![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
markowe ubrania Maq
nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam! chętnie pozbędę się tych rzeczy, bo tylko niepotrzebnie zalegają mi w szafie. mam dużo więcej zbędnych, jak czegoś konkretnego szukasz, daj znać. będę robić dokładki ![]() przepraszam za jakość zdjęć, robione na szybko w świetle łazienkowej żarówki ![]() choruję na wszelkie pudrowe kolory, koronki i róże (kwiaty) ![]() ODDAM WIELE ZA KOPERTÓWKĘ W RÓŻE Z H&M W KOLORZE PUDROWYM przydałyby mi się też * szorty ciemne/w pepitkę, takie do połowy uda * marynarka typu boyfriend czarna lub szara * elegancka kopertówka * kardigany w różnych kolorach * tuniki (lubię rzeczy oversize) * ładne pudrowe/różane szale/chusty < uwielbiam, łatwo mnie skusić * biżuteria, najlepiej srebrna - pierścionki, bransoletki i naszyjniki (długie/z wielu łańcuchów), kolczyków nie noszę * jegginsy /tregginsy (jak zwał tak zwał, dżinsy na gumce, no ![]() * duże broszki (najchętniej róże ![]() * róże na gumkach i spinkach do włosów... reszta wish na kosmetycznym mam niecałe 160cm wzrostu, noszę 'góry' 34 (ale bardzo lubię oversizy, 36/38) i spodnie 36/38 (noszę tylko rurki ![]() wymieniam ciuchy na kosmetyki, odwrotnie i mieszanie dodaję książki, po angielsku Twilight pierwsza część sagi Zmierzchu Winnie the Pooh, Kubuś puchatek ![]() mam też do oddanie podręczniki do angielskiego English File wersja nowa i starsza Upper Intermediate i inne WYMIENIĘ: piękną sukienkę Japan style, w której byłam na studniówce. granatowa satynowa, taka jak ta czarna na zdjęciach, z tym że dodałam kilka poprawek. dorobiłam do niej czarne ramiączka i doczepiłam broszkę (wszystko na zdjęciu). mam niecałe 160 i widać jaka jest sukienka ale można jej długość "regulować" - ja dół mocno podwijałam bo normalnie sięga mi za kolana. rozmiar M dostosowany do S ![]() ![]() już raczej nie będzie mi do niczego potrzebna, oddam za jakiś przydatny ciuch ![]() 2 pary butów, C&A Clockhouse i H&M Divided obie pary 36, przy czym te w kropki wypadają na trochę większe HIT OPIA ATMOSPHERE PRIMARK nowe z metkami. z Dublina kwiaty z gumką + spinką do włosów, różne kolory, duże 2 pary okularów przeciwsłonecznych, czerwone i khaki, duże muchy opaska nude z kwiatami śliczna bransoletka z wielkich korali bokserka Terranova w kratę z napisem hard bite szorty pasiaste H&M tunika sweterkowa H&M nude/kawa z mlekiem, boho. ze ściągaczami z drewnianymi koralikami. nie umiem jej zrobić ładnego zdjęcia :/ w realu dużo bardziej urokliwa Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-10-08 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: markowe ubrania Maq
oryginalne Tamagotchi
![]() 1. Troll spódnica XS czarna. u dołu 'wystaje' śliczna koronka. miałam ją na sobie 3 razy na rozpoczęcia/końce roku szkolnego ![]() 2. Disney bluza z kapturem S biała. z przodu mała wyszywana Myszka Miki, na kapturze różowy wyszywany napis Mickey Mouse. ubrana ze 3 razy. na wewnętrznej stronie z przodu ma małe zażółcenie, nie widać patrząc z przodu 3. H&M sukienka 34 czarna w białe kropki, ubrana ze dwa razy. ramiączka wiązane Criminal Damage koszula (lepiej wygląda rozpięta, na t-shirt), przywieziona z Londynu. kosztowała mnie prawie 150zł. S Topshop pomarańczowa 'przydługa' czapka, przywieziona z Londynu, raz włożona, na żywo kolor bardziej intensywny Płaszcz House, czarny, z metki S ale to bardziej małe M (ja noszę S i pod spód mogę bez problemu włożyć 2 gruuube swetry ![]() 65% wełna 35% poliester. ciepły, Z KAPTUREM Etnies, noszone, normalne ślady użytkowania (przepraszam, że takie brudne na zdjęciu). dwie różne sznurówki ![]() biało-czarne z różową E rozmiar niby 37.5 ale są mniejsze. wymienię na inne porządne buty Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-04-03 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Atmosphere zwykła pomarańczowa XS/S
5. Colloseum czerwona S z kotem 6. Fishbone, tragicznie wyszły na zdjęciu ![]() H&M szalik w szaro-czarne pasy, z pomponami i z kieszonką na jednym końcu H&M lekki szalik-komin szaro-czarny Candies lekki szalik w czerwono-czarne pasy rajstopy rozm 2 chabrowe i miodowe Candies pasek w szachownicę, ze śladami użytkowania, brakuje jednego ćwieka Candies pasek w czaszki jak chusta z łańcuchem, wiązany krawaty, świetnie wyglądają na zwykły t-shirt szerszy czarny w czerwone paski wąski biały w czarne paski Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-12-27 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. Converse czerwone All Stars, zwykłe zużycie wynikające z noszenia, jednak w dobrym stanie. na prawym napisane LEFT na lewym RIGHT
