![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥♥♥ Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne ♥♥♥Zasady: - informuję o faktycznym stanie rzeczy - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro lub usuwam - masz mniej Przekupek - wysyłasz pierwsza Sephora Cream Lipstick - szminka kremowa, odcień 061G, świetnie nawilża, ubytek niewielki, ślicznie pachnie, wartość 30zł Puder L'oreal Infallible - odcień 140 Golden Beige, użyty kilka razy, jednak dla mnie za ciemny, ząbki od pokrywki mi się ułamały, kosztował 50zł - za coś extra - sadnes Profesionalna prostownica TONI&GUY - model TG085, link: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...TF8&me=&seller= , kupiona w Londynie, posiada angielską wtyczkę - przejściówka do polkiego gniazdka kosztuje na Allegro niecałe 2zł, lub ewentualnie mogę dorzucić przejsciówkę , prostownica 100% sprawna, stan wizualny jak na foto, posiada 12 różnych stopni nagrzewania, maksymalna temperatura 200 stopni Celsjusza, mega długi kabel 3 metry, czas nagrzewania to zaledwie 40 sekund! Powłoka płytek ceramiczna, prostownicę włącza się za pomocą przycisku, posiada wyświetlacz LCD (lampka jest w kolorze pomarańczowym), posiada również funkcję blokady ustawień stopnia nagrzania, blokadę przed nieumyślnym wyłączeniem Trzy pędzelki - nowe Dior Addict oryginalny błyszczyk - Ultra-Gloss Reflect, kolor 677, róż z iskrzącymi refleksami, pojemność 6ml, 5,5g, 100% oryginalny, kupiłam w Londynie na Oxford Street, mam jeszcze pudełko, kilka razy użyłam, ubytek nieznaczny, tylko za coś extra Kosmetyczka-torebka L'Oreal - nowa, ma długi pasek, który można schować lub nosić na ramieniu, długość 17cm, wysokość 16,5cm Bubble Bra - kula do prania biustonoszy - nowa, dzięki niej staniki po praniu zachowują swój kształt, producent zapewniał że nadaje się do każdego rozmiaru stanika, jednak na rozmiar G kula jest zdecydowanie za mała :/ Staniczki do rozmiaru DD spokojnie można z nią prać - wejdą bez problemu, większe nie bardzo - Violette_24 Pantene PRO-V Proste i Gładkie - lekka odżywka bez spłukiwania, ubytek nieznaczny, zaznaczony na zdjęciu Wałki na rzepy - 4 sztuki, nowe, średnica 4cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-14 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne ♥
Błyszczyki motylek - perłowe odcienie, użyte tylko raz, w środku pędzelek i lusterko
Sypkie cienie do powiek marki Editt w małych słoiczkach - kolory iskrzące: niebieski i wrzosowy Cień do powiek LUMENE - brązu już nie ma, został jaśniutki matowy róż + aplikator do cieni, została połowa Pomadka Nivea Milk & Honey - tylko wypróbowana Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - błyszczyk z drobinkami brokatu, zostało ok 30% LAKIERY DO PAZNOKCI: (wszystkie świeżutkie, nakupowałam, a teraz cały czas maluję na French, więc są praktycznie nowe) od lewej: Oriflame, Galactic Fantastic - 8ml, kolor Twinkle Twinkle, szaro-srebrny, mieniący się jak tęcza, nowy Eveline- 4,5ml, kolor niebieski, nr 30 raz użyty Sally Hansen, Star OPAL Nail Glaze - 13ml, kolor Rose Gold Opal, raz użyty Sally Hansen, Nail Prisms- 11ml, kolor Lavender Pearl, mieni się na różne kolory, dwa razy użyty Maybelline, Expres Finish Shock Control 60 sec -10ml, kolor 68 Prune, połyskliwy metaliczny fiolet, wysycha w 60 sekund, użyty 2 razy 6-Max 2500, New Bauty Line - 10ml, raz użyty Dezodorant mineralny Reutter SUPER DEO - użyty kilka razy, jak podaje producent wystarcza na rok, należy zwilżyć go wodą a następnie użyć, po użyciu sztyft opłukac i wytrzeć Pilniczek szklany - w etui Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-10-11 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne ♥
Penseta - w kolorze srebrnym, nowa
