąpieli polubi i tą. Ja tam się nie przekonałam ale poznać było miło.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • delikatnie zmiękcza skórę natłuszczając ją
    • szybko można po niej domyć wannę
    • szybko się rozpuszcza
    Wady:
    • zapach dość szybko wietrzeje
  • 25 lutego 2025 o 23:28
    Chętnie polece!
    Używa od:próbka
    Używanie do kąpieli kuli, to świetny sposób na relaks i chwilę przyjemności w domowym spa. Po wrzuceniu do wody szybko się rozpuszcza i fajnie musuje. Zapach soczystej pomarańczy dodaje energii i działa odprężająco. Skóra po kąpieli jest miękka, nawilżona i przyjemnie pachnąca. To idealny produkt dla osób, które lubią aromaterapię i chcą zamienić codzienną kąpiel w wyjątkowy rytuał pielęgnacyjny.
  • 25 lutego 2025 o 22:39
    Energetyzujące SPA
    Używa od:próbka
    Kocham absolutnie wszystkie kąpielowe dodatki, kula nie jest tu żadnym wyjątkiem, aczkolwiek jest to akurat ten rodzaj produktu, którego używam najrzadziej. Pod względem cenowym płyny, czy sole wypadają korzystniej, opakowanie zawiera zwykle więcej "porcji" produktu, podczas gdy kula to przyjemność jednorazowa. Zakup ich traktuję jako taki prezent dla siebie samej i zostawiam na specjalne okazje, na przykład wyjątkowo zły dzień, lub też taki wyjątkowo produktywny, gdzie fajnie będzie móc się nagrodzić na koniec dnia. Kula MyBuddy idealnie pasuje do takich sytuacji, a także wielu, wielu innych. Przetestowałam wariant pomarańczowy i cóż mogę rzec... chciałoby się więcej! Zamknięta w kartoniku stugramowa kula standardowo zawinięta jest jeszcze w folijkę, ale jej zapach czuć już zanim się ją wyciągnie. Rozpuszcza się błyskawicznie, barwiąc wodę na jasnożółty kolor. I to tak serio błyskawicznie, mam wrażenie, że dużo szybciej, niż kule innych marek. W wannie zostaje jeden nierozpuszczalny element, mianowicie skórka pomarańczy. Stanowi ona bardzo miły akcent, żałuję, że nie ma ich więcej. Olej z awokado i z pestek winogron zapewniają odżywczą i relaksującą kąpiel, która jest dla skóry niczym prawdziwe SPA. Woda jest bardziej miękka, nasza skóra też. Niemalże od razu przychodzi odprężenie, można zapomnieć o całym świecie. Dużą w tym rolę ma naturalny zapach pomarańczy, który jest energetyzujący, ale zarazem kojący. Daje poczucie wewnętrznego spokoju, pozwala ochłonąć po wcześniejszych wyzwaniach i przygotować na kolejne. Pomaga zebrać myśli i poprawia humor (może dlatego, że woń kojarzy się ze świętami?). To cudowny produkt i z chęcią wrzuciłabym go do wanny jeszcze raz.
  • 25 lutego 2025 o 19:46
    Pomarańczowy relaks!
    Bardzo ciekawy produkt ???? Po pierwsze kula pachnie już przez kartonik! Jej zapach jest niezwykle przyjemny, odprężający, intensywny i dodający energii. Wizualnie również prezentuje się bardzo zachęcająco i jest dość duża! ???? Szybko rozpuszcza się w wodzie, jakby w niej musując. Zawiera w sobie zatopione fragmenty skórki pomarańczy, ale w bardzo małej ilości (u mnie były to dokładnie 3 kawałeczki). Dość mocno barwi wodę na piękny pomarańczowy kolor. Z wanny unosi się dzięki niej piękny i relaksujący zapach, który wypełnia całą łazienkę. W takiej kąpieli można się prawdziwie zrelaksować ???? Kula nie pozostawia po sobie namiernego osadu w wannie, ale jednak należy ją po wszystkim opłukać i ewentualnie usunąć zalegające cząsteczki skórki pomarańczowej ???? Po całym rytuale skóra jest przyjemnie wygładzona, zmiękczona i nawilżona. Jeśli ktoś ma wannę, lubi kąpiele i nie chce wydawać wielkich pieniędzy na kule, to tę opcję zdecydowanie mogłabym mu polecić ????
  • 25 lutego 2025 o 19:04
    Kula, z którą kąpiele stają się czystą przyjemnością
    Kula od myBuddy to produkt zdecydowanie wyjątkowy. Wyróżnia się przepięknym, pomarańczowym zapachem, który rozchodzi się po całej łazience. Jej zapach jest energetyzujący i odprężający. Skóra po niej staje się bardzo gładka. Co mi się w niej bardzo podoba to to, że nie zostawia osadu w wannie tak jak wiele innych podobnych produktów. Nie trzeba też martwić się, że się zafarbujecie bo nic takiego się nie stanie ;) Sama w sobie kula ma jasny pomarańczowy kolor I do tego ma w sobie kawałki wysuszonej pomarańczy. Jeśli chcecie zapewnić sobie spa w domu to koniecznie sięgnijcie po ten produkt. Dla mnie mega!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli