|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Tu fakt ze on jest niedojrzaly..niestety:ehe m:..On to typ cieple kluchy tez..ona raczej domina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Psycholka jakas i tyle. Dobrze ze zerwalas ta znajomosc bo z takimi ludzmi nigdy nic nie wiadomo. Sadzac po Twoim opisie jej zachowania to wcale bym sie nie zdziwila gdyby chciala wprowadzic swoje grozby w czyn. Wiedziaalm ze niektore baby to maja gorzej nas... w glowach niz faceci ale zeby az tak
![]() ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy można nazwać to wykręceniem numeru, no ale:
Siedzieliśmy z TŻ w restauracji z kolegami i gadali o czymś tam i jakiś kolega coś mówił o sztucznej waginie. A mój TŻ wypalił do mnie: "Kochanie kupisz mi sztuczną ci**kę?" ![]() Wiem że to było w żartach ale wkurzyłam się bo było niesmaczne ![]()
#1474 |
Przyczajenie
|
Wymiękam! Przy niektórych historiach nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Jedno jest pewne, że za często pozwalamy facetom na takie zachowania, a później same się dziwimy dlaczego oni tacy są...
Trzeba być twardym a nie miękkim ![]()
#1475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Był też program "Odejść czy nie" lub coś takiego (tak to jest w niedzielne popołudnie przed tv ![]() ![]() Zaczynam dochodzić do wniosku, że aby zbudować w miarę długi związek, trzeba być ślepą, wybaczać wszystko i czekać na odrobine dobrej woli z jego strony ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Przyczajenie
|
Zaczynam dochodzić do wniosku, że aby zbudować w miarę długi związek, trzeba być ślepą, wybaczać wszystko i czekać na odrobine dobrej woli z jego strony
![]() ![]() Bez przesady! Ja myślę, że trzeba patrzeć w jedną stronę ze swoim ukochanym ![]() Wybaczać, ale nie zapominać ![]() A generalnie musimy pracować nad facetami. Każdy medal ma dwie strony. Jeśli raz straciłyśmy całkowicie głowę, innym razem to niech on ją straci ![]()
#1477 |
Wtajemniczenie
|
A to moja historia:
Po 5,5 roku miały odbyć się nasze oficjalne zaręczyny. Data ślubu na 31 maja 2008. Ale to mojego exa mamuśka chora, albo zawał w rodzinie, a to cośtam jeszcze. I wreszcie po 1,5 miesiąca miały się odbyc oficjalne zaręczyny. Moja mama miała dzwonić i zapraszać jego rodziców. Ale ex zadzwonił do niej i powiedział, żęby zadzwoniła następnego dnia bo mamuśka jest na prochach, bo się źle czuje. Następnego dnia znów mama miała dzwonić, a ex dzwoni, że jego matka znów umierająca i żeby nie dzwonić. No takie pierdzielenie. No ale ex powiedział , że wszystko jest umówione. Rodzice przyjadą. Wysprzątałyśmy dom, otoczenie domu, pogotowałysmy różne dania. A Ex dzwoni wieczór przed i stwierdza, że kocha mnie mniej i nie wie dlaczego. No to ja mówie ok! (ale popłakałam się też). Pytam:Ale chcesz byc ze mną? To on, że tak. Że mnie i tak kocha bardzo mocno i że na 99 % chce spędzić ze mną życie. OK!Poszłam spać. 9 rano telefon. Jego rodzice niby już w pociągu, a on stwierdza, że mnie nie kocha i zaręczyn nie będzie. To ja w płacz i że co ja rodzicom powiem. Mama z Nim pogadała. Udawał, że płacze i że mu przykro. Nawet kasę chciał na konto przelewać za straty finansowe. Ehhh mówie Wam szkoda gadać. Wywaliłam jego rzeczy do kosza i nie chcę go na oczy oglądać. Osoba, która zrywa po 5,5 roku przez telefon w dniu zaręczyn nie jest warta mojego spojrzenia ![]() ![]() ![]() A co najśmieszniejsze, to zadzwoniłam z ciekawości do domu exa. Odebrał jego ojciec jadący w tym czasie rzekomo pociągiem. ONI NAWET NIE WYTKNĘLI NOSA Z DOMU!!!!!!!Pytam go czy wie o sprawie zaręczyn, że mieli przyjechać. A on bez słowa odłożył słuchawkę. Chamstwo przechodzi z ojca na syna widocznie ![]() ![]() ![]() Minęło 8 mies., trzymam się dobrze ![]() ![]() ![]() ![]()
#1478 |
Zakorzenienie
|
Melodia mgieł nocnych współczuję Ci bardzo.
