![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
STYCZEŃ - sukienki, sweterki, marynarki - WYMIANKOWO :)
UWAGA! Wątek nieaktualny!
Chciałam zrobić dokładkę, ale nie miałam już miejsca, więc tworzę nowy! Wracam po kolejnej przerwie. Chciałabym wymienić kilka rzeczy, które niepotrzebnie zalegają w mojej szafie. Zasady standardowe: Nie ignorujmy się nawzajem - nie zostawiam nikogo bez odpowiedzi. Jeśli zdarzy mi się kogokolwiek pominąć, przypomnijcie się proszę. Z racji tego, że pracuję bardzo dużo: - nie robię zdjęć na sobie. - wysyłam paczki tak szybko jak tylko jestem w stanie. Czasami jednak jest tak, że z racji pracy nie jestem fizycznie w stanie wyjść na pocztę. Zawsze jednak o tym napiszę. Tak dla zasady - regulamin: (najważniejsze sprawy są wytłuszczone, reszta jak u wszystkich) 1. Preferuję równoczesne wysyłanie paczek listem ekonomicznym rejestrowanym. Dwa wyjątki: Jeśli wizażanka ma dużo więcej przekupek - mogę wysłać pierwsza. Jeśli wizażanka ma negatywa lub brak przekupek - wysyła pierwsza. Nie będę odstępowała od tej zasady bo już się nacięłam. 2. Wysyłamy sobie czyste, uprane rzeczy. Niekoniecznie wyprasowane, i tak się pogniotą w paczce. 3. Paczki wysyłamy listem ekonomicznym poleconym. 4. Podaję dokładne opisy i zdjęcia rzeczy na wymianę. Nie odmieniam się bezpodstawnie. 5. Oczekuję również prawdziwych zdjęć i opisów od drugiej strony. Jeśli dana rzecz jest niezgodna z opisem, odsyłam ją i wystawiam stosowną przekupkę. 6. Po podaniu adresu nie rezygnujemy wymiany. 7. Nie lubię ludzi nieuczciwych. W przypadku oszustwa zgłaszam sytuację do naszej 'góry' i drążę temat do skutku. 8. Nie wymieniam się „na siłę”. 9. Przystępując do wymiany ze mną akceptujesz powyższe zasady. Oznaczenia: RZECZY DOSTĘPNE RZECZY NIEDOSTĘPNE WISH w podpisie ![]() Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-09 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ - sukienki, sweterki, marynarki - WYMIANKOWO :)
01. Pomarańczowa marynarka H&M, rozmiar 36. Nie ma papierowych metek, jednak jest nowa. Nigdy jej nie nosiłam.
Wymienię za coś fajnego, najchętniej za inną nową marynarkę do IrkaIrka 02. Marynarka MODSTROM. Rozmiar 36. Zmienione guziki (jutro dodam zdjęcie). Stan idealny, kupiłam w SH, nigdy nie nosiłam. 03. Marynarka RESERVED, rozmiar 34. W drobną, brązowo-czarną pepitkę. Stan idealny, założona kilka razy. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-01-27 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
04. Cekinowa sukienka (jutro sprawdzę firmę). Rozmiar z metki 38. Pasuje jednak także na 36. Stan idealny. do slonko8918
05. Sukienka firmy VILA. Pin-up, retro. Rozmiar S. Sukienka jest nowa, z kompletem metek, jeszcze z ceną. Wymienię za coś fajnego. 06. Sukienka CITY GODDON London. Kupiłam ją na wesele, miałam na sobie tylko raz. Jutro jeszcze sprawdzę, ale o ile dobrze pamiętam stan jest idealny - bez żadnych zaciągnięć itd. 07. Satynowa sukienka kupiona kiedyś na all. Również miałam ją na sobie na jednym weselu. Rozmiar S. Stan idealny. 08. Sukienka BERSHKA. Wężowa. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
09. Ażurowy sweterek firmy H&M. Nowy, bez metek. Nigdy go na sobie nie miałam. Mój jest w kolorze różowym z czarną tasiemką. Rozmiar M.
