![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: (kwiecień) Sesderma, Filorga, pielęgnacja naturalna włosów i inne
![]() 1) Heenara henna w pudrze, nowa, 4 opakowania, ważność: 12/2013!, 100g 2) Zarqa henna (lawsonia 100%), nowa, 3 opakowania, 11/2012! (używana 3 miesiące temu i łapie bez zarzutu), 100g 3) Shikkakai szampon w pudrze, nowy, ważność: 11/2013!, 100g 4) Biokap jasny złoty brąz, nowa, ważna 5) Marion, aloes i keratyna, szampon koloryzujący 4-8 myć, 62, ciemny blond, nowy, 2 sztuki! 6) Odżywka Organix Macadamia Oil, nawilżająca, 385ml, otwarta i kupiona pod koniec grudnia, zuzycie na zdjęciu 7) Joico Moisture, szampon nawilżający, została 1/3 z litra, skład: Water/Aqua/Eau,Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Glycol Distearate, Sodium Mehtyl Cocyl Taurate, Cocamide Mea, Chlorella Vulgaris Extract, Hydrolyzed Algin, Sea Water/Maris Aqua/Eau De Mer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Hair Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Silicone Quaternium-16, PEG-150, Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glcerides, Sodium Cocoamphoacetate, Butyloctanol, Undeceth-11, Undeceth-5, Arginin, Guar Hydroxypropyltrimmonium Chloride, Sodium Citrate, Sorbitol, Stearyl Dihydroxylpropyldimonium Oligosaccharides, Methylparaben, Propylene Glycol, Citric Acid, DMD Hydantoin, Disodium EDTA, Fragrance/Parfum, EXT. Violet 2 (CI 60730), Blue 1( CI 42090), Yellow 5 (CI 19140). 8) John Masters Organics, Shine On, Odżywka bez spłukiwania `Blask i miękość', zuzycie na zdjęciu Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-shine-on.html 9) Balea More Blonde, szampon do włosów, nowy 10) Balea More Blonde, odżywka dla wlosów, 2 sztuki, nowe! Edytowane przez Lady Guidette Czas edycji: 2014-05-29 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() 1) Róż Sleek Line, raz użyty na próbę, Flamingo 937 2) Róż Sleek Line, raz użyty na próbę, Rose Gold 926 3) Róż Sleek Line, raz użyty na próbę, Pixie Pink 936 4) Apis, krem nawilżający bogactwo miodu, SPF 15 z miodem i kozim mlekiem, 110 g, zużycie do zakrętki 5) Lavera, mineralny puder brązujący nadający blask, Sunbronze 02, z lusterkiem , aplikator nieuzywany, puder uzyty 3-4 razy, 6) Lavera, mineralny róż nadający blask, Shimmering Apricot Light 02, z lusterkiem i pędzelkim, puder uzyty 3-4 razy, 7) GUHL szampon + odzywka do wlosów blond z rumiankiem, nowe, Linki do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...x-shampoo.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...x-spulung.html 8) Opakowanie PUSTE po odzywce Joico K-Pack, w sam raz na np: litrowego Kallosa, solidne, wygodna pompka 9) Lakier PERMANENTE UV BRILLANTE BLU niebieski (9 ml) Misterno Milano, niebieskie gwiazdki, perłowy, Mam z wymiany jako nowy, nie uzywałam. 10) SesDerma Azelac Hydrating Gel, Żel nawilżający do skóry z trądzikiem różowatym, 50 ml, Substancje aktywne: Azeloglicyna, Sfingozyna, Ekstrakt z ostropestu TYLKO ZA WISH opis producenta: Aktywny żel nawilżający zawiera 3% kwasu azelainowego, polecany do cer wrażliwych, tłustych, trądzikowych. Lekka konsystencja żelu szybko się wchłania, nie obciąża skóry i nie zatyka porów. Azeloglicyna łączy w sobie kwas azelainowy łagodzi, zmniejsza zaczerwienienia, działa przeciwbakteryjnie, normalizuje wydzielanie sebum, wyrównuje koloryt skóry oraz nawilżającą glicynę. Sfingozyna łagodzi podrażnienia, a ekstrakt z ostropestu działa wygładzająco i antyoksydacyjnie. Żel zawiera także drobinki rozświetlające, które nadają skórze blask. Aplikacja żelu zapewnia długotrwałe zmatowienie i wygładzenie skóry. DLA KOGO Cera wrażliwa, tłusta, mieszana, trądzikowa. Trądzik Różowaty. SPOSÓB UŻYCIA Stosować na oczyszczoną skórę twarzy dwa razy dziennie, delikatnie masując do wchłonięcia. Można stosowac jako baza pod makijaż. PEŁEN SKŁAD: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-20/6 Dimethicone, Birch (Betula Alba) Extract, Cetyl Alcohol, Potassium Azelaoyl Diglycinate, Calendula Officinalis Extract, Black Elder (Sambucus Nigra) Extract, Tioxolone, Undecylenamide DEA, Ceteareth-25, Phytosphingosine, Retinyl Palmitate, Mallow (Malva Sylvestris) Extract, Horse Chesnut (Aesculus Hippocastanum) Extract, Yeast (Faex) Extract, Tocopheryl Acetate, Tin Oxide, Hydroxyethylcellulose, Mica, Triclosan, Matricaria (Chamomilla Recutita) Extract, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, Lady`s Thistle (Silybum Marianum) Extract, Panthenol, Niacinamide, Biotin, Piroctone Olamine, Linden (Tilia Cordata) Extract, Alcohol Denat., Titanium Dioxide, Carbomer, Pyridoxine HCl, Inositol, Thiamine HCl, Riboflavin, Triethanolamine, Cyanocobalamin, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben. 11) 2 nowe opakowania Forsen, 30 szt Edytowane przez Lady Guidette Czas edycji: 2014-05-06 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za Sesderme i Filroge oddam dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogę zabić za Sesdermę,pliiis,oddam co chcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A dorzuciłabyś mi jeszcze hennę khadi?
