![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wiosna/lato 2o11 -nowości-konkrety-markowe-trochę starości - wszystkie rozmiary :)Witam w moim nowym wątku! Jak już tu jesteś, przeczytaj proszę ten post do końca, aby nie było niejasności ![]() 1.Jeżeli przeglądasz mój wątek, to napisz chociaż to 'nic', to nie zajmuje dużo czasu ani transferu internetu. 2.Proszę o pisanie numerów, opisów, ale nie podawaj linków! 3.Studiuję, nie mam internetu od poniedziałku do czwartku, w domu jestem na weekendy, więc bardzo proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, cenię to sobie ![]() 4.Jeżeli przy wymianie zajdzie jakaś niejasność-wyjaśnijmy to sobie, mogę się odmienić, po co robić aferę, skoro można się dogadać? 5.Są rzeczy, które oddam łatwo, niektóre trochę mniej-wiadomo, dlatego proszę o rozsądne i sprawiedliwe dla nas obu propozycje. 6.Lubię większe wymianki. 7. Jestem oddać kilka swoich rzeczy, za jedną Twoją, bardzo mi potrzebną ![]() ZAPRASZAM!
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosna/lato 2o11 -nowości-konkrety-markowe-trochę starości - wszystkie rozmiary
Okrycia wierzchnie, kurtki, płaszcze, żakiety, bolerka, etc.
1.śliska kurtka House, stan bdb, rozmiar S/M 3.bejsbolówka dżinsowa, S/M, stan idealny 4.kurtka dwurzędowa H&M, stan bdb, rozmiar z metki 38, ale na 36 też będzie ok 5.czarny płaszcz marki ann christine. jest on dłuższy (mniej więcej do kolana), kruczoczarny z lekko błyszczącą poświatą( zdjęcie jest jasne aby ukazać krój). ma dwie kieszenie. jest to krój a'la trencz. materiał jest śliski, płaszczyk jest na podszewce, w talii ma wcięcie oraz szlufki, można go regulować paskiem, który mi gdzieś się zapodział 6.kurtka gwiazd jesienno-zimowa Juicy Couture,oryginalna, rozm. z metki M, ale jest to S/M, jest naprawdę super, mam już inną kurtkę na zimę, wcześniej chodziłam w tej. jej stan jest bdb, babcia mi zmieniła ten dzyndzelek od suwaka z literki J na inny, bo tamten się rozwalił oddam ją za kilka sieciówkowych rzeczy lub jedną wysokopółkową, taką jaka jest ta marka 7. grzybek Trl, rozmiar S, dwa guziki serduszka, grubszy materiał, stan bdb+ 8.klasyczny, granatowy płaszcz-trencz, przewiązywany szarfą w pasie, stan bdb+, TopShop, rozm z metki 38, ale może być też i na 40 9.tweedowy grzybek, firma Mystic, rozm. 38, stan idealny 10. ramoneska Levis, rozm. M, stan bdb Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-07-08 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosna/lato 2o11 -nowości-konkrety-markowe-trochę starości - wszystkie rozmiary
11. ortalionowa kurtka Epiosode, w różowo-czarną kratkę, dłuższa, M/L, stan idealny
12.czarny marynarko-płaszczyk Warehouse, rozm. 40, możliwość podwijania rękawów jak na zdjęciu, jest dłuższy, stan bdb 13.futrzana kamizelka Pure&Natural S/M, stan bdb- mankamentem są malutkie mazy długopisem, ja boję się podjąć sprania ![]() 14. żakiecik bombka Top Shop, czarny, na jeden guzik, rękawy 3/4, luźny, rozm. 38, nie wiem czy oddam, jak już to wymienię na coś specjalnego, najchętniej inną marynarkę lub buty 15.kurtka Diesel, stan idealny, miała wymieniony suwak, grubsza, rozm. M/L Swetry, sweterki, bluzy 16. grzybek roxy, stan idealny, z metki rozm. L, ale jest ok na M 17. bluza PINK by Victoria Secret, z tyłu ma duży różowy napis PINK, tarcza z przodu też jest różowa, stan bdb, z metki L, ale jest na M, nie wiem czy oddam, ale wystawiam, może akurat czegoś bardzo potrzebuję ![]() 18.kolorowa bluza River Island, z przodu krótsza, z tyłu dłuższa, przez głowę, z tyłu ma taką samą aplikację z trójkątów jak z przodu, z tym, że bez dżetów, z przodu brakuje kilku dżecików, ale nie razi to w oczy, bluza jest w stanie idealnym, rozm. z metki to 38, z boku ma mały czarny napis 'Follow no one' > 20. bluza HN, zdjęcie przedstawia tył, bluza jest na suwak, stan idealny, rozm. L z metki, ale to M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
