![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*** Nowa wiosenna wymiana xs,s,m,l ***
Witam w nowym wątku!
Zasady takie, jak wszędzie, wysyłam poleconym ekonomicznym lub priorytetem Ubrania wymienię na to co mi wpadnie w oko, ale szukam również: DKNY By Delicious- każdą odlewkę! Białe i zielone Dłuższa biała, różówą i czarna bokserkę Tulipanów i innych przeróżnych spódnic. Pudrowych balerinek 38 W miarę obcisłe rurki roz 36 biodra max 45 cm Chanelkę. Wszystko w floral Różowego kardigana Sukienek, tunik do legginsów Grubych szarych nie przejrzystych rajstop Koronki, bufki itd Oraz wiele innych rzeczy ![]() Marynarki dresowe biały pasek na talię Noszę rozmiar 36/38 Jeśli nic nie znajdziesz, napisz NIC, chyba to to nie takie trudne ?! ZAPRASZAM Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Nowa wiosenna wymiana xs,s,m,l ***
1. Chabrowa bombka papaya rozmiar 38 z kieszonkami, lekko wyższy stan, stan bdb
2. Mega sexy czarna sukienka z welurku, pieknie podkresla sylwetkę, niestety na mnie zaciasna w biodrach, rozmiar S, lekko rozciągliwa, ma mała dziurkę którą oczywiscie zaszyłam, drugie zdjęcie przeswietlone. 6. Czarne botki, atmopshere, mialam je 1 raz, mozna nosić na różne sposoby, rozmiar 39 obcas 10 cm 7. Dunnes długi, long nietoperz sweterkowy za pupę, nie wiem jaki ma rozmiar bo metka jest ucięta, ja noszę s/m i jest ok, taki luzny oversize, ale mysle ze od s do L będzie. Stan bardzo dobry 8.Świetna narzutka Boohoo , floral , rozmiar M/L mam z wymiany ale jest za duża ![]() 9.Długi long kardigan Atmosphere, w pasie ma pasek do wiązania, na dole przy rękawach guziczki, kolor koralowy, troche bardziej pomaranczowy niz na fotce. Wykonany z fajnego materiału, dopasowuje się, idealny do legginsów, stan bdb, rozmiar 38 Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-23 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
3.River Island czarna tunika ze zlotem, lekki nietoperz i lekka woda super na imprezę, rozmiar metki 34 ale do 38 bedzie ok, stan bdb
4.Sukienka Bonprix, mam taką samą zieloną, rozmiar S/M stan -bardzo dobry. 5.George koszula z wiązana kokarda, ma bardzo oryginalne rekawki,rozmiar 38, stan -bardzo dobry 6.Reporter koszula w kratę, S stan bardzo dobry 7.Mini bombka Top Shop, Rozmiar S/m ,stan bardzo dobry 8.Długa swetrowa tunika z półgoflem, stan +dobry, rozmiar S 9.Kardigan z falbankami, Betty Jackson Studio, rozmiar z metki 16, ale ja noszę s/m i jest ok, na M będzie idealny i na L też powinien być, stan bardzo dobry. 10.Długi, za pupę kardigan koralowy evie, mam z wymiany ale jest na mnie za duży rozmiar z metki to 38, ale wypada na trochę większy, stan bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-11 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. George dłuższy T-shirt w panterkę, z tyłu złoty zip, rozmiar według mnie S, stan bardzo dobry
3. Różowa bluza, bluzka ze zdobieniem, rozmiar S, rękaw jest trochę dłuższy niż za łokieć, miałam skrócić go ale nie mam czasu na to. Stan bardzo dobry 4. Wallis, sweter w panterkę, rękaw 3/4, świetnie leży, na żywo wygląda o wiele lepiej. Wymienię go za coś fajnego. 5.Długa tunika,sukienka,kamizelka River Island, miły miękki materiał, ma miejsce na paseczek, którego nie mam, rozmair 36/38 stan -bdb ogolę przed wysylką 6.T-shirt z twarzą i cekinami, 164-170,S , stan -bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
2.Sweterek ze złotą nitka , ciemniejszy niż na zdjeciu S -bdb
4. Koszula George, na dole 2 falbanki, rękawy bombki, stan bardzo dobry, przepraszam, że nie wyprasowana, rozmiar XS/S 5. Różowy sweterek A-wear, z metki S, Według mnie to XS/S, stan bardzo dobry 7.Różowy pasek na gumie na talię, stan bardzo dobry. 8.Biały t-shirt z guzikami S/M - bardzo dobry 9.Delikatna, zwiewna bluzka Lipsy z miseczkami, jedwab ,rozmiar S, stan -bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Elegancka sukienka w kwiaty satynowa z tylu gumka, na mnie trochę za duża, bedzie to chyba M, bo nie ma metek, stan -bardzo dobry
