![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!
ZAPRASZAM DO KOLEJNYCH UDANYCH WYMIANEK
![]() Zasady : * już wymienione zaznaczam na szaro, zarezerwowane na fioletowo; CZĘSTO WRZUCAM DOKŁADKI, ZAGLĄDAJCIE ![]() * WAŻNY PUNKT - NAUCZONA DOŚWIADCZENIEM ZAZNACZAM DOBITNIE - PROSZĘ, ODPISUJCIE - SZANUJMY SIĘ NAWZAJEM; JEŚLI JUŻ ZACZNIEMY NEGOCJACJE WYMIANKOWE NA SERIO - NIE URYWAJCIE NAGLE KONTAKTU, NIE ZOSTAWIAJCIE WYMIANY W ZAWIESZENIU! NIE BĘDĘ CZEKAŁA W NIESKOŃCZONOŚĆ, A JESTEM PAMIĘTLIWA I PÓŹNIEJ TAK SAMO POTRAKTUJĘ WAS! * PROSZĘ, ODPISUJCIE U MNIE, NIE SUBSKRYBUJĘ WĄTKÓW ![]() * Ubrania, które wystawiam w wątku, są zadbane i w bardzo dobrym stanie, bez usterek typu dziurki, plamy, rozdarcia itp. Założone zazwyczaj raz lub kilka razy, uprane. NIE PRASUJĘ UBRAŃ, NIE MAM NA TO CZASU, A W PRZESYŁKACH I TAK SIĘ NIESTETY GNIOTĄ! * NIE ODMIENIAM SIĘ, WIĘC PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE, PO WYMIANIE ADRESÓW W MIARĘ MOŻNOŚCI OD RAZU PAKUJĘ I WYSYŁAM PACZKĘ, NAJPÓŹNIEJ W CIĄGU 2 DNI; * WYMIENIONE PRZEDMIOTY WYSYŁAM W KOPERCIE BĄBELKOWEJ, ZAWSZE POLECONYM. WISH/ szukam: * jeansów Levi's Demi Curve Straight rozmiar 26 - oddam dużo. *JEANSOWEJ LEKKIEJ KOSZULI, O DOPASOWANYM FASONIE, ROZMIAR 36(S); * BLUZEK I T-SHIRTÓW TYPU BASIC I Z KOŁNIERZYKIEM; rozmiar 36(s); długi i krótki rękaw; * LUŹNYCH, PRZEWIEWNYCH SPODNI TYPU HAREMKI, ROZMIAR 36(S); * MOTYWÓW AZTECKICH/ORIENTALNYCH; * BLUZY NA SUWAK, BAWEŁNIANEJ, TYPU BASIC; ROZMIAR 36(S); * SWETERKÓW-CARDIGANÓW TYPU BASIC, ROZMIAR 36(S); * * wszystkiego z motywami brytyjskimi - Union Jack, zespoły z UK itp; * "CIĘŻSZYCH" BUTÓW TYPU WORKER BOOTS, ROZMIAR 37-38; chętnie Primark, ale niekoniecznie; Mogę wymieniać również ubrania na kosmetyki i odwrotnie, zapraszam więc do mojego wątku z wymianką kosmetyczną ![]() - T-Shirty z ciekawymi nadrukami; rozmiar S/M; oraz bluzki typu basic, bez nadruków; - luźne, przewiewne spodnie na lato typu chinosy, rozmiar S Jestem drobną i niewysoką osobą, więc nie zainteresują mnie ubrania w rozmiarach większych niż s/m.
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-08-10 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!