22.supermodny krótszy sweter marki Lipo Lipo z łatami na łokciach i wysoką stójką, z metki rozm L, ale będzie pasował na mniejsze. stan bdb + 23.sweter reporter, z rozpinanym kapturem, z tyłu ma napis 'look at nature', z metki L, ale bardziej M, stan bdb 24.długa szara bluza z h&m, z metki M, ale pasuje też na większe, stan idealny 25. sweter w serduszka H&M, stan idealny, z metki 38, ale na S też bedzie dobry 26. bluza Cropp 'My lovely cats;, stan bdb, z metki M, ale jest bardziej na S 27.sweterek miętowy H&M, z metki rozm.42, ale będzie odpowiedni na osobę rozmiar 38 lub 40, stan idealny 28. łódka Project E Vintage, rozm. S/M, stan idealny 29. łódka House, stan idealny, welurowa, M/L 30.sweterek Blugirl/ Blumarine-od projektanta, rozm. M/małe L, guziczki są na pokaz, nie rozpinają się ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-21 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
31. bluza w serca Denim Co, z metki 42, ale dobrze wygląda też na mniejszych, stan idealny
32.miętowy sweterek, rękawki 3/4, przy dekolcie dwa guziczki. rozm. S/M, stan db, trzeba go troszkę 'odmechacić' bo gdzieniegdzie ma kuleczki. 33.dziergany sweterek Top Shop, rozm. 38, jest dłuższy, fajnie wygląda na różne bluzki, dwie kieszonki, stan idealny 34.sweterek atmosphere, z metki 40, ale jest odpowiedni też i na mniejsze rozmiary, rękawki 3/4, fajnie zmarszczony, na jeden guzik, stan idealny 35. sweterek Only, na XS, S lub małe M, ładne bufiaste rękawki, ala bolerko, stan bdb 36.fioletowy długi sweter z błyszczącą nitką, rozm. S/M, adint fashion, stan idealny 37. sweterek Miss Sixty, krótki, kolorowy, lekko lejący, z tyłu szary z napisem Milky Joy, stan idealny, rozm. S/M 38.sweterek pudrowy róż VILA rozm. M 39. bluza z twarzą z dżetow, kilka poodpadało, lekko zmechacona na ściągaczu na rękawie, firma HN, rozm. s/m 40.biała bluza Terranova, mam ją z wymianki ale u mnie leży, stan bdb (lekko zdrapana kokardka przy suwaku, jednak to nie razi), rozm. M z metki, bardziej S/M Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
41. bluza Atmo w supermodne tego sezonu połączenie kolorów, fluo pomarańcz i róż, stan idealny, była zwężana do rozmiaru 36
42. sweter Atmo w norweskie wzory, trzeba go trochę ogolić, stan bdb poza tym, rozm. 40 z metki Koszule 43. dżinsowa taliowana koszula Levis, M, długie rękawy, wystrzępiony kołnierzyk, stan idealny, nie wiem czy oddać, kuście ![]() 44.koszula z poprzedniej kolekcji H&M, raz założona i wyprana, stan idealny, jest długa i luźna, mi przy wzroście 173 cm zakrywała pośladki, rozm. z metki 40, ale może być i na mniejsze i na wieksze, idealna do ściagnięcia paskiem, stylizowana na męską,kolor ma taki biało-ecru, nie jest idealnie biała 45.koszula koralowa H&M, z metki 38, ale jest to 36/38, wiązana portfelowo, podkreśla talię, jest regulowana sznureczkiem, świetnie się układa, lekkie bufki,stan idealny 46. koszula H&M w kratkę vichy, stan idealny, z metki 34 rozmiar, ja nosiłam przy 38 ![]() Buty 48. buty enu, 38/39, stan bdb 49. szpilki Mario Bolucci, 39/40, stan bdb 50.białe reeboki freestyle, moje są w stanie db, mają czerwone sznurówki, zainteresowane niech pytają ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-07-07 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
51.złoto-srebrne platformy asos, rozm. 39, skłaniający się ku 38, z paseczkiem na kostkę, który można wyjąć wedle życzenia. są świetne, założone raz, stan bdb, mają kilka rysek na obcasach nierzucających się w oczy przy chodzeniu. wymiana najchętniej na inne buty
52. trampki w pepitkę Cropp, stan idealny, rozm. 38 Torebki 53.brudnozłota kopertówka wyszywana koralikami, stan idealny, w środku schowany sznurek-można ją nosić też na ramieniu 54. torebka pudełko vintage, dodaję łańcuch do doczepienia, stan bdb 55. żółta torebka z ekoskóry, ma kilka wad- zainteresowane niech pytają ![]() 56. 'szydełkowa' torba na ramię, czekoladowa, stan idealny, marka The Sak Bielizna 57.Staniki Cubus 80 D, Gaja 70 E (biały) czerwonego nie ma 59.dwie satynowe koszule nocne: czerwona Marks&Spencer, ma zaciągniecie, jednak ledwo widoczne czarna F&F, stan idealny obydwie są w rozmiarze 40 60..gorseto/koszulka La Senza uważam że jest na miseczkę C/D i większe, założona raz, na mnie troszkę za duża, mam do niej jeszcze metkę Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-20 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