Z drugiej strony jednak podziwiam, że trzymasz się dzielnie. Może to dobrze, że tak wyszło. Może nie był by dobrym mężem skoro okazał się takim chamem. Ciesz się życiem i korzystaj z niego tak jak robisz to teraz ![]()
#1479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
Melodia - kurcze, kawał niezłego *** moim zdaniem, dobrze że nie zmarnowałaś sobie życia z takim pajacem.
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
BAN stały
|
Cytat:
swiete slowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Przezylam podobna historie do nommad. Poznalam pewna kobiete, W., matke 2 dzieci, mezatke. Byla bardzo przyjazna, czesto rozmawialysmy (pracuje w sklepie, w ktorym ona byla sprzataczka). Zaprosila mnie na Sylwestra, ale nie skorzystalam, jednak ciagle starala sie mnie zaprosic do siebie. Opowiadala o swoim mezu, A., ze chce sie z nim rozwiesc, bo on ma ja gdzies, cagle pracuje itd. Starala sie o dodatki socjalne na swoje dzieci i poprosila mnie o przetlumaczenie wniosku na angielski (mieszkam w Irlandii). Przetlumaczylam, nie bylo problemu, trzeba pomoc kobiecie, skoro maz potwor i wydziela jej kase, a dzieckiem sie nie interesuje (jedno jej dziecko, syn mieszka w Polsce, ojcem jest jakis pijak i zlodziej, a corka mieszka z nimi w Irlandii). Po paradzie w dzien sw. Patryka zaprosila mnie i mojego brata do siebie na obiad. Wtedy poznalam jej meza. Koles wydal mi sie przecietny, jednak dosyc zabawny. Jest informatykiem i jeszcze tego samego wieczoru przyszedl nam podlaczyc internet. Opowiadal duzo fajnych historii i polubilismy go. Jego zona po tym zaczela mi insynuowac, ze cos mnie laczy z A., niby w zartach, ale cos mnie tknelo. W. pojechala z corka na 2 tygodnie do Polski i poprosila mnie, abysmy razem z bratem zajeli sie jej mezem, bo bedzie samotny. Nie bylo sprawy, tym bardziej ze on przychodzil do nas bardzo chetnie. Od W. mial moj numer i dzwonil niemal codziennie, zapraszal do restauracji, razem jezdzilismy na zakupy. Tu popelnilam blad, bo traktuac go tylko i wylacznie jako kolege i tego samego oczekujac od niego, nie widzialam, ze on chce czegos wiecej. W. wysylala mi z Polski smsy, sugerujace, ze mam romans z jej mezem, bo jej siostr widziala mnie z nim w markecie. Odpisywalam, ze nic mnie z nim nie laczy, mam swojego chlopaka, ktorego ona poznala, kocham go, a A. jest tylko kumplem i nikim wiecej. Kiedy wrocila z Polski wyslala mi smsa, ze nasza znajomosc uwaza za zakonczona i moge sobie wziac jej meza. Wtedy stwerdzilam, ze laska jest idiotka i nie warto sie z nia zadawac. Zwolniono ja z pracy, wiec juz jej nie widywalam. A. bardzo chcial sie dalej ze mna przyjaznic (oficjalnie ze mna i z moim bratem, jednak przychodzil i dzwonil glownie do mnie). Lubilam go i postanowilam olac W. - wtedy zaczely sie smsy z wyzwiskami z jej strony. A. staral sie jakos lagodzic, wytlumaczyc jej, ze to tylko przyjazn, ale ona znienawidzila mnie strasznie i nazywala nielojalna dziwka. Potem przestala pisac, dalej przyjaznilam sie z A., choc moj TZ byl niezadowolony (w tym czasie byl we Francji i nie znal A.) i zaczelo sie miedzy nami psuc.