SWETRY/MARYNARKI/OKRYCIA WIERZCHNIE
- MARYNARKA w kratę, H&M rozm.38; krótka zapinana na 1 guzik; założona 3 razy - PŁASZCZYK H&M, czarny w stylu retro, zapinany na dwa guziki i zatrzaski od wewnątrz, rozmiar 40, ale pasuje też na 38, noszony około 10 razy; wyprany w pralni, stan bdb+ - BOLERKO VILA Clothes, ciemnoszare, sweterkowe, wiązane, z kołnierzem; bardzo oryginalne; rozmiar S/M, stan bdb +; - ORSAY Żakiecik cytrynowy, w delikatne prążki, zapinany na haftki; rozmiar M; stan bdb+ - miałam go na sobie 2-3 razy; - PŁASZCZYK H&M purpurowy w stylu retro, rozmiar 38, rozkloszowany; stan bdb+, prosto z pralni; - EKO-SKÓRKA czarna C&A Yessica, rozmiar 38 - S/M (wymiary dla zainteresowanych), stan bdb+, na mnie za duża niestety, zapinana na zamek i guziki - CARRY Smooth Line MARYNARKA szara w kwiaty, rozmiar XS, na S też będzie dobra; stan bdb+, założona kilka razy; - PHINK INDUSTRIES ŻAKIET-GRZYBEK, czerwony, zapinany na 3 duże guziki, fason retro, rozmiar z metki XL, ale będzie dobry na S/M/L, jest luźny; stan bdb+, założony kilka razy; - SWETEREK - grzybek H&M kolor śliwka/fiolet; rozmiar S, ale pasuje też na M, ma luźny krój; stan bdb, miałam go na sobie góra 3 razy; - H&M nude - sweterek z falbaną na dole; mięciutki i pięknie się układa; rozmiar S ale to oversize; stan idealny - miałam na sobie 1 raz;
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-08-02 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!
BLUZKI/TOPY/T-SHIRTY
- BLUZKA z nadrukiem MANGO Jeans, z bufkami, rozmiar S/M, założona 2 razy; - BLUZKA/T-shirt (Troll lub Cropp, wycięłam metkę i nie pamiętam w którym z tych sklepów ją kupiłam), żółta z aplikacją i nadrukiem; rozmiar S/M, nienoszona; - BLUZKA RESERVED, transparentna czarna z wiazaną kokardą pod szyją; rozmiar S/M; założona kilka razy; - BLUZKA/T-shirt RESERVED czerwony; rozmiar S/M założony 1 raz; - BLUZKA H&M w stylu retro, koszulowa z krótkimi rękawkami z małą bufką, rozmiar 38, biała w czarne kropeczki, wiazana w talii na kokardkę; ślicznie leży; stan bdb, miałam ją na sobie góra 4 razy; - BLUZKA ORSAY czarna, elegancka; z drobniutkimi falbankami i półprzejrzystą, błyszczącą górą - śliczna i pasuje na każdą imprezę; pięknie się układa; rozmiar S/M, założona 1 raz - stan idealny; - YESSICA GOLF, soczysty żółty kolor; rozmiar S/M, stan idealny - nienoszony; - BLUZKA H&M czarna z białymi guziczkami i rękawkami typu motylek z falbanek, rozmiar S; stan bdb+; - SWETEREK RESERVED, ciemnoczerwony z wszytą wstawką w formie białej bluzeczki przy dekolcie, śliczny; rozmiar S; stan bdb+; - STRADIVARIUS KOSZULA-TUNIKA w kratkę, w zieleni z dodatkiem srebrnej nitki, z wiązaną kokardką pod szyją; rozmiar S/M; stan bdb+, włożona 1 raz; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
- RESERVED bluzka; elegancka, w pięknym odcieniu zieleni, z lejącej, delikatnej tkaniny, wiązana w talii; rozmiar 38, jest prześliczna; stan bdb+;
- H&M FLORAL bluzeczka z gumą w talii,rozmiar 36 wiązana przy dekolcie na kokardkę, zdjecie nie oddaje jej uroku - prześliczna i kobieca; stan bdb+; - BERSHKA Bluzka/Tunika z gumeczką pod biustem, jasnozielona, idealna na lato-bardzo przewiewna, rozmiar S/M, stan bdb+, założona 1 raz; - H&M KAMIZELKA czarna, elegancka, zapinana na zatrzaski, rozmiar S/M, stan bdb+, założona 2 razy; - VILA CLOTHES bardzo ciekawy top/narzutka, ze wstawkami z koronki i brzoskwiniowym spodem, rozmiar S, jeszcze z metkami - nówka nigdy nie noszona; - H&M piękna bluzeczka na ramiączkach, bardzo ładny odcień różu, z cekinkami i kokardką, rozmiar 34, nienoszona; - H&M BLUZECZKA w stylu pin-up, czarna w białe groszki, z bufkami i małym marszczeniem przy biuscie, rozmiar S, stan idealny - nienoszona; - H&M KOSZULA z krótkimi rękawkami, w kratkę, odcienie pomarańczu, rozmiar 38; przewiewna, lekka, idealna na lato; na mnie za duża niestety; stan idealny - miałam na sobie 1 raz; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
