|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopad: Paul Smith Signature - koszula męska
NIEAKTUALNE
Zapraszam ![]() 1. męska koszula Paula Smitha, właśnie taką rozmiar kołnierzyka: 15,5 / 39 stan: dobry 2. jedwabna mucha w kolorowe groszki firmy Hemley, taką, tylko kolorowa stan: nigdy nie była używana, pudełeczko jest trochę pogniecione 3. smoczki z logo FC Barcelona stan: nigdy nie były używane, opakowanie jest naderwane i nieco wytarte 4. niespotykane kolczyki, duuuuże! z cieniutkiego drewna, okrągłe: średnica: 7,5 cm, zwisające: długość 9,5 cm 5. trapezowa sukienka River Island, granatowa w tłoczone wzorki - rozmiar 8 /XS stan: dwa razy przymierzona, nigdy nie była noszona wymieniona 6. piękny, niespotykany wiązany pasek w etniczne wzory 7. czarna, lakierowana kopertówka Marks&Spencer, wymiar: 28,5x11 cm, stan idealny rezerwacja 8. buty włoskiej firmy Pret A Porter - czarne, skórzane, rozm. 38, mało noszone, więcej zdjęć na życzenie 9. buty włoskiej firmy Borgo Pinti - czarne, skórzane, rozm. 39, mało noszone, więcej zdjęć na życzenie 10. czarna, sztruksowa marynarka H&M, rozmiar: S, pasowana w talii, stan: dobry 11. trzy chusty, różowa - kupiona w Indonezji, nigdy nie była używana 12. Mega Kwaśne Cukierki Brain Blasterz http://www.bonbonbuddies.com/pl/prod...rain-blasterz/ data przydatności: 31.03.2016 13. stylowa torba Pierre Cardin - trochę przykurzona, trochę wytarte "złoto" na zamknięciu 14. koreańskie urocze niebieskie szpilki na niskim obcasie, długość wkładki: 24,5, rozm. 38 lub nawet 37,5, noszę 38,5 i są na mnie za małe, tylko przymierzone - zdjęcia w poście nr 18 15. koreańskie ciekawe czarne półbuty z żyletkami przy suwaku, rozm. 39, ale moim zdaniem to raczej 38, na mnie są za małe, tylko przymierzone - zdjęcia w poście nr 18 16. Benetton - śliczny top, z mieniącej się tkaniny w kolorze głębokiej czerwieni (to nie jest różowy, jak sugeruje zdjęcie!), rozm. wg metki S, ale moim zdaniem XS; sprana metka, poza tym nie widać śladów używania - zdjęcia w poście nr 18 17. męski lekki sweter ZARA, czarny w białe pasy - rozm. L, moim zdaniem raczej M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania - zdjęcia w poście nr 18 18. męska koszula Emporio Armani - rozm. M, bardzo przyjemny materiał, 100% bawełny, na szwach i przy kołnierzyku widać niewielkie przetarcia, ogólny stan dobry, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany - zdjęcia w poście nr 18 19. kolorowa koszula kupiona w Indiach - rozm. M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania, prawie nie była noszona - zdjęcia w poście nr 18 20. dwa naszyjniki (muszelki i kamienie) i ozdoba do paska (kostki do gry) - zdjęcia w poście nr 18 21. spódnica ołówkowa z cieniutkiego sztruksu, różowa w panterkę, śliczna! rozm. S, nie widać śladów używania - zdjęcia w poście nr 21 22. bluzka H&M, biała w czarny wzór, rozm. S, założona może dwa razy - zdjęcia w poście nr 21 23. bawełniany, krótki top (do pępka), rozm. XS/S, raz założony i wyprany - zdjęcia w poście nr 21 24. białe jeansowe spodnie G-Star Raw, rozm. 27/32, piękne! stan: bardzo dobry, na tylnej kieszeni niewielkie żółte plamki, część zdjęć w poście nr 21, reszta po weekendzie 25. spodnie ze wzorem gazet, rozm 2 (s/M), stan bdb - zdjęcia: post 21 26. legginsy TopShop we wzór węża, rozm. 38, stan bdb - zdjęcia: post 21 27. bluzeczka Saint Tropez, rozm. M, stan bdb - zdjęcia: post 21 Większości rzeczy po prostu chcę się pozbyć, oddam za drobiazg - herbatę rooibos, zioła (pokrzywa, wierzbownica), jakąś odlewkę perfum, książkę. Inne chciejstwa - w wątku kosmetycznym. Gdyby ktoś był zainteresowany, bardzo proszę o PW, że pojawił się post, bo nie zaglądam tu zbyt często ![]()
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-01-13 o 23:11 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Listopad: Paul Smith Signature - koszula męska
Coś u mnie za:
5. trapezowa sukienka River Island, granatowa w tłoczone wzorki - rozmiar 8 /XS stan: dwa razy przymierzona, nigdy nie była noszona ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za sukienke river island ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za sukienkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam niestety żadnej książki autrów których wymieniłaś. Jedynie z klasyki obcej mam ''Dziwne losy Jane Eyre ", "Duma i uprzedzenie" "Rozważna i romantyczna", a z polskiej " w pustyni i w puszczy", "kordian"... Myślałam że może też coś z kosmetyków wybierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam koszulę za sukienkę, ale proszę dobierz coś jeszcze, żeby było sprawiedliwie, sukienka jest na pewno warta więcej niż koszula także chętnie Ci coś jeszcze do niej dorzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
6 lat z wizażem:)
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znalazłabyś cos za kopertówkę? Ewentualnie może szukasz czegoś poza wątkiem żebym mogła zerknąć
![]()
![]() |
#13 |
|
Tak, jak najbardziej choć kurteczkę muszę narazie wyjąć z wymiany bo możliwe że będę musiała ją wysłać innej wizażance (mamy mały kłopot z wymianą przez pocztę). Więc spośród tych pozostałych rzeczy powiedz co chcesz
![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=915931 Edytowane przez firstdayofherlife Czas edycji: 2015-11-17 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Nie ma problemu - ja też siedzę po nocach
![]() Marynarka jest świetna, naprawdę świetnie skrojona jak na coś co nie było szyte na miarę. Jeśli jesteś za taką wymianą to zapraszam na priv na ustalenie szczegółów ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dzięki, ale ubieram się w innym stylu
![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sukienka obiecana już dla genevive, dobieramy większą wymianę. Będę wiedziała we wtorek czy klepnięte. W wątku nic nie widzę, ale masz może coś z mojego wisha?