10. Bluza z wymianki, firmy DenimCo. Stan idealny poza jedną plamką (zdjęcie). Plamka jest jednak praktycznie niewidoczna. 11. Zimowa tunika z H&M, rozmiar 36. Niebieska, z warkoczami. Stan bardzo dobry, ubrana kilka razy. do Cala 12. Czarny kardigan z Zary, rozmiar S. Nowy, bez metek. Nigdy go nie ubrałam. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-07 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
12. Spódnica maxi, kupiona na all. Rozmiar uniwersalny (36-40). Spódnica jest na gumie. Nowa, tylko przymierzona. To jednak nie mój styl. do IrkaIrka
13. Szpilki H&M, rozmiar 36. Założone kilka razy. Mają kilka wad, stan dobry. 14. Spodnie do spania firmy LA SENZA. Spodnie są nowe, z kompletem metek. Fajne, bawełniane, nie 'wypychają się'. W kolorze ElectricBlue ShifLeopar. Rozmiar S Wymienię za coś fajnego. do Marylinda Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-07 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
15. Futrzana czapka z H&M. Wyszła żółta, jest biała. Stan idealny, przeleżała jakiś czas w szafie. Za coś fajnego, nie była tania.
16. Tunika z wymianki, stan bardzo dobry, nie widzę żadnych wad. Rozmiar XS/S 17. Jazzówki, rozmiar 36. Nowe, granatowe. Tylko przymierzone. 18. Sandały z wymianki, raz ubrane. Na mnie niestety lekko za duże. Rozmiar 37. 19. Używane skórzane sandałki, rozmiar 36. 20. Kopertówki: - niebieska w motyle z koralików - brązowa w motyle z koralików i cekinów - fioletowa, nowa z metkami, jednak gdzieś się wybrudziła - fioletowa - srebrna. Jedna wada - odkleiła sie od niej kokardka i jest po niej ślad. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-01-02 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
21. Spodnie LEVISa. Kupiłam kiedyś przez internet. Gruby, porządny jeans. Proste nogawki. Są w stanie idealnym, miałam je na sobie kilka razy.
22. Granatowe haremki. Na mnie niestety za duże. Stan bardzo dobry, rozmiar 38. 23. Jasne haremki. Są mega fajne, niestety na mnie trochę za duże ![]() 24. Nowe legginsy w norweskie wzory. Nie były drogie, ale w sumie jeszcze nie wiem czy chcę oddać. do Rozkminaa 25. Skakanka z wyświetlaczem. Mam z wymianki, ale jestem przebrzydłym leniem i nigdy jej nie używałam...nawet nie wiem czy działa... dorzucę do wymianki ![]() 26. Sandałki z kwiatem, kupione w Nowym Jorku, rozmiar 36. Są w stanie bardzo dobrym, miałam je na sobie kilka razy. Są z Montego Bay Club. do arszenik_z_cukrem 27. Gra 'Gotowe Na Wszystko'. Kupiłam kiedyś na allegro, ale nawet nie zainstalowałam. Opakowanie papierowe jest podniszczone, ale samo pudełko oraz płyty są w idealnym stanie. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-09 o 11:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kolejna dokładka
![]() 28. Mango - rurki w rozmiarze 36. Miałam je na sobie kilka razy. Stan bardzo dobry. 29. Haremki, mam z wymianki. Stan bardzo dobry, rozmiar 36. Kolor jak na modelce, są beżowe (coś jest nie halo z moim aparatem). 30. Skinny z USA, z American Eagle. Kupione w tamtym roku. Trochę niestety na mnie za małe, rozmiar 34. Stan idealny. 31. Tregginsy z dziurami, rozmiar 34/36. Mam z wymianki, stan bardzo dobry. do Rozkminaa 32. Tunika/sukienka pasiak. Zimowa. Stan dobry, można ją w paru miejscach ogolić. 33. Ramoneska z RESERVED. Nie jestem pewna czy chcę ją oddać. Rozmiar 36. Od razu piszę, że mam ją w domu, więc jeśli się wymienimy to wysyłam po weekendzie kiedy tam pojadę ![]() 34. Kurtka z Forever XXI. Również kupiona w USA w tamtym roku. Stan idealny, jakoś nie leżą mi brązy. Rozmiar 36. Mogę przy niej pomarudzić ![]() 35. Legginsy ze skórzanymi wstawkami (na zdjęciu pokazane są z boku), Bershka, rozmiar S. Są nowe, nigdy ich na sobie nie miałam. IrkaIrka Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-01-30 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!