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ale ogólnie dla mnie taka wymiana może być nawet bez khadi, to jak wymieniamy się? ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Skin House otwarty w styczniu przydatność 12 m-cy, yedamy zakupione w listopadzie aqua a firming w grudniu przydatność 12 m-cy, maska styczeń ważność 12 mcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, może coś u mnie za:
7) Balea Blonde UV, szampon +odzywka, nowe, nieużywane, wazność 12/2015 8) Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy 9) Biovax, odżywka dwufazowa, keratyna + jedwab, uzywana, zużycie 1/4, ważność: 07/15 brak kartonika ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
7) Balea Blonde UV, szampon +odzywka, nowe, nieużywane, wazność 12/2015
8) Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy 9) Biovax, odżywka dwufazowa, keratyna + jedwab, uzywana, zużycie 1/4, ważność: 07/15 brak kartonika 1) Sesderma Retisis 0,50% gel, nowy, nie otwierany, w kartoniku. 09/16 2) Filorga Sleep & Peel, bez kartonika, zostalo 2/3, data 04/16, otwarty miesiąc temu. znajdziesz coś u mnie za któreś z powyższych? z Twojej wish mam nowiutką cassię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie w obu wątkach za sesderme i/lub filorge?
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
7) Balea Blonde UV, szampon +odzywka, nowe, nieużywane, wazność 12/2015 8) Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy 9) Biovax, odżywka dwufazowa, keratyna + jedwab, uzywana, zużycie 1/4, ważność: 07/15 brak kartonika
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
najchętniej któryś z
1) Sesderma Retisis 0,50% gel, nowy, nie otwierany, w kartoniku. 09/16 2) Filorga Sleep & Peel, bez kartonika, zostalo 2/3, data 04/16, otwarty miesiąc temu. ale to się nijak ma do cassi wartością ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej mi pasuje Twoja propozycja, tylko jeszcze połasiłabym się na hennę khadi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hmm.. może balea szampon i odżywka + figura?
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
4)Henna Khadi orzechowy brąz, 150g w puszce, nie otwierana, data PRODUKCJI: 10/2013, ważna 24 miesiące od tej daty 8) Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy 9) Biovax, odżywka dwufazowa, keratyna + jedwab, uzywana, zużycie 1/4, ważność: 07/15 brak kartonika ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sesderma Retisis 0,50% gel, nowy, nie otwierany, w kartoniku. 09/16
7) Balea Blonde UV, szampon +odzywka, nowe, nieużywane, wazność 12/2015 8) Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy 9) Biovax, odżywka dwufazowa, keratyna + jedwab, uzywana, zużycie 1/4, ważność: 07/15 brak kartonika coś u mnie? szczególnie za sesdermę - dużo oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
Filorga Sleep & Peel
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś u mnie za Sesdermę?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
2) Filorga Sleep & Peel, bez kartonika, zostalo 2/3, data 04/16, otwarty miesiąc temu. Zuzycie na ostatnim zdjęciu. ? ![]() Oddam duuużo! (jak nie znajdziesz nic w wątku to poza wątkiem mogę pogrzebać). Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2014-04-14 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Biokap jasny złoty brąz, nowa, ważna Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
niestety interesuje mnie tylko to, co napisałam
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
dorzucę dorzucę
![]() ![]() to jeśli jesteś zdecydowana, zapraszam na pw ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za sesdermę lub filorgę?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Faktycznie nietypowa propozycja
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Eco Hysteria, balsam mega odżywienie, 500 ml, 07/2015, nowy
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.