Kiedy moj TZ postanowil mnie rzucic, A. pocieszal mnie i spedzalismy ze soba duzo czasu. Kiedy wrocilam do TZ, A. byl bardzo zawiedziony i nie odzywal sie do mnie przez 2 tygodnie. Potem jakby nigdy nic znow dzwonil. TZ wrocil z Francji, mieszkal ze mna, wiec A. sie usunal. Jednak kiedy tylko mogl, staral sie obrzydzic mi mojego faceta, przypominal, jak mnie zostawil itp. Kiedy poklocilam sie z TZ i pojechalam z A. do supermarketu, ten mi wyznal, ze ma nadzieje, ze cos medzy nami bedzie. Wtedy wylal mi kubel zimnej wody na glowe. Od tamtego czasu nie chcialam sie z nim widywac. Wyslal mi jeszcze maila, w ktorym sugerowal, ze niby ja tez cos do niego czuje, ze on nie wie co robic (w miedzyczasie rozstal sie z zona i chcial rozwodu, bo jest nienormalna). Odpisalam mu, ze jest dla mnie tylko przyjacielem. Od tamtego czasu przestalismy utrzymywac kontakt. Jednak doszly mnie sluchy, ze W. kazdemu kto mnie zna opowiada, ze mam romans z A., jestem dziwka i k. itp. Zadzwonilam do niego, zeby z nia porozmawial, jednak to nic nie pomoglo, dalej opowiadala te brednie. Z A. juz nie utrzymywalam kontaktu i nie wiedzialam, co sie z nim dzieje. Kiedy moja kolezanka znowu opowiedziala mi, co W. na mnie wygaduje, napisalam do A., zeby przekazal zonie, ze jesli nie przestanie, to ide na policje. W odpowiedzi dostalam od niej smsy z wyzwiskami, w ktorych cytowala mojego maila i napisala, ze A. ma mnie w dupie. On nic sie nie odezwal, wylaczyl tel., jak do niego dzwonilam. Nastepnego dnia poszlam na policje, podalam adres firmy A., aby sie z nim skontaktowali i pouczyli, bo W. nie rozumie po angielsku. Wyobrazam sobie jego wscieklosc, tym bardziej, ze w jego biurze sa sami plotkarze ![]() ![]() Cala ta historia kosztowala mnie troche nerwow, ale od tej pory jestem ostrozniejsza w doborze przyjaciol i mam nauczke na przyszlosc, zeby unikac zakompleksionych i sfrustrowanych zonatych facetow. |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Nawiązując do tematu wątku:
Mój ostatni rzekomo poważny TŻ, tzn. już eksTŻ okazał się stuprocentowym egoistą połączonym z wrodzonym skąpstwem. Już po paru tygodniach naszej znajomości przeprowadził się do mojego miasta (tak, to wszystko niby dla mnie), znalazł pracę i...kupił samochód. Autko malutkie, sportowe paliło jak smok. Będąc ze sobą mieszkaliśmy (tak, nie zdecydowałam się od razu przeprowadzić do niego, co na dobre mi wyszło) po 1. w tym samym mieście, po 2. 15min. jazdy superwypasionym autkiem od siebie. Mój kochany wyliczył sobie: no tak 12 km do ciebie (do mnie), to 24 km w dwie strony, samochód pali 10l/100 km co daje x PLN....hm lepiej zebys Ty do mnie przyjezdzala (autobusem, z przesiadką). O la boga! jeździłam, na weekendy, ale jeździłam. W końcu, po jakimś tygodniu niewidzenia (jego praca, moja szkola) mielismy sie spotkac, tzn. liczylam na to ze on przyjedzie po mnie i pojedziemy do niego, bo...wlasnie jechal skades i mogl o mnie zachaczyc, bo padal deszcz i bylo pozno. Niestety: wieczorem dzwoni telefon: "to co, kiedy przyjedziesz?" ojjj, wtedy to powaznie zaczelam rozwazac nasz koniec. bilam sie: jechac, nie jechac, postanowilam pojechac (mama mnie podwiozla), weszlam, powiedzialam, ze przesadzil i wyszlam na impreze...już sama ![]()
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Rozweselający wątek
![]() Galeria handlowa. Idzie sobie para. Ona wpatrzona w niego jak w obrazek, on szczęśliwy cały, całuje ją co chwila. Przechodzą obok sklepu jubilerskiego. On się zatrzymuje i mówi "kochanie, jubiler, pooglądamy i powybieramy?". Dziewczyna taki banan na buzi, cała promienieje i leci z nim do wystawy z pierścionkami, na co on przeciąga ją do wystawy obok i mówi "zegarki męskie skarbie, zobacz jakie super. Chciałbym sobie jakiś fajny kupić". Bidulce momentalnie mina zrzedła, a ja parsknęłam takim śmiechem, że aż się na mnie popatrzyli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję Ci serdecznie ale też strasznie podziwiam za Twoją silę. Pomimo tego świństwa jakie Ci wyrządzil ten .... ekhm, no... podnioslaś mnie na duchu. trzymaj się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Lady of Harley-Davidson
|
moj tz wywalil ostatnio ze pachne jak kostka do kibla. nie wiem czy to mialo byc smieszne czy jak, ale pachnialam ck in2u ktore mu sie taaaaak podobaly.-
#1490 |
Zadomowienie
|
Agniesia666 ja chyba bym zerwała z nim... to bylo chamskie to ostatniego stopnia...
