Wody kolońskie damskie

Hermes Eau de Pamplemousse Rose EDC

Hermes Eau De Pamplemousse Rose Woda Kolońska 50 ml

• 14 października 2014 o 22:06
    Skórka z grejfruta chwilę goni i znika
    Myślałam o nich i myślałam i dorwałam w cenie nieco ponad stówkę z ubytkiem, więc okazji nie przegapiłam. Jako maniaczka grejfrutów w butelce i róż w ogrodzie - mam kilkadziesiąt - już we łbie sobie ułożyłam piramidę zapachową i szkoda, bo się rozczarowałam. Prawda rześka skóreśka, róża nie wiem - czy jest czy jej nie ma, jednowymiarowy kwasek piękny i szybki. Skórka goni chwilę i to na tyle, zniknęło. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie 100ml
  • 28 marca 2013 o 17:58
    Cudowny niestety nietrwały
    Kocham cytrusy dlatego zapach grejfruta i pomarańczy połączone z róża tworzą połączenie niesamowitej świeżościa z odrobiną słodyczy. Pan z Douglasa świetnie trafił w mój gust, wyliczając wszystkie zalety Hermesa, UWIELBIAM ten zapach toteż niezmiernie ubolewam na jego trwałością :( Jednak ta woda perfumowana posiadaja fajny atomizer, na prawdę często je używam (kilka razy dziennie od miesiąca) a ledwo poziom wody ledwo się zmienił ;) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    yerena
    12 października 2011 o 14:48
    Wspanialy, ale bardzo nietrwaly
    Kupilam go ze wzgledu na dobra cene jak i ocene TZ- dla nas obojga. Zuzylam wiosna 8 ml tego cuda. Zapach jest wspanialy- greipfrut i kwitnaca roza. Otwarcie jest cytrusowe, przelamane slodycza czerwonej kwitnacej rozy w ogrodku. Nuty na nadgarstku sie nie mieniaja, greipfrut zanika, slodycz rozy zostaje. Ale i ona znika w ekspresowym tempie. Ogona nie ma. Mysle, ze z tego powodu zapach jest w tak duzych pojemnosciach, no ale czemu sie dziwic, skoro to tylko EDC??? ;) Używam tego produktu od: 2011 pazdziernik Ilość zużytych opakowań: w trakcie 200 ml
  • 17 sierpnia 2011 o 23:14
    rześki, ale z tajemnicą
    Zapach baaardzo rześki, odświeżający. Czuć wyraźnie grapefruita, trochę konfitur różanych. lubię się prysnąć nim, kiedy jest gorąco, duszno, chcę odpocząć od skomplikowanych zapachów a nie chcę typowych świeżaków. W porównaniu z nimi jest dość zaskakująco nietypowym świeżakiem. Jak łyk zimnego cocktailu z grapefruitem i tajemniczym składnikiem Używam tego produktu od: 2 m-ce Ilość zużytych opakowań: 1
  • 11 lipca 2010 o 18:16
    dla każdej
    Tak pachną kwiatki mojej babci. Są zielone, w doniczkach, liśćmi przypominające paproć, pachcnące cytrusami. Dużo ludzi mówi na nie Aspirynki. Zapach podoba się chyba każdemu. Jest ładny, ale niestety dość banalny. A Trwałość mizerna, ale to w końcu EDC. Buteleczka ładna Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:10 ml