![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
We wrześniu kolorówka ze wszystkich półek, pędzle i biżu
Ponieważ mam nadzieję, że będzie to mój ostatni wątek kosmetyczny na jakiś czas, aktualnie szukam raczej wyłącznie rzeczy z wish czyli:
- jasny podkład bez żółtych tonów (najchętniej Clarins Everlasting, Clinique Superbalanced oraz Pharmaceris w kolorze 01, ale chętnie przyjmę też inne) - apteczny żel do mycia twarzy (najchętniej Avene Cleanance lub Iwostin) - srebrna biżuteria - jasny prasowany puder matujący - bronzer-czekoladka Bourjois - NOWE błyszczyki (przejrzyste lub w odcieniach różu) - NOWY czarny tusz do rzęs (chętnie MF) - wkłady do maszynki Gillette Venus Breeze - rzeczy codziennego użytku: zmywacz do paznokci, podpaski, tampony, waciki kosmetyczne - bibułki matujące Inglot - herbatki białe, zielone i czerwone - skórzane torebki w różnych rozmiarach i bardzo dobrym stanie - kurtka z kapturem na jesień, rozmiar S/M Nie wykluczam przyjęcia rzeczy spoza wish, ale zaznaczam, że interesuje mnie raczej wyłącznie średnia/górna półka oraz produkty naturalne i apteczne. W zamian wymienię: TWARZ: - puder Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w kolorze Light (używany ok. 10 miesięcy - opakowanie lekko zmasakrowane od noszenia w kosmetyczce, ale ze szczelnością wszystko OK) - podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% - podkład The Body Shop Oil Free Balancing Foundation (raz użyty) - mozaika bronzerów ELF w odcieniu Golden (kilkanaście razy użyta) - róż w kremie Inglot w odcieniu 86 (kilkanaście razy użyty) - róż MAC Springsheen - zostało go ok. 30% i trochę się pokruszył, ale ze szczelnością pudełka wszystko ok, więc spokojnie można go nadal używać (jest baaardzo wydajny) USTA: - masło do ust Korres Wild Rose, delikatnie koloryzujące (kilka razy użyte) - czerwona matowa pomadka MUA (nowa, zafoliowana) - konturówka Sephora w odcieniu 16 Pure Pinky (kilka razy użyta) OCZY: - podwójne cienie do powiek Clinique w odcieniu 210 deco-dence (beżowo-brązowe), kod T59, ubytek znikomy - miniatura podwójnych cieni do powiek Lancome Color Focus Duo w odcieniu 302 Round midnight (pastelowy róż i grafit), kilka razy użyte - grafitowy eyeliner w żelu Alverde kupiony w Berlinie (nowy, nieotwierany) - cień w kremie Maybelline Color Tattoo w odcieniu 35 Tough as Taupe (kilka razy użyty) - cień Benefit Velvet Eyeshadow w odcieniu Buckle Bunny, kilka razy użyty, mam kartonik (kod 9P02) LAKIERY DO PAZNOKCI: - pastelowo-żółty lakier Rimmel Lasting Finish w odcieniu 058 Lemon Drop, nowy, nieotwierany - delikatny różowy lakier Essie w odcieniu 18 Pink Diamond (ze 2 razy użyty) - czerwono-koralowy Golden Rose Paris w odcieniu 215 (kilka razy użyty) - liliowy Essence z którejś limitowanki, odcień 04 Bloom-A-Loom (zużyte może ze 30%) - błękitny Essence z tej samej limitowanki, odcień 05 Forget-Me-Not (użyty kilka razy) - w odcieniu kawy z mlekiem H&M, odcień Dust & Diamonds (kilka razy użyty) PIELĘGNACJA: - perfumowany balsam do ciała Yves Rocher So Elixir (nowy) - odświeżający żel pod oczy w kulce Sephora (zostało ok. połowy) - test do mierzenia pH w okolicach intymnych - guma do włosów Got2B Glued (nowa, nieotwierana) AKCESORIA: - sztuczne rzęsy z limitowanej kolekcji Crazy Horse by Sephora wraz z klejem do ich zamocowania (oczywiście nowe) - zestaw papilotów Oriflame (oczywiście nowy) - duży pędzel do pudru Maestro - skośny pędzel do różu Elite - pędzel do podkładu The Body Shop - płaski pędzel do różu Benefit z opakowania różu Dandelion (nowy, nieużywany) BIŻUTERIA (wymienię najchętniej w całości): - PRIMARK zestaw perełkowych bransoletek, nowe, na firmowym blistrze - PRIMARK zestaw pierścionków, nowe, na firmowym blistrze - PULL&BEAR zestaw ozdobnych bransoletek etno, z koralików, z zawieszkami - PRIMARK szara broszka/przypinka róża, ozdobiona koronką - RIVER ISLAND skórzana bransoletka z zawieszką muffina - H&M łańcuch do przypinania do spodni - H&M rzemykowa bransoletka oplatana łańcuszkami Z uwagi na permanentny brak czasu, najchętniej wymienię się osobiście w Poznaniu (pracuję w centrum). Możemy również umówić się na wysyłkę, ale to raczej wyłącznie w przypadku konkretów z wish. Chętnie wymienię nawet cały wątek za kilka potrzebnych rzeczy Zapraszam ![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2014-10-13 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: We wrześniu kolorówka ze wszystkich półek, pędzle i biżu