SUKIENKI/SPÓDNICE
- SPÓDNICA bombka z wysokim stanem, H&M rozm.38, założona 2 razy; - SUKIENKA oryginalne retro, niestety nie wiem dokładnie z którego roku; stan bdb+, rozmiar S/M; śliczna, dziewczęca, granat w białe punkciki z kokardką i kołnierzykiem zapinanym pod szyją za zatrzask, z przodu zamek błyskawiczny; miałam ją na sobie 2 razy; najchętniej wymienię na inną sukienkę, która mnie zachwyci. To unikat, więc rozstanę się z nią z żalem i za coś super; - SPÓDNICA MINI H&M jeansowa szara; rozmiar 40; pasuje też na 38; stan idealny - założona 1 raz; - SPÓDNICA H&M czarna w białe groszki, z gumką w talii, rozmiar M, pasuje też na S, można nosić z paskiem w talii - super efekt retro; stan idealny, miałam ją na sobie 1 raz; - SUKIENKA H&M z kolekcji Madonny dla H&M, czarna, drapowana pod biustem, z rękawkami z małą bufką, materiał lejący, pięknie się układa. Rozmiar M, miałam ją na sobie kilka razy - stan bdb+; - SUKIENKA VILA Clothes, czarna bombka rozmiar M, śliczna, miałam ją na sobie 2-3 razy - stan bdb+; - SUKIENKA VERO MODA; rozmiar 38, rozkloszowana, z paskiem do wiązania w talii; wzorzysta, w stylu retro, idealna na lato; stan bdb; noszona kilka razy; - NEW LOOK SUKIENKA; przepiękna bombka w kolorze ecru w różyczki, z wycięciem na plecach w kształcie serca; rozmiar UK 10, pasuje na 36/38; miałam ją na sobie 2 razy (wesele i chrzciny), stan idealny; kosztowała ponad 200zł, więc oddam tylko za coś wyjątkowego/z wish; - H&M SPÓDNICA czarna, eleganckie retro, z kieszonkami, rozkloszowana, zapinana na suwak z tyłu, rozmiar S/M, stan bdb+, założona kilka razy;
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-08-02 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
SPODNIE/SZORTY
- LEGGINSY FLORAL; dobre na rozmiar S/M; nienoszone; - H&M BOYFRIEND jeansy, rozmiar 27/32, stan bdb+, załozyłam je może 3 razy, okazały sie za duze na mnie, nad czym ubolewam i oddaję z bólem; - JEANSY H&M, krój w stylu lat 70-tych, lekko podwyższony stan, nogawki rozszerzane z kantem; rozmiar 38; stan bdb+, założyłam je ledwie kilka razy; - SPODNIE RURKI Orsay (pamiętam, ze tam kupiłam, wycięłam metkę) rozmiar 38; czarne, materiał w lekkie prążki - widać na drugiej fotce dokładniejszą fakturę; stan bdb, miałam na sobie moze 3 razy; - H&M SZORTY typu BOYFRIEND, z podwijanymi nogawkami, rozmiar 38; stan idealny - za duże na mnie, miałam na sobie góra 2 razy;
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-08-14 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
BUTY/BIELIZNA/DODATKI
- BALERINKI Atmosphere, fioletowo-czarne motywy zwierzęce, rozmiar 4/37, jednak polecam na rozmiar 36, mam je z wymianki - były nowe, ja tylko przymierzyłam i okazały się za małe, niestety; stan bdb; - TRAMPKI SMITH'S krótkie; czerwone ze wzorkiem z boku; rozmiar 37; stan idealny - założone 1 raz, okazały się ciut za małe - najchętniej na inne trampki! -PASEK RESERVED, stan bdb+; -PASEK H&M z klamrą-różą, elastyczny do noszenia w talii, stan bdb+; -PASEK RESERVED z ćwiekami, beżowy; stan bdb+ - OKULARY przeciwsłoneczne w stylu retro, nówki; - BODY H&M czarne, z tyłu string; stanik push-up z wkładkami; rozmiar M; miseczka B; przepiękne, nigdy nie noszone - okazało się za duże; - STANIK RESERVED w kolorze śliwkowym; push-up; rozmiar 75C; stan idealny - nigdy nie noszony; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA
- H&M naszyjnik na łańcuszku z zielonym oczkiem; - H&M naszyjnik z łańcuszków i zielonych i przezroczystych korali; - H&M naszyjnik z orientalnym motywem, kolorowy; - Pierścionek ze srebra z dużym bursztynem; - Givenchy oryginalna przywieszka do telefonu; - Reserved broszka-agrafka z sercem i łańcuszkiem; - Reserved kolczyki 3 pary;
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-08-14 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Post na dokładki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1343897043 - J.K. Rowling "Harry Potter and the Deathly Hallows" (wersja anglojęzyczna, twarda oprawa) wyd. Bloomsbury 2007; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1343834039 - GIVENCHY Lip Liner Waterproof 1,1g, nr11, naturalny róż, konturówka użyta jedynie na dłoni, złamana i zastrugana - 1 raz testowo; w wątku mam bluzę na zamek, a poza kopertówkę z mohito ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz u mnie cos za: - PŁASZCZYK H&M purpurowy w stylu retro, rozmiar 38, rozkloszowany; stan bdb+, prosto z pralni; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1343895617 ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- H&M SZORTY typu BOYFRIEND, z podwijanymi nogawkami, rozmiar 38; stan idealny - za duże na mnie, miałam na sobie góra 2 razy;
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za czarna kamizelke?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej Mycha, znajdziesz coś za szorty HM i serduszko broszke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- SWETEREK - grzybek H&M kolor śliwka/fiolet; rozmiar S, ale pasuje też na M, ma luźny krój; stan bdb, miałam go na sobie góra 3 razy; ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A torebki słomkowej Stradi już nie chcesz
![]() ![]() tą aztecką wycofałam, zaraz odznaczę, a flaminga negocjuje. jak nie wypali to się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1343896442 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1343896442??
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a podasz mi wymiary..pas, długość stanu, i długość całkowitą..jak będą dobre to się wymienimy, bo brakuje mi spodniiiiiiii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oprócz kosmetyków podoba mi się jeszcze to - H&M SZORTY typu BOYFRIEND, z podwijanymi nogawkami, rozmiar 38; stan idealny - za duże na mnie, miałam na sobie góra 2 razy;
masz może wymiarki? co byś mogła oddać za co? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- czyli za 3 koszulki oddasz 2 żele, perfum i scrub ? daj znać jak spodenki się zwolnią no i czy byś za nie coś widziała? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- muszę się zastanowić czy chcę oddać 3 bluzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
powinny pasować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za czarne body ?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
myślałam że chcesz nową tuniczkę.coś innego?
ps. masz punkty za mnie w glossy? zapłaciłam już, powinnaś dostać..ciekawa jestem zawartości ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-08-02 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za szorty boyfriend h&m?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1343896442
oddam wszystko!
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie pamiętam, mam ją z zamówień zbiorowych i brałam kilka rzeczy, ale na pewno nie tyle...na metce też nie pamiętam jaka jest cena i czy w ogóle jest...
![]() oczywiście nie chce spodenek i broszki za flaminga. broszkę mogę w ogóle nie brać pod uwagę ![]() ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-08-02 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.