![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
the Balm, clinique, mac, perfumy STYCZEŃ
NIEAKTUALNY - ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Witam wszystkie Panie. Chciałabym wymienić kilka rzeczy które nie mogą się jednak przebić w kosmetyczce i odwlekam ich użycie.....no i nie ukrywam pragnę się pozbyć nietrafionych prezentów. Jestem zakupoholiczką, mam fioła na punkcie ciuchów i kosmetyków. Nie mam innych nałogów więc nie żałuję sobie wchodząc do sklepu. niestety dużo decyzji podejmuję zbyt szybko......może ktoś zechce któryś z moich skarbów przygarnąć. Na początek kilka spraw organizacyjnych: -skoro nie mam jeszcze przekupek wysyłam jako pierwsza. Paczuszka dojdzie cała i zdrowa - wysyłasz Ty -bardzo chciałabym moją kolekcję pomniejszyć, może kilka moich za mniej Twoich? (oczywiście biorąc pod uwagę koszty naszych cudeniek) -część jest wystawiona na portalach aukcyjnych i też na innym z wymiankami. Bardzo więc proszę nie blokujcie mi rzeczy. coś Ci wpadnie w oko - pisz - wysyłam jak coś znajdę u Ciebie. w razie możliwości (czyli jak nie jestem na wyjeździe mogę podesłać dod. zdjęcia) uf, na razie tyle. oto opisy 1. podkład Clinique Even Better w kompakcie kolor 7 NOWY! - proszę sprawdzić w drogerii, on jest w jasnym odcieniu! 2. podkład The Balm w kompakcie (jak większość kompaktów rewelacyjne krycie) kolor light/medium tylko testowany, gąbeczka czysta nie ruszana więc praktycznie nowy. do Je2bnik 3.Bronzer Clinique kolor NOWY sunkissed 02, niestety kilka rysek na opakowaniu od innych kosmetyków ktore się po nim szlajały ![]() 4.Tusz The Balm Cheater Nowy! 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy nie ma 6.bronzer mineralny The body Shop raz użyty sypki 01 wystarczy chyba komuś do końca dni.... 7.róż Make Up factory jedynie przetestowany 08 8.róż The Balm down boy raz użyty więc nóweczka (sprawdź genialne opinie na wizażu!) do Je2bnik 9.róż MAC kolor Mocha , zużycie ok 15%/20% (nie potrafię określić ![]() 10.perfimy YR So Elixir Nowe 11.rozświetlacz The Body Shop w kulkach gigant! Nowy 12.podkład affinitone 24H, Maybelline k. nude Nowy! do Je2bnik 13 paleta clinique 2 róże, rozświetlacz, 4 cienie, 4 pomadki 14.róż wypiekany bourjois k.33 lilas d'or użyty kilka razy 15. róż Revlon pełnowymiarowy tester k.tawny peach 02 zużycie ok 50% 16. krem Bioderma Atoderm Nutritive nowy, z folią na wieczku wymieniony 17. czarna nowa kredka khol L'oreal 18 . podkład True Match loreal -idealnie dopasowujący się do koloru skóry kolor W1 golden ivory. użyty 2 razy 19. paletka The Balm Shady Lady vol. 2. 9 cieni (w tym 5 cieni/linerów) zużycie znikome i tylko 4 kolorów - jak widać 20. podkład Bourjois healthy mix nr 51 zostało ok 55% nie napisałam czego pragnę, bo w zasadzie niestety prawie wszystko mam. zależy mi na jakimś dobrym podkładzie którego nie było mi dane spróbować i tuszu z silikonową szczotką....za perfumy serdecznie dziękuję. jedynie Custo różowe w tym "ubranku" mogą wchodzić w grę Edytowane przez Balbinka07 Czas edycji: 2014-04-02 o 11:54 Powód: ZAMKNIĘCIE WĄTKU |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: the Balm, clinique, mac, perfumy
20 odżywka Kallos gogo nowa naprawcza do włosów suchych i zniszczonych nie ma 21. balsam Armani Code 200ml tylko testowany na ręce 22.perfumy słodziaki sephora mango/wanilia 23.nowa pomadka TBS delipscious nude 01 Edytowane przez Balbinka07 Czas edycji: 2014-03-31 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cos za so elixir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za krem biodermy, rozswietlacz mary lou ?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie strasznie dużo rzeczy, może znajdziesz coś u mnie za coś z:
3.Bronzer Clinique kolor NOWY sunkissed 02, niestety kilka rysek na opakowaniu od innych kosmetyków ktore się po nim szlajały 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy 8.róż The Balm down boy raz użyty więc nóweczka (sprawdź genialne opinie na wizażu!) 10.perfimy YR So Elixir Nowe 14.róż wypiekany bourjois k.33 lilas d'or użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za 4 i 5?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za
4.Tusz The Balm Cheater Nowy! 6.bronzer mineralny The body Shop raz użyty sypki 01 wystarczy chyba komuś do końca dni.... 10.perfimy YR So Elixir Nowe 11.rozświetlacz The Body Shop w kulkach gigant! Nowy 12.podkład affinitone 24H, Maybelline k. nude Nowy! 17. czarna nowa kredka khol L'oreal
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
podkład The Balm w kompakcie (jak większość kompaktów mocne krycie) kolor najjaśniejszy light/medium tylko testowany, gąbeczka czysta nie ruszana więc praktycznie nowy.