61. stroje kąpielowe:
żółty Essentials- z metki rozm. 40, ale ja nosiłam na 38, jest gdzieniegdzie zmechacony, niebieski rozmiar 38, nieużywany 62. staniki: F&F 38 C Marks&Spencer 36C nowy z metką, lekko gąbczasty, 75 C/D według mnie Desu z silikonowymi plecami, kupiony na 75C 63. staniki: czarny 75 C/D nie ma Marks&Spencer, można uznać za nowy, raz założony, z linii ekskluzywnej 38C New Yorker 75 B 64. staniki: nie ma nie ma 75 C polska firma ale nie wiem jaka, z metki 70 D, ale jest na miskę C Sukienki 65. ogrodniczka House, z metki S, ale to S/M, stan idealny 66. bombka w panterkę Twenty One, rozm. M, z usztywnianymi miseczkami, na dole ściągacz, nie wiem czy oddam, jak już to za inną sukienkę lub buty ] 68.sukienka falbaniasta H&M L.O.G.G, z metki na 164 cm, ale jest na S, stan idealny[/COLOR] 69. letnia, różowa w srebrne prążki, ściągacz na biuście, ramiączka odczepiane, Miss C, na 12-13 lat, jest na 36/38, stan idealny 70.fioletowa sukienka nietoperz, ściągacz na pupę, na wysokie osoby, rozm. M, stan idealny, Escandelle Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-06-17 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
71. sukienka z dziecięcego New Look, dół obszyty tiulem, na 14 lat, czyli na 36/38, stan idealny
72. biała Bershka, babydoll, odcinana pod biustem, stan idealny, rozm. L z metki, ale na M jest w sam raz 73. kratka Atmosphere, z metki 40, stan bdb 74. maxi dress Cubus, rozmiar 34, stan idealny 75. lekka satynowa bombka w motylki, stan bdb, rozm. M, zawiązywana z tyłu, trzeba ją po prostu trochę ogolić 76. Top Shop by Peter Jensen, mam z wymianki na mnie za duża, stan idealny, rozm. 42, taka jak na zdjęciu 77. mini bombka z pasem z cekinów na biuście, ściągana w talii paskiem, stan idealny, rozmiar uni 78.szyfonowa z falban, George, rozmiar 38, stan idealny 79. mini sukienka Select, za inną sukienkę, raz założona, stan idealny, usztywniane miseczki, z tyłu wiązana, rozm 38/40 80.maxi dress H&M, rozmiar 34, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[CENTER]Spódniczki, szorty
81. Marks&Spencer, stan idealny, z mankietami, czarne, rozm. 40, ale będą od 38-42, stan bdb 82.czekoladowe, welurowe szorty Zara Trf, stan bdb+, w kant, z mankietami, przed kolana, stan bdb+, z metki rozmiar 40, ale jest od 38 do 40 83.żółto-niebieska cieniowana mini z falbanek George, zwężana do 38, stan idealny 84. sequin pants Top Shop, stan idealny, rozmiar 40 86. pudrowo różowa mięciutka mini House, stan idealny, rozm. M 87. szorty z mankietami w kratkę Cavaricci, M/L, stan bdb 88. długa spódnica ze złotosrebrnymi cekinami, w stylu hippie/etno/boho, rozm. 38, Influence, stan idealny 89. czekoladowa, gnieciona spódniczka na gumce, rozmiar od 36 do 40, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-06-17 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
91.spodenki do kolan z wyższym stanem, rozszerzane nogawki, z guzikami na pasie i przy nogawkach, stan idealny, wyglądają świetnie, rozm s/m
92.spodenki Zara Trf, stan idealny, rozm. 38 Koszulki, T-shirty, tuniki 94.dwie koszulki, jedna z napisem I <3 surfer boys, stan bdb ( z tyłu ma trzy małe plamki od grzejnika), z metki rozm. 40, ale będzie lepsza na 34 i 36 i małe 38, druga to crop top, krótki t-shirt z House z serii Disneya, Myszka Miki ma cekinowe uszy, stan idealny, z metki S, ale na XS i M z małym biustem też będzie ok 95. bluzka pasiak z H&M, ładne kolory, cienkie paseczki są jasnoróżowe, stan idealny, z metki 40, ale to 36/38 96. pudroworóżowa z bufkami i z koronką George, rozm. 40, na mnie lekko za duża, mam do niej sentyment, dlatego ciężko mi będzie ją oddać, stan bdb, koronka jest w dwóch miejscach lekko rozerwana 97. T-Shirt Adidas Originals, męskie L, stan bdb, mam z wymiany, dużo za niego oddałam, dlatego za coś przydatnego, lub kilka rzeczy 98. na ramiączkach, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany 99. Petroleum, męskie L, stan idealny 100. Atmosphere, dłuższa, z trzema guziczkami, stan idealny, rozmiar 36 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-27 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
