Wody kolońskie damskie

Demeter Spring Break EDC

• 13 kwietnia 2011 o 17:09
    Gumowa zabawka ;)
    Nie czuję nic z tego co obiecuje producent - nie ma ani olejku do opalania, ani schłodzonych drinków. Jest za to dużo sztucznych gumowo-plastikowych kwiatków. Pamiętam, że w dzieciństwie miałam zabawkę - pieska wykonanego z gumy czy innego plastiku i ta guma właśnie tak pachniała ;) Podsumowując - zapach bardzo sztuczny i nieciekawy, całkowicie nieadekwatny do nazwy. Dałam 1 gwiazdkę, bo jak na Demeter dość długo się trzyma - czułam go na nadgarstku dobre kilka godzin.
    zizou
    29 kwietnia 2008 o 17:16
    olejek?!
    to ma byc zapach olejku do opalania? dobre sobie ;) zapach nie jest zly. jest... dziwny. taki dziwak z niego. bo nie ma w nim nic, co obiecuje producent. olejek? piasek? plaza? dla mnie to kwiatowa laka, niebieskie niebo, swieze powietrze. wyczuwam zapach bialych kwiatow [nie potrafie ich okreslic niestety, zapach znani i oklepany ale ja po prostu nie wiem, czy to frezje, czy to lilie czy co to jeszcze moze byc]. tak. to moze byc zapach wiosennej przerwy - scislej, dlugiego majowego weekendu skapanego w sloncu ;) przyjemny, o ile lubi sie kwiatowe dziwaki :D Używam tego produktu od: dzis Ilość zużytych opakowań: testy i 15ml w uzyciu