#1491 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 |
Przyczajenie
|
Wydarzenie 1: Wieczór, oblewamy z koleżankami zaliczenie semestru, przychodzi kolega z roku. Bawimy się, a że już późno się zrobiło wychodzimy z koleżanką. On żegna się z nami i słyszę taki tekst: "Wiesz szkoda, że idziecie bo może mógłby być między nami trójkąt..." <szok>
Parę dni później mówił, że tego nie pamięta ![]() Wydarzenie 2: Kolejny wieczór, tym razem cały nasz rok, oblewamy półmetek. O którejś tam godzinie część osób poszła do innego baru. Piszę do kolegi (tego od trójkątu) czy są miejsca, na co on dzwoni mi chyba z 6 razy i za każdym razem mówi, że są... Ale dobra bawimy się w kilka osób w pierwszym barze i dostaję SMS-a od tego samego kolegi: "Idę spać" na co zdziwiona pisze mu "czemu mi to pisze", a on na to, "że się go o to pytałam i żebym loda mu zrobiła"... <szok> Szczękę do dzisiaj z podłogi zbieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1496 |
Rozeznanie
|
Z powodu mojego młodego wieku nie mogę się pochwalić aż takimi przeżyciami jak niektóre osoby, ale coś się znajdzie...
![]() Najbardziej żałosne- a raczej przerażające są dla mnie historyjki z 'aktywnymi' dziadkami. ![]() W wakacje byłam w Wiedniu na kursie językowym. Uczyliśmy się z małych grupach <7 osób>, luźna atmosfera itd. Niekiedy aż za luźna. Pewnego dnia nasz troszeczkę starszy nauczyciel <ok. 55 lat> zaoferował podwiezienie do domów swoim białym kabrio moim dwóm koleżankom <jedna 16 lat, druga tegoroczna maturzystka> ![]() ![]() ![]() ![]()
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojego też ciągałam po jubilerach jak byliśmy w Arkadii, ale nie liczyłam na kupno pierścionka ![]()
![]() |
#1498 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Trafiłam na ten wątek całkiem przypadkowo i szczerze powoem, ze od dawna nic mnie tak nie wciągnęło
![]() Dotarłam dopiero do 7 strony, ale myślę, że z reszta szybko się uporam ![]() Co jakis czas bede cytowac opowiesci, które powaliły mnie na kolana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To chyba najgorsze co może zrobic chłopak własnej dziewczynie... Zdradzac ja i jeszcze jej w taki sposób o tym mówic ![]() ![]() Ku*wa na stos z takimi pedałami !!! ![]() [Troszke mnie w tym wypadku poniosło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A szkoda, ja bardzo lubie tramwajami jezdzic ![]() Cytat:
![]() Jakies ewenementy normalnie ![]() I ten exmężuś i jego brat... Totalne wynaturzenie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kolega ma pomysły ;] a teraz wracam do dalszego czytania watku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szien powiedz mi skad Ci sie biora takie przezycia? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1500 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dużo takich dziadów po świecie chodzi. Chcieliby, ale nie mogą ![]() Cytat:
![]() Takiem to bym roz*ebała ryj za taka mowę ![]() Ja pie*dole co za idioci chodzą po ziemi to sie w głowie mi po prostu nie mieści... ![]() Cytat:
![]() Miałaś niesmowite szczęście na palantów i życiowych ignorantów... ![]() Cytat:
![]() Boże jakie my jesteśmy czasem głupie i naiwne. Podbudowywał sie koleś tym, że wyzywał swoja naprawde ładna dziewczyne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I bujnej wyobraźni mu nie brak hehe ![]() Cytat:
![]() Brak słow na takich płytkich debili... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.