![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marzec Smashbox, Rouge Bunny Rouge,Savon Noir, pielęgnacja naturalna
NIEAKTUALNE
Parę słów wstępu: W pierwszej kolejności proszę uprzejmie, nie proponujcie mi Avonu, Oriflame, Ziai, Nivea etc. Ta półka mnie niestety nie interesuje i na propozycje wymiany tego typu w ogóle nie będę odpowiadać. Proszę uprzejmie o czytanie opisów- nie wszystko jest na zdjęciach. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką,w bąbelkowej kopercie, dodatkowo zabezpieczone foliami/ taśmami ochronnymi w razie potrzeby- tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Na szaro- wymienione Na czerwono-dokładki Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Kosmetyki w moim wątku pochodzą prawie wyłącznie z Sephory, w której mam złotą kartę, niektóre z Douglasa, nie ma nic z allegro. Nie ukrywam kodów i dat ważności kosmetyków-tego samego oczekuję od Ciebie. Nie szukam kosmetyków do pielęgnacji twarzy- jestem w trakcie kuracji dermatologicznej. Najchętniej wymienię się za rzeczy z wish. Wishlista: -Milk Aquarelle Rouge Bunny Rouge nr 40 -baza pod cienie Urban Decay lub Smashbox -matowe pomadki Mac -Real Techniques Duo Fibre Stippling Brush -wypiekany bronzer matowy, jasny, bez drobinek, najchętniej Mac -Mememe Goddess Rock rozświetlające kamyki do twarzy -tonik z lukrecją Fitomed Wymienię: Kolorówka : Kolorówka twarz: -Mac Studio Fix Fluid NC15 nowy kod a93 (raczej tylko za inny jasny podkład)-leci do Namiętne_Usta -Tropiques Minerale Mineral Smoothing Loose Powder Lancome 9g 02 ocre cuivee perlee-olbrzymi sypki bronzer mineralny Lancome- limitowana edycja, piękna, lekko perłowa ochra, dla ciepłych karnacji, kod ME338F, po terminie (nie wiem jak to się ma do teorii, że minerały się nie przeterminowują), ale pudełko z nowym brązerem otworzyłam w styczniu 2014r, ubytek nie więcej niż 5%-leci do sylwka37 -Poudre Premiere Givenchy-puder sypki, nowa miniatura 1g- leci do touchmeiamfamous -Photo Finish Smashbox -nowa baza, miniatura 7.1ml- leci do touchmeiamfamousleci do touchmeiamfamous -L'Ocitanne Sublime Beaute BB Cream- pozostało 2/3 opakowania, pierwotna pojemność 40ml, ważny do kwietnia 2015r, kolor 01 Clair -Smashbox Liquid Halo HD Foudation odcień 1, ubytek około 15%, świetne opinie na KWC, otwarty w grudniu 2013r ważny 24m od otwarcia kod c43- za coś super, nie muszę oddawać- na lato jest dla mnie trochę zbyt jasny -Lush Feeling Younger, rozświetlacz w kremie, ubytek około 10-15%,ważny do 04/06/14, kolor białej perły, tworzy piękną taflę, bez drobinek- jest super!- leci do touchmeiamfamous -Art Deco Fixing Powder, puder utrwalający makijaż, 2/3 opakowania typu "pieprzniczka", opakowanie sfatygowane (nosiłam w torebce), wyjściowa pojemność 10 g-leci do touchmeiamfamous -Sampar Glamour Shot - baza pod makijaż- wyłącznie pod minerały i podkłady w kompakcie, 30ml,pozostało jakieś 60% (nie ma na zdjęciu) -Maybelline Whitestay podkład 30ml, świetne oceny na KWC, kolor N01Buff, raz testowany- w Polsce oficjalnie niedostępny. Kupiłam na all w marcu 2014r, niestety nie trafiłam z kolorem-leci do Tassarinian Kolorówka oczy: -Mac Mineralize Eyeshadow Frost at Midnight 2.2g, z niewielkim ubytkiem, bardzo wydajny- przepiękna półtransparentna fioletowa szarość z drobinkami, kod a62-cień jest oryginalny, nie jest po terminie i jest już nie do kupienia, bo to była limitowana edycja -Folk Waves Luminous Pearl Pupa- cień w niezwykłym kolorze morelowego cappucino, M154, ubytek max 5% -cienie Rouge Bunny Rouge Olive Violetear i Lilac