![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CK Euphoria Endless, Dr. Brandt, Laura Mercier, Benefit, Smashbox i inne różnościNIEAKTUALNE- ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU Kosmetyki, które mam na wymianę są zawsze zadbane i oryginalne. Nie wrzucam do wątku rzeczy, których oryginalności nie jestem pewna. Bardzo proszę, o odpisywanie u mnie nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz. Rzeczy do wymiany- na czerwono. Wymienione- na szaro (po jakimś czasie usuwam). Uwaga nie wszystko jest na zdjęciach- na życzenie wrzucę pozostałe fotki. Rzeczy do wymiany są w postach: #1 kolorówka #2 pielęgnacja i inne Kolorówka: Twarz: 1. Podkład SMASHBOX High Definition Healthy FX Foundation kolor Light L4 - 2 szt. jeden użyty 3 razy, drugi 2 razy- praktycznie nowe wraz z kartonikiem i próbką bazy Photo Finish 2. Podkład Elizabeth Arden flawless Finish Bare perfection makeup spf 8 30ml- NOWY w kartoniku z fabryczną naklejką zabezpieczającą- kolor 25 Bisque 3. MISSHA Perfect Cover BB Cream SPF42- kolor 21- mam z wymianki- dla mnie jest zdecydowanie zbyt jasny- ciężko określić zużycie, bo tubka nie jest przezroczysta- według poprzedniej właścicielki orientacyjnie zostało 15/50ml 4. Podkład Revlon Age Defying Firming + Lifting Makeup 40 Medium Beige- użyty kilka razy, zostało około 95%, dla mnie trochę zbyt ciemny 5. Róż Bourjois Pastel Joues 95 Rose de Jaspe- ciężko mi ocenić zużycie, ale myślę, że zostało go ponad 60%- niestety napisy na górze opakowania się starły 6. Essence Silky Touch Blush- 30 secret it-girl - różowo-pomarańczowy kolor- użyty dosłownie 3 razy, prawie nowy, możee być po terminie 7. Meteoryty Guerlain kolor 02 Clair- odsypka pół opakowania w zastępczym słoiczku- użyte około 5 razy- będę bardzo wybredna i nie wiem czy oddam, bo nie jestem zdecydowana 8. Krem BB Rimmel 9-in-1 SPF 25 LIGHT - dostałam z wymianki- oddam za drobiazg- jest go dużo na oko około 80% albo więcej 9. Fixer KRYOLAN Derma Color Fixing Spray 150ml-użyty max. 5 razy, otwarty w styczniu 2015r Oczy: 1. Paletka Clinique : 2x All About Shadow DUO (odcień 15 uptown downtown i 39 bubble bath) + róż 01 new clover z dołączonym mini pędzelkiem do aplikacji różu i pacynką- zużycie tylko testowe (zdjęcie z internetu) 2. Pojedynczy cień BENEFIT Silky powder eyeshaow- Getaway- ciemny brąz- użyty 3 razy, mam kartonik 3. Eyeliner Kryolan Cream Liner Ebony- zużyty w połowie, może być po terminie, bo nie pamiętam kiedy go otworzyłam, ale było to na początku roku 4. Paletka cieni do powiek, Catrcie Absolute Nude- pierwszy kolor użyty dwa razy, pozostałe nieużywane otwarta w sierpniu br 5. Kredka Lancome Le Crayon Khol Noir 0,7g -czarna, miniatura z zestawu z tuszem, zostało około 7 cm (zużyta 1/4) 6. Paleta Smashbox Wish Eye Palette- paletka 12 cieni + 4 eyelinery w żelu- większość cieni użyta dosłownie 2-3 razy, najbardziej zużyte są najjaśniejsze cienie; Eyelinery użyte dosłownie 2 razy- na wierzchu są troszkę w pyłku, którego nie dało się uniknąć używając cieni; paletkę dostałam w grudniu 2014r- tylko za coś extra 7. Paletka cieni Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette 02 Twilighht Rose- dwa cienie u góry zużycie może z 5%, jasny różowy i biało-różowy- zużycie widoczne na zdjęciu. Mam je od 2012r, więc po terminie 8. Paletka Sleek i-Divine Ultra Mattes v1 Brights- mało używana, niektóre cienie tylko wypróbowane. Jest kartonik. Najbardziej zużyty jest cień jasno- różowy Floss, szary Crete i najjaśniejszy biało-żółty POW! 9. Cień w kremie Laura Mercier Basic Colours- kolor Caramel- tylko przetestowany, jest kartonik 10. Pojedynczy cień Laura Mercier- kolor Mint Snow- mam kartonik- tylko przetestowany 11. Pojedynczy cień Sephora Colorfull- Girl Talk 45- z brokatem cielisty, lekko wpadający w miedź- użyty 3 razy Usta: 1. Różdzka błyszczyków Sephora- 4x 1,16g- każdy kolor tylko przetestowany (3 na ręku, jeden na ustach) Paznokcie: 1. CIATE PAINT POTS- pp018- Dangerous Affair- użyty jeden raz 2. MAC Studio Nail Lacquer 10ml- Impassioned- mam kartonik- użyty jeden raz Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2017-08-18 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: CK Euphoria Endless, Dr. Brandt, Laura Mercier, Benefit, Smashbox i inne różno
