![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kwiecień issey chloe mac kiehl's clarins EL organique
NIEAKTUALNE
Witam, do wymiany kosmetyki widoczne na zdjęciach - jutro postaram się uzupełnić opisy. W zamian szukam: - Bobbi Brown - podkład w sztyfcie 02 sand oraz żel do brwi blonde - jasny puder prasowany z gąbeczką - taki do torebki - Chanel Vitalumiere aqua ultra light skin najjaśniejszy podkład - dobrej jakości pędzle, najchętniej mac - mac pędzel do cieni 217 - mac pędzel do pudru 182 - origins - różowa maseczka z glinką, zielona na noc - teaology - maseczka do twarzy, masło do ciała - glam glow maseczki - biała i czarna - niektóre kosmetyki nars, mac, burberry - mac mineralize skinfinish puder fainty fabulous - mac versicolour stain - najchętniej tatoo my heart - phenome multi-active sugar peel - kosmetyki do włosów davines, living proof, kevin murphy - john masters organic - szampony i odżywki oraz maski do twarzy (z nagietkiem lub z glinką) - Phenome - żele pod prysznic, maseczki do twarzy, kremy nawilżające - nowa rexona w sztyfcie - klorane suchy szampon - każde ilości - sylveco - lipowy płyn micelarny - nowe - vianek płyny micelarne - nowe - sylveco, biolaven - płyny do higieny intymnej - nowe - organiczne żele pod prysznic i szampony bez sls - too faced - brzoskwiniowa paletka cieni oraz paletka rozświetlaczy Scholl elektroniczny system do pielęgnacji paznokci Świece Yankee Candle - chętnie honey blossom kawa ziarnista illy - każda ilość Edytowane przez słonik Czas edycji: 2017-12-26 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień issey chloe mac kiehl's clarins EL organique
Chloe Love Story edp pierwotnie 75 ml
Issey Miyake l'eau d'issey edt pierwotnie 50 ml Mac paint pot perky Estee Lauder cień pure color 02 cyber pink Clarins Joli Rouge pomadka 713 hot pink Mac pomadka faux Mac paletka cieni mineralized harvest of greens Edytowane przez słonik Czas edycji: 2017-11-04 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sephora Balsam do ciała mango, ok 75%
Kiehl's krem pod oczy avocado Phenome wrinkle resist maska do twarzy Eris Hydrogenic krem aktywnie nawilżający na dzień, 2 x użyty Organique eternal gold złoty peeling korundowy do twarzy, 2 x użyty Rowenta elite lokówko-suszarka model CF8232, nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2017-11-04 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za Chloe?
![]() ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-04-18 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki z tego postu wymieniam tylko i wyłącznie na wish - są to moje zapasy i rzeczy, które używam, ale stwierdziłam, że nie potrzebuję tego aż tyle (dziecko uczy mnie minimalizmu
![]() ![]() Zużycia i zdjęcia uzupełnię po weekendzie, ale są ta kosmetyki w większości niewiele używane. Clarins Gentle foaming clenser with shea butter 200 ml, emulsja do mycia twarzy, nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ea-butter.html Clarins - Blush Prodige, róż w odcieniu 02 Clarins - Bronzing Duo 01 light Guerlain - Meteoryty 2 clair The Balm - Mary Lou Manizer The Body Shop - Bronzing powder honey bronze 01 Mac - Rozświetlacz troll play it proper Mac - rozświetlacz/róż pearl sunshine Mac - róż tenderling Mac - róż well dressed Chanel - 370 elegance - brzoskwiniowy róż Urban Decay korektor naked skin light warm Burberry Earthy blush No 07 Dior - podkład nude skin-glowing make-up 010 połowa z 30 ml Clarins BB skin perfecting cream spf25 45 ml, ok połowy Mac - paletka z 4 cieniami: coquette A74, cork A84, shale A94, yoghurt Nowe: Clarins - olejki do ust - 01 i 02 Burberry fresh glow baza 5 ml - posiadam 3 sztuki Mac pomadka Viva Glam V Mac pomadka Ravishing Burberry kisses mini pomadka nude pink 05 Podkłady: Estte Lauder double wear light 1.0 Mac Mineralize NC20 Make up for ever ultra hd Y225 Kiehl's Midnight recovery concentrate serum na noc 30 ml, nowe Edytowane przez słonik Czas edycji: 2017-11-04 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za Chloe Love Story edp pierwotnie 75 ml?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za paint pot Mac?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Chloe Love Story edp pierwotnie 75 ml
Issey Miyake l'eau d'issey edt pierwotnie 50 ml Clarins Joli Rouge pomadka 713 hot pink Mac pomadka faux Sephora Balsam do ciała mango, ok 75% zy Eris Hydrogenic krem aktywnie nawilżający na dzień, 2 x użyty Organique eternal gold złoty peeling korundowy do twarzy, 2 x użyty ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej, znalazłabyś coś za szminkę mac albo/i chloe?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za buty z dokladki? Jaka mają długość wkładki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Chanel - 370 elegance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy?
![]() Krem Kiehl's Mac - paletka z 4 cieniami: coquette A74, cork A84, shale A94, yoghurt Clarins - olejki do ust - 01 i 02 - 1 sztuka Estte Lauder double wear light 1.0 Make up for ever ultra hd Y225 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Coś u mnie za:
Mac - paletka z 4 cieniami: coquette A74, cork A84, shale A94, yoghurt Mac paletka cieni mineralized harvest of greens ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się DW light, Dior Nude i korektor UD, może znajdziesz co u mnie za to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Krem Kiehl's Mac - paletka z 4 cieniami: coquette A74, cork A84, shale A94, yoghurt Clarins - olejki do ust - 01 i 02 - 1 sztuka Estte Lauder double wear light 1.0 Make up for ever ultra hd Y225[/QUOTE] Niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, Słoniku
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie za: meteorki, brązer the Body Shop i bluzę Mosquito?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie korektor UD
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, żebmoże ty znajdziesz coś innego u mnie.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hey niestety nic nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj może coś u mnie za perfumy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167556😊
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.