101. Zara Trf, M, stan bdb (ma kuleczki od nowości, z takiego jest materiału)
102. kawowa, satynowa tunika Cha Cha, M, stan bdb 103. szyfonowa bluzka Select, z metki 40, ale jest to 38 bardziej, stan idealny 104. musztardowy nietoperz, rozm. S, stan idealny 105.C&A z aplikacją, stan idealny, rozm. S 106. dłuższa, regulowana Dorothy Perkins, rozm. 40 z metki, stan idealny 107. Zara Basic, dłuższa nude, z metki L, na niskie osoby może służyć za sukienkę mini, świetnie wygląda z paskiem 108. nowa z metką w stylu Carmen, Glamour, rozm. S 109. pasiak GAP oversize, M Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-07-07 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
110. Miss Selfridge z bufkami, stan idealny, 38
111. floral Atmosphere, stan idealny, odcinana pod biustem, jakiś duży rozmiar, dlatego radziłabym sugerować się wymiarami ![]() o resztę proszę pytać ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-07-07 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
biała dłuższa bluzka, wiązana z tyłu, w białe kropki, True, rozmiar z metki duży, ale jest od 38 w górę dzięki wiązaniu, stan idealny
longsleeve House, rozm. M, był zwężany, stan bdb+, ma zaszytą dziurkę tunika floral Top Shop, spory dekolt, z tyłu łezka, wiązana, dłuższa, rozm. 38, stan idealny tunika Red Herring, dostałam od koleżanki, jednak za mała jest na mnie w biuście, rozm. S bluza bombka, ściągana na dole, z kieszonkami, cienka, Next, rozm. 38 body Top Secret, stan idealny, rozm. 38, najchętniej na inne body w stworki z Croppa, nie wiem czy oddam, jak już to na coś w podobnym stylu, rozm. M długa Cubus, marszczona po bokach, rękawy bufki, rozm. M, stan bdb House, z dużym dekoltem, rozm.M, stan idealny Terranova, panterka, bombka, regulowana na górze, stan idealny, rozm. M, nie wiem czy oddam ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
basic Tally Weijl, z metki S, ale na XS też będzie ok, miał zszywaną dziurkę, stan bdb
bombka Atmosphere we wzorki, rozm. S, stan idealny Spodnie ogrodniczki Crop, stan idealny, rozm. 38 granatowe rurki Mini Bleu, stan idealny, rozmiar z metki 30, to takie 38/40 spodnie w panterkę H&M, mam z wymiany, ale nie mam ich chyba do czego nosić, jednak będę co do nich wybredna, stan bdb - mają wadę, przetarcie na dole nogawki ok. 1 cm, rozm. 36, ale na 38 są dobre haremki Object, rozm. 38, nogawki były zwężane, w dole nogawek mają gumki, wiązane szarfą, wymienię tylko na chinosy, proszę nic innego nie proponować mega wąskie legginsy z Top Shopu, wzdłuż nogawek wyszywane grubo nićmi, kawałek na którejś nogawce jest lekko ubyty (robią kanty), jednak nie rzuca się to w oczy, leggi mają rozmiar 40, jednak jak to leggi są rozciągliwe, mają długie nogawki więc raczej na wysokie osoby, wymienię na legginsy lub tregginsy z podobnej półki tył rurek H&M, na 164 dziecięce, są fajnie przecierane, stan idealny czarne rybaczki Monday Jeans, S/M, stan bdb, szlufka się oderwała i brakuje kilku czarnych dżetów z tyłu na kieszeniach rurki House 27/32, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
leggi cekinowe Vila, rozm. S, stan idealny
spodnie beżowe American Eagle, rozm. 36/38, dopasowane, zostały zwężone do rurek, troszeczkę design góry mają inny, jednak nie jest to drastyczna różnica, są zapinane na jeden guzik, ale utrzymane w podobnym stylu, stan idealny rurki z dziurami Vero Moda, na mnie już za duże niestety, wyszczuplają i fajnie wyglądają 38/40, stan idealny rurki H&M, rozm. 31, stan bdb+ Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-14 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 21.o5.2o11
