Maszynki do golenia dla kobiet

Isana Jednorazowa maszynka do golenia dla kobiet z potrójnym ostrzem

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 28 lutego 2025 o 20:35
    Super maszynka od Isany
    Maszynkę kupiłam oczywiście w Rossmanku za całe 2,50 zł. Posiada ona trzy ostrza i pasek nawilżający. Jest poręczna i ergonomiczna. Maszynka dokładnie usuwa włoski i co najważniejsze nie podrażnia. Nie tępi się zbyt szybko także wystarczy na kilka razy. Niczym nie odbiega od tych markowych. Jest naprawdę ok.
    Zalety:
    • Nie tępi się zbyt szybko
    • Dokładnie usuwa włoski
  • 3 lutego 2025 o 15:29
    Isano, Isano. Po co taka ilość plastiku? Maszynka działa, ale lepiej działają wymieniane główki.
    Jednorazowe maszynki do golenia są produkowane przez wiele firm. A szkoda. Bo przecież wystarczy zmieniać główkę. Rączka nie zużywa się. Isanę kupił dla mnie bliski człowiek poproszony o kupienie czegoś niezbyt drogiego. Kupił pewnie najtańsze. Ok. Nie jestem taką gwiazdą, by przyjmować tylko wielokaratowe diamenty. Maszynka działa. Ostrza są OK. Ale nie trwają zbyt długo. Tępią się i szybko rdzewieją. Wyrzucamy całość zamiast tylko wymieniać ostrze. Na dodatek mamy tu różne materiały (plastik i metal) więc nie można wrzucić do recyklingu. Szkoda. PODSUMOWUJĄC Nie jest to zła maszynka, ale brak wymienialnych ostrzy to jest jednak problem. Nie kupię.
    Zalety:
    • działa
    • goli
    • lekka
    Wady:
    • brak wymienianego ostrza
    • zanieczyszczanie środowiska plastikiem
    Sugary
    15 grudnia 2024 o 16:41
    Super maszynka za grosze :)
    Isana Jednorazowa maszynka do golenia dla kobiet z potrójnym ostrzem to mój absolutny hit! Jak na maszynkę jednorazową, sprawdza się rewelacyjnie – dokładnie goli, nie podrażnia i zostawia skórę gładką jak jedwab. Potrójne ostrze działa skutecznie, więc wystarczy jedno pociągnięcie, żeby uzyskać świetny efekt. Pasek nawilżający to dodatkowy atut – dzięki niemu maszynka gładko sunie po skórze, a ja nie muszę się martwić o podrażnienia czy uczucie suchości. Rączka jest wygodna i dobrze leży w dłoni, co ułatwia precyzyjne golenie. Ale największym plusem jest cena – śmiesznie niska w porównaniu do innych maszynek na rynku! Po prostu nie ma sensu przepłacać za droższe opcje, skoro Isana radzi sobie tak dobrze. To zdecydowanie moja ulubiona maszynka i zawsze mam kilka w zapasie. 5/5 gwiazdek – świetny produkt w super cenie, który robi dokładnie to, co powinien. Polecam każdej kobiecie!
    Zalety:
    • Potrójne ostrze dla dokładnego golenia
    • Pasek nawilżający zapobiega podrażnieniom
    • Wygodna, ergonomiczna rączka
    • Śmiesznie niska cena – idealny stosunek jakości do ceny
    • Moja ulubiona maszynka, którą zawsze wybieram
    masia84
    1 października 2024 o 23:20
    Godna polecenia
    Kupiona na szybko, więc nie miałam wygórowanych oczekiwań. Mile się zaskoczyłam, gdy już podczas golenia zauważyłam, że dobrze i pewnie leży w dłoni. Nie "skrobie" po ciele jak wiele innych w dodatku drogich i markowych maszynek, a wręcz się ślizga. Goli bardzo dobrze, a przy tym na skutecznie. Na prawdę jest godna polecenia. Kupię je jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • Tania
    • Łatwo dostępna
    • Nie zacina
    • Efekty po goleniu są długotrwałe
    Wady:
    • Maszynka nie posiada plastikowej osłonki
  • 13 września 2024 o 10:50
    Dobra jakość za grosze
    Kupiłam na szybko patrząc jedynie na śmiesznie niską cenę. Podczas pierwszego użycia byłam zdumiona jak dobra jest ta maszynka. Usuwa wszystkie włoski, gładko sunie nawet po nieprzygotowanych do depilacji nogach. Jest poręczna i ergonomiczna. Śmiało daje radę nawet lepiej niż te droższe. Polecam!
    Zalety:
    • Bardzo niska cena
    Inne