|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
marzec różności, pielęgnacja i kolorówka
NIEAKTUALNE
Nie wszystko jest na zdjęciu Wymieniam perfumy na kosmetyki. *nie wysyłam za granicę *Jeżeli masz tysiąć pińcet sto dziewięćset pozytywów ale choćby jednego negatywa lub neutrala- wysyłasz pierwsza * Nie chcę tracić pieniędzy na nieudanych wymianach, więc pytam, marudzę, chcę zdjęcia, itp itd. Czasami zajmuje to trochę czasu, ale wtedy wiem, ze wymiana będzie trafiona * Jestem uczciwa i tego samego oczekuję od Ciebie. Nie zatajaj stanu ani właśniwości rzeczy *Wysyłka tylko poleconym (eko/prio do dogadania) w bąbelkach *Szanujmy się- odpisujemy nawet, gdy nic nam się nie spodobało, nie urywamy kontaktu. Pamiętam, kto mnie olewał! *Zastrzegam sobie prawo do jednoczesnego negocjowania jednej rzeczy, wiążący jest dla mnie moment wymiany adresów. Wcześniej każda ze stron może zrezygnować. *Dopuszczam odmianę, jeżeli obie strony są niezadowolone, ale będę domagać się odmiany, jeśli mnie oszukałaś!!! A teraz przyjemniejsza część ![]() 1 Peeling enzymatyczny Ziaja, użyty kilka razy 2. Krem BB Rimmel, jak wyżej 3. Krem BB Soraya, kupiony dziś i użyty raz 4. Jedwab, została połowa 5. Zestaw korektorów, mam z wymianki, ale nie używam 6. Konturówka do ust Essence, użyta raz 7. Róz Oriflame, uzyty kilka razy, kolor Fresh Pink 8. Bronzer Gosh, użyty kilkanaście razy, zdjęcie dobrze oddaje stopień zużycia ZosiaSamosia 9. NIE MA NA ZDJĘCIU podkład One Step Make Up Paul Sagane, kolor 20, niewielkie zużycie, gdyż jest baaaaardzo wydajny 10. Zapachy, które znajdziesz tutaj WISHlist 1. Podkład o płynnej konsystencji lub lekko kremowej, nie mus i nie gęsty krem. Kolor jasny, ale nie aż porcelanowy. Krycie średnie. Wszelka półka, wszelka ilość- szukam na spróbowanie. 2. Bronzer- matowy, bez drobinek, w jasnym, chłodnym odcieniu 3. Płukanka octowa z malin Yves Rocher 4. Puste flakony po perfumach 5. Wszelkie żele pod prysznic, najchętniej Yves Rocher, Ziaja, Lirene i Isana, mogą być końcówki 6. Tusze do rzęs (tylko NOWE) co do zasady wszelakie, ale najchętniej Oriflame Revelation 7. Kremy marki Embryolisse: Lait Crème Concentré i ten z filtrem 50
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2014-05-05 o 17:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: marzec różności, pielęgnacja i kolorówka
Niestety nic dla siebie nie widze
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
była bym zainteresowana Zestaw korektorów, mam z wymianki
ale nie widze ich na zdjęciu
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
Ewentualnie jedwab do włosów, ale nie opłaca nam się taka wymianka, nie? A może masz coś z mojej wish poza wątkiem? ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Podkład mineralny jest niestety trochę droższy niż reszta, z tym, że ja nie potrzebuję aż tyle jedwabiu Chciałam tylko jedną butelkę na wypróbowanie, a tak to szukam czegoś innego |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
odlewka gucci zostala juz wymieniona, zostaly dwa zapachy rasasi i mgla pudrowa, a Ty masz cos jeszcze poza watkiem bo w watku spodobala mi sie tylko odlewka tempore donna, a chetnie wymienilabym mgle i odlewki
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie wymieniam się na próbki. Te, wymienione w moim wątku stanowią dodatek do większej wymiany. Mimo to dziękuję za propozycję. Pozdrawiam, blue |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Za
2. Paese Puder matujący z dodatkiem olejku arganowego nr 4- zużycie widoczne na zdjęciu. 4. Biodermic Perfect Matt & Cover nr 2- zostało na przetestowanie 5. Bell Illumi corrector Lightening Make-up Long-Lasting 01 Light beige- ciężko określić zużycie, myślę,że zostało mniej niż połowa róż Oriflame albo brozner Gosh? ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Podkład tylko tak się dziwnie nazywa ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Niestety nie, wolałabym te tańsze produkty, czyli 2. Paese Puder matujący z dodatkiem olejku arganowego nr 4- zużycie widoczne na zdjęciu. 4. Biodermic Perfect Matt & Cover nr 2- zostało na przetestowanie 5. Bell Illumi corrector Lightening Make-up Long-Lasting 01 Light beige- ciężko określić zużycie, myślę,że zostało mniej niż połowa za róż Oriflame. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Podkład Forever Young i krem BB są wstępnie zarezerwowane. Niestety rezygnuję |
|
|
|
|
#15 |
|
:)
|
nic
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję, ale w wątku nic dla siebie nie znalazłam. Zajrzyj na moją wish, może znajdziesz coś dla mnie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-swan-edt.html
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Cie przepraszam ale tak to jest jak jedna reka bawie dziecko a drugim wklejam linki.
Chodziło mi o Celine Dion Simply Chic ok 90/100ml
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że tak pożno. mam dostepne pan stik i bb tchibo
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
żel czy krem? widzisz coś u mnie w zamian za niego?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
zainteresowalo mnie ysl nu, belle en rykiel i temporre donna, moglabym oddac dwie odlewki rasassi i mgle
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
hej, niestety nic nie znalazlam w watku, moze masz cos poza najlepiej slodkiego?
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- hej, nie uzywalam ich, bo juz przy przepsikiwaniu byly dla mnie za ostre. Ja tam wyczuwam taka ostra nute cytrusow, a nie lubie ich strasznie w perfumach i to mi przeszkadza. Jeszcze sie zastanawialam bo ten karmel caly czas mi siedzial w glowie i faktycznie w bazie go ladnie czuc ale jednak ta rzeska nuta mi przeskadza i nie sa dla mnie.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej niż fotka (też nie pogardzę
) interesuje mnie kiedy był mniej więcej otwarty?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

coś u mnie za 123 perfect?
Ewentualnie jedwab do włosów, ale nie opłaca nam się taka wymianka, nie? A może masz coś z mojej wish poza wątkiem? 

) interesuje mnie kiedy był mniej więcej otwarty?