*perfumy Sergio Tacchini, Feel Good Women, 70/100 ml, mam z wymianki jednak nie mój zapach ![]() *spódniczka floral New Look, S (new look dziecięcy, jednak jest od XS- niska M). stan idealny, z tyłu ma szary plastikowy suwak, oddaję ją cholernie ciężko, bo jest na mnie za krótka, jednak będę bardzo bardzo bardzo wybredna. *żółta kurteczka- żakieto-płaszczyk, rozmiar M w porywach do L, stan bdb *piękny, kawowy, żakiet Reserved na 1 guzik, rozmiar L, modny, podkreśla wcięcie w talii, jednak na mnie jest za duży, stan idealny DOKŁADKA 28.05.2011 * szyfonowa bluzka, biust ma zabudowany, ładnie wcięty a'la gorset, dłuższa, z tyłu wiązana, w piękne róże, stan idealny , Ce-Me, rozmiar S/L przez wiązanie *krótka welurowa bluza Moto by Top Shop, stan idealny, S/M *bluzka na koronkowych ramiączkach, stan idealny, Chemistry, od xs-m * koszula w kratę, od brata, TopMan, męskie S, damska M luźna, stan idealny *rurki Terranova, rozm. M, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-05-28 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 10.06.2011
*rockowa tunika Cubus, ścięta ukośnie, dłuższa, z tyłu ma napis, rozm. M,ale jest uni według mnie ![]() *gladiatorki Catwalk, rozm. 39, srebrny obcas i platforma, mają kilka rysek na obcasach, wyślę zdjęcia TYLKO ZA INNE PLATFORMY/KOTURNY, w rozm 39 ! *szara koszulka w panterkę Vans, ma kilka nierzucających się w oczy przerbawień, rozm. XS/S *turkusowa tunika Camaieu z dużym wycięciem z tyłu i skrzydlatymi rękawkami, rozm. M *długa bluzka/kimono atmosphere, z głębokim dekoltem, odcinana pod biustem, rękawy luźne, stan idealny, rozm.38/40 *satynowa sukienka w gwiazdki ICHI, zapinana z boku na kryty suwak, delikatnie zaciągnięta w jednym miejscu, rozm. M *genialne spodnie rurki Tally Weijl- na mnie za małe ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-06-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 7.07.2011 *szorty DIY przerobione z H&M spodni na 164- rozm. xs/s, stan idealny, muszę tylko dokończyć nogawki ![]() *boardshorty do surfingu, Billabong, rozm. S/M, stan idealny *dres New Look, z aplikacją na boku, ściągany w pasie, z metki 42 rozmiar, stan idealny, wymienię najchętniej na inny, mniejszy (38) w podobnym stylu *legginsy ze wstawkami New Look, rozm. 34-36, WYMIANA TYLKO NA TAKIE 38 *kurtka dwurzędowa ala grzybek, do pasa, H&M stan bdb, rozm. 36/38 *bluza nietoperz ICHI, mam z wymiany ale jakoś mi nie pasuje, jest szara, ma drobinki brokatu, rozm. S, ale krój sprawia, że jest oversize, stan idealny *dwa oryginalne t-shirty Billabong, stan idealny 36/38 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-07-07 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
rehytrjyj7io87
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
rfhytykjuyiliou;po'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Można pisać, opisy dodam później wraz z resztą t-shirtów, spodniami i masą rzeczy o których zapomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1305371320
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1305372129 - czerwony? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1305373068 - czarny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1305373191 - bialy? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305373293 - biało czarny i biało rózowy? moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnei za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1305375893 ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej czy znajdziesz cos u mnie za spodniczke bandazowa z zipem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 93.czarna bandage zip skirt z top shopu. zdjęcie z internetu, niestety nie mam aparatu, żeby zrobić prawdziwe. Jest identyczna, tylko ma złoty suwak z tyłu, nie srebrny. Stan idealny. rozmiar z metki to 36, będzie dobra na 34 i na małe 38 bardzo opięta, jednak to taki fason
![]() |
![]() |
#30 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.