Coś u mnie:
- w odcieniu kawy z mlekiem H&M, odcień Dust & Diamonds (kilka razy użyty) - perfumowany balsam do ciała Yves Rocher So Elixir (nowy) ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? podoba mi sie sporo
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- cień w kremie Maybelline Color Tattoo w odcieniu 35 Tough as Taupe (kilka razy użyty) - duży pędzel do pudru Maestro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za double wear?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za
podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% i balsam so elixir
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic ;-)
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tej pierwszej książki nie mam i nie miałam w wątku chyba się pomyliłaś
![]() te mogę oddać -"OD POCZĄTKU DO KOŃCA OLGA I PIOTR MORAWSCY", -"COCO CHANEL - ŻYCIE INTYMNE", -"OBRAZKI Z NEBRASKI" Stulatka narazie nie mam u siebie ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- przepraszam bo to nowy nabytek ale faktycznie mam, ![]() stulatka mogłabym sciągnąć od rodziców ok to co byś chciała ?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- a co Ci się podoba może bym coś dobrała?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie jedynie zainteresował mnie róż w kremie Inglot. Ale nie godzę się na tak drobne wymiany zatem podziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie puder Smashbox i podkład EL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Wiesz że podkład Clinique jest bardzo ciemny ? Widzę że szukasz jasnych podkładów. Mnie zmyliła nazwa, kupowałam go w ciemno i wzięłam Vanilla który jak dla mnie jest ciemniejszy niż 350-tka z revlona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Proszę o fotkę ze stopniem zużycia pudru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na razie podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Po głębszym zastanowieniu chyba nie chcę oddać 2 podkładów i pudru za Estee. Wiem że to zupełnie inna półka cenowa jednak u mnie klasyczny Double Wear się nie sprawdza. Wersję light miałam kilka lat temu (wtedy też miałam inna cerę) i też się nie sprawdził. Zastanowię się jeszcze i dam znać. Kolor sand który mam jest dość jasny i żółtawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś za pędzel Maestro?
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A powiedz mi w jakim stanie jest ten pędzel? ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
to może puder i odlewkę Estee ?
![]() albo 1 podkład i odlewkę EL DW ? Mogę oddać Ci wszystkie 3 Bourjois i odlewkę Estee jak masz np. korektor mac prolongwear żeby zrobić mi odlewkę na próbę ? Albo podkład mac ? ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Mi pasuje ![]() Estee Lauder Double Wear Light w zamian za Puder Bourjois Healthy Balance i odlewkę Estee Lauder Double wear. Kolor 1W2 Sand. Jestem z Poznania więc jeśli chcesz to możemy umówić się na wymianę gdzieś w centrum np. koło Kupca ? Ale to już daj mi znać na priv ![]() Edytowane przez misisia86 Czas edycji: 2014-09-19 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za podkłąd tbs , pomadkę mua, balsam so elixir ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jaki odcień podkładu?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj, dopiero teraz zwolnila się parka więc się odzywam
![]() pędzel do pudru maestro pędzel do podkładu tbs podkład tbs puder smashbox cienie clinique ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Jaki jest kolor tego podkładu?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776513 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
niestety dziekuje
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za pędzel maestro i balsam YR so elixir
![]() |
#30 |
on tired little feet
|
Chętnie wymieniłabym mgłę z Paese na perłowe bransoletki Primark
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.