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- ew. szukam perfum różnych słodkich i/lub arabskich do spróbowania ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- napisałam do genevive, zobaczymy co z tą sukienką zdecyduje, a może widzisz coś jeszcze dla siebie? ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Sukienka odpada, we wtorek osobiście się wymieniam z genevive
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dokładka
14. koreańskie urocze niebieskie szpilki na niskim obcasie, długość wkładki: 24,5, rozm. 38 lub nawet 37,5, noszę 38,5 i są na mnie za małe, tylko przymierzone 15. koreańskie ciekawe czarne półbuty z żyletkami przy suwaku, rozm. 39, ale moim zdaniem to raczej 38, na mnie są za małe, tylko przymierzone 16. Benetton - śliczny top, z mieniącej się tkaniny w kolorze głębokiej czerwieni (to nie jest różowy, jak sugeruje zdjęcie!), rozm. wg metki S, ale moim zdaniem XS; sprana metka, poza tym nie widać śladów używania 17. męski lekki sweter ZARA, czarny w białe pasy - rozm. L, a moim zdaniem raczej M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania 18. męska czarna koszula Emporio Armani - rozm. M, bardzo przyjemny materiał, 100% bawełny, na szwach i przy kołnierzyku widać przetarcia, ogólny stan dobry, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany 19. kolorowa koszula kupiona w Indiach - rozm. M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania, prawie nie była noszona 20. dwa naszyjniki i ozdoba do paska (kostki do gry)
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2015-12-05 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Witam, wymiary spodni podam wieczorem albo jutro .
Jedynie interesowalyby mnie perfmy - ktorys z flakonow (może cos dobrala )ewentualnie odlewki chętnie przygarne . |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, Znajdziesz coś u mnie za:
19. kolorowa koszula kupiona w Indiach - rozm. M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania, prawie nie była noszona ? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- No akurat za ubranie nie chcę oddać tej piżamy. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
21. spódnica ołówkowa z cieniutkiego sztruksu, różowa w panterkę, śliczna! rozm. S, nie widać śladów używania
22. bluzka H&M, biała w czarny wzór, rozm. S, założona może dwa razy 23. bawełniany, krótki top (do pępka), rozm. XS/S, raz założony i wyprany 24. białe jeansowe spodnie G-Star Raw, rozm. 27/32, piękne! stan: bardzo dobry, na tylnej kieszeni niewielkie żółte plamki, więcej zdjęć po weekendzie 25. spodnie ze wzorem gazet, rozm 2 (s/M), stan bdb 26. legginsy TopShop we wzór węża, rozm. 38, stan bdb 27. bluzeczka Saint Tropez, rozm. M, mieniąca się, lekko prześwitująca, stan bdb
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2015-12-13 o 09:40 Powód: lepsze zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Czy posiadasz jeszcze tą sukienkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1447413243 ? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Znajdziesz coś za numer 22?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witam, niestety nic nie znalazłam, może następnym razem
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej oliwy mam już zapas, narazie mi wystarczy
![]() u Ciebie znalazłam - Jimmy Choo Jimmy Choo EDP - 40 ml bez kilku psików, jest kartonik - Bourjois - róż w kolorze Rose Frisson - niewielkie zużycie, zostało ok. 3/4 wosk Kringle Candle - Storm Front, zostało 7/8 - mydło z Aleppo, 22% oleju laurynowego - mogę oddać do połowy kostki 12. Mega Kwaśne Cukierki Brain Blasterz http://www.bonbonbuddies.com/pl/prod...rain-blasterz/ data przydatności: 31.03.2016
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.