coś u mnie?? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cośu mnie za down boy ???
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chetnie przygarne twoje So Elixir
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3.Bronzer Clinique kolor NOWY sunkissed 02, 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy 6.bronzer mineralny The body Shop raz użyty sypki 01 11.rozświetlacz The body shop w kulkach? Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-01-26 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za 4.Tusz The Balm Cheater Nowy! 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43239310 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
perfumove love
|
Hej! Może znajdziesz coś u mnie za:
5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy 8.róż The Balm down boy raz użyty więc nóweczka? Zapraszam do moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy, róż The Balm down boy raz użyty?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
1. podkład Clinique Even Better w kompakcie kolor 7 mocno kryjący NOWY!
2. podkład The Balm w kompakcie (jak większość kompaktów mocne krycie) kolor najjaśniejszy light/medium tylko testowany, gąbeczka czysta nie ruszana więc praktycznie nowy. 3.Bronzer Clinique kolor NOWY sunkissed 02, niestety kilka rysek na opakowaniu od innych kosmetyków ktore się po nim szlajały ![]() 4.Tusz The Balm Cheater Nowy! 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy 6.bronzer mineralny The body Shop raz użyty sypki 01 wystarczy chyba komuś do końca dni.... 7.róż Make Up factory jedynie przetestowany 08 8.róż The Balm down boy raz użyty więc nóweczka (sprawdź genialne opinie na wizażu!) 9.róż MAC kolor Mocha , zużycie ok 15% 10.perfimy YR So Elixir Nowe 11.rozświetlacz The Body Shop w kulkach gigant! Nowy 15. róż Revlon pełnowymiarowy tester k.tawny peach 02 16. krem Bioderma Atoderm Nutritive nowy, z folią na wieczku 17. czarna nowa kredka khol L'oreal cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
cześć, podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, więc może zanim zacznę je wypisywać, zerknij do mnie, czy coś znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Witam,
Czy byłabyś zainteresowana czymkolwiek u mnie? Podobają mi się Twoje: róż Revlon pełnowymiarowy tester k.tawny peach 02 rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy
![]() |
![]() |
#23 |
:)
|
coś za podkład maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
rozświetlacz The Body Shop w kulkach ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy
Kosmetyki Ciuchy Skórzana sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cześć coś u mnie za So Elixir? To jest EDP czy EDT?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: 3.Bronzer Clinique kolor NOWY sunkissed 02, niestety kilka rysek na opakowaniu od innych kosmetyków ktore się po nim szlajały 4.Tusz The Balm Cheater Nowy! 5.rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy 8.róż The Balm down boy raz użyty więc nóweczka (sprawdź genialne opinie na wizażu!) 13 paleta clinique 2 róże, rozświetlacz, 4 cienie, 4 pomadki ? ![]() (poza wątkiem mam perfumy CK Obsession Night, które mogłabym ewentualnie też oddać ![]() Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2014-01-27 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
podkład Clinique Even Better w kompakcie kolor 7 mocno kryjący NOWY! rozświetlacz jeden i drugi, paletka clinique, nie musi w grę wchodzic wszytsko, napisałam tylko co mi się podoba. Znalzłabys cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Witaj, Fresco to 2c3, jednak wycofuję na razie, bo chyba się do niego przekonałam. Ale dorzuciłam minutkę temu jeszcze dwie rzeczy, zerknij . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za rozświetlacz The Balm mary-lou manizerNowy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.