Reef Currasow, ubytek około 15%, oddam bez kasetki- same wkłady ( z kasetką oddam za coś o podobnej wartości ![]() -Make Up For Ever Waterproof Eyeliner nr 15, srebrzysty grafit, pozostała połowa (trudno to określić- używałam dzień w dzień przez miesiąc, więc na pewno jest więcej niż pół) -Inglot AMC Pigment 31, leśna zieleń, głęboki mocny kolor, 2g, ubytek około 10% -Maybelline Color Tattoo nr 25 Everlasting Navy kod 26k500, testowany -Kobo Luminous Baked Color 304 Icy Blue , ważny do maja 2016 -kredki No7 Boots Precision Eye Pencil, brązowe, krótkie, nowe, dorzucę do większej wymiany Kolorówka usta -Inglot pomadka do ust Matte- beżowy róż, piękny kolor, dwa razy użyta, kod 0B13 PA, z nowej wiosennej kolekcji-leci do touchmeiamfamous -Rimmel Lasting Finish Lipstick 050 Paradise kod 8116, raz użyta, świetny nudziak- leci do touchmeiamfamous -lakier do paznokci Anny 367 Most Wanted, 15 ml,raz użyty. Odcień obłędny (że aż umieszczę swatcha)-opalizująca złota zieleń (prawie identyczna z limitką Chanel 591 Alchimie) Minerały: -Meow Cosmetics Flawless Feline 8g 3 Naughty Abyssynian Munchkin ubytek około 15% -Blusche English Toffee Full Matte Fundation 6g z ubytkiem testowym -Blusche Capuccino Full Matte Foundation- 6g, ubytek około 10% -Bare Minerals Matte 6g Fair C10- ubytek około 1/3, kod JD10a, cena nowego to 129zł -Everyday Minerals cień Well Being shimmer słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Tide Pool,słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Art Girl, słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Vintage Denim, słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals korektor Nuance, 1g, raz testowany Pielęgnacja naturalna , apteczna i włosy -Mydło Aleppo 12-15% Organique ważne do 30 kwietnia 2015r, nowe, w folii-leci do palau -Chocolate Shower Cream The Body Shop-czekoladowy żel pod prysznic, nowy,kod xk302ba-leci do touchmeiamfamous -L'Occitane Bonne Mere- mydełko różane 100g leci do palau -L'Occitane Savon Extra Doux 50g- mydełko leci do palau -Puszka na szampony Lush w kostce, używana, w bardzo dobrym stanie -Herbfarmacy Starweed Face Cream-organiczny krem do twarzy z wyciągiem z gwiazdnicy, 20g, ubytek 20%, ważny do 1 lipca 2014r (nie ma na zdjęciu) -Pharmaceris A Lekki krem głęboko nawilżający- ważny do sierpnia 2016, ubytek max. 10% leci do Namiętne_Usta -Kerium DS Creme La Roche Posay 40ml, nowy, ważny do kwietnia 2016r (nie ma na zdjęciu)-leci do touchmeiamfamous -Yves Rocher Tradition de Hammam- maska błotna do włosów i twarzy,ważna do czerwca 2014r, jest 2/3 opakowania (nie ma na zdjęciu) -Planeta Organica Turkish Conditioner- odżywka do włosów 280ml, ubytek około 10%, ważna do lipca 2015r-leci do MysiaJadwisia -DermoOrganic Try Me Sampler-zestaw organicznych kosmetyków do włosów (Daily Conditioning Shampoo 50ml, Intensive Hair Repair Masque 60 m i Leave in Treatment 5ml),pudełko trochę przeszło, zestaw idealny na wyjazd -Kerastase Elixir Ultime połowa pełnowymiarowego opakowania, kod 44h304, data produkcji wg kodu marzec 2011, kupiłam wiosną 2013r, termin ważności się zbliża, ale właściwości zachowane-leci do touchmeiamfamous Perfumy Jimmy Choo Jimmy Choo edp miniatura we flakoniku 4.5ml Zestaw próbek perfum-leci do touchmeiamfamous nowe, w kartonikach, oddam tylko jako całość(nie ma na zdjęciu): DKNY Golden Delicious Miss Dior Eau de Parfum La Petite Robe Noir Guerlain edt La Petite Robe Noir Guerlain edp Gucci Gucci Premiere Eau de Cartier Odlewki i próbki perfum niszowych (nie ma na zdjęciach) -Amouage Jubilation XXV Man 2/10ml leci do MysiaJadwisia -Slumberhouse Vikt 2/10ml -Estee Lauder Wood Mystique 8/10 ml -Thierry Mugler Miroir des Majesties 6/10ml -Laboratorio Olfattivo Daimiris 2/5ml-leci do MysiaJadwisia -Maria Candida Gentile Gershwin 4/10ml-leci do MysiaJadwisia -Untitled Maison Martin Margiela 1/1.5ml edt -Serge Lutens Santal Majuscule 1ml -Serge Lutens Bas de Soie 1ml -O des Soupirs LM Parfums 1ml -Fleur de Louis Arquiste 1ml -Atelier Cologne Grand Neroli 1.2ml -Atelier Cologne Bois Blonds 1.2ml -Atelier Cologne Trefle Pur 1.2 ml -Parfumerie Generale Felanilla 2ml -Embers Rouge Bunny Rouge 1.5ml -Bois d'Ombrie Eau d'Italie 0.5/1.6 ml -Guerlain Encens Mythique Orient 0.5 ml -Dorin Un Air d'Arabie Ambre 1ml Filmy DVD, raz obejrzane (nie ma na zdjęciach), trzy pierwsze to wydania z książeczką, twarda oprawa. -Poradnik pozytywnego myślenia -W imię -Listy do M. -Wielki Gatsby (wersja z Di Caprio) -Alicja w Krainie Czarów
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-05-06 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Smashbox, Rouge Bunny Rouge,Savon Noir, pielęgnacja naturalna
witaj, znajdziesz cos u mnie za aleppo, savon noir(wkradł się chochlik w daty
![]() Mój kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=748763 rzeczy do domu, biżuteria, akcesoria, i inne w wątki w podpisie Bywam w Szczecinie więc jeśli Ci to odpowiada to możliwa jest również wymiana osobista |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Bare Minerals Matte 6g Fair C10- ubytek około 1/3, kod JD10a, cena nowego to 129zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Moze cos znajdziesz za:
- brazowe kredki do oczu(krótkie ![]() - zestaw próbek perfum -Planeta Organica Turkish Conditioner- odżywka do włosów 280ml, ubytek około 10%, ważna do lipca 2015r |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cytat:
Jeśli masz jakąś listę poszukiwanych zapachów, to nakieruj mnie proszę, postaram się coś znaleźć ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zatem czym najlepiej Cię kusić? z kosmetycznej wish nic nie posiadam ale może uda się ją rozszerzyć?
Mnie najbardziej interesuje aleppo i mydełko 50g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witam ponownie
![]() może coś za -Savon Noir Tiyya, przywiezione z Maroka w październiku 2013r, ważne 12 miesięcy od otwarcia, ubytek ok. 15%, 250ml -Chocolate Shower Cream The Body Shop-czekoladowy żel pod prysznic, nowy,kod xk302ba Puszka na szampony Lush w kostce, używana, w bardzo dobrym stanie -Yves Rocher Tradition de Hammam- maska błotna do włosów i twarzy,ważna do czerwca 2014r, jest 2/3 opakowania (nie ma na zdjęciu) -Planeta Organica Turkish Conditioner- odżywka do włosów 280ml, ubytek około 10%, ważna do lipca 2015r -DermoOrganic Try Me Sampler-zestaw organicznych kosmetyków do włosów (Daily Conditioning Shampoo 50ml, Intensive Hair Repair Masque 60 m i Leave in Treatment 5ml),pudełko trochę przeszło, zestaw idealny na wyjazd -Kerastase Elixir Ultime połowa pełnowymiarowego opakowania, kod 44h304, data produkcji wg kodu marzec 2011, kupiłam wiosną 2013r, termin ważności się zbliża, ale właściwości zachowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z chęcią wymienię upatrzone przez Ciebie odlewki
![]() A czy za rozświetlacz też wchodzi w grę wymiana na zapachową drobnicę? Bo mam sporo poza wątkiem, tylko muszę wiedzieć czego szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Savon Noir Tiyya?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
białej klasycznej nie mam.
A jaki skład mam savon jeszcze dopytam (ma jakieś domieszki?), i czy jest szansa, żeby skusić Cię czymś również za mydła, lub choćby aleppo? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, oj ja myslalam ze masz mineralny roz, wtedy chetnie, bo cieni mineralnych maca nie lubie i pozbyłam sie ich
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
-Kerastase Elixir Ultime połowa pełnowymiarowego opakowania, kod 44h304, data produkcji wg kodu marzec 2011, kupiłam wiosną 2013r, termin ważności się zbliża, ale właściwości zachowane ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za odżywkę turecką?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Planeta Organica Turkish Conditioner- odżywka do włosów 280ml, ubytek około 10%, ważna do lipca 2015r ewentualnie -Inglot pomadka do ust Matte- beżowy róż, piękny kolor, dwa razy użyta, kod 0B13 PA, z nowej wiosennej kolekcji -Mydło Aleppo 12-15% Organique ważne do 30 kwietnia 2015r, nowe, w folii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
niestety, nic nie znalazłam
![]()
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Savon Noir Tiyya, przywiezione z Maroka w październiku 2013r, ważne 12 miesięcy od otwarcia, ubytek ok. 15%, 250ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za rozswietlacz? I ewent.krem nawilzajacy
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za podkład Maybelline?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie. Może znajdziesz coś u mnie za:
Smashbox Liquid Halo HD Foudation odcień 1 zestaw próbek Kerastase Elixir Ultime ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos za art deco fixing powder?
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Krem jest nowy i ma 50 ml. Niestety nic nie widzę teraz, żeby sobie dobrać do mydełka, więc dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za: -Mac Mineralize Eyeshadow Frost at Midnight 2.2g, z niewielkim ubytkiem -Kerastase Elixir Ultime połowa pełnowymiarowego opakowania, kod 44h304, data produkcji wg kodu marzec 2011, kupiłam wiosną 2013r, termin ważności się zbliża, ale właściwości zachowane -Poradnik pozytywnego myślenia -W imię -Wielki Gatsby (wersja z Di Caprio) Oczywiście niekoniecznie za wszystko, daj znać, czy coś Ci się spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wieczne Kutango
|
Hej niestety nic nie znajdę za podkład
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za -Meow Cosmetics Flawless Feline 8g 3 Naughty Abyssynian Munchkin ubytek około 15%?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za cienie Rouge Bunny Rouge Olive Violetear i Lilac Reef Currasow?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747576 ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Ok. cień Estee Lauder za 2 cienie RBR, czy chcesz coś jeszcze dobrać ode mnie? Chętnie bym wzięła kasetkę... ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747576
http://oleosa.blogspot.com Kobiety-statystyka spojrzenie na makijaż, kuchnię i co-do-głowy-przyjdzie. Obiecuję, że nie będzie statystyki. Edytowane przez Tutli Czas edycji: 2014-03-23 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Oj, 219 niestety nie oddam za Meow... No trudno, może innym razem
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Deal
![]() Zatem Kasetka RBR z cieniami za cień Estee Lauder i cień Becca. Podaj proszę adres do wysyłki na priv ![]() Ok., dorzucam Noubę, bo BARDZO zależy mi na kasetce ![]()
http://oleosa.blogspot.com Kobiety-statystyka spojrzenie na makijaż, kuchnię i co-do-głowy-przyjdzie. Obiecuję, że nie będzie statystyki. Edytowane przez Tutli Czas edycji: 2014-03-23 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.