![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe i j.Nowe: Buty i Ciuchy: TH, ECCO, CK,Bandolera,Fracomina, Torby Esprit i wiele.
Witam,
Zaproszenie do ekskluzywnej silowni FIRST CLASS POLAND w hotelu Radisson w Warszawie dla dwoch os na caly dzien: silownia , basen, sauna, jacuzzi TOPY GUESS NOWE zdjecia w linku z kosmetykami 1. Torba ESPRIT -malo noszona -miesci A4 - 100% skóra Krowia -troszke przybrudzona z tyłu i po bokach od dzinsów widac wszystko na zdjeciach -podszewka nie zniszczona -boki nie przetarte -Malo noszona -zamek kieszonka -2 kieszonki na dok i kom 2. Baletki TOMY HILFIGER -malo noszone moze 3 razy -wkladka skóra i napietki na zew -material textylny -na osttnim zdjeciu widac ze troszke material wyszedl ze szwa -rozmiar 39 ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- dokladka ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- up Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2011-05-02 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe i j.Nowe: Buty i Ciuchy: TH, ECCO, CK,Bandolera,Fracomina, Torby Esprit i
1. Torebka ESPRIT
-mialam ja ze soba moze 3 razy -podszewka nie zniszczona torebka tez jak nowa, w srodku lekko maznieta rozem -na ramie i do reki -kieszonki na dok i kom -brelok na klucze 2. Buty ECCO soft -jednak za male -mieciutkie, wyprofilowane idealne dla os. z chorymi stopami i plaskostopiem -noszone max 4 razy -nie zniszczone, kupione 1,5 roku temu lezaly w piwnicy i moga troszke pachniec piwnica -nosek w lewym lekko obtary ale jak zapastujesz to nic nie bedzie widac -Rozmiar 39 Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2011-05-02 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe i j.Nowe: Buty i Ciuchy: TH, ECCO, CK,Bandolera,Fracomina, Torby Esprit i
5. rurki Fracomina NOWE
-tylko przymierzane -rozmiarowka wloska size 26 -na wysoka 170-180 i szczupla raczej 36/38 6. Top TRIVIA Made in Italy z Royall Collection fiolet -z metka ze sklepu 89zł, ale nie bede wybredna -rozmiar z metki M -bedzie pasowac na S/M -bomka troche 7. Golf marki RC (ze sklepu royal collection) -rozmiar S ale na M spokojnie -z dodatkiem Kaszmiru, recze bo tym sie kierowalam kupujac go ale metki na boku wycielam bo gryzly w biedro -raz zalozony i wyprany 8. Sweterek cienki/ bluska Calvin Klein exclusive -rozmiar z metki S ale na M spokojnie -2 razy ubrany -jak nowy nie zniszczony Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2011-05-02 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
9. Welurowa bluza FRACOMINA
- 1 raz założona -jak nowa -dla szczuplej S 10. Czarna sukienka welurowa RESERVED -rozm 38 -nie dluga za kolanko -raz zalozona na przyjecie -jak nowa 11. Wloska Bandolera -rozm 38 -Nowa tylko przymierzana Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2011-05-02 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za torbę z frędzlami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dokladka
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- zuuum dokladki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej. Może coś u mnie za:
10. Czarna sukienka welurowa RESERVED? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za baletki TH?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1304334411 i za 2 topy?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za baletki th?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za buty Tommy i Ecco Soft?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Polka Ogarniaczka
|
Jak długą wkładkę mają buty Ecco - bo mnie interesują ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za adidasy ? oddam wszystko co będzie trzeba poszukam poza wątkiem tylko daj znać proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za baleriny tommy? mogę poszukać pod ladą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304334047 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1304334216
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
powiedz prosze czego szukasz co byś za nie chciała poszukam poza w ątkiem mam duzo rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- mam marynakrkę nie noszoną 38 wkleję Ci zdjęcia pózniej rzeczy które mogą Cie zaiteresować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam taką francuskiej firmy jest jak nowa długa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
2. Baletki TOMY HILFIGER -malo noszone moze 3 razy -wkladka skóra i napietki na zew -material textylny -na osttnim zdjeciu widac ze troszke material wyszedl ze szwa -rozmiar 39 ? Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za baletki th ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś za buty ecco i top fioletowy?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
To chyba nie jest skóra, ale nic w wątkach dla siebie nie widzę za nie...
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.