![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Maj-czerwiec. Zamienianie się jest fajne!-nieaktualny
NIEAKTUALNE
Zapraszam do nowego wątku: KLIK Cześć i czołem ![]() Jestem nową przekupką, piszę o tym, bo jest możliwe, że popełnię jakąś gafę na dzień dobry. Jeśli tak, to proszę nie krzyczeć, proszę tłumaczyć. ![]() Nie wysyłam za granicę! Nie mam nic przeciwko wysyłaniu paczek jako pierwsza. Jeśli jednak, tak jak ja, jesteś świeżakiem, albo masz kiepskie opinie od innych przekupek, to będziemy się dogadywać w sprawie pierwszeństwa wysyłki. Osobiście preferuję wysyłanie listem poleconym. Oczywiście towar musi być dobrze zapakowany i w kopercie bąbelkowej! Jeśli nie zgodzisz się na wysyłanie listem poleconym, to oczywiście wyślę regulaminową e-przesyłką, wiedz tylko, że ja nie mam nic przeciwko wysyłce poleconymi ![]() Nie szukam niczego konkretnego ale jestem zainteresowana kosmetykami mineralnymi i zdecydowanie bardziej lubię kolorówkę. Tutaj jest moja wishlista. Może to trochę ułatwi ![]() Mniej więcej jasne? To jedziemy ![]() Od lewego zdjęcia od lewej: 2. Krem bb Etude House Precious Mineral Bright Fit w kolorze N02. Kupiony w marcu, nawet jeszcze nie wyrzuciłam tekturowego opakowania i w tej oryginalnej tekturce go wyślę. Zużycie jest naprawdę znikome. 3. Lakier Flormar w kolorze 418. Zużycie to ok 1/3. 4. Mini lakier Paese w kolorze 123. Użyty raz. 5. Lakier essence Love letters w kolorze grey-headed lovebird. Użyty raz. 6. Flormar lakier matowy w kolorze M03 8,9. Maskara Max Factor Wild Mega volume. Obie nigdy nie używane, nigdy nie odkręcane. 11. Essence gel tint w kolorze 02 deep red. Użyty dosłownie dwa razy. 13. Korres róż do policzków w kolorze 44 orange. Zużycie widoczne na zdjęciu. Jestem pewna, że jest to tester, dlatego jest w białym opakowaniu. 14. Avon superchock czarna. Widać jak długa jest. Temperowałam ją chyba ze trzy razy. 15. Essence rozświetlacz Ice Ice baby. Z limitki lutowej, więc świeżak. ![]() ![]() 17. Puder rozświetlający Catrice z zeszłorocznej LE Candy Shock. Zużycie jest widoczne, ale opakowanie jest trochę porysowane, co pokazuje następne zdjęcie. 18. Kredka Essence LE Love Letters. Limitka lutowa, więc świeżak. Raz temperowana. Następne dwa posty zostawię sobie na dokładki. Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-07-02 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj-czerwiec. Zamienianie się jest fajne!
Dokładka!
Od lewej: 2. Catrice puder rozświetlający z edycji limitowanej Celtica nowy, niemacany. Nie jestem pewna czy czy chcę go oddawać, bo może nie był mega drogi ale za to był mega trudny do zdobycia, więc tylko za coś ekstra ![]() 3. Biała jak mleko czerwona jak krew- Alessandro D'Avenia. Stan bardzo dobry. 5. BB krem grzybkowy ze Skin Food. Odcień jaśniejszy, Użyty kilka razy, zużycie niewielkie-najchętniej za minerały ![]() ![]() 7. Woda termalna Avene zostało ok 1/3. Preferuję większe wymiany. Chętnię zamienię kilka moich rzeczy na jeden porządniejszy ![]() DOKŁADKA 11.06 Od lewej strony na górze: 8.cień catrice z LE Celtica, kolor C02 Celtic by nature. Był wypukły, niestety spadł mi i teraz zostało go tylko tyle, ile jest w panie. Po upadku go nie używałam. 9. Róż Bourjois w kolorze Rose d'Or. Kilka razy użyty. 10. Korektor Eveline w kolorze light. Zużycie max. 5% 11. Korektor Bourjos w kolorze 51. Zostało ok 10% 12. Ceiń Essence w kolorze02 junior championship z limitki IceIce Baby. Zużycie minimalne, naruszony tylko z lewej strony, prawa strona nietykana. 13. Wazelina różana Vaseline. Pachnie różą i ma kolor różany. Zużycie niewielkie. 14. Cień Maybelline color Tatoo on and on bronze. Zużycie ok 5%. dół: 15. Róż MAC Melba. Zużycie minimalne. Mam do niego kartonowe opakowanie i paragon ![]() 16. Paleta na okrągłe wkłady Inglot razem z cienień 141 i pomadką 20. 