Maszynki do golenia dla kobiet

Soft Touch Shaving System Zestaw maszynek do golenia

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 stycznia 2024 o 20:41
    Tutaj miłości nie będzie...
    Zakupiłam je, ponieważ poszukiwałam jakichś maszynek na szybko i do tego jakiś, z którymi nigdy nie miałam do czynienia. Czytałam opinie o ich, zanim je kupiłam. Były one pochlebne. Jednak nie zawsze, co sprawdzi się jedynie osobie, sprawdzi się drugiej. Tak jest niestety w moim przypadku. Owszem, w pewnym sensie to dobrze, że są delikatne, wiadomo, mniejsze ryzyko skaleczenia skóry itd. Tylko tutaj są aż za bardzo delikatne, co przekłada się na dość mozolne golenie. Szczerze, męczę się z nimi. Mają słabe ostrze, dla mnie są dość tępe. Na golenie małych partii-tak, na większe golenie i dokładne- niestety nie. * Może trafiłam na jakieś wadliwe maszynki z serii?
  • 14 września 2023 o 7:41
    super
    tanie a super! Kupiłam je bo skusiła mnie ilość wkładów i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolona. Jednorazowa główkę po uzyciu wyrzucam a do kolejnego użycia zakładam nową. Nie jest może jakaś super bo ostrza nie są aż tak ostre jak maszynki z wyższej półki ale nogi można spoko sobie ogolić!
    Zalety:
    • tanie
    • łatwo wymieniają się wkłady
    Wady:
    • trochę słabe ostrza
  • 11 maja 2022 o 19:02
    Są świetne!
    Maszynki zakupiłam w sklepie Action, razem zapłaciłam za wszystkie około 11 zł, zatem wychodzi około 50 gr za jedna! Oczywiście są to jednorazówki, więc nie można oczekiwać od nich, że będą ostre niewiadomo jak długo. Ale przejdźmy do rzeczy. Świetna opcja jednej „rączki” i wymiennych wkładów, póki co zatrzaski nie pękły ani nie poluzowały się, więc duży plus! Maszynki golą bardzo dobrze, można wygolić się od stop do głów i bez problemu nie stępi się, ale przy drugim użyciu lepiej już wymienić. Dla mnie najważniejsze to, że nie są aż tak bardzo ostre, mam mocne grube włosy i maszynka radzi sobie z nimi bez problemu przy tym nie zacina mnie. Jestem zdolna do tworzenia wszelkich zacięć maszynką, w tym przypadku żadna taka sytuacja nie miała miejsca. Do golenia lepiej użyć pianki/żelu lub co tam kto woli do golenia, skóra jest wtedy gładka jak pupka niemowlaka, jeśli zabraknie tych produktów może pojawić się mnóstwo krostek. Ja jestem na tak! Są to najtańsze maszynki na rynku jakie udało mi się znaleźć i wiem ze będę do nich wracać bo świetnie sobie radzą!
    Zalety:
    • Wymienne wkłady
    • Dobrze goli
    • Dostępność
  • 4 sierpnia 2021 o 13:36
    Produkt godny uwagi
    Taki zestaw naprawdę warto kupić. Zawiera jedną poręczna maszynkę o estetycznym wyglądzie, wygodnym uchwycie i 20 ostrzy na zmianę. Wszystko w niskiej cenie. Jakość bez zarzutu. Ostrza wykonane ze stali nierdzewnej. Głowica jest obrotowa. Maszynka zawiera pasek nawilżający. Wszystkie te elementy wpływają na fakt, że niechciane owłosienie zostaje skutecznie usunięte. Co ważne, bez podrażnień skóry, nieestetycznych krostek. Zmiana ostrzy nie sprawia problemu. Wystarczy nacisnąć przycisk, wówczas zużyte zsuwa się. Następnie wsuwamy nowe. Tanie i skuteczne. Polecam.
    Zalety:
    • wygląd
    • skuteczność
    Wady:
    • BRAK