36. Nowe buty, koturny, rozmiar 37. Niestety są na mnie za duże. Były drogie. 37. Buty z FOREVER XXI. Przywiozłam z USA w tamtym roku, nie nosiłam. Rozmiar 36, stan idealny. 38. Graceland, raz założone na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmiar 36, stan idealny. 39. RESERVED, rozmiar 36. Skóra naturalna. Wkładki do wymiany i obcasy do zrobienia. Nie będę wybredna. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-05 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
40. CLOCKHOUSE, mam z wymianki. Na mnie za duży. Rozmiar M, stan bardzo dobry.
41. Brzoskwiniowy z ćwiekami, raz ubrany. Rozmiar XS. Stan idealny. do Cala 42. Srebrny z H&M, rozmiar 36. W paru miejscach jest zaciągnięty z przodu. 43. Znany i lubiany sweterek z H&M. Rozmiar 36. Dostałam w prezencie, nie nosiłam - stan idealny. 44. Sweterek LOGG H&M. Rozmiar 36. Założony kilka razy, stan bardzo dobry. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-09 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
45. Stradivarius, oversize w paski, stan idealny. Raz założony.
46. Bluzka z pagonami. Mam z wymianki, rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 47. FISHBONE. Szarak ,rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 48. AMISU. body z wymianki. Na mnie za małe. Przy rękawie delikatnie rozchodzi się koronka. 49. Koszula FISHBONE. 100% len. 50. Dwa paski na talię, nowe. Nie będę wybredna. 51. Spódniczka H&M, rozmiar 36. Koronkowa. Nie jest śnieżnobiała - coś pomiędzy kością słoniową a kremowym. Nowa, bez metek. 52. Marmurki, tregginsy, BERSHKA. Rozmiar 36. Mam z wymianki, na mnie za duże. 53. Zielone spodnie Stradivarius. Mają wadę na kieszeni z tyłu (zdjęcie). Rozmiar 34. Nie będę wybredna. Stan dobry. Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-05 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
54. BERSHKA, rozmiar 36. Kolekcja 2012. Raz ją miałam na sobie. Mega mi się podoba, ale to nie mój kolor. Za coś fajnego do arszenik_z_cukrem
55. BERSHKA, również 2012. Rozmiar 36. Dwa razy ubrana, również nie mój kolor ![]() Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-05 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
01. Pomarańczowa marynarka H&M, rozmiar 36. Nie ma papierowych metek, jednak jest nowa. Nigdy jej nie nosiłam. Wymienię za coś fajnego, najchętniej za inną nową marynarkę 02. Marynarka MODSTROM. Rozmiar 36. Zmienione guziki (jutro dodam zdjęcie). Stan idealny, kupiłam w SH, nigdy nie nosiłam. 09. Ażurowy sweterek firmy H&M. Nowy, bez metek. Nigdy go na sobie nie miałam. Mój jest w kolorze różowym z czarną tasiemką. Rozmiar M. 11. Zimowa tunika z H&M, rozmiar 36. Niebieska, z warkoczami. Stan bardzo dobry, ubrana kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cześć znajdziesz coś u mnie za
08. Sukienka BERSHKA. Wężowa. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. lub Pomarańczowa marynarka H&M, rozmiar 36. Nie ma papierowych metek, jednak jest nowa. Nigdy jej nie nosiłam. Wymienię za coś fajnego, najchętniej za inną nową marynarkę
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za
11. Zimowa tunika z H&M, rozmiar 36. Niebieska, z warkoczami. Stan bardzo dobry, ubrana kilka razy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej oddam dużo za któres z tych rzeczy :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1357070204 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357070674
#20 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1357070204
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357070325 cos u mnie?
#21 |
Zakorzenienie
|
hej Kochana
![]() gdybyś coś u mnie znalazła to krzycz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Kochana tregginsy i koszula proszę bardzo, ale sweterek metaliczny już jest w trakcie wymiany (czekam na adres tylko)..nic wiecej nie widzisz? mnie się marzy długa spódnica granatowa oraz marynarka pomarańczowa ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- mogę dać Ci wiewiórkę..bo koszula ma plamki i miałam ją usunąć z wątku, chyba że będziesz chciała się bawić w pranie ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- chętnie poczekam do jutra i zobaczę co tam masz jeszcze w szafie ![]() ale rzeczy trzymam dla Ciebie i proszę o to samo, na pewno się wymienimy... a nie masz może jakiś perfum/końcówek? szukam coś zapachu dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
oki, zatem czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodnie do spania la senzy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357070674 i sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357070325 ?
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() pozdrawiam ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
10. Bluza z wymianki, firmy DenimCo. Stan idealny poza jedną plamką (zdjęcie). Plamka jest jednak praktycznie niewidoczna. ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za granatowa tunike?
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357069698
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357070325 coś za to?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.