17. Maybelline Baby Lips w kolorze Cherry Me. Zużycie max 5% Dokładka 26.06 nie chce mi się cykać zdjęć, cyknę na życzenie ![]() Kolorówka: 18. The Body Shop Miodkowy Brozner o TEN Zużycie ok 5%. Jeszcze widać tłoczenia na pudrze. Starło się złoto logo TBS z wieczka. Kupiony w maju 2013 19. Rozświetlacz MeMeMe o TAKI Zużycie naprawdę niewielkie. Otworzony jakiś miesiąc temu, ważny przez pół roku. 20. YR róż 50- Rose Vif. Zużycie małe, do 5%, pewnie nawet nie. Kolor w opakowaniu daje po gałach, ale na twarzy wygląda subtelnie i dziewczęco ![]() 21. Sally Hansen Insta Dri Top Coat. Została 1/3. Oddam za drobiazg do innej wymianki 22. Essie Fifth Avenue. Zużyta ok 1/5. Cienki pędzelek! Pielęgnacja: 2. Clarins Gelee Eclat du Jour NOWY! Ideolo na prezent ![]() ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-06-26 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej, hej
ja po Krem bb Etude House Precious Mineral Bright Fit w kolorze N02. Kupiony w marcu, nawet jeszcze nie wyrzuciłam tekturowego opakowania i w tej oryginalnej tekturce go wyślę. Zużycie jest naprawdę znikome. ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za Lolita Lempicka EDP 100 ml. Zużycie widoczne, bardzo małe. ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759723 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za lolite?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
lolita mnie zainteresowała, ale musiałabym sprawdzić zapach, bo znam tylko EDT
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej , podoba mi się Lolita
zapraszam do mnie z wish będę miała poza wątkiem - ze znikomym uzyciem mega rozswietlacz mary Kay o taki jak w załączniku - zdjęcie z neta- daje idealny efekt tafli-uzywałam go zanim zmienilam kolor wlosow i teraz mi totalnie nie pasuje-jest cudny ![]() i zobacz do wątku co jeszcze mam
![]() |
#15 |
:)
|
coś za lolite?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
I byłabym baaardzo zainteresowana kremem etude
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
2. Krem bb Etude House Precious Mineral Bright Fit w kolorze N02. Kupiony w marcu, nawet jeszcze nie wyrzuciłam tekturowego opakowania i w tej oryginalnej tekturce go wyślę. Zużycie jest naprawdę znikome.
12. Resztka waniliowych perfum z Yves Rocher. Jak widać została ok 1/4 buteleczki. Perfumy sa dość stare, bo mają już ponad rok, lojalnie uprzedzam. 14. Avon superchock czarna. Widać jak długa jest. Temperowałam ją chyba ze trzy razy. coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Lolitę? Jak ona się dokładnie nazywa ( ma w nazwie forbidden flower czy jakoś tak?), gdzie ją kupiłaś i jak długo jest otwarta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1, 7, 15 i 17?
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za . Krem bb Etude House Precious Mineral Bright Fit ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
10. Revlon Just Bitten Kissable balm stain w kolorze 035 charm. Wiem, że wszystko obdrapane, musicie mi uwierzyć na słowo, że to ona. Zużycie widać. Kredka jest na zdjęciu na maksa wsunięta więc jest jej jeszcze dużo. 16. Lolita Lempicka EDP 100 ml. Zużycie widoczne, bardzo małe. To wymienię tylko za coś ekstra bo drogie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Poza watkiem mam jeszcze.jakiś róż the balm chybq down boy i betty lou manizer
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Róż to jednak cabana boy . Na pewno oryginalne użycie nie wielkie.zdjęcia dam ok 18 ale.musże pomyśleć czy ją oddam oba balmy za lolite ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
12. Resztka waniliowych perfum z Yves Rocher. Jak widać została ok 1/4 buteleczki. Perfumy sa dość stare, bo mają już ponad rok, lojalnie uprzedzam. 16. Lolita Lempicka EDP 100 ml. Zużycie widoczne, bardzo małe. To wymienię tylko za coś ekstra bo drogie było ![]() ![]() ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
super, ja chętnie oddam cienie EDM
![]() bo za Lolitę pewnie nic u mnie nie widzisz? chyba, że interesują Cię podkłady Lumiere bo mam poza wątkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
No pierdoła, nie tu odpisałam :<
Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-05-22 o 12:43 Powód: pierdołowatość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.