Pielęgnacja:
Ciało: 1. Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY 2. Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY 3.Wosk VEET Ciepły Wosk w Żelu - 250 ml- razem z paskami i szpatułką- zostało 95% 4 .Dove Visiblecare Renewing- Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 5. Oriflame- Płyn do kąpieli Delicious moments 750ml- zostało 95% Twarz: 1.Tonik Dr Brandt Pores No More poresolution Claryfying Lotion- otwarty w sierpniu br. zostało ok. 40% ze 140ml 2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY 3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy 4. Maska profesjonalna Ziaja PRO zwężająca pory butelka 270ml- zostało około 95% 5. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml- zostało 85% 6. Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g Włosy: 1. L'oreal Tecni Art Hairmix Supreme Smooth- wyjściowo 200ml-Wygładzający krem odżywczy do suchych włosów; mam z wymianki, ale niestety mi nie służy ![]() 2. Mgiełka termiczna Matrix Iron In Design Pulse- wyjściowo 250ml- mam z wymianki; użyty kilka razy 3. Mgiełka New Anna Cosmetics Spray Conditioner Hair Mist- 100g użyta jeden raz 4. Okrągła szczotka z naturalny włosiem z dzika AVON Anthony Burow- użyta dwa razy 5. Odzywka wzmacniająca kolor włosów Artego My color reflex 200ml kolor orange cooper -o tala https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or-reflex.html użyta 3 razy, opakowanie lekko pofarbowane od rąk przy nakładaniu, otwarta w czerwcu 6. Żel Rozjaśniając do włosów L'oreal Paris Casting Sunkiss 03- zostało 3/4 tubki Zapachowo: 1. Calvin Klein Endless Euphoria 40ml- NOWA zafoliowana 2. Yves Rocher Flowerparty 30ml- użyte około 5 razy- zostało 90%- jest kartonik 3. Próbki (nowe, ok. 1ml -nie ma pojemności na fiolce,bez atomizera): -AVON Christian Lacroix Absynthe EDP x 7 szt -AVOn Little red Dress EDP x 5 szt -AVON TODAY edp x 5 szt -AVON Christian Lacroix NUIT pour femme EDP x 3 szt -AVON Fergie Outspoken EDP x 3 szt 4. AVON Summer White Sunrise 50ml- zostało jakies 85% 5. J. del Pozo- Halloween Kiss- zostało około 20/100ml- tester bez korka 6. Elizabeth Arden Green Tea Exotic- 85ml/100 7. Mgiełka The Body Shop Oceanus- 90/100ml Inne: NOWY Zestaw do sushi Alice Wong - komplet 2x miseczka, 2x spodek do sosu, 2x talerzyk, 2x mata, 2x komplet pałeczek Książki (wszystkie w stanie bardzo dobrym i dobrym- raz tylko czytane): E.L. James- Pięćdziesiat twarzy Greya Elizabeth Gilbert- Jedz, módl się, kochaj Ram Oren- Przysięga Gertrudy Terri Jentz- Dzieny skrawek raju Carlos Ruiz Zafon- Cień wiatru Kishwar Desai - Źródła Miłości Cassandra Clare- Dary Anioła. Miasto Kości Diane Ducret - Kobiety Dyktatorów C.J- Daugherty- Wybrani C.J- Daugherty- Zagrożeni C.J- Daugherty- Dziedzictwo C.J- Daugherty- Zbuntowani Stephanie Meyer- Intruz Piotr Czerwiński- Pigułka Wolności Sara Shepard - Kłamstwo doskonałe J. Lynn- Bądź ze mną Lauren Oliver- Delirium L.J. Smith - Pamiętniki wampirów- zestaw 4 części: Przebudzenie, Mrok, Dusze cieni, Północ (oddam najchętniej cały zestaw razem) Książki po angielsku: Cała seria "Night school"C.J Daugherty: cz. 1 Night School cz. 2 Legacy cz.3 Fracture cz.4 Resistance Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2016-03-11 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: CK Euphoria Endless, Dr. Brandt, Laura Mercier, Benefit, Smashbox i inne różno
Hej,
Znajdziesz coś u mnie za : 1. Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY 2. Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY 4 .Dove Visiblecare Renewing - Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja po meteorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś za
Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Jeżeli za Vespę to chciałabym sobie coś dobrać, chodzi mi o różnicę w cenie. Może wosk veet ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Euphoria
![]() Ewentualnie Halloween Kiss też chętnie przygarnę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś u mnie za: - peeling z kwasem 12% - i ew. korund kosmetyczny? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może coś u mnie za CK endless euphoria, korund i minerałki? ![]() pzdr ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
1. Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY 2. Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY 3. Wosk VEET Ciepły Wosk w Żelu - 250 ml- razem z paskami i szpatułką- zostało 95% 4 .Dove Visiblecare Renewing - Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe Twarz: 1.Tonik Dr Brandt Pores No More poresolution Claryfying Lotion - otwarty w sierpniu br. zostało ok. 40% ze 140ml 2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY 3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy 4. Maska profesjonalna Ziaja PRO zwężająca pory butelka 270ml- zostało około 95% 5. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml - zostało 85% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za 1. Calvin Klein Endless Euphoria 40ml- NOWA zafoliowana?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=839470 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
podoba mi się zapach euphoria i meteorki. Zapraszam do mnie poza wątkiem mam między innymi zapach ck secret obssesion. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Welcome to Jamrock
|
2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY
3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chętnie wymieniłabym je na jakiś zapach lub pędzle. Mogą też być dermokosmetyki do cery z problemami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Chodzi o większą torebkę na ramie ? Kosztowała 199 zł, stan jest bdb, bo mało ją używałam. Ja mogę się wymienić za kosmetyki, które napisałam, czyli: 1. Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY 2. Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY 4 .Dove Visiblecare Renewing - Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnęłabym połówkę nawet, bo opakowanie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Welcome to Jamrock
|
jednak podziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za
2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za?
Ciało: 1. Balsam do ciała Bioderma Atoderm Lait Moisturising Milk 200 ml- NOWY 2. Eucerin olejek pod prysznic 200ml- NOWY 3. Wosk VEET Ciepły Wosk w Żelu - 250 ml- razem z paskami i szpatułką- zostało 95% 1.Tonik Dr Brandt Pores No More poresolution Claryfying Lotion - 2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY 5. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml - zostało 85% 6. Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g 2. Mgiełka termiczna Matrix Iron In Design Pulse - wyjściowo 250ml- mam z wymianki; użyty kilka razy 4. Okrągła szczotka z naturalny włosiem z dzika AVON Anthony Burow-
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Wysłałam adres na pw ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś za
2.Peeling z 12% kwasem glikolowym GLYCOlique Colline Pharma 50 ml- NOWY 3. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy 4. Maska profesjonalna Ziaja PRO zwężająca pory butelka 270ml- zostało około 95% 5. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml - zostało 85% 6. Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g Outspoken EDP x 3 szt ? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Paletę wolałabym wymienić na coś z kolorówki, tych masek jeszcze nie używałam, więc wybór w ciemno
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za balsam Biodermy i ewentualnie
9. Cień w kremie Laura Mercier Basic Colours- kolor Caramel- tylko przetestowany, jest kartonik ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.