2.Sweterek kopertowy Top Shop, rozmiar z metki 40, ale ja nosze S/M i jest ok, stan bardzo dobry 3.Nowe rajstopy kolor caffe rozmiar 4 4.Proste jeansy River island, biodrowki, stan +dobry 5.Niebieskie jeansy proste nogawki, super wyglądają na pupie, niskie biodrowki, z metki xs, ale to s/m stan -bdb 5.Śliczna, krótka marynarka Top secret rozmiar 40, mam z wymiany niestety jest za duża, nie jest to jeszcze pewne czy ją oddam bo zastanawiam się nad jej zwęzeniem, stan bardzo dobry Zdjęcie od poprzedniej użytkowniczki- 6.Mała torebka Atmosphere z guzikiem Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-03-20 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2.Szminka Lancome, zostało tyle ile na zdjęciu, kolor taki jasny złoty z brązem, podkładu nie ma
4. 3 ozdobne mydelka grapefruit and peppermint, moge dodac do większej wymiany 5.Depilator Braun, używany, ale goli 6.Piękny różowo-czarny biustonosz Secret Possesions, 70c nie ma 7.Czarny biustonosz z grubymi miseczkami 75C 8.Bordowy w kwiatki h&m 75 C nie ma 9. Śliczny różowy, z białym haftem, Secret Possesions 70b nie ma 10. La senza bialy biustonosz 70c, stan bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-06 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Super nietoperz z guzikami i marszczeniem, rozmiar od S do M, stan bardzo dobry
2. Żółty nietoperz, XS,S, mam z wymiany, ale nigdy nie ubrałam, stan bardzo dobry 3. Tunika lub spódnica tricolor, ma pasek do ściągania, rozmiar S-M, stan bardzo dobry 4. Szaro-srebrny krótki sweterek atmo, rękaw 3/4 rozmiar 38 na S tez bedzie, stan bdb 5.Bransoletka H&M rozmiar XS/S 6. 7. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-25 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Ciemnozielona koszula firmy Only z koronką, stan bardzo dobry 36
2.Błękitna koszula z paskiem do wiązania, XS, bez jednego guziczka, jest piękna ,ale dla mnie za ciasna w rękach, jest śliczna. 4.Biała bluzka firmy Marks&Spencer Girls Limited, rozmiar z metki 12 lat, ale na S jest idealna, stan bardzo dobry. 5.Szara sweterkowa bombka, nie muszę oddawać, rozmiar S/M, stan -bardzo dobry. 6.Pudrowe sandały, rozmiar 39 wkładka 25 cm, są piękne ale na mnie za duże ![]() 7.Next, biała krótka kamizelka, rozmiar z metki 11 lat, ale na S jest idealna, z tyłu regulacja szerokości, stan -bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Bizuteria
2. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-04-20 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Długa ( na zdjęciu wyszła krótka i szeroka) tunika only, idealna do legginsów, na ramionach ma dziurki, rozmiar S, stan bdb
2.Srebrny sweterek River Island, z metki 38, ja nosze s/m i jest dobry, stan bdb za coś super 3.Nude tiulowa spódniczka, S 4.Czarna tunika, bombka, brakuje paru cekinów ale nie rzuca się to w oczy, rozmiar S/M 5.Ciemnopopielata tunika Japan Style, S 6.Piękna bluzka, tunika, optycznie powiększa biust, S 7.Różowa bluzka sweterkowa z bufkami, Dunnes, S stan bdb 8.Długa narzutka Bershka M, lekko skulowana 9.Tunika River Island, Z metki XS ale na S i M tez bedzie, stan bdb 10,Narzutka oasis, z metki XS, ale na S i M tez bedzie, stan -bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-05-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.
2. 3. 4. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.
2. 3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1.
2. 3. 4. 5. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hfh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za sweterek w panterke?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
1. George dłuższy T-shirt w panterkę, z tyłu złoty zip, rozmiar według mnie S, stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1300637063
ta bluzka mi sie podoba
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Podkład chwilowo nieaktualny, zamiast niego mam adaptacyjny Oriflame z linii Giordani Gold. Mogę dać pasiastą tunikę z krótkim rękawem i dorzucić jakieś próbki za bluzkę w paski z długim rękawem.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej cos za wallis panterkowa i rozowy swetterek z guziczkami??
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Light Ivory, 30 ml, ale została połowa.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic. To co mi się podoba nie jest w moim rozmiarze
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kociu a podaj mi dl calkowita i szer pod paszkami kazdej sweterka rozowego i panterkowego?? podobaja mi sie tez mydelka
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
raczej nie , ale może masz coś poza wątkiem ?
Szukam jensowych leginsów i ramonesek .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.