|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Grudniowo : oddam pędzle Kryolan, INGLOTWISHLISTA Rimmel Stay Matte - jaśniejszy odcień od nr 200 Soft Beige Iwostin Correctin Purritin, fluid matujący trwale kryjący - odcień jasny Puder prasowany Inglot 3S Sport Stage Studio nr 301 transparentny Cienie Inglot prasowane matowe BARWA Siarkowa Moc, krem antybakteryjny matujący L'BIOTICA BIOVAX, serum do paznokci O.P.I Russian Navy Matte SYNCHROLINE, krem do cery trądzikowej NEW VITA LASH, serum do rzęs CATRICE Eyebrow Set Chętnie oddam: Inglot AMC Multicolour bronzing powder czyli paletka 5 bronzerów. Ja posiadam paletkę nr 80. Użyty był 2 razy ale w ogóle tego nie widać. Zostało jakieś 99% Inglot AMC Multicolour System. Odcień taki sam jak na zdjęciu. Użyty kilka razy, zużycie znikome, pozostało jakieś 99%. Paletka Inglot na 5 cieni w dobrym stanie oraz palteki Inglot Freedom na 10 okragłych cieni. W dobrym stanie, bez pudełeczek. Komplet 7 pędzli Kryolan - użyty 3 razy, ale wyprane i zdezynfekowane. Kupione ok. miesiąca temu, nie pogubiły włosia, nie ma żadnych uszkodzeń. Pędzle bardzo dobre,ale jakoś nie umiem nimi pracować. W sklepie w którym je kupiłam otrzymały dobre opinie: http://www.ladymakeup.pl/sklep/kryol...-7-pedzli.html Cena kompletu to 97zł więc wymienię je na inny zestaw (lub pojedyńcze pędzle) w tej cenie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany pędzlami,ale nie ma nic na wymianę niech piszę na PW.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowo : oddam pędzle Kryolan, INGLOT
coś u mnie za:
Inglot AMC Multicolour System. Odcień taki sam jak na zdjęciu. Użyty kilka razy, zużycie znikome, pozostało jakieś 99%. Paletka Inglot na 5 cieni w dobrym stanie oraz palteki Inglot Freedom na 10 okragłych cieni. W dobrym stanie, bez pudełeczek. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Inglot AMC Multicolour bronzing powder czyli paletka 5 bronzerów. Ja posiadam paletkę nr 80. Użyty był 2 razy ale w ogóle tego nie widać. Zostało jakieś 99% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:Paletka Inglot na 5 cieni w dobrym stanie oraz palteki Inglot Freedom na 10 okragłych cieni?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za puste paletki Inglot?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Inglot AMC Multicolour System. Odcień taki sam jak na zdjęciu. Użyty kilka razy, zużycie znikome, pozostało jakieś 99%.
coś może u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za bronzer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Szukam tylko perfum (flakon, lub odlewki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za puste paletki inglot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.