![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kilka ciuszków od nadii07 - małe rozmiary
DOKŁADKA 3 LUTEGO 2011r.
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie. W mojej szafie od jakiegoś czasie utrzymuję porządek (staram się ![]() Nie szukam niczego konkretnego w zamian, jednak dodam, że ostatnio jestem zafascynowana wzorami w róże / kwiaty, a z kosmetyków płynami micelarnymi, kosmetykami do demakijażu itp. Noszę ubrania w małych rozmiarach i jedynie na takie się wymienię, dlatego proszę nie proponujcie mi większych. 1) NOWA, nigdy nieużywana czerwona, ołówkowa sukienka firmy MANGO. Sukienka pochodzi z OUTLETU. Posiada wewnętrzne metki częściowo wycięte (zdjęcie). Sprzedana na innym portalu 2) NOWA, nigdy nieużywana bluza z myszką MIKI / myszką MINNIE. Rozmiar bluzy na oko to XXS (32) lub XS (34) Dokładne wymiary: długość: 47/48cm długość rękawa od pachy: 44cm długość rękawa od barku / szyi: 63cm szerokość w biuście / pod pachami: 37cm STAN -> NOWA, NIEUŻYWANA, nie posiada jednak metek. Jedynie raz przymierzona, od czego delikatnie przybrudzona pudrem (po praniu zapewniam, że zejdzie od razu. Ja tego nie robię, jako, że bluza jest zupełnie nowa) Posiada małą wadę : pod jej lewą (a z naszego punktu widzenia prawą) pachą jest mała dziurka/rozprucie, które można raz dwa zacerować.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2011-02-07 o 22:46 Powód: zmiana tytułu na prosbe zalozycielki watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ciuszków od nadii07
3) Śliczna spódniczka znanej angielskiej firmy NEW LOOK
z bardzo modnym ostatnio kwiatowym motywem (róże). Kolor grafitowy, róże w odcieniach różu, fioletu, bardzo jasnego popielu / złamanej bieli. Spódniczka posiada cienką, czarną podszewkę. Rozmiar z metki to 6 ( 34 ) / XS. Wymiary: Długość: 35cm Szerokość w pasie: 29-30cm Szerokość na dole: 40cm W pasie wszyta jest gumka, a spódniczka jest z lekko rozciągliwego materiału. Naddaje się kilka cm. Jej stan oceniam na bardzo dobry - / dobry +. Kupiłam ją na allegro, niestety okazała się dla mnie nieodpowiednia. Poprzednia właścicielka była jej pierwszą posiadaczką i miała ją na sobie zaledwie kilka razy. Z tyłu od siedzenia bardzo leciutko, minimalne, wręcz niezauważalnie (na kimś to juz zupełnie tego nie widać, tylko w stanie spoczynku delikatnie) "zmechacona" (samo słowo zmechacona tu też nie bardzo pasuje), ale opisuję stan jak najdokładniej się da. Po prostu jest taka jak po praniu, a nie nowiuteńka. 4) Jeansy / treginnsy Tally Weijl XS / 34 NOWE z kompletem metek! NOWE jeansy / treginsy Tally Weijl z kompletem metek Kolor: atrament / granat z lekkim przetarciami. Rozmiar 34 / XS / 6 (155/62/A) Wymiary: szerokość w pasie: 35 - 35,5cm szerokość w biodrach (koniec zamka): 41 - 41,5cm szerokości w biodrach w kroku: 43-44cm długość zewnętrzna (mierzona po boku): 97-98cm długość wewnętrzna nogawki: 79-79,5cm Jeansowe rurki, normalnie zapinane jak spodnie, posiadające z tyłu kieszenie, jednak z mocno rozciągliwego, dopasowującego się jeansowego materiału (jak tregginsy). Skład: 82% bawełna 16% poliester 2% elastan Kosztowały prawie 100zł. DOKŁADKA 31 STYCZNIA 2011r. 5) Bokserka Beppe Rozmiar: uniwersalny (wg mnie dobry na XXS/XS/S/małe M - materiał rozciągliwy). Dokładne wymiary: szerokość pod pachami: 32cm długość przez środek: 62cm długość od pachy: 44cm Kolor: jasny (nie pudrowy!) róż. Każde zdjęcie nie oddaje go do końca - coś pomiędzy dwoma realnymi. W stanie bdb -> bardzo mało noszona 6) Komplet białej bielizny w czarno-różowe, kwiatowe wzory: Biustonosz push-up, rozmiar 75B (NOWY! bez metek, nieużywany jedynie przymierzony). Czarne ramiączka są odpinane. Figi - NOWE z metką! rozmiar z metki M, jednak wg mnie to XS/S, są naprawdę malutkie. Materiał jest porządny, taki "śliski" jak np. w strojach kąpielowych. Nie prześwituje. DOKŁADKA 3 LUTEGO 2011r. 7) Tunika DENIM CO. Wzór: floral, róże Kolor: złamana biel / bardzo jasny krem z jasno złotawymi (matowymi) i jasno różowymi różami Rozmiar 8 (36) szerokość 39-40cm długość 79cm Stan: bardzo mało używana, w doskonałym stanie (bdb, bez widocznych śladów użytkowania) Uroku dodaje jej piękna kokarda z tyłu. W pasie wszyta gumka. Kupiłam na allegro, jednak rozmiar mi nie odpowiada ![]() Była bardzo droga więc wymienię tylko za obcisłe tuniki bądź tuniki floral w małych rozmiarach (XXS / XS / małe S)
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2011-02-10 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria.
1) NOWA! zawieszka Apart : perełka z cyrkonią (bez oryginalnego "apartowskiego" pudełeczka) 2) Plastikowe kolczyki: - szare półkule 8mm z silikonowymi zatyczkami - 2 komplety - szare kwiatuszki z cyrkoniami (świecidełkami!) 1cm z silikonowymi zatyczkami - białe serduszka z silikonowymi i metalowymi zatyczkami - okrągłe, "wiszące" na posrebrzanych biglach w kwiatowe wzory: czarno, różowo, niebieskie, 4cm - okrągłe, "wiszące" na posrebrzanych biglach z dziurką, w kwiatowe wzory: czerwień, 4cm 3) różyczki nude, wykonane z modeliny FIMO z silikonowymi zatyczkami wielkość coś pomiędzy (około) 1,6 - 1,8cm 4) łańcuszek w kolorze srebra z zawieszką: różowo-białymi motylkami wysadzanymi świecidełkami (a'la cyrkonie). Brak jednej cyrkonijki na małym motylku.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2011-01-31 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za jeansy tally weijl?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za spódniczkę floral?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ciuszków od nadii07 - małe rozmiary
Coś u mnie za tregginsy
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
moze cos za czerwona sukienke?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, niestety nic
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1296424655
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za spodnie? oddam wiele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś za sukienkę Mango?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 1) NOWA, nigdy nieużywana czerwona, ołówkowa sukienka firmy MANGO
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rurki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodniczke new look ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
cos za spodniczke floral??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503579&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hey! coś za spódniczkę?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
3) Śliczna spódniczka znanej angielskiej firmy NEW LOOK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za sukienke mango?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.