![]() 8. H&M bluzka, na metce M, ale to bardziej S 9. Top Shop długa koszulka, idealna do legginsów. szara S 10. New Look S torebka-worek H&M, duża i bardzo pojemna. wymienię na inną NOWE WORKER BOOTS dla zainteresowanych więcej zdjęć Całe ocieplone. Rozmiar standardowy 37 Podeszwa antypoślizgowa z protektorem Zapinane na zamek i wiązane. Wysokość : 27cm Szerokość: 28cm Obcas: 2,5cm Materiał: skóra ekologiczna mała torebka H&M czarna ze srebrnymi elementami, śliczna! czarny piterek na biodra Terranova, zdecydowanie niefotogeniczny, ale dobrze wygląda. ja nosiłam przyozdobiony różnymi przypinkami/broszkami, super ![]() Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-05-30 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11. Atmosphere bokserka szara w jaskółki S
12. Colloseum słonecznie żółta z naszywkami S 13. Esprit czarna XS/S biała sukienko-tunika Atmosphere, wygnieciona, przepraszam ![]() ślicznie wygląda nawet do dżinsów. jest to m/l tunika, ja noszę skę i dla mnie to była sukienka z dużym dekoltem czarna bluzka oversize z prześlicznymi aplikacjami z kolorowej nitki. duży dekolt granatowa bluzka z marszczeniem oversize S czarna bluzka z dekoltem i ślicznymi perłowymi guziczkami, małe S/XS torba-worek H&M bluzka/tunika Under Twenty NOWA nienoszona, pognieciona, bo była złożona i zapakowana. ciemno-niebieska Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-03-06 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
14. Esprit szara S
15. Tally Weijl biała torebka z kokardą. nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek ją używała, wisiała sobie w szafie cudowne, dość ciepłe szorty w kratę H&M, kosztowały mnie prawie 80zł. świetne zarówno na lato, jak i na wiosnę do rajstop ![]() ![]() na metce niby 38, ale ja noszę 36 i są świetne T-shirt Big Buddha, rozmiar M, robi wrażenie ![]() saszki Deichmann rozmiar 36, bardzo podobne do tych na zdjęciu, zdjęcie zapożyczone z internetu Baleriny Deichmann, czarne 36, przeplatane wstążką, urocze ![]() TYLKO na inne balerinki. HIT czarne platformy Camaieu, czarne 37, są przepiękne, niestety nie umiem im zrobić zdjęcia... z materiału matowego jakby "zamszowego". TYLKO na inne niewysokie czarne platformy, mniejsze (36). chodzone dwa razy w lokalu. nie interesują mnie inne rzeczy za te buty, więc będę ignorowała inne oferty Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2011-04-20 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1293387709 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1293387274
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za t-shirt z czerwonym kotkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się koszula criminal damage i t shirt vans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
najpierw prosiłabym o wymiary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za białą torebkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a jest rozciągliwa czy to typowa xs?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
oddam sporo za Converse czerwone All Stars, zwykłe zużycie wynikające z noszenia, jednak w dobrym stanie. na prawym napisane LEFT na lewym RIGHT rozmiar 40 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabyś u mnie coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
cos za
Criminal Damage koszula (lepiej wygląda rozpięta, na t-shirt), przywieziona z Londynu. kosztowała mnie prawie 150zł. S VANS T-shirt w panterkę XS, ma kilka przebarwień w okolicach pachy, ale mało widoczne. podobna do tej na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
no dobra, w takim razie czekam na zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
15. Tally Weijl biała torebka z kokardą. nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek ją używała, wisiała sobie w szafie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś za torebeczkę tally wejl?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.