![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Koniec STYCZNIA- różności
NIEAKTUALNE
Hej ![]() Mam na wymianę kilka rzeczy. Zasady takie jak zawsze, polecony w bąblach, do uzgodnienia czy ekonomiczny czy priorytet. Wysyłam raz w tygodniu. Wszystkie kosmetyki są świeże, odpowiednio przechowywane, z dobrą datą ważności . Do wymiany: 6) Wibo - podkład rozświetlający , kolor porcelanowy, sprawdzony tylko na dłoni, otwarty miesiąc temu 9) Joanna Naturia - odżywka b/s wrzos i mięta - NOWA 12) Pilomax - odżywka w sprayu do ciemnych włosów NOWA 13) Joanna - odżywka spray objętość NOWA 15) Alterra - Serum do twarzy Orchidea , 90% op 17) Bi-Es - dezodorant perfumowany - 3/4 op 20) Lovely błyszczyk NOWY 23) Love2mix- Szampon nawilżający z jagodami acai i perłami, ponad 1/2 op DOKŁADKA 2 LUTY 1. Płyn do płukania ust Listerine Stay White 500 ml, NOWY, ale otworzyłam żeby powąchać ![]() 2. Nafta kosmetyczna z atomizerem NOWA 3. Olej z kiełków pszenicy Fitomed, ubytek max 5% z 100ml 4. BingoSpa - szampon bez SLS/SLES z olejem z pestek moreli, 75% op 5. Podkład Bell - produkowany dla biedronki, NOWY, supermatujący , perfekcyjne krycie, kolor 01, najjaśniejszy 6. Green Pharmacy - Olejek łopianowy z olejkiem arganowym NOWY 7. Farmona - krem do rąk wanilia i indyjskie daktyle, użyty 3 razy, 90% op WYMIENIONE: 11) Pilomax - Szampon głęboko oczyszczający do farbowanych ciemnych włosów NOWY 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op 2) Deba - odżywka do włosów - jakieś 70% op ( brak na foto) 16) BingoSpa- Kuracja Arganowa - większa połowa op 14) Lambre - krem pod oczy perłowy NOWY, bez kartonika 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 5) BB Eveline - kolor jasny, użyty kilka razy, otwarty 2 mies temu - jakieś 75% op 22) Barwa Siarkowa moc - Krem antybakteryjny, 80% op 4) Lirene City Matt-3 razy użyty, otwarty miesiąc temu , kolor JASNY 18) Deni Carte - podkład kryjący , użyty 3 razy, kolor beż 19) Deni Carte - tusz do rzęs, NOWY 3) Mariza - sypki puder rozświetlający , tylko spróbowany na dłoni , z dobrą datą, jednak starte napisy z opakowania 3. Czarne mydło Marius Fabre, 80% opakowania 40g, baaaardzo wydajne 1) Eveline - Olejek do pielęgnacji 8w1 - 3/4 op 7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 8) Lavera- Szampon nadający objętości - 80% op Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2014-02-05 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec STYCZNIA- różności
23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op
24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op
10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 11) Pilomax - Szampon głęboko oczyszczający do ciemnych włosów NOWY 12) Pilomax - odżywka w sprayu do ciemnych włosów NOWA 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za 7,10 i 13?
![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-01-29 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
11) Pilomax - Szampon głęboko oczyszczający do ciemnych włosów NOWY 12) Pilomax - odżywka w sprayu do ciemnych włosów NOWA 7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1) Eveline - Olejek do pielęgnacji 8w1 - 3/4 op
2) Deba - odżywka do włosów - jakieś 70% op ( brak na foto) 7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 8) Lavera- Szampon nadający objętości - 80% op 9) Joanna Naturia - odżywka b/s wrzos i mięta - NOWA 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 11) Pilomax - Szampon głęboko oczyszczający do ciemnych włosów NOWY 12) Pilomax - odżywka w sprayu do ciemnych włosów NOWA 15) Alterra - Serum do twarzy Orchidea , 90% op 16) BingoSpa- Kuracja Arganowa - większa połowa op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 2) Deba - odżywka do włosów - jakieś 70% op ( brak na foto) 3) Mariza - sypki puder rozświetlający , tylko spróbowany na dłoni , z dobrą datą, jednak starte napisy z opakowania 8) Lavera- Szampon nadający objętości - 80% op 9) Joanna Naturia - odżywka b/s wrzos i mięta - NOWA 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 13) Joanna - odżywka spray objętość NOWA 17) Bi-Es - dezodorant perfumowany - 3/4 op 19) Deni Carte - tusz do rzęs, NOWY 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op ? ![]() Najbardziej mi zależy na tych żelach szarlotkowych z Joanny ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op
8) Lavera- Szampon nadający objętości - 80% op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za
) Eveline - Olejek do pielęgnacji 8w1 - 3/4 op 2) Deba - odżywka do włosów - jakieś 70% op ( brak na foto) 1) Pilomax - Szampon głęboko oczyszczający do ciemnych włosów NOWY 12) Pilomax - odżywka w sprayu do ciemnych włosów NOWA 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie? duzo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op
9) Joanna Naturia - odżywka b/s wrzos i mięta - NOWA 16) BingoSpa- Kuracja Arganowa - większa połowa op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 9) Joanna Naturia - odżywka b/s wrzos i mięta - NOWA 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 13) Joanna - odżywka spray objętość NOWA 15) Alterra - Serum do twarzy Orchidea , 90% op 21) Lexmax - Lakier marmurkowy do paznokci, raz użyty na jednej dłoni 22) Barwa Siarkowa moc - Krem antybakteryjny, 80% op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie??
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za:
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 17) Bi-Es - dezodorant perfumowany - 3/4 op 21) Lexmax - Lakier marmurkowy do paznokci, raz użyty na jednej dłoni ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za
Do wymiany: coś za 1) Eveline - Olejek do pielęgnacji 8w1 - 3/4 op 3) Mariza - sypki puder rozświetlający , tylko spróbowany na dłoni , z 7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 16) BingoSpa- Kuracja Arganowa - większa połowa op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nie zaktualizowałam, że maseczki już poszły : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety widzę tylko Joanna - żel do higieny intymnej NOWY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Niestety nic,ale bedę jeszcze tu zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Deba - odżywka do włosów - jakieś 70% op ( brak na foto)
7) Dwa ciasteczkowe żele Joanna - NOWE, jednak szarlotkowy mi się wylał i jest 3/4 op 8) Lavera- Szampon nadający objętości - 80% op 10) Joanna - żel do higieny intymnej NOWY 16) BingoSpa- Kuracja Arganowa - większa połowa op 23) Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op 24) Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Za Babuszkę jednak podziękuję, poczytałam opinie i raczej się u mnie nie sprawdzi, ale co byś powiedziała zamiast tego na szampon Lavery?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Tylko puder mariza, ale nie jest mi jakoś specjalnie potrzebny, więc chyba nic
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej,chętnie
![]() Zainteresowały mnie; Babuszka Agafia - Miękki szampon do włosów 70% op Babuszka Agafia - Miękki balsam do włosów 70% op oraz szampon Pilomax
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę..
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Chyba niektórym odpowiedziałaś, a mnie pominęłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym się wymieniła, ale nic u Ciebie nie widzę. Może masz coś z mojej wish z rzeczy do domu?
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hejka! Podobają mi się te rzeczy:
Joanna - żel do higieny intymnej, Barwa Siarkowa moc - Krem antybakteryjny, BB Eveline kremik bb Wymieniłabyś się za nie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.