L'Oreal Superliner - eyeliner, kolor brązowy, dostałam w prezencie, raz użyty, nie mój kolor, napisy się starły Pianka do włosów Nivea Hair Care Skręt Fal i Loków - bez alkoholu, utrwalenie i sprężystość, pojemność 150ml, użyta 2 razy, zgubiłam zatyczkę Wilkinson Sword Quattro for Woman - mam taką samą, a tą kupiłam bo była w promocji w komplecie z ostrzami, a zależało mi na ostrzach, a dwóch takich samych maszynek nie potrzebuję Plastry na halluksy - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, zostały 3 sztuki Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-10-11 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dezodorant Oriflame Rage - nowy, bez 2 psików, dostałam w prezencie, jednak nie mój zapach
TRESemme profesionalna szczotka do prostowania włosów - nowa Skośny pilnik z polerką - 4 w 1, 2 plikniki i 2 polerki w jednym, nowe Niebiesko-szara pilniko-polerka - dwa rodzaje polerek, z drugiej strony dwa rodzaje pilników, nowe Zielony pilnik - nowy Bourjois eau de gloss - błyszczyk do ust, bezbarwny, nowy, wartość 20zł - Violette_24 Dyfuzor do suszarki - nowy, pochodzi od suszarki Remington, średnica otworu 4,5cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-11-21 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Różowe koraliki na żyłce - stan bdb
Zielone kolczyki koła - średnica 4,5cm, stan bdb Klipsy - w kolorze złotym z cyrkoniami, stan db Pomarańczowa broszka - z piórek i perełek, stan bdb Komplet Baby Phat z cyrkoniami - kolczyki i wisiorek, stan db (gdzieniegdzie starty kolor) Bransoletka - czarna ze srebrnymi drobinkami, stan bdb Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Miejsce na ewentualną dokładkę
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Puder L'oreal Infallible - odcień 140 Golden Beige, użyty kilkanaście razy, jednak dla mnie za ciemny, ząbki od pokrywki mi się ułamały
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- a co byś chciała za niego jeszcze? ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- to musisz się zdecydowac co bys za niego chciala bo wszystko razem to przekracza bardzo jego wartosc ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ok, ale nie mam jej przy sobie teraz, wiec jutro moge ci napisac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Cos za cienie sypkie z Editt?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłabyś coś u mnie za Krem Chanel, Precision Beaute Initiale, Energizing Multi Protection Cream SPF 15 ???
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie prostownica. Zapraszam do wszystkich 3 wątkow. Ewentualnie poza nimi mam fajny airbrush spray do ciała sally hansen i błyszczyk do ust Revlon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś za
1 z https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1280591780 i wszystkie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280591780 Mam frotki do włosów i inne ozdoby (chodzi mi o Twoją wish) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jestem wstępnie zainteresowana, tylko musze sobie to przeliczyć. Ile kosztowała prostownica i czy była długo używana?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
podobają mi się u Ciebie:
Dezodorant Oriflame Rage - Pomadka Nivea Milk & Honey - tylko wypróbowana Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - błyszczyk z drobinkami brokatu, zostało ok 30% i Niebiesko-szara pilniko-polerka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za krem Chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie troche kosmetykow znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no wiec podoba mi sie
Aplikatory do cieni - Sypkie cienie do powiek marki Editt w małych słoiczkach - kolory iskrzące: niebieski i wrzosowy Pomadka Nivea Milk & Honey Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - Wilkinson Sword Quattro for Woman - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
41cm w biuście, 44cm w pasie, 61cm dł. całk. od pachy w dół 42cm, rozciąga się ok.4cm. zauważyłam że ma lekkie przebarwienia pod pachami